Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er nogle rigtige gode billeder. Præcis den farve som min computer viste. Dejligt! for den slags fremkaldelse kan der være langt imellem.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Produktet er meget flot og fremstår helt fejlfrit. Havde nogle udfordringer med hvor min første leverance endte henne, det hjalp Saal med, således at jeg fik mit produkt igen uden yderligere omkost... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har modtaget min første fotobog fra Saal Digital - og det bliver ikke den sidste..! Bogen oser af høj kvalitet.! Flotte, skarpe tryk, hvor farverne står helt som forventet. Produktionstid som and... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Der er super god service hos Saal Digital, Hurtigt til aflevering af pakken. Men desværre var pakken bøjet under transport især når jeg havde bestilt en stort FineArt plakat 40x60 cm. Jeg kunne godt... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Laboratório fotográfico
  2. Impressão de fotos
  3. Serviços de fotografia

Escrito pela empresa

Vi er et professionelt fotolaboratorium med stor entusiasme for fotografering. Vi arbejder hele tiden på at videreudvikle vores produkter for at opnå højere standarder og imødekomme vores kunders behov. Som en moderne online tjenesteudbyder er vi specialiseret i fotoprodukter af høj kvalitet, herunder fotobøger, fotoprints, plakater, kalendere, lykønskningskort, vægdekoration (metalprint, akrylglas, PVC skumplader, GalleryPrint) samt fotogaver.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Flotte billeder men bøjede hjørner under transport

Billederne var rigtig fine og bestillingen gik nemt, dog ærgeligt at mine 20x20cm billeder fik bøjede hjørnerne, under transporten vil jeg tro, så man kunne godt ønske sig lidt bedre transport emballage.

7 de abril de 2026

Resposta da Saal Digital Danmark

Vi er kede af at høre om skaden på dine billeder. Vi vil venligst bede dig om at svare på vores Trustpilot‑forespørgsel, så vi kan følge op direkte med dig og håndtere reklamationen.

Sikke nogen gode print!

Det var selvfølgelig en god oplevelse at få 50% rabat den første gang, men frem for alt vil jeg fremhæve kvaliteten af printene og af bogen i det hele taget.

19 de março de 2026

Tusind tak! 😊
Vi er glade for, at både kvaliteten af print og bogen som helhed levede op til dine forventninger 📖✨

Super flotte produkter

Super flotte produkter, og hurtig levering. Kan varmt anbefales.

14 de março de 2026

Tusind tak! 😊
Vi er glade for, at du er tilfreds med både produkterne og den hurtige levering 👍✨

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Forfærdelig dårlig service

Forfærdelig dårlig service!
Har annulleret min ordre og alligevel fakturerer de det hele og siger jeg kun har annulleret 1/3 del af den.

Jeg vælger så at kontakte saal, da de plejer være ok til at løse problemerne, men det er ikke tilfældet. Har endda modtaget en mail, hvor der står at ''ordren er annulleret''

5 de março de 2026

Resposta da Saal Digital Danmark

Tak, Amalie, fordi du deler din oplevelse.

Det er vi meget kede af at høre, og vi forstår fuldt ud din frustration – især når du har modtaget en bekræftelse på, at ordren er annulleret. Det er naturligvis ikke den service, vi ønsker at give.

Vi vil meget gerne gennemgå din sag grundigt og finde ud af, hvad der er sket med annulleringen og faktureringen. Derfor vil vi anmode om yderligere oplysninger via Trustpilot, så vi kan kontakte dig direkte og arbejde hen imod en korrekt og fair løsning.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækre print til overkommelige priser.

Lækre print til overkommelige priser.
Desværre havde Postnord ødelagt forsendelsen, men Saal Digital var hurtig til at tilbyde nye print, eller tilgodebevis.

25 de fevereiro de 2026

Resposta da Saal Digital Danmark

Mange tak, Tommy, for din tilbagemelding.
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og prisen på printene, og at vores team hurtigt hjalp med en erstatning efter problemerne med forsendelsen. Tak for din tillid!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Produktet er meget flot og fremstår…

Produktet er meget flot og fremstår helt fejlfrit.
Havde nogle udfordringer med hvor min første leverance endte henne, det hjalp Saal med, således at jeg fik mit produkt igen uden yderligere omkostninger.

Lidt dyrt, men resultatet er rigtigt godt

13 de fevereiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nemt at bruge og lækker kvalitet

Nemt at bruge og værdsætter at der er mulighed for at uploade eget design hvis man ikke lige ønsker at bruge de templates de har.
Kvaliteten er virkelig fin, gode muligheder for at tilpasse papir valg osv. levering var super hurtig, under en uge. Jeg bruger dem helt sikkert igen en anden gang. :)

9 de fevereiro de 2026

Fantastisk kvalitet!!

Fantastisk kvalitet!!! Jeg er uddannet fotograf og fået printet billeder i mange år hos alle de “ Kendte” Pixel, cewe etc.
Saal har de flotteste farve ægte print jeg nogenside har set!! 😃😃😀😃
Til alle.. prøv dem!

10 de fevereiro de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Burde ikke være lavet

Burde ikke være lavet. Billederne i for dårlig kvalitet.

10 de janeiro de 2026

Resposta da Saal Digital Danmark

Tak for din feedback! Vi beklager, at du ikke er tilfreds med resultatet. Vil du venligst svare på vores Trustpilot henvendelse, så vi kan tjekke sagen og finde en løsning?

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lidt problemer med det tekniske, men godt produkt

Jeg havde nogle problemer med at designe bestille på deres desktop-app. Men jeg fik det løst ved at bruge en anden computer, så det kan være at det var et problem med den ene computer. Produktet blev leveret inden for god tid og bogen er i lækker kvalitet.

12 de janeiro de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig app

Jeg synes at appen udbyder gode muligheder for kreativitet og design af en fotobog præcis til sin smag. Men jeg er umådeligt frustreret over layoutet af appen, det spiller ikke sammen, og jeg har i flere omgang været nødsaget til at genstarte appen, fordi den ikke kan håndtere hvad jeg laver. Jeg sidder og arbejder på en veludstyret iPad, som sagtens kan håndtere appen, men appen kan simpelt ikke håndtere hvad jeg laver, det synes jeg er for dårligt, da det giver køberen en frusterende oplevelse. Jeg kommer ikke til at købe her igen.

2 de janeiro de 2026

Resposta da Saal Digital Danmark

Mange tak, Nikolaj, fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse og dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at appens stabilitet og layout har givet dig så meget frustration, især når du arbejder på en iPad, der sagtens burde kunne håndtere det. Selvom mulighederne for kreativitet og design levede op til dine forventninger, er det naturligvis ikke acceptabelt, at appen ikke fungerer stabilt undervejs.

For at kunne undersøge problemet nærmere (app‑version, iPad‑model, projektets omfang m.m.) og se, hvad der er sket i dit konkrete tilfælde, vil vi bede om yderligere oplysninger via Trustpilot, så vi kan kontakte dig direkte.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais