Fik tilbudt Scandiatrafikskole af en ven der sagde det var et virkelig godt forløb. Både teori og kørsel. Og det skuffede ikke. Moussa var en fantastisk teorilærer der var god til at lære fra... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Køreskolen ligger godt placeret inde på Frederiksberg, med bus lige til døren. Selve undervisningen foregår på en behagelig måde, så man kan følge ordentlig med. Moussa, som er underviseren forkla... Ver mais
Moussa har været en fantastisk underviser 🚗🔥 Jeg var på hans Formel 1-hold (lyndkursus) 🏎️💨 og han fik virkelig lært mig det hele på kort tid. Jeg fløj igennem forløbet. Bestod teoriprøven me... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Søndre Fasanvej 18B, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
- 32202021
- info@scandiatrafikskole.dk
- scandiatrafikskole.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtigt og effektivt forløb
Med Amir som kørelærer var mit forløb en fornøjelse. Han er utrolig pædagogisk og har en meget positiv og lærerig indstilling i trafikken, der gør det let at holde hovedet koldt og få det hele med.
Hurtigt forløb
Jeg begyndte at tage kørekort i slutningen af oktober og havde mit kørekort i starten af januar. Både teori og køreprøve blev bestået på første forsøg. Jeg har også flere venner, som er kommet igennem på første forsøg med ScandiaTrafikskole. Teoriundervisningen med Moussa var rigtig god og effektiv, jeg fik alt at vide hvad der skulle til for at bestå teoriprøven. Køreundervisningen havde jeg med Jihad, som var grundig og god at køre med. Selvom han godt kan være streng, så medførte det at jeg blev en god billist. Bedre at har var meget kritisk og fokuserede på detaljer end at jeg dumper køreprøven. Prisen var derudover også helt i orden i forhold til andre køreskole. Kan helt klart anbefale køreskolen!
Fremragende oplevelse med Amir som kørelærer
Fremragende oplevelse - havde Amir som kørelærer, hvilket var en dejlig pædagogisk oplevelse. Bestod første gang! Kan varmt anbefale ham og køreskolen.
Allervarmeste anbefalinger til Scandia Trafikskole
Kære Scandia Trafikskole😃
Tak for et fantastisk og professionelt forløb med teori og praksis. Jeg er yderst tilfreds. Det er en fantastisk køreskole og jeg kan på det allervarmeste anbefale Scandia Trafikskole til andre som skal i gang med at tage kørekort. Jeg har fået kørekortet hurtigt og bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg. God planlægning af teori og kørsel hele vejen igennem og ventetiden på glatbane og prøver var meget kort.
Moussa stod for teorien og han er meget grundig og dygtig til at forklare teorien så man forstår det.
Jeg havde Nestret som kørelærer. Han er en fantastisk kørelærer, stille og rolig og virkelig dygtig. Desuden er han meget tålmodig og giver fra start meget ansvar. Der er altid en fantastisk god og afslappet stemning i bilen og er det sket, at jeg har følt mig presset eller nervøs, har han hurtigt fået mig beroliget igen. Jeg har lært alt af ham så jeg føler mig godt rustet til at komme ud i trafikken.
Så herfra mine allervarmeste anbefalinger til Scandia Trafikskole især til Nestret 😃
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales, teoriundervisningen var meget inkluderende og grundig. Moussa er en fantastisk lærer.
Min kørelærer Nesret fik mig hurtigt igennem forløbet med en underholdende og snaksalig mine. Kan klart anbefales.
Fantastisk køreskole
Jeg har kun gode ting at sige om Scandia Trafikskole og vil varmt anbefale det til andre, som skal i gang med at tage kørekort.
Teoriundervisningen er meget grundig og foregår i et tempo hvor alle kan følge med og hvor ingen bliver overset. Man går ikke hjem før man har forstået dagens undervisning.
Min kørelærer Nesret fik mig hurtigt til at føle mig rolig og tryg i trafikken. Han er utrolig empatisk, tålmodig og der er altid god stemning i bilen, hvilket gør køretimerne mere behagelige.
