Banner for ReFerm

ReFerm Avaliações 269

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har tagit kaplsarna i 7 månader. Tycker att Referm hjälpt minska mina IBS symtom och kommer definitivt fortsätta köpa. Dyrt, men värt. Det enda negativa är att portion påsarna smakade... spya, så ja... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Referm har räddat min tarm! Efter bara någon vecka upphörde mina återkommande diarréer som jag hade typ varannan dag. Efter en månad med Referm har jag haft diarré en gång och toabesöken är normala. J... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

ReFerm ger bra resultat för tarmen och mindre uppblåsthet. Det som gör att jag ger 3 stjärnor istället för 5 är priset som ReFerm har, det är alldeles för dyrt för 1 månads behandling. ReFerm reko... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wow, efter många år av uppblåsthet,fruktansvärt illaluktande gaser, nr 2 ibland flera ggr om dagen, ofta lösare avföring, så har jag nu funnit Referm. Redan efter första kapseln så var min mage... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Produtos Saudáveis
  2. Centro de Saúde e Beleza
  3. Loja de produtos de nutrição esportiva
  4. Loja de vitaminas e suplementos

Sobre ReFerm

Välkommen till ReFerm® by Nordic Rebalance

Vi på Nordic Rebalance vill hjälpa människor förbättra sin livskvalitet med start i tarmen. Det gör vi genom vår vetenskapligt utvecklade postbiotika. Produktserien ReFerm® är framtagen i Skandinavien och baserad på banbrytande forskning inom tarmhälsa. Postbiotika som ReFerm är nästa generations kosttillskott för magen, näringsämnen från fermenterad havre som stöttar och stärker din tarm.

ReFerm kapslar

Oavsett om du lever med IBS, upplever återkommande uppblåsthet, eller vill stödja din mage förebyggande, kan ReFerm® vara ett effektivt och naturligt stöd. Vi erbjuder produkten i kapslar, portionspåsar och större förpackningar för att passa din vardag.

ReFerm är enkelt att ta och kan integreras i din dagliga rutin utan krångel. Många av våra användare rapporterar förbättring redan inom några dagar, andra märker förändring över tid. Effekten är ofta en lugnare mage, mindre gaser, en känsla av balans och mer energi.

ReFerm pulver och kapslar

ReFerm är naturligt, fri från onödiga tillsatser och framställs under noga kvalitetskontroll. Genom att kombinera forskning, kvalitet och enkelhet hjälper vi dig att ta hand om din mage på ett naturligt och hållbart sätt, varje dag.

Vår filosofi är att ge kroppen rätt förutsättningar, inte bara att lindra symtom. Med ReFerm fokuserar vi på att skapa en stark tarm och en miljö i tarmen där din unika tarmflora trivs.

Upptäck hur postbiotika kan vara nyckeln till en starkare mage och en bättre livskvalitet. ReFerm®, för dig som vill ge din tarmflora rätt näring.

Beställ ReFerm idag

269 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great information on the website

Great information on the website. Helpful reviews. And quick delivery.

12 de junho de 2025

Resposta da ReFerm

Hi Erica, thanks for taking the time to leave us a review! Don't hesitate to contact us if any questions comes up. All the best, Emma at ReFerm

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

ReFerm ger bra resultat för tarmen,men för kostbar…

ReFerm ger bra resultat för tarmen och mindre uppblåsthet.

ReFerm rekommenderar längre behandlings tid…vilket mkt väl behövs…men jag tycker produkten är alldeles för dyr… fermenterar havregryn till gröt på egen hand nu.

18 de julho de 2025

Resposta da ReFerm

Hej, tack för att du tagit tid att lämna ett omdöme. Vi har respekt för den ekonomiska aspekten. I dagsläget finns det inget liknande som ReFerm på marknaden så det är svårt att veta vad du jämför med. Det är mycket som påverkar priset, men framförallt är det mängden, när man som i ditt fall köper ett 30 pack. Det är hela 35 gram pulver i en dagsdos, det är mycket och det är också ofta den mängd som behövs för att få till en mer omfattande förändringen. Och det är det som gör vår produkt unik. Till det kommer även vår avancerade produktionsteknik i flera steg, val av ingredienser, forskning och patent som påverkar priset.

Vi hoppas att det i framtiden kan bli tillgänglig på recept för de som verkligen behöver det. Men det dröjer nog innan man kommer så långt. ReFerm är ju inte medicin ;)

Välkommen att höra av dig om frågor dyker upp. Allt gott, Emma på ReFerm

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hade mycket besvär i magen i flera…

Hade mycket besvär i magen i flera månader och har provat allt som inte fungerar.Blev mycket bättre när jag började med ReFerm . Varje dag känns bättre ,rekommenderas varmt !

