Banner for ReFerm

ReFerm Avaliações 269

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har tagit kaplsarna i 7 månader. Tycker att Referm hjälpt minska mina IBS symtom och kommer definitivt fortsätta köpa. Dyrt, men värt. Det enda negativa är att portion påsarna smakade... spya, så ja... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

ReFerm ger bra resultat för tarmen och mindre uppblåsthet. Det som gör att jag ger 3 stjärnor istället för 5 är priset som ReFerm har, det är alldeles för dyrt för 1 månads behandling. ReFerm reko... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wow, efter många år av uppblåsthet,fruktansvärt illaluktande gaser, nr 2 ibland flera ggr om dagen, ofta lösare avföring, så har jag nu funnit Referm. Redan efter första kapseln så var min mage... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Produtos Saudáveis
  2. Centro de Saúde e Beleza
  3. Loja de produtos de nutrição esportiva
  4. Loja de vitaminas e suplementos

Sobre ReFerm

Välkommen till ReFerm® by Nordic Rebalance

Vi på Nordic Rebalance vill hjälpa människor förbättra sin livskvalitet med start i tarmen. Det gör vi genom vår vetenskapligt utvecklade postbiotika. Produktserien ReFerm® är framtagen i Skandinavien och baserad på banbrytande forskning inom tarmhälsa. Postbiotika som ReFerm är nästa generations kosttillskott för magen, näringsämnen från fermenterad havre som stöttar och stärker din tarm.

ReFerm kapslar

Oavsett om du lever med IBS, upplever återkommande uppblåsthet, eller vill stödja din mage förebyggande, kan ReFerm® vara ett effektivt och naturligt stöd. Vi erbjuder produkten i kapslar, portionspåsar och större förpackningar för att passa din vardag.

ReFerm är enkelt att ta och kan integreras i din dagliga rutin utan krångel. Många av våra användare rapporterar förbättring redan inom några dagar, andra märker förändring över tid. Effekten är ofta en lugnare mage, mindre gaser, en känsla av balans och mer energi.

ReFerm pulver och kapslar

ReFerm är naturligt, fri från onödiga tillsatser och framställs under noga kvalitetskontroll. Genom att kombinera forskning, kvalitet och enkelhet hjälper vi dig att ta hand om din mage på ett naturligt och hållbart sätt, varje dag.

Vår filosofi är att ge kroppen rätt förutsättningar, inte bara att lindra symtom. Med ReFerm fokuserar vi på att skapa en stark tarm och en miljö i tarmen där din unika tarmflora trivs.

Upptäck hur postbiotika kan vara nyckeln till en starkare mage och en bättre livskvalitet. ReFerm®, för dig som vill ge din tarmflora rätt näring.

Beställ ReFerm idag

269 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Bra produkt

Bra produkt men dyr, skulle önska att den fanns att få på recept för det är det enda som fungerar för mig.

12 de fevereiro de 2025

Resposta da ReFerm

Hej, tusen tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Det uppskattas verkligen så att fler kan få vägledning och därefter få hjälp mot sina besvär. Visst hade det varit perfekt om det gick att få på recept! Det tycker vi med. Tyvärr är vägen dit lång... Men vi hoppas att det en dag ska bli möjligt för alla att bli fri från sina magbesvär och att vården ska kunna skriva ut ReFerm till de som behöver. Prata gärna med din läkare och berätta om ReFerm. Ju fler vi är som hjälps åt att sprida ordet, ju fortare bör det gå. Allt gott, Emma på ReFerm

Magen blir bättre med Referm

Magen blir bättre med Referm. Att jag inte ger fem stjärnor beror på det höga priset.

5 de fevereiro de 2025

Resposta da ReFerm

Hej Anneli, tack för ditt omdöme! Vi uppskattar att du tar dig tid, så att fler kan bli hjälpta. Många faktorer påverkar priset på ReFerm, bland annat vår patenterade fermenteringsprocess som är avancerad och görs i många steg. Men vi har såklart respekt för att det är ett stort utlägg för många. Men jämfört med många andra kosttillskott så påverkar ReFerm orsaken bakom besvären och efter en kur (som kan variera i längd) kan många klara sig på egen hand med en fiberrik varierad kost. Allt gott, Emma på ReFerm

Toppen 😊

Har mkt bra upplevelse av Referm kapslarna, dom fungerar jättebra. Min mage har blivit så mkt bättre!

