Lift Your Spirit Coaching | Roxane Catz Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beste Roxane, Wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet om samen met jou nog dichter bij mezelf te komen en een fijne gezonde leefstijl te creëren die bij mij pas. Het gaat met vallen en opstaan, ma... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

the change has come!. nuchter en helder blijven is niet langer een strijd nuchter en helder geeft zo veel energie Alles krijgt weer betekenis en geeft me kracht en vertrouwen... groei... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Roxane, you Rock! Dank voor je support bij het stoppen met roken; jouw holistische benadering, geduld, motivatie, luisterend oor en creatieve geest hebben de juiste snaar bij mij weten te raken; ik h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De eerste interactie met Roxane was meteen een prettige. Fijn telefoon gesprek gevoerd wat mij heeft overtuigd verder met haar te gaan. Hoewel ik op eigen kracht een eind op mijn nieuwe pad en leven... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Life Coach
  2. Centro de Aconselhamento
  3. Conselheiro

VAN VERDOVING NAAR VRIJHEID – met zachtheid, inzicht en lef. 💫 Begin met voluit leven! Niet door harder je best te doen, maar door beter te voelen en échter te kijken. Ik help mensen die zichzelf niet langer willen verdoven met alcohol of andere gewoontes; menselijk en praktisch – zonder labels en zonder regels. Hoe ik werk: Geen standaardmethode, wél een persoonlijk maandtraject waarin we jouw patronen helder maken en ombuigen. Mijn aanpak rust op vier pijlers: • Inzicht – ten diepste begrijpen wat er onder je gedrag ligt, zodat je andere keuzes kunt maken. • Zelfzorg – simpele, haalbare rituelen die je systeem tot rust brengen. • Compassie – vriendelijker worden voor jezelf werkt beter dan wilskracht. • Nieuwsgierigheid – leren kijken zonder oordeel, met open aandacht. Wat je mag verwachten: 🙌🏼 Geen snelle trucjes of “fixes”, maar duurzame vrijheid van binnenuit. 🙏 Mijn cliënten ervaren meer rust, helderheid en eigenwaarde – en merken dat “zin in” gaandeweg plaatsmaakt voor zin hebben ín het leven. Waar ik trots op ben: Meer dan 124 keer vijf sterren van cliënten die weer zijn gaan leven 🌱 in plaats van óverleven. Ik ben intens dankbaar voor elke stap die ze zetten – en voor het vertrouwen om even met hen mee te mogen lopen. Klaar voor je eerste stap? Stel je vraag of plan een vrijblijvend kennismoment. Je bent welkom zoals je nu bent. 👉 www.roxanecatz.nl/coaching

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

138 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

19 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De verfrissende methodiek van Roxane…

De verfrissende methodiek van Roxane wekt nieuwsgierigheid en interesse op waardoor je energie krijgt en je open stelt voor nieuwe dingen in je leven. Door deze No-Nonsense aanpak kwam ik snel tot de kern en ben nieuwsgierig geworden naar zaken waar ik vroeger niet bij stil stond. De vele filmpjes en andere online ondersteuning is van energie gevend materiaal. Je leert jezelf kennen, en vooral de mentale gezondheid ondersteunen. Vroeger had ik niet hiervoor opengestaan en nu ben ik heel dankbaar voor de vele nieuwe inzichten en ervaringen. Overigens is het heel fijn dat Roxane zoveel contact houdt, ook na de sessies, en ze blijft coachen met berichtjes en ondersteuning vanuit haar betrokkenheid.

22 de janeiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De ideale 'trust pilot’ om je te leren vliegen

Begin 2022 was ik gestopt met alcohol omdat ik er genoeg van had. Ondermeer katers werden zwaarder en problemen met de slokdarm erger.
Die laatste perikelen waren destijds makkelijk op te lossen met een maagzuurremmer maar dat hielp na een paar jaar niet meer en er was sprake om de dosis te verhogen. Dat wou ik niet.
Pas toen ik stopte met drinken zag ik in dat alcohol de grootste boosdoener was. (naast - in mindere mate - melk, melkchocolade, tomaten, bruisdranken, …)

Na een aantal maanden te zijn gestopt besefte ik ook dat mijn latente angsten destijds niet werden opgeheven door de alcohol maar er juist door veroorzaakt werden.
Terwijl quasi iedereen denkt dat alcohol een ‘quick fix’ is voor - ondermeer - angsten. Dat is wel zo maar het is tijdelijk en het komt als een boemerang terug in je gezicht. Met als anti climax de ‘hangxiety’.

