Fik tilbudt Scandiatrafikskole af en ven der sagde det var et virkelig godt forløb. Både teori og kørsel. Og det skuffede ikke. Moussa var en fantastisk teorilærer der var god til at lære fra... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Køreskolen ligger godt placeret inde på Frederiksberg, med bus lige til døren. Selve undervisningen foregår på en behagelig måde, så man kan følge ordentlig med. Moussa, som er underviseren forkla... Ver mais
Moussa har været en fantastisk underviser 🚗🔥 Jeg var på hans Formel 1-hold (lyndkursus) 🏎️💨 og han fik virkelig lært mig det hele på kort tid. Jeg fløj igennem forløbet. Bestod teoriprøven me... Ver mais
Moussa er en fantastisk underviser som går ekstrem meget op i at du som elev får den bedste undervisning. Jeg er rigtig glad for al den gode service Moussa driver på trafikskolen. Mousa kan være hård... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Søndre Fasanvej 18B, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
- 32202021
- info@scandiatrafikskole.dk
- scandiatrafikskole.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super professionelle kørelærer
Super professionelle kørelærer, kan klart anbefales, super fed guide hele vejen igennem.
Bestået første gang både teoriprøve og praktiske prøve.
Tusind tak til Kørerlærer amir
Tusind tak til teorilærer moussa.
De tager sig grundigt om en elev.
Perfekt
Kan kun anbefale det 5 stjerne her fra.!
Samt super kørelære.!
Jeg havde et virkelig godt forløb på…
Jeg havde et virkelig godt forløb på Scandiatrafikskole! Moussa er en grundig og god teoriunderviser og Nesret er en tålmodig, fleksible og dygtig kørelære!
Rigtig god og præcis teoriundervisning
Rigtig god og præcis teoriundervisning. Klare oplysninger og veltilrettelagt forløb. Der er styr på det hele og det fungerer bare. Fik mit kørekort på under to måneder efter jeg startede forløbet hos Scandia trafikskole.
Hurtigt :) Tak Amir for gode køretimer)
Hurtigt og smertefrit.
Hurtigt og smertefrit.
Formel 1 kørekort på absolut ingen tid, gode teori timer med Moussa, som man får meget ud af hvis man vil det.
Kørelære Amir hjalp mig også på vej helt frem til køreprøven, og var en stor del af grunden til jeg fik kørekortet i første forsøg.
Super forløb
Super forløb.
Jeg er meget glad for seriøsiteten i teoriundervisningen ved Moussa og køretimerne hos Amir.
Prisen var gennemskuelig og der var god kontakt til undervisere.
Kan anbefales!
Jeg har netop afsluttet et super forløb…
Jeg har netop afsluttet et super forløb på Scandia Trafikskole. Moussa er god til at få alle med i teoriundervisningen, og det er tydeligt at han virkelig ønsker, at alle skal komme igennem første gang. Nesret var min kørelærer - behagelig at køre med, meget afslappet og super flink!
Jeg bestod teori- og køreprøve i første hug. Helt klart et resultat af godt forløb!
Scandia Trafikskole
Nesret er en super dygtig og flink kørelærer som fik mig sikkert igennem køreprøven. Teori undervisningen er også fin på Scandia trafikskole, men der er desværre et meget begrænset tidsrum for ekspedition, hvilket kan være frustrerende.
Vælg roligt Scandiatrafikskole
Kørekort på fem måneder. Bestod teori og køreprøve i første forsøg. Lidt langsom proces til sidst, men alt i alt en god oplevelse med Nesret og Moussa som kyndige vejledere. Tak fra mig! Nu skal jeg ud og køre i el-bil☺️
Den bedste køreskole med de bedste…
Den bedste køreskole med de bedste lærer der har hjulpet mig igennem begge prøver bestået første gang
Jeg har lige bestået Køreprøven!
Jeg har lige bestået Køreprøven!
