Har tagit kaplsarna i 7 månader. Tycker att Referm hjälpt minska mina IBS symtom och kommer definitivt fortsätta köpa. Dyrt, men värt. Det enda negativa är att portion påsarna smakade... spya, så ja... Ver mais

Referm har räddat min tarm! Efter bara någon vecka upphörde mina återkommande diarréer som jag hade typ varannan dag. Efter en månad med Referm har jag haft diarré en gång och toabesöken är normala. J... Ver mais
ReFerm ger bra resultat för tarmen och mindre uppblåsthet. Det som gör att jag ger 3 stjärnor istället för 5 är priset som ReFerm har, det är alldeles för dyrt för 1 månads behandling. ReFerm reko... Ver mais
Wow, efter många år av uppblåsthet,fruktansvärt illaluktande gaser, nr 2 ibland flera ggr om dagen, ofta lösare avföring, så har jag nu funnit Referm. Redan efter första kapseln så var min mage... Ver mais
Vi på Nordic Rebalance vill hjälpa människor förbättra sin livskvalitet med start i tarmen. Det gör vi genom vår vetenskapligt utvecklade postbiotika. Produktserien ReFerm® är framtagen i Skandinavien och baserad på banbrytande forskning inom tarmhälsa. Postbiotika som ReFerm är nästa generations kosttillskott för magen, näringsämnen från fermenterad havre som stöttar och stärker din tarm.
Oavsett om du lever med IBS, upplever återkommande uppblåsthet, eller vill stödja din mage förebyggande, kan ReFerm® vara ett effektivt och naturligt stöd. Vi erbjuder produkten i kapslar, portionspåsar och större förpackningar för att passa din vardag.
ReFerm är enkelt att ta och kan integreras i din dagliga rutin utan krångel. Många av våra användare rapporterar förbättring redan inom några dagar, andra märker förändring över tid. Effekten är ofta en lugnare mage, mindre gaser, en känsla av balans och mer energi.
ReFerm är naturligt, fri från onödiga tillsatser och framställs under noga kvalitetskontroll. Genom att kombinera forskning, kvalitet och enkelhet hjälper vi dig att ta hand om din mage på ett naturligt och hållbart sätt, varje dag.
Vår filosofi är att ge kroppen rätt förutsättningar, inte bara att lindra symtom. Med ReFerm fokuserar vi på att skapa en stark tarm och en miljö i tarmen där din unika tarmflora trivs.
Upptäck hur postbiotika kan vara nyckeln till en starkare mage och en bättre livskvalitet. ReFerm®, för dig som vill ge din tarmflora rätt näring.
Beställ ReFerm idagSmiLe,Medicon Village, Scheelevägen 2, 223 81 , Lund, Suécia
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Min mage har blivit mycket bättre, inte lika uppblåst och gasig.

Resposta da ReFerm
så bra och professionellt, snabba svar vid mail och underbart vänligt bemötande

Resposta da ReFerm
Referm 35 g portionspåsar har hjälpt min krångliga mage på två veckor! Har inte mått så här bra på länge.

Resposta da ReFerm
Reform är en sammetslen upplevelse för kropp och själ. Påverkar, smärta, svullnad, humör och energi i en positiv riktning.

Resposta da ReFerm
Fantastiskt resultat! Redan efter en veckas användning av ReFerm kapslar började min mage bli bättre. Och nu efter 2 månader så är mina besvär näst intill borta. Är supernöjd och så tacksam över att jag tog steget att prova.

Resposta da ReFerm
This is a very good product. It seemed expensive at first, as when buying it, you don't know if it will work for you because most of us have already spent tons of money trying to get rid of our problems without any success. As someone who has an extremely high level of fructose malabsorption, over 150 H2 (ppm), I am very dedicated to trying everything. It took roughly two weeks to adapt to ReFerm. I was drinking the full dose for 3-4 months every morning. It helped a lot to cultivate good bacteria in my gut. (While my sambo, who didn’t take ReFerm, just took the same probiotics over the same period, had no success cultivating any good bacteria in his gut. - Both of us did gut microbiome tests before and after.) I feel significantly better now, so I only use the full dose 2-3 times a week, and I can eat more things. Due to the severity of my problem, this is going to be a long road for me, and I hope more and more research will come about the gut microbiome. But I am happy I can eat a bit more things than before.

Resposta da ReFerm
Upplever en viss förbättring.
Tyvärr är det väldigt dyrt.

Resposta da ReFerm
jag tror att det blir bättre och bättre att det får ta den tid som behövs... på lång sikt

Resposta da ReFerm
Tålde det uppe barligen inte. Magen blev klart sämre.

Resposta da ReFerm
Jag tycker att den hitintills har funkat bra

Resposta da ReFerm
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.