Mede door deze ontdekkingen leefde ik een paar maanden op de befaamde roze wolk. Maar toch kreeg ik het moeilijker in mijn ‘stop proces’.
Niet qua cravings maar eerder in de zin van: hoe dien ik mezelf op te stellen (te resetten) te midden van onze 'veralcoholiseerde samenleving’.

Bij mijn eerste telefonisch contact met Roxane leerde ik al dat ik te veel gefocust was op het product ‘alcohol’ of beter: ik was te veel bezig met ’niet drinken’.

Roxane weet enorm veel over de materie en over het leven in het algemeen. Ze kan gevat antwoorden met de juiste vlotte bewoordingen. En ze is in staat de - op dat bepaald moment - juiste info te delen. In de vorm van een eigen spraakbericht, een podcast, een fragment, een artikel of een leerzaam blog, ook van haarzelf.

Krijg je soms een licht geïrriteerd gevoel dan is dat allicht omdat ze je spiegelde. "Een Hollandse” (schrijf ik als Belg) durft al eens licht tegen de schenen trappen maar dat is nodig ook. Dat is een deel van coaching.

Meer dan drie jaar geleden leerde ik mediteren en dat bezorgde me mede een probleemloze aansluiting bij Roxane haar spirituele insteek alwaar 'mind your mind!’ ook mijn nieuwe slogan werd.
De continu ratelende 'mind' en het over-analyseren leek mijn grootste obstakel om meer zen door het leven te kunnen gaan.

Roxane leert je dus meer dan alleen maar van de drank verlost geraken. De ideale 'trust pilot’ om je te leren vliegen. Ze geeft je de handvatten om weer te leren ‘zijn’. Om je weer bewust te zijn van ‘je zijn’. ‘Bewust zijn’. Gewoon ‘zijn’!

Roxane is geboren voor deze job. En daar mogen we met zijn allen dankbaar voor zijn. Bij deze: DANK U Roxane!

Bruno VL uit Leuven, België

24 de novembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Neem de stap en plant het zaadje!

Wat ben ik blij dat mijn dochter Roxane had 'opgegoogled'!
Mijn valkuil is alcohol, niet dagelijks maar af en toe dronk ik een paar dagen heel veel achterelkaar.(bingedrinking).
Toen dat om de paar maanden ging gebeuren besloot ik samen met mijn dochters dat het genoeg was geweest.
Voordat we daadwerkelijk zouden beginnen raadde ze me het boek 'de verslaving voorbij' van Jan Geurtz aan.
Dat was zeker een goed begin! Ik durfde het eigenlijk niet te geloven dat het vooral gaat om je manier van denken.
En uiteraard de wil en de wilskracht om het anders te gaan doen.
Het stemmetje, het monster zou ik later leren, riep meteen ' leuk hoor maar ach dat geldt toch niet voor mij'.
Wel herkenbaar denk ik.
Het mooie is dat het dus écht wél zo werkt. Mijn achterdocht werd al vrij snel leergierig plezier.
Een openbaring als je anders naar jezelf en vooral je zelfbeeld durft te kijken.
Voor mij viel de coaching van Roxane samen met een grote verandering in mijn leven.
Ik geloof oprecht dat het zo moest zijn, het gaf me enorm veel kracht.
Dagelijks kreeg ik filmpjes en quotes en blogs aangeboden via de app.
Roxane leek precies aan te voelen wat ik nodig had. Ik heb er zoveel van geleerd.
Ook ben ik er van overtuigd dat hulp van een ervaringsdeskundige het meest effectief is.
Ik heb vertrouwen gekregen in mezelf en als ik nu aan alcohol denk, denk ik metéén waarom zou ik!
Echt, je bent niet alleen! Neem de stap en plant het zaadje 🌟💗
Bedankt voor al je lieve berichten en je hulp Roxane!

23 de novembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nu, 5 maanden na mijn eerste bezoek aan jou….

Hee Roxane, goeiemorgen!

Kleine update: Vandaag, nu bijna 5 maanden verder, nog steeds geen drank voor mij en nog steeds voelt dat goed. Ik word steeds trotser op mezelf en ben heel blij!