Alt i alt en rigtig god oplevelse :)
Hurtigt og godt forløb
God og grundig teoriundervisning, som klæder en godt på til at bestå teoriprøven i første forsøg. Rigtig god og kompetent praktisk køreundervisning, der hjalp mig til at bevare roen og overblikket i trafikken og bestå prøven på kort tid.
Fantastisk køreskole
Den bedste køreskole i København, er så glad for den og fik den bedste kørelærer. De er allesammen utroligt venlige. Teoriundervisning samt køreundervisningen er i top. Kan ikke andet end anbefale den til alle der skal have kørekort.
Positiv oplevelse med Scandia Trafik på Frederiksberg
Jeg havde en god oplevelse med Scandia Trafik skole. Moussa er meget omhyggelig med undervisningen, så man forstår trafikken inden man skal ud i den. Min kørelærer var også super god, Nesret er pædagogisk og rolig, så man føler sig godt tilpas når man skal lære at køre.
Jeg kan varmt anbefale Scandia…
Jeg kan varmt anbefale Scandia Trafikskole. Teoriundervisningen var super god og Moussa forklarede alt på en virkelig nem måde at forstå (og var tålmodig med dumme spørgsmål).
Jeg har også været enormt glad for min kørelærer Nesret; Jeg var fx super nervøs første gang jeg skulle ud at køre, men han fik mig beroliget rigtig godt.
Han er en virkelig dygtig kørelærer og super hyggelig person. Jeg har lært utrolig meget af ham, så er virkelig glad for at det var ham jeg fik!
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole! Den kan jeg varmt anbefale. Jeg bestod min køreprøve i dag i første hug.
Moussa, der står for teoriundervisningen, gør en dyd ud af sørge for alle på holdet har forstået de generelle samt mere specifikke principper i trafikken.
Min kørelærer Nesret var også rigtig god til at lære fra sig.
Rigtigt god kørskole
Rigtigt god kørskole, grundige og pedagogisk teorilektioner, og rigtigt god kørlærere (Maria). Kan varmt anbefale skolen!
Varme rekommendationer herfra!
Jeg er meget tilfreds med mit forløb hos Scandia Trafikskole, og fik taget mit kørekort hurtigt, og føler mig idag godt rustet til min hverdag som bilist i den københavnske trafik.
Moussa er en meget engageret teorilærer, og på trods af at det var en hård kommunikation til tider, så fik man det hele lært og jeg bestod min teoriprøve første gang med kun 2 fejl.
Jeg havde Nesret som kørelærer hvilket jeg var meget tilfreds med. Nesret er pædagogisk, rolig og giver fra start meget anvar så man føler at man kan klare det. Der var altid meget god stemning i bilen, og afslappet stemning.
Min lovpakke kørte jeg i automatgear, hvorpå jeg skiftede over til manuel, og det gav mig vild meget i forhold til at jeg bedre lærte mig at orientere mig i trafikken. Jeg bestod min køreprøve første gang med få ekstra lektioner.
Varme rekommendationer herfra!
Alt i alt en god oplevelse
Alt i alt en god oplevelse.
Moussa teorilæreren kunne klart være meget pædagogisk i sin undervisning. Ofte kaldte han elever ud foran hele klassen, og dette skabte en ret nervøs og knap så god stemning. Udover det gik teoriundervisningen altid en halvtime over tid - det kan man jo synes om hvad man vil.
Derimod var min kørelærer Nesret en del mere pædagogisk. Gode forklaringer og altid god stemning i bilen. Intet stress eller pres som man kan frygte på sine første køreture ud i trafikken. Første dag kørte vi tværs over Nørrebro, på alle køreture kom vi igennem nogle meget svære og trafikerede steder - dette synes jeg er godt at prøve, nu man har kørelærer med sig til at hjælpe.
Dog oplevede jeg en smule manglende kommunikation undervejs og en enkelt aflysning præcis på tidspunktet, hvilket jo selvfølgelig er beklageligt.
Jeg bestod teoriprøven første gang med 2 fejl og køreprøven første gang efter ca 4 ekstralektioner.