Teoriprøven og køreprøven var nemt overstået efter, at have Mousa som teori lærer og Amir som kørelærer. Mousa ville altid være sikker på at alle forstod det så før han gik videre. Amir var altid klar på en køretime om morgenen og var god til at få planlagt timerne så de passede til ens daglige planer.
Jeg kan på det varmeste anbefale…
Jeg kan på det varmeste anbefale Scandia trafikskole. Moussa er en enestående underviser med skarpt øje for at alle er med. Man skal lige lære hans stil at kende men man opdager hurtigt at han brænder for at føre alle sine elever gennem forløbet så de kan gå op til teoriprøven og bestå.
Jeg har haft Nesret som kørelærer. Han er venlig og hjælpsom og meget behagelig og rolig at køre med hvilket har en afsmittende effekt hvis man selv er lidt nervøs.
Igen anbefalinger her fra -og tak for forløbet Moussa og Nesret!
Super god oplevelse hos Scandia Trafik
Super god oplevelse hos Scandia Trafik!
Da jeg startede mit kørekort i november troede jeg at jeg havde alverdens tid til at færdigegøre det - det ændrede sig dog pludseligt, da jeg blev tilbudt et job i Belgien og skulle starte start februar.
Jeg sagde det med det samme til Moussa, som lovede at det sagtens kunne lade sig gøre at blive færdig til tiden - og det løfte holdt han.
Jihad, min kørelærer, sørgede for at få mig klar til køreprøven på rekordtid. Hatten af til ham for jeg bestod første gang jeg var oppe, på trods af den korte frist.
Jeg kan varmt anbefalde Scandia Trafikskole med Moussa som teorilærer og Jihad som kørelærer!
Rigtig god teoriundervisning, men dårlig kørelærer.
Rigtig god teoriundervisning, men var ikke tilfreds med min kørelærer, så jeg måtte skifte til en anden køreskole midt i forløbet. Min kørelærer havde aldrig nogle tider og var decideret uprofessionel.
God køreskole
God køreskole. God teorilærer. Super god Kørelærer!
Super oplevelse
Jeg tog mit kørekort på Scandia…
Jeg tog mit kørekort på Scandia Trafikskole, og det kan i den grad anbefales. Høj kvalitet i både teori- og køreundervisningen, samt venlighed og hjælpsomhed fra alle tilknyttet køreskolen. Skud ud til landets bedste kørelære, Nesret.
Rigtig god køreskole til meget fornuftige priser!
Jeg tog mit kørekort hos Scandia Trafikskole, og er meget tilfreds med oplevelsen. Der er styr på tingene, og du bliver guidet hurtigt og sikkert gennem forløbet. Jeg oplevede på intet tidspunkt, at ting blev afløst i utide, eller at jeg følte mig snydt. Prisen er også rigtig fornuftig, og jeg kan ikke komme i tanke om, hvad man får på de dyrere trafikskoler, som man ikke gør her. Jeg bestod både teori- og køreprøve i første hug, og jeg følte mig velforberedt til begge prøver.
Kan anbefales på det kraftigste!
Kan Klart Anbefales!
Bedste køreskole! Virkelig gode lærere, både i teori og kørsel. Ikk en finger at sætte, de gør et godt stykke arbejde!
Kørekort på rekordtid
Super god oplevelse hos Scandia Trafik!
Da jeg begyndte mit forløb i slutningen af november havde jeg lidt travlt, da jeg skal til USA i slutningen af januar. Forløbet blev dog struktureret effektivt af Moussa, som lagde en plan for både teori og kørsel. Det betød at jeg allerede kunne være færdig med undervisning i midten af december og efterfølgende køreprøve i starten af januar.
Super hurtigt og effektivt med rigtig god undervisning i både teori af Moussa og kørsel med Nesret.
Moussa lovede mig, at jeg kunne komme igennem inden min rejse, og det lykkes uden de store udfordringer. Jeg kan klart anbefale et lyn-kursus, hvis du er i tidsnød. Stor anbefaling herfra!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.