Ik voel me lichter( ben ik trouwens ook - 7 kg 😂💪) en wakkerder! Drank is niet nodig voor gezelligheid! Daar ben ik inmiddels wel achter!

Manlief drinkt door de week niet en in de weekenden wel. En dat is prima.

Ik ga nog lekker door met niet drinken. Daar ben ik nog lang niet klaar mee.

Heel soms denk ik…. Aaaaaaaaarghhhh ik zou best een wijntje willen proeven/nemen ( vorig weekend bij een diner in een sterrenrestaurant met bijpassend wijnarrangement…) maar doe het dan niet. Eigenlijk zonder moeite. Bewustzijn en zelf de controle houden. Lekker!

Gisteren 5 km sponsorloop gedaan met man en kind. 8 weken voor getraind en goed en lekker gelopen! Verder nog personal training 1 keer per week bv en 2 keer 5 km hardlopen (samen met hond, gezellig hoor, een half uurtje heb je altijd over. ) gaan we mee door!

Gezin gaat ook lekker. Stabiel, overzichtelijk en gezellig!

Kortom; ik ben best lekker bezig! En supertrots op mezelf !

Hoop bij jullie ook alles fijn! Nog steeds een hele goede stap geweest om naar jou toe te gaan. Ook eng en confronterend , maar een stap die mij absoluut een onwijs positieve verandering heeft gebracht.

Lieve hartelijke groetjes Monique 😘

7 de novembro de 2022

Nieuwe mindset

Helemaal klaar was ik met mezelf en alcohol. Had al meerdere malen geprobeerd te stoppen of te minderen
Maar altijd viel ik terug . Ik dronk niet dagelijks maar als ik dan mocht drinken van mezelf was het altijd teveel. Met de volgende dag altijd spijt.
Ik slaap er slecht van , krijg er minder energie van enz. Maar op 1 of andere manier kon ik het niet doorbreken .
Ik ben gaan zoeken op internet en kwam Roxane tegen.
Ik heb contact gezocht en het voelde meteen vertrouwd.
Roxane heeft me veel inzichten gegeven in mezelf, en mij tools gegeven die ik niet alleen kan gebruiken met het handelen van alcohol, maar ook met het omgaan met stress en andere dingen in het leven.
Ik ben mijn coaching gestart net voor mijn vakantie . Ik dacht geen excuses nu heb ik de tijd om er mee aan het werk te gaan. Was het lastig , jazeker.
Ik heb heel veel aan Roxane gehad tijdens deze leerzame weken . De motivatie die ze je geeft om door te zetten. Het inzicht dat je dit echt doet voor jezelf is priceless.
Nooit gaf ze mij het gevoel dat ik iets niet mocht. Want iedereen weet dat werkt alleen maar averechts. Ook leerde ze mij dat ik met alleen discipline ook niet ga komen. Ze leerde mij dat het allemaal in mijn hoofd zit . En dat dit oke is maar dat ik hier objectief naar moet kijken om zo te zien wat ik echt wil.
Ik was van te voren vastberaden dat er voor mij geen matig alcohol gebruik in zou zitten . Het moet naar de achtergrond . De cravings die ik in de toekomst zal krijgen zal ik aankijken, op de manier die zij mij heeft geleerd.
Roxane dankjewel voor je fantastische inzichten en steun.

28 de setembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De mooiste en helderste versie van jezelf!

Op het diepte punt, op zoek naar iemand die mij kon helpen vond ik online, Roxane. Ik had Roxane binnen enkele minuten na inschrijving aan de telefoon, direct voelde ik iemand die wist wat ik doormaakte en gaf mij al handvaten tot aan de eerste sessie. Tijdens de eerste sessie kwam er een gevoel van rust en vertrouwen over mij heen, want Roxane geeft je die... Op de zwaarste momenten weet zij met een appje, telefoontje, meditatie of artikelen de reis naar een nuchter leven te helpen. Het is iemand die niet alleen tijdens de sessie ervoor je is, maar ALTIJD en nu nog steeds sinds ik al een tijdje niet meer bij haar ben langs geweest!
Dit is het mooiste cadeau die je jezelf kunt geven, want een leven zonder alcohol is NOG VEEL LEUKER & GEZELLIGER en je kunt jezelf weer gelukkig in de spiegel aankijken! Dankjewel lieve Roxane xxx

4 de outubro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

“Binnen 1 week van de alcohol af.”