13 de fevereiro de 2025

Resposta da ReFerm

Hej Gun-Britt, tusen tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Underbart att höra att du du upplever en förbättring med våra kapslar. Allt gott, Emma på ReFerm

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Seriöst företag och en bra produkt

Det känns som ett reko företag och pulvret är bra för magen!

19 de março de 2025

Resposta da ReFerm

Hej, tack snälla för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Bakom ReFerm står ett litet bolag som genuint vill hjälpa människor att bli bättre och genom att sprida kunskap få fler att förstå hur allt hänger i hop och att det går att bli bra :) Tack igen! Allt gott, Emma på ReFerm

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra produkt som hjälper tarmen att…

Bra produkt som hjälper tarmen att stabilisera sig. Bra kund bemötande som tvekar inte att hjälpa

10 de fevereiro de 2025

Resposta da ReFerm

Hej Murat, tusen tack för dina fina ord och för att du tagit dig tid och lämna ett omdöme. Vi är glada att du uppskattar vår kundservice. Vi önskar att finnas här för de som behöver stöd längt vägen. Riktiga personer bakom som genuint bryr sig. Och vi ser gång på gång att de som tar kontakt och låter sig vägledas och stöttas ofta blir hjälpta. Tack igen! Allt gott, Emma på ReFerm

ReFerm kapslar

ReFerm både stillar och stimulerar min mage och mitt tarmsystem!
Är lite pruttig, men mår så bra😊

10 de fevereiro de 2025

Resposta da ReFerm

Hej Tessan, tusen tack för ditt omdöme! Underbart att höra att du mår så bra! Fint beskrivit att det både stillar och stimulerar. Det är nog något många kan känna igen sig i att man önskar :) Allt gott, Emma på ReFerm

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Använt pulver i flera år nu enda på…

Använt pulver i flera år nu enda på marknaden som min mage är nöjd med. Nu provade jag kapslar o de fungerar lika bra.

4 de fevereiro de 2025

Resposta da ReFerm

Tusen tack Mariann för att du tagit dig tid och lämna ett omdöme om ReFerm. Underbart att höra att du upplever att kapslarna fungerar bra för dig att fortsätta med. Tack för att du delar så att fler kan bli hjälpta. Varma hälsningar, Emma på ReFerm

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det har inte gjort någon nytta alls på…

Det har inte gjort någon nytta alls på min term har haft diarré sedan jul. Tyvärr!

7 de fevereiro de 2025

Resposta da ReFerm

Hej Gunilla, ser att du varit kund hos oss länge och tagit ReFerm i omgångar. Vi vill gärna hjälpa dig. Om du hör av dig till mig direkt på mail så ska vi försöka hitta en lösning åt dig framåt. emma.gustafsson@nordicrebalance.com

Ibland behövs det ett längre kontinuerligt intag med en full dos på 35 gram pulver per dag för att känna av effekt. Vi vet att ReFerm fungerar rent kliniskt när du tar det men ibland så kan det ta tid innan symtomen ger med sig. Det har vi sett i våra studier.

Men som sagt, vi ska försöka hitta en lösning och vi vill att du ska känna dig nöjd till slut.
Varma hälsningar, Emma på ReFerm

Mycket bra för min IBS-mage

Jag har använt Reform nu i flera månader, och tycker att det är fantastiskt bra i kombination med Dr Honungs preparat "13 H microbiome". Jag är fortfarande helt euforisk över att man kan må så här bra efter att ha haft problem med IBS i nästan 30 år.