15 de junho de 2025

Resposta da ReFerm

Kära Roberta, tusen tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme! Så otroligt glädjande att höra! Välkommen att höra av dig om frågor dyker upp längst vägen. Allt gott, Emma och teamet på ReFerm

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag känner mycket bättre i magen och…

Jag känner mycket bättre i magen och det glädjer mig enormt

8 de junho de 2025

Resposta da ReFerm

Hej Ana, så fint att höra! Tusen tack för att du du delar med dig så att fler kan våga prova ReFerm och bli hjälpta även de. Varma hälsningar, Emma på ReFerm

Referm kapslar

Verkar fungera bra på min mage. Snabb leverans till brevlådan.

26 de maio de 2025

Resposta da ReFerm

Hej Eva, tack snälla för att du tar dig tid att lämna ett omdöme så att fler kan hitta ReFerm. Underbart att höra att du känner att det har hjälpt dig, det glädjer oss!! Välkommen att höra av dig om frågor dyker upp. Allt gott, Emma på ReFerm

Äntligen mår jag bra!

Det bästa som har hänt min mage sedan 2022!
Referm hjälper mig att hålla magen i trim och nu stöttar jag med Referm endast vid behov.

10 de junho de 2025

Resposta da ReFerm

Hej Nina, WOW vilken läsning!! Så fantastiskt att höra att ReFerm har hjälpt även dig! Tack snälla för att du delar med dig. Det värdesätter vi. Allt gott, Emma på ReFerm

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Gillar er snabba service.

Gillar er snabba service.

9 de junho de 2025

Resposta da ReFerm

Hej Helene, tusen tack för dina ord. Det glädjer oss att höra att du uppskattar vår service. Allt gott, Emma på ReFerm

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ovanligt bra och utförlig information…

Ovanligt bra och utförlig information om produkten, vilket verkligen uppskattas!

19 de maio de 2025

Resposta da ReFerm

Hej, och tusen tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Vi blir glada att höra att du känner att du fåt bra information. Det är viktigt för oss! Dyker fler frågor upp är du alltid välkommen att maila oss. Du når mig direkt på emma.gustafsson@nordicrebalance.com Allt gott, Emma på ReFerm

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mår bättre även om jag inser att det är…

Mår bättre även om jag inser att det är en lång resa. Kommer nog fortsätta med tabletter en omgång till.

16 de maio de 2025

Resposta da ReFerm

Hej Carina, Tack snälla för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme om oss. Glädjande att höra att du mår bättre. Och du har helt rätt - för många är det en lång resa. Magbesvär uppstår oftast inte över en dag heller, så visst kan det ta tid att ställa saker till rätta. Och även att hitta sin egen väg. Det är utmanande med magbesvär, så mycket påverkar dem och alla har vi olika förutsättningar. Behöver du råd längst vägen finns vi här. Allt gott, Emma på ReFerm

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Blev sämre av tabletterna

Jag har IBS sedan tonåren och har testat allt. Ville prova Postbiotika som en sista utväg. Upplevde att magen blev helt oberäknelig. Från att främst vara orolig på morgonen kunde det nu bli problem när som helst under dagen i tillägg till att det var eländigt på morgonen. Tidigare visste jag att så snart morgonens tiotal toalettbesök var överstökade så kunde jag lämna hemmet utan att vara rädd, men med Postbiotika blev det nu mycket värre. Jag kunde bli dålig i magen när som helst, utan förvarning. Jag har därför slutat helt med tabletterna och tycker att det var bortkastade pengar.

13 de junho de 2025

Resposta da ReFerm

Hej Kristin, tack för att du delar med dig. Hör hur tufft det är. Och såklart en besvikelse att ReFerm inte hade en direkt positiv effekt utan att du upplevde det tvärtom. De finns några, däribland du, som reagerar kraftigt i början. Det kan ofta bero på att man har en väldigt kraftig obalans sen innan och att tarmen inte är van vid de nya näringsämnena. Även om det kan vara jobbigt så vet vi att de som orkar hålla ut oftast blir hjälpta.
OM du skulle våga dig på att ge ReFerm en chans till så skulle jag rekommendera dig att öppna en kapsel och ta endast pulvret med lite vatten. Då blir det lite mer utspätt och mildare för tarmen.
För många som reagera som dig kan detta vara en väg framåt.
Känner du att du skulle vilja ha mer vägledning så hjälper vi dig gärna. Du får gärna maila mig direkt på emma.gustafsson@nordicrebalance.com