Alt i alt en god oplevelse, men man skal være rustet til en lidt/ret barsk teoriundervisning. Nesret som kørelærer var super god og kørelektionerne rustede mig på alle måder til min køreprøve.
Jeg synes den teoretiske undervisning…
Jeg synes den teoretiske undervisning var fantastisk, Moussa var både engageret i om man lærte teorien og god til at formidle den.
Jeg havde Jihad som kørerlærer, som jeg var rigtig glad for. han er rigtig dygtig og han vil elven det bedste, selv om det ikke altid virker sådan. Han er hård men retfærdig.
Fantastisk sted at tage sit kørekort
Har kun gode ord at sige både om den teori undervisning jeg har modtaget at Moussa og de køre timer jeg har haft med Nesret ! et top sted !
alt teori bliv gjord til at forstå og bliv gentaget vis man ikke helt var med og gjorde at man bare følte sig mere sikker i det,
mine køre timer havde jeg hos Nesret ! vi startet ud i automatgear og var lidt skeptisk over dette men hold da op det hjalp at man først lære hvordan man skal gøre i trafikken uden at skulle tænke på kobling og gear skifte hele tiden ! man lære trafikken og der var slet ikke noget problem da vi så rykket over til bil med manual gear gik det som smurt helt klart noget man skal gøre ,
alt i alt helt fantastisk at tage sit kørekort her ! og med alt dette sagt bliv mit kørekort erhvervet på under 2 måneder ! og dette kun takket være Moussa og Nesret man skal lede længe efter så professionelle personer som dem, alt er blive gjord så enkelt for mig som muligt så jeg ikke skulle bekymre mig om noget andet end at søger for at følge med i timerne hos dem. vil klart anbefale dette sted til alle jeg møder.
Mvh Jeppe
elendig undervisning.man tilmelder sig…
elendig undervisning.man tilmelder sig en køreskole på frederiksberg, men skal mødes med sin kørerlærer på vesterport køreskole.man går op til køreprøve flere gange og dumper,får at vide man er god nok til at køre bare betal igen for at komme hurtigt op igen.de er ikke medlem af en brancheorganisation så man kan ikke klage.jeg har mange sjove historier fra den køreskole.HOLD JER VÆK.vi skifter til anden skole NU.
Moussa er en fantastisk underviser som…
Moussa er en fantastisk underviser som går ekstrem meget op i at du som elev får den bedste undervisning. Jeg er rigtig glad for al den gode service Moussa driver på trafikskolen. Mousa kan være hård engang imellem men det gavner kun DIG i sidste ende. En fantastisk sød ung mand.. Jeg havde Jihad som kørelærer, hele vejen lige indtil køreprøven hvor jeg valgte at skifte til en bekendt som kunne give mig en køreprøve en måned før Jihad kunne. Jihad er en hård fyr engang imellem men også morsom. I det hele taget kan SCANDIA TRAFIKSKOLE KLART ANBEFALES
Jeg er 100% tilfreds med mit forløb hos…
Jeg er 100% tilfreds med mit forløb hos Scandia Trafikskole. Det varede i alt 3 måneder. Jeg bestod teoriprøve med en enkelt fejl og bestod min køreprøve i dag, begge prøver i første hug.
Moussa er en fantastisk underviser, han er hård, morsom og meget grundig og dygtig til at videregive sin viden, som er så præcist formuleret at man lærer at tænke lige så firkantet som færdselsloven. Jeg er rigtig glad for al den gode service Moussa driver på trafikskolen. Hele forløbet har bare været super og jeg vil anbefale skolen til alle!
Super god køreskole!
Hvis du ønsker super god og interessant teori undervisning og gode køretimer skal du i den grad få taget dit næste kørekort hos Scandia Trafikskole! Moussa er en meget god teorilærer og han sørger for at man gider at tage til de ellers lange teoritimer!
Jeg fik en super kørelærer som hedder Jihad. Han kan være skrap til tider, men tro mig det hjælper dig i sidste ende! :)
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.