2 de fevereiro de 2025

Resposta da ReFerm

Hej Anna, tusen tack för att du tagit dig tid och lämna ett omdöme om ReFerm. Underbart att du har hittat ditt sätt och att du nu mår bra bra. Helt helt fantastiskt att få ta del av. Tack! Mvh, Emma på ReFerm

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det ser bra ut så här långt

Det ser bra ut så här långt, men jag behöver mer tid för att se ett färdigt resultat

30 de janeiro de 2025

Resposta da ReFerm

Hej Rikard, tack för att du vill dela med dig av din upplevelse så långt! Ja visst behöver du mer tid, du har ju nyss kommit igång kan jag se. Känner du inte av en tillfredställande effekt efter att burken är slut så är det ett tecken på att du behöver trappa upp i mängd och gärna gå över till vårt pulver. För många är detta steg nummer två för att få till en mer omfattande förbättring. Hör gärna av dig till oss på mail om du önskar rådgivning om nästa steg. Allt gott, Emma på ReFerm

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Förhoppningarna är stora men än har jag…

Förhoppningarna är stora men än har jag inte märkt nån större skillnad på mina toalettvanor.

Resposta da ReFerm

Hej Pirjo, tack för att du delar din upplevelse så långt. Min spontana fråga är hur mycket du tar per dag? Om du ännu inte upplever tillfredställande effekt och du tar mindre än 35 gram (cirka 0,75 dl) pulver per dag utblandat i vatten på fastande mage så försök gärna trappa upp till det. Det är vår rekommenderade dagsdos och i vissa fall dit man behöver komma för att kunna utvärdera. Men ta det i din takt och påminner även om att andra aspekter som oro/stress etc påverkar symtom från tarmen i mycket stor grad. Vi finns här om du har frågor! Hjälper gärna till med stöd och rådgivning. Allt gott, Emma på ReFerm

Resposta da ReFerm

Tack för din feedback Anders! Härligt att höra att vår leverans levde upp till förväntningarna. Allt gott, Emma på ReFerm

Minskad gas och diarré.

Resposta da ReFerm

Hej Birgitta, underbart att höra! Vi finns här om du har frågor längst vägen. Resan mot en bättre tarmhälsa är sällan rakt och kan ta tid. Dra dig inte för att höra av dig om du har funderingar. Allt gott, Emma på ReFerm

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Referm har räddat min tarm

Referm har räddat min tarm! Efter bara någon vecka upphörde mina återkommande diarréer som jag hade typ varannan dag. Efter en månad med Referm har jag haft diarré en gång och toabesöken är normala. Jag har haft mina problem i två år, husläkaren sa att jag har IBS men hade inget övrigt att komma med så jag gav upp. Var skeptisk när jag beställde Referm men resultatet blev långt över förväntan.

7 de março de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta da ReFerm

Hej Eva, finns inget bättre ord är WOW! Tack för att du delar med dig! Och så otroligt glädjande att du upplever sån skillnad. Det är många med dig som är skeptiska. Inte konstigt när man provat så mycket genom åren och inte hittat en lösning. Där är ReFerm annorlunda. Näringen till tarmen både stärker, balanserar och därmed lindrar symtom. En stark och robust tarmbarriär är nyckeln till långsiktig hälsa. Tillsammans kan vi hjälpa fler! Tack igen för din generösa delning. Allt gott, Emma på ReFerm

Hjälpte mig

Fick min mage att bli bättre

31 de janeiro de 2025

Resposta da ReFerm

Hej Stina, så fantastiskt att höra! Tusen tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme så att fler kan få hjälp. Vi finns här om frågor skulle dyka upp längst vägen. Allt gott, Emma på ReFerm

Otroligt snabba leveranser.

Otroligt snabba leveranser.
Men viktigast av allt...jag mår mycket bättre.

29 de janeiro de 2025

Resposta da ReFerm

Hej Janne, tack för att du tagit dig tid och lämna ett omdöme om oss. Fantastiskt att höra att du mår mycket bättre! Allt gott, Emma på ReFerm

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Om, men jag har inte märkt resultatet än.

Jag har inte sett resultatet av det än, så jag vet inte mer..

23 de janeiro de 2025

Resposta da ReFerm

Hej Bertil, tack för att du delar med dig av din upplevelse så långt! Hör gärna av dig till oss om du behöver vägledning. Kapslarna kan ses som ett sätt att komma igång. Inte alla märker av en förbättring av den lilla mängd och behöver då gå över till en betydligt större dos i form av vårt pulver. Vi har alla helt olika förutsättningar och behöver då olika mängd. Vi hjälper dig gärna. Allt gott, Emma på ReFerm

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.