Allt gott, Emma på ReFerm

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Resposta da ReFerm

Hej Christoffer, ser att du provat våra kapslar. Vi försöker att vara tydliga på alla våra kommunikationsytor att för vissa ska kapslarna ses som ett sätt att komma igång med ReFerm. För den som inte upplever en förbättring av en liten mängd så är rekommendationen att trappa upp till vårt pulver och på så sätt få i sig en större mängd.
Det är först över man kommit upp i 35 gram per dag under en viss tid som man kan utvärdera. Vi har alla olika förutsättningar och unika tarmfloror därför behöver också mängd anpassas där efter. Det är ett utforskande. Men vi vet av erfarenhet att den som orkar hålla ut och prova sig fram oftast blir hjälpa av ReFerm. Om du önskar lite mer personlig återkoppling eller har frågor är du välkommen att maila mig direkt på emma.gustafsson@nordicrebalance.com

Allt gott, Emma på ReFerm

Resposta da ReFerm

Hej Rose-Marie, tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Vi har respekt för den ekonomiska aspekten.Det är mycket som ligger bakom priset. Dels är det en unik produkt som inte kan jämföras med något annat som finns på marknaden idag, det i sig gör att priset också blir svårt att jämföra.
Produktionsprocessen, som är avancerad och i många steg är den främsta faktorn. Därtill kommer val av ingredienser, forskning, patent etc. Det glädjer oss ändå att du upplever att du blev hjälpt av ReFerm! Välkommen tillbaka när du har anledning. Allt gott, Emma på ReFerm

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

När jag har haft frågor så har jag…

När jag har haft frågor så har jag mailat och fått svar samma dag eller dagen därpå. Vänlig ton, och jag känner mig inte bara som en kund i mängden utan att de faktiskt tar sig tid att läsa ordentligt vad jag har för frågor.

29 de abril de 2025

Resposta da ReFerm

Kära Monika, wow tusen tack för att du tagit dig tid att skriva detta. Det betyder så mycket att höra att du uppskattar vår återkoppling. Vi försöker att ta oss tid och vara så personligt vi kan. Vi vet att många har det så jobbigt med sina magbesvär och har letat länge efter en lösning, speciellt när kanske inte vården gett det stödet man önskat. Vi tror på att det ihop med ReFerm kan hjälpa riktigt många att äntligen komma till botten med sina besvär. Allt gott och tack igen, Emma på ReFerm 💚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Referm har hjälpt mig att få en lugn…

Referm har hjälpt mig att få en lugn och pålitlig mage

21 de abril de 2025

Resposta da ReFerm

Hej Margreth, tusen tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme om ReFerm. Underbart att höra att du upplever ett lugn och en mag du kan lita på igen. Välkommen att höra av dig om frågor dyker upp. Allt gott, Emma på ReFerm

Inflammerade tarmfickor

Efter problem i 30 år med återkommande inflammerade tarmfickor som krävt antibiotikadropp gång på gång på Danderyds sjukhus och där man övervägde att ta bort stor del av tjocktarmen, har sedan jag började med Referm alla symptom försvunnit. Inte en känning på 8 månader. Helt fantastiskt!

26 de maio de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta da ReFerm

Wow, vilket fantastiskt omdöme att få ta del av. Så glädjande att höra att ReFerm har hjälpt mot dina inflammerade tarmfickor. Och tack för att du väljer att dela med dig! Det betyder så mycket för oss och gör att fler kan bli hjälpta. Önskar dig allt gott vidare, Emma på ReFerm

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter mångåriga magproblem har jag nu…

Efter mångåriga magproblem har jag nu fått "ordning"på min mage efter jag använt Referms Postbiotika.

14 de abril de 2025

Resposta da ReFerm

Tusen tack för ditt omdöme! Det gör oss så glada att ReFerm hjälpt även dig. Tack för att du väljer att dela med dig så att fler kan bli hjälpta. Allt gott, Emma på ReFerm

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fungerar väldigt bra för mig.

Fungerar väldigt bra för mig.
Startade med två tabletter och fick snabbt bra resultat och ökade dosen till
en halv 35g påse men fick bakslag och äter nu ca en tesked blandat i vatten varje dag vilket verkar fungera för mig.

13 de abril de 2025

Resposta da ReFerm

Hej Mikael, tack snälla för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Ja, det gäller att prova sig fram. Mängden som fungerar för var och en kan variera. "Bakslaget" kan nog bero på att det blev lite för mycket. Men tarmen kan väja sig. Men oavsett så låter det bra att du har hittat din mängd nu. Vi finns här om frågor dyker upp längst vägen. Allt gott, Emma på ReFerm

8 de abril de 2025

Resposta da ReFerm

Tack Britt-Marie för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme om oss. Vi är glada för att höra att du var nöjd med leveransen :) Allt gott, Emma på ReFerm

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.