“Binnen 1 week van de alcohol af.”
Dat klinkt als een goedkope Tell-Sell reclame maar het kan dus echt!

Ik heb tientallen jaren met heel veel plezier gedronken. Zonder noemenswaardige bijverschijnselen en de katers vielen ook best mee.

Maar er komt een moment dat je voor de eerste keer knock-out gaat tijdens een feestje of dat je knallende ruzie krijgt met iemand die je dierbaar is. De dingen die je dan uitkraamt zijn meestal niet voor herhaling vatbaar, maar de toeschouwers herinneren je er graag nog jarenlang aan.

Dat is de eerste waarschuwing dat je verkeerd bezig bent. Maar het vervelende is dat je meestal de enige in het gezelschap bent die er (nagenoeg) “geen actieve herinnering aan heeft”.

Toch voelt het niet helemaal lekker, dus er is een schuldgevoel gecreëerd, bovenop de al aanwezige stress die vaak ten grondslag ligt aan overmatig gebruik van alcohol en/of aanverwante middelen.
Dat is natuurlijk totaal geen probleem want daarvoor is drank uitgevonden.

Dat is het moment dat “het monster” langzaam terrein aan het winnen is. Uiteraard zonder dat je het zelf door hebt.

Daarna wordt het al snel een herhaling van zetten.
Een vicieuze cirkel heeft je in haar macht.
Alcohol heeft een andere functie gekregen. Van “sociaal glijmiddel” is het verworden tot ontspanningsmiddel. En ontspannen doen we graag, zoveel en zo vaak mogelijk.
Ongemerkt ben je in de klauwen van een verslaving beland. En dan?

Bij mij werden de uitglijders steeds frequenter en heviger met als apotheose een “solo voorstelling” in een hotel in Barcelona waar zelfs de Guardia Civil aan te pas kwam.
De volgende ochtend kon ik in de ontbijtzaal zien dat de aanwezigen kennelijk niet echt genoten hadden van mijn “optreden”.
De schaamte voorbij besloot ik de vakantie af te breken, de dierbaren daarbij achterlatend.
De terugweg laat zich het best vergelijken met scenes uit een horror movie. Na 20 minuten belande ik, met een mega kater, in een file die 7 uur duurde. Ok, ik was er beter aan toe dan de chauffeur van de vrachtwagen die dwars over 4 rijbanen lag, maar toch…...
Ca. 19 uur later viel ik kortstondig in slaap, kwam met 2 wielen in een geul en was ineens klaarwakker.

Tijd om na te denken had ik genoeg gedurende de in totaal 27 uur durende “ride from hell”.
Ineens zag ik dat ik zelf mijn dagelijkse barrières opwierp. Drank, slaaptabletten, koffie, vreetaanvallen, overgewicht, kater, stress, schuldgevoel >> STRESS >> ontspanningsmiddel (ja stress staat er 2 keer).

In paniek ging ik op zoek naar hulp. Want ik had voor het eerst het gevoel dat ik hulp nodig had. De volgende geul zou weleens de laatste kunnen zijn.
Google is your friend in dat soort situaties.
Aandachtig las ik de website van een bekende afkick-kliniek (alleen het woord al). Intake, beloningsmuntjes, blijvend contact met “lotgenoten”, kringgesprekken… In gedachten zag ik mij in een cirkel zitten en jarenlang de woorden “ik ben Ron, ik ben Alcoholist” uitspreken, teneinde daarna de zorgelijke blikken van de lotgenoten te mogen aanschouwen.
Dat leidde tot een acute behoefte aan een Irish Coffee extra strong!

En toen…vond ik de site van “lift your spirit”. Ik bekeek de video en luisterde aandachtig. Een warm gevoel van herkenning maakte zich meester van me. Ik ging op zoek naar meer materiaal van Roxane en vond de podcasts van “lift your spirit” op Youtube. Nog meer herkenning. Heerlijk om naar te luisteren!
Ik voelde een enorme klik en kreeg het gevoel dat ik Roxane al jaren kende. Zonder enige aarzeling vulde ik het contactformulier in met een uitgebreid verslag. Zeer kort daarop kreeg ik een reactie. Wat een lieve, positieve en begripvolle mail. We maakte een belafspraak en het eerste wat Roxane om 11 uur ‘s ochtends vroeg was: ben je nu nuchter. Ik maakte hieruit op dat het kennelijk nog erger kon en dat ik nog te redden was.

