Det er nogle rigtige gode billeder. Præcis den farve som min computer viste. Dejligt! for den slags fremkaldelse kan der være langt imellem.
Veja o que dizem as avaliações
Produktet er meget flot og fremstår helt fejlfrit. Havde nogle udfordringer med hvor min første leverance endte henne, det hjalp Saal med, således at jeg fik mit produkt igen uden yderligere omkost... Ver mais
Jeg har modtaget min første fotobog fra Saal Digital - og det bliver ikke den sidste..! Bogen oser af høj kvalitet.! Flotte, skarpe tryk, hvor farverne står helt som forventet. Produktionstid som and... Ver mais
A empresa respondeu
Der er super god service hos Saal Digital, Hurtigt til aflevering af pakken. Men desværre var pakken bøjet under transport især når jeg havde bestilt en stort FineArt plakat 40x60 cm. Jeg kunne godt... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi er et professionelt fotolaboratorium med stor entusiasme for fotografering. Vi arbejder hele tiden på at videreudvikle vores produkter for at opnå højere standarder og imødekomme vores kunders behov. Som en moderne online tjenesteudbyder er vi specialiseret i fotoprodukter af høj kvalitet, herunder fotobøger, fotoprints, plakater, kalendere, lykønskningskort, vægdekoration (metalprint, akrylglas, PVC skumplader, GalleryPrint) samt fotogaver.
Informações de contato
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ikke det værd.
Efter Saal kontantløse mig og vi fandt en god løsning, får de top stjerner for god service
Har bestilt fra Saal digital for 3 år i træk.. i år leverede de til tiden👏🏻
Men desværre er billederne ikke de rigtige størrelser… de er 2-4 mm for store og passer derfor ikke i de købte rammer… kan se flere har haft samme problem…
De har også valgt at beskære billederne for at få dem til at passe i størrelsen, synes jeg også er mærkeligt at gøre..

Fantastisk flot bog
Fantastisk flot bog, med flotte farver af billederne.
Dyr, men flot.

Alt fungerer rigtig godt
Alt fungerer rigtig godt. Rimelige priser, hurtig levering, men frem for alt rigtig god billedkvalitet.

Perfekt !
Perfekt resultat
En meget fin kalender i fornem kvalitet.
Meget omhyggeligt emballeret.

Resposta da Saal Digital Danmark
Flot arbejde og hurtig levering

Resposta da Saal Digital Danmark
Fantastisk kvalitet og hurtig service
Fantastisk kvalitet og hurtig service!
Mange gode billed-muligheder til både hjem og gaver. Elsker det!

Fantastisk kvalitet af billeder
Fantastisk kvalitet af billeder, smukke farver, smukt silkepapir. Jeg bestilte over 300 billeder, og forholdet mellem proces og kvalitet er meget tilfredsstillende. De ankom hurtigt, inden for 3-4 dage fra bestilling.

Let og enkel bestilling.
Let og enkel bestilling.
Rimelig leveringstid.

Forsinket levering
Saal har nogler fremragende produkter, men de 2 sidste gange har jeg ikke modtaget mine album, og derfor er de blevet bestilt igen, uden beregning. Erstatnings album er leveret som de plejer. Jeg har i flere år brugt Sall til fotoprodukter uden problemer. Et godt råd til Sall er, at der måske godt kunne være en rabat kupon som undskyld for ulejligheden

Resposta da Saal Digital Danmark
Der er super god service hos Saal…
Der er super god service hos Saal Digital, Hurtigt til aflevering af pakken.
Men desværre var pakken bøjet under transport især når jeg havde bestilt en stort FineArt plakat 40x60 cm. Jeg kunne godt tænke hvis karton var lidt tykkere for at beskytte den bestilte varer eller skulle der står på pakken "Vær forsigtigt" til postbuddet. Tak

Resposta da Saal Digital Danmark
Jeg er rigtig tilfreds med at billedet…
Jeg er rigtig tilfreds med at billedet ser ud som på min skærm.

God og komplet interface
God og komplet interface. Flotte billeder.

Resposta da Saal Digital Danmark
God service flot kvalitet gad godt…
God service flot kvalitet gad godt kunne tjene penge på mine designs med jeres samarbejde. Kan varmt anbefale deres produkt service hurtig levering.

Resposta da Saal Digital Danmark
Fremragende service og kvalitet.
Fremragende service og kvalitet.
Jeg har tidligere fået produceret fotobøger hos Blurb, Cewe, Pixum, Bob books og optimalprint.
Selvom nogle af ovenstående laver produkter i fin kvalitet til prisen, er der ikke nogen af dem der kan måle sig med de 2 bøger jeg har fået lavet hos Saal.
Servicen er samtidig i top. Jeg havde problemer med en bog (viste sig at jeg selv havde valgt en forkert ICC profil), det blev håndteret hurtigt og meget professionelt.

Resposta da Saal Digital Danmark
God service og hurtig levering
Rigtig god service. Hurtig levering og god kvalitet. Billede er præcis som på computeren modsat et andet sted jeg fik lavede billedet. Jeg vil klart anbefale saal-digital til andre. Det bliver også Sall-digital der kommer til at lave mine billeder fremover samt andet print jeg skal have lavede.
Billedet kom før end den dato der var angivet og det kan man bestemt ikke klage over. Tværdigmod

Har betalt for ???
Har hver måned i år betalt 51 kr. for noget, som jeg ikke ved hvad er.
Jeg ved ikke af, at jeg har tegnet abonnement på noget hog SAAL DIGITAL!

Resposta da Saal Digital Danmark
Havde bestilt en 40 x 30 Professional…
Havde bestilt en 40 x 30 Professional Line fotobog i højglans med akrylglas cover. Super SUPER lækker kvalitet, og er meget tilfreds. Jeg benytter helt sikkert Saal Digital igen en anden gang

Tilfreds tilfreds tilfreds
Jeg har købt igennem Saal digital igennem 4 år, og kunne ikke være mere tilfreds!
Jeg har bestilt store billeder, billeder, kalender og fotobøger igennem tiden! Og er yderst tilfreds med servicen, leveringstiden og kvaliteten!
Deres design program er så simpelt og fantastisk at sidde og arbejde med.

Resposta da Saal Digital Danmark
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.