Giver abselut ingen mening at en 1 dags billet frem og tilbage til bil koster under 400 kr men hvis du skal have en enkelt billet koster den over 1000, hvor er det logiske i det? Så tager man skuda ba... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hvorfor skal man købe online billet senest to timer før afgang? Hvorfor skal noget så simpelt som at vælge en afgang og betale tage 4 forsøg af 15 minutter på en mobil? Og hvorfor får man Christian... Ver mais
Fed oplevelse med Scandlines på ruten Rødby-Puttgarden Vi sejlede fra Rødvig 18:05 med færgen Schleswig-Holstein. Vi glemte desværre en rygtaske på færgen men opdagede det først da vi skulle... Ver mais
Sad idag d.25/1 klokken 07:45 i rødby og ventede på en færge som åbenbart blev aflyst, ingen infomation om det, hverken på mail eller på deres hjemmeside. Vi kom derned klokken 07:25 tjekket ind ude... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Scandlines is a German-Danish ferry operator transporting passengers, cars, trucks and trailers.
Informações de contato
Havneholmen 25, 1561, København, Dinamarca
- scandlines.com
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
KLAGE INDGIVET TIL NÆVNENES HUS!!
Har indgivet klage til Nævnenes Hus !!
DÅRLIG SERVICE
Vi har klaget til jeres kundeservice for 1 uge siden, men der er INTET sket - altså lige bortset fra at I har trukket os samlet 3000 kr for 2 biler, der skulle over for at shoppe i Bordershoppen og var retur indenfor 1 time.
Wow for en dårlig service - dels i Rødby, hvor ingen servicekasse var åben, på den tyske færge retur, men da ikke mindst ved jeres online kundeservice.
Vi går videre med sagen, og den ryger hele vejen da det bliver en principsag.
Det eneste positive, er at I bliver lukket automatisk når Fermernforbindelsen kommer
Discrimination of sick people who…
Discrimination of sick people who cannot wear a mask on their face, although they themselves do not wear them in the back.
Very unpleasant service.
One of the crew even joked that I should jump overboard.
En af Danmarks bedste rederier...
En af Danmarks bedste rederier...
Sejlede Gedser - Rostock Færgen var ren og pæn, Maden var lækker og helt ok priser.
Under alt kritik
Vi kom derned klokken 07:25 tjekket ind uden nogen sagde noget, kørte i kø og ventede så 50 minutter selvom tavlen skrev "vi sejler hver 1/2 time"
Så dårlig service!!!
stressende tager lang tid
Hvorfor skal man købe online billet senest to timer før afgang? Og hvorfor står der ikke noget om det.
Hvorfor skal noget så simpelt som at vælge en afgang og betale tage 12 minutter på en mobil?
Måtte vælge afgang10 gange før jeg kom igennem og taste info om mig selv samt kreditkort 2 gange.
Det er for dårligt at man skal betale…
Det er for dårligt at man skal betale 75 kr ekstra på den i forvejen dyre overgang med færgen, hvis man ikke køre til selvbetjening, dette står ingen steder på noget skilt ved overgangen i Tyskland, det kan ikke være rigtig at man kun kan finde denne oplysning hvis man går på internettet.
Markedsførings vildledning
Det er ikke regulært, når Scanlines tilbyder overfarter til kr. 245,-!
Der er INGEN overfarter hele december måned, hvilket er mærkeligt, da jeg selv mener, at jeg er i god tid!
Vælge en anden forbindelse enten fra Sverige eller kør over Fyn - man kan få en overnatning til samme pris som man sparer ved IKKE at tage med Scanlines
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.