Daarna ging het razendsnel. Een eerste sessie, ontzettend verhelderend, intensief contact via whatsapp. Inzichten, inzichten en nog eens inzichten de ene na de andere. In no time vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats.
Weer was het alsof ik Roxane of beter Roxane mij al jarenlang kende. Precies de goeie informatie op precies het goeie moment. Wat een geweldige vrouw, wat een geweldige coach!!

De tekst van haar eerste ingesproken bericht bevatte de woorden: “je hoeft er niets voor te doen, je hoeft alleen maar iets te laten” en “dan zul je daarna vliegen”.

Nu 7 weken later, 12 kilo lichter ben ik weer letterlijk aan het vliegen, en dat met een heerlijk helder hoofd. “Je hoeft alleen maar iets te laten”. Ja inderdaad, en daar krijg je zo ontzettend veel voor terug dat je de gedachte aan alcohol in no time met een glimlach wegwuift.

Thanx Roxane. De cirkel is rond. You are truly amazing! And so am I :-)

29 de setembro de 2022

Heerlijk gevoel

Er kwam een moment dat het slecht met me ging het alcohol gebruik werd steeds meer en meer . Het ging echt de verkeerde kant op , ik ging hulp zoeken en kwam bij roxane , wat een dame . Eerlijk behulpzaam en vooral luisterend . Kon bij haar mezelf zijn . En ook uitleggen hoe en wat ze begreep me en probeerde juist de mooie kant van mezelf maar ook van de andere dingen in te laten zien . Ik werd weer positief ging dingen op een andere manier inzien … eindelijk kwam het goede gevoel weer terug ,

22 de julho de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is niet nodig er tegenop te zien!

Roxane heeft me met diverse inzichten zo geholpen dat het zoveel makkelijker was dan van tevoren bedacht (en gevreesd) om te stoppen met alcohol. Haar aanwezigheid op de achtergrond, haar waardering voor de stappen, aanmoedigingen en inzichten maken deze ervaring 'for life' en niet alleen voor de issue 'alcohol'. Ik ben een rijker mens!

30 de agosto de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Elke dag bij het eten een glaasje wijn

Elke dag bij het eten een glaasje wijn, en nog een, en nog een en niet kunnen stoppen. En de dag erna weer een glaasje wijn bij het eten, en nog een en weer niet kunnen stoppen.
Ik dacht, dat ik er wel mee weg kon komen met dat drinken, omdat ik het meestal in gezelschap onder controle had en omdat je het niet aan mijn uiterlijk ziet, dat ik drink. Maar ondertussen vond ik het wel heel vervelend. Gelukkig ben ik toen bij Roxane terecht gekomen. Geweldig!!!! 'Addiction is giving up everything for one thing. Recovery is giving up one thing for everything'. Na 1 maand heeft Roxane mijn leven veranderd. Ik voel mij nu energieker, uitgeruster, gefocust, efficiënter, sterker en zelfverzekerder.
Thanks a million!!!!

29 de agosto de 2022

Een reis om de wereld in 30 dagen

De maand met Roxane was één groot feest. Zonder één druppel alcohol. Het was een reis om mijn wereld in 30 dagen.

Al na enkele dagen werd het me duidelijk dat het proces niet gaat over stoppen met drinken. Het gaat over terug naar je ‘inner being’. Waar geen plaats is voor schuld en schaamte. Voor zelfafwijzing en -medelijden.

Het is een proces en geen quick fix. Je moet het zelf doen, maar met Roxane dagelijks naast je, met haar kennis en wijsheid, wordt het proces een heel stuk makkelijker. En vooral leuk!!

23 de agosto de 2022

Herontdekking van jezelf

Roxane weet op een hele eigen manier je inzichten te geven in wie je bent, wat je doet en waarom je het doet. In een hele korte tijd ziet je dag (leven) er ineens heel anders uit. Niks zweverig maar heel duidelijk aan de hand van veel online materiaal en dagelijkse ondersteuning. Ik heb er erg veel baat bij gehad en gebruik dagelijks nog veel van hetgeen ik mee heb gekregen van Roxane. Met een lach de dag starten is toch wat iedereen wil :-)

21 de julho de 2022

the change has come!.

the change has come!.

nuchter en helder blijven is niet langer een strijd
nuchter en helder geeft zo veel energie
Alles krijgt weer betekenis en geeft me kracht en vertrouwen...
groeiend zelfvertrouwen...
Perspectief weer terug...
Gezonder Lichaam, gezonder van geest!

