Meget veltilberedt mad. Flot pyntet og anrettet! Vi bestilte Perlehøne og Rib-eye - helt i top og med det bedste valg af grønsager og tilbehør. Hjemmelavede pommes frites og vi startede med hjemmebagt... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig god oplevelse, lækkert mad, lækker vin. Søde og rare ansatte kan helt klart anbefales.
A empresa respondeu
Restaurant Litus er flyttet til Ho Ferie Center tæt på Blåvand. Og wow hvor restauranten er blevet lækker - hyggelig atmosfære, med lækker mad, et godt vinsortimentet og ikke mindst opmærksom og... Ver mais
Super venlig og hurtig betjening. Fik nogle skiver brød der smagte himmelsk, dertil noget hjemme kværnet smør. En hovedret af oksemørbrad med tilbehør der bare smagte fuldstændig igen himmelsk, d... Ver mais
A empresa respondeu
Restaurant Litus er beliggende ved Vedersø Klit et stenkast fra det skønne Vesterhav, et hjørne af Danmarks vilde og smukke natur – som uanset årstid er betagende og fylder en med stolthed.
Vedersø Klitvej 59, 6990, Ulfborg, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super lækker mad i hyggelige rammer og med god personlig betjening.

Helt igennem fantastiks smagsoplevelser
God service og lækker vin

Resposta da Restaurant Litus
Super venlig og hurtig betjening.
Fik nogle skiver brød der smagte himmelsk, dertil noget hjemme kværnet smør.
En hovedret af oksemørbrad med tilbehør der bare smagte fuldstændig igen himmelsk, desserten ligger i samme kategori, ligeledes ripasso vinen vi valgte.
Alt i alt en suveræn oplevelse.
Kan varmt anbefales.
René

Resposta da Restaurant Litus
Vi fik hurtigt serveret lækkert brød og hjemmerørt smør, derefter en flot og velsmagende hovedret
efterfulgt af den vildeste dessert, alt serveret af en smilende tjener, vi glæder os allerede til næste gang

Resposta da Restaurant Litus
Dejlig og velsmagende mad.
Et spændende og varieret menukort.
Betjening i topklasse.
Bestemt et sted vi vil komme igen.

Resposta da Restaurant Litus
Hjemmebagt brød med hjemmekværnet smør bliver straks bragt til bordet sammen med vand og dansk vand. Det bedste brød vi nogensinde har smagt. Derefter fulgte retterne der var smukt anrettede og utrolig smagfulde. Virkelig lækkert. Og betjeningen er i top…

Resposta da Restaurant Litus
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.