Deze superervaring gaat me weer terug brengen naar mijn werkelijke Zelf... lijkt een onmogelijke opgaaf, maar is zo dichtbij..
Inzichten, Toewijding, Focus, Begeleiding.

Lieve Roxane dank voor dit mooie geschenk .. zelf gedaan zul je zeggen ... maar zonder jou hulp en verfrissende inzichten een lastige opgaven.

Dank, Dank!

gr. Ed

17 de julho de 2022

Eindelijk!

Al heel lang probeerde ik te minderen qua drankgebruik, maar eigenlijk lukte dat nooit goed. Ik was het zo beu om continue te vechten tegen cravings, toen Roxane op mijn pad kwam. Met haar hulp kreeg ik stap voor stap door hoe verslaving werkt en hoe het mij in zijn macht had. Dat was een intens proces en hard werken, maar Roxane begeleidt dit op een super fijne, motiverende en inspirerende manier. Ze is doortastend en bijzonder gevat en gaf me gedurende de hele rit het gevoel dat ze er voor me was. Ik drink nu soms, en dan weinig en puur om te genieten en zonder misbruik. Hoe fijn! Ik kijk terug op een bijzondere ervaring met een bijzondere vrouw die mijn leven positief veranderd heeft. Waarvoor mijn eeuwige dank Roxane!

3 de julho de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

If it doesn’t challenge you, it won’t change you

Wat een goed gevoel had ik na mijn eerste ontmoeting met Roxane!
Dit is een vrouw waar ik iets van kan leren! Haar open, enthousiaste, doortastende manier van aanpak zonder een detail uit het oog te verliezen bewonder ik.
Ik heb de coaching van Roxane ervaren als een groot cadeau aan mezelf. Ik heb genoten van het traject, actief met mijn doelen aan de slag gaan en ontdekken dat je helemaal geen alcohol nodig hebt in je leven.
Mijn dank is groot!

14 de junho de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Weet niet zo goed waar te beginnen

Weet niet zo goed waar te beginnen.
Ik had al heel vaak voor mezelf bedacht dat ik in ieder geval minder alcohol wilde drinken.
Dus ging ik op zoek naar hulp hierbij, bedacht als er voor het stoppen met roken van allerlei hulpmiddelen zijn, zoals pleisters en kauwgom.
Dacht misschien bestaat er wel een pil maar die heb ik niet kunnen vinden.
Wanneer ik een poging had gedaan ,dan bleef het daar weer een tijdje bij, en na een tijd rustig ging ik toch weer zoeken. Hjmhmm
Dit bleef zich alsmaar herhalen.
Mijn drank gebruik nam niet af, het leek zelfs toe te nemen, steeds vaker had ik na een avond stevig drinken dat ik de dag erna me veel dingen niet kon herinneren.
Ik kreeg een keer foto doorgestuurd van een feestje, ik dacht euh... ik weet niet eens dat die gemaakt is ,maar stond er toch echt op.
Ik maakte steeds vaker ruzie, waar ik daarna mijn excuus voor moest gaan aanbieden.
Steeds vaker maakte mijn kinderen een opmerking over mijn drankgebruik, en daar ben ik over na gaan denken, dat kwam binnen.
Mijn man zei het ook wel eens maar daar trok ik me niets van aan, waar bemoeide hij zich mee, hij moest maar naar zichzelf kijken
Tegen mijn kinderen deed ik vaak kortaf, vond een drankje bij de buren doen belangrijker dan bv tv kijken met mijn kinderen.
En toch denk ik dat mijn kinderen de doorslag hebben gegeven dat ik toch weer op zoek ging op het internet naar hulp.
Eerst vind je alleen de reguliere instanties die eventueel hulp bieden, dacht dat het alleen heb 2 van hen zelfs een bericht gestuurd (waar ik tot op de dag van vandaag geen reactie op heb gekregen)
En toen las ik over Lift Your Spirit ...na 10x de site te hebben bezocht, besloten om een bericht te sturen met mijn hulp vraag.
Al snel kreeg ik antwoord en had ik een telefoon gesprek met Roxane ,wat een fijn gevoel kreeg ik hiervan
Geen verwijten, maar alle begrip en een compliment dat ik een hulpvraag stelde.
Eerst bedenktijd gekregen over het programma geen pushen.
Ik dacht ik ga het proberen ook ,een kado voor mezelf bleek achteraf.
Na ons 1e telefoon gesprek was ik trots dat ik maar 1 wijntje had gedronken.
Want elke dag dronk ik wel wijn er was altijd wel een reden.....hatd gewerkt, zon schijnt, het is vakantie etc...
Met de handreikingen van mijn inspirator is het me gelukt.
Weet niet nu dat ik vooral van mezelf moet houden, daarna komt mijn gezin,etc...
Maar ik ben nr1,
Ben gaan nadenken over het waarom van mijn drankgebruik en de gevolgen hierop.
Eerst heb ik mijn gezin verteld over mijn voornemen en het waarom
Daarna toch ook maar mijn naaste omgeving
Mensen vonden het stoer.
Ben ook gewoon naar feestjes blijven gaan, alleen was ik nu de enige die nuchter bleef.
Kan me nog goed mijn eerste feestje herinneren wat was ik trots.
En dan de dag erna iedereen brak, alleen ik niet .
Ook had ik iemand die avond met de auto naar huis gebracht eind van de avond geholpen met opruimen .
En ik bedacht euh ..IK die ienand thuis brengt na een feestje, IK die help met opruimen.
Kortom een en al verbazing.
Ik ben nu een maand verder, geen alcohol.
En ik zeg niet dat ik het nooit meer zal doen maar voor nu leverd het me niets positiefs op.
Wat positief is is mijn innerlijke rust, geen verplichtingen naar anderen dan mijn gezin.
Wanneer ik nu ets voor een ander doet voelt dat goed, het is geen verplichting
Ik ben trots op mezelf.
Heb geen alcohol nodig besef ik nu voor een leuk leven

5 de junho de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een ware verrijking en bevrijding.

Mijn ervaring met de hulp / begeleiding van Roxane is helemaal positief. Zij heeft goede inzichten en is zeer concreet en realistisch. Geen poeha. Geen gedoe. Verder wist ze mijn mogelijkheden tot verbetering heel effectief aan te spreken. En hielp ze ook om de voordelen van een leven zonder afhankelijkheid tot me door te laten dringen. Al met al heeft zij mij heel goed geholpen & mij in staat gebracht om mijzelf te helpen.

1 de maio de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lief voor jezelf zijn is één van de allerliefste dingen die je kunt doen

Na het besef dat ik mijn dankprobleem niet zelf op kon lossen, kwam ik via de website bij Roxane terecht.

Alcohol was een vast onderdeel van mijn leven, ik stelde daarmee mezelf en bovenal anderen regelmatig teleur.

In een onzettend mooi proces en traject heeft Roxane me geholpen de alcohol achter me te laten. De vele appjes, mails, (spraak)berichten en telefoongesprekken, hebben me enorm geholpen te komen waar ik nu ben.

Nog dagelijks ben ik blij met dit resultaat en geniet 100 keer intenser van het leven door het juk wat van me af is gegleden.

Dank Roxane voor je krachtige, mooie en lieve steun op de momenten dat het nodig was.

1 de março de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

geen kwartje maar de jackpot

Na jaren van vertroebeling door mijn drankgebruik en afbreuk aan mijn lichaam besefte ik dat er toch echt iets moest veranderen.
Dat wist ik al jaren maar van uitstel komt afstel.
Het afhankelijk zijn, het gevangen zijn en het constant excuses maken voor mijn wangedrag na een biertje teveel heeft zijn tol geeist.
Om hier uit te komen had ik iemand nodig, die me net ff dat heldere inzicht kon geven, de juiste kijk en die even dat kwartje liet vallen.
Bij mijn eerste gesprek en ontmoeting met Roxane viel niet dat kwartje, ze bezorgde me letterlijk de jackpot, het inzicht en het plezier, dat het niet meer afhankelijk te hoeven zijn van alchohol met zich mee brengt.
stoppen met drinken is eigenlijk heel erg leuk om te doen met een coach als Roxane.

Gewoon doen ;-)

26 de janeiro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.