Prima schildersbedrijf. Kreeg al snel een offerte voor alles wat er moest gebeuren. De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. Ziet er allemaal weer heel netjes uit.
Veja o que dizem as avaliações
De plafonds hier laten schilderen. Was wel evev een gedoe mat alles afplakken en met plastig bedekken maar resultaat mag er zeker wezen.
Mooi schilderwerk. Bedrijf is betaalbaar. Schilders kwamen altijd netjes optijd en als er een keer iets tussenkwam werd dit optijd gemeld.
Na wat waterschade wilde we de boel laten herstellen en opnieuw laten verven. De schilder heeft dit keurig gedaan voor een nette prijs.
Detalhes da empresa
Bij Schilder Breda streven we ernaar om uw schilderprojecten tot in de perfectie uit te voeren. Met jarenlange ervaring in de schilderbranche, bieden wij hoogwaardige schilderdiensten aan voor zowel particuliere woningen als commerciële panden in de regio Breda. Ons team van vakbekwame schilders staat bekend om hun oog voor detail, het gebruik van hoogwaardige materialen en hun klantgerichte aanpak. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, wij garanderen een duurzaam en esthetisch aantrekkelijk resultaat dat uw verwachtingen zal overtreffen. Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en werken nauw samen met onze klanten om hun visie werkelijkheid te laten worden. Ons proces begint met een grondige inspectie en een heldere offerte, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Wij zijn trots op onze betrouwbaarheid, tijdige oplevering en scherpe prijzen. Kies voor Schilder Breda en ervaar de kwaliteit en service die ons onderscheiden van de rest. Wij kijken ernaar uit om uw volgende schilderproject tot een groot succes te maken! Bezoek onze website schilderbreda.net voor meer informatie en om een afspraak te maken.
Informações de contato
Verlengde Poolseweg 16, 4818 CL, Breda, Holanda
- +31763690273
- contact@schilderbreda.net
- schilderbreda.net
in huis merk je dat ze secuur werken…
in huis merk je dat ze secuur werken tot het einde
alles strak in de verf gezet
Hij legde rustig uit hoe we…
Hij legde rustig uit hoe we beschadigingen aan vers geschilderde muren kunnen voorkomen.
De kleur op de kasten komt mooi uit…
De kleur op de kasten komt mooi uit door zijn precieze werk
na afloop elke dag weer een schoon huis…
na afloop elke dag weer een schoon huis dat is echt pluspunt
ik had me erbij neergelegd maar hij…
ik had me erbij neergelegd maar hij niet geukkig
bij elk randje keek hij nog een keer
the team legde uit bij de schuurdeur…
the team legde uit bij de schuurdeur hoe vocht uit muur moet verdampen en dat t daarom langer duurt beetje krom maar leerzaam
De verf trok netjes in en geen verschil…
De verf trok netjes in en geen verschil in glans
heel behulpzaam met meubels verzetten…
heel behulpzaam met meubels verzetten echt service
Zelfs Bij Druk Werk Bleef Hij Rustig En Goed Aanspreekbaar
zelfs bij druk werk bleef hij rustig en goed aanspreekbaar
hij koos geurarme verf en dat scheelde…
hij koos geurarme verf en dat scheelde echt veel
Kon alles betalen en toch voelde het…
Kon alles betalen en toch voelde het als vakwerk, echt super
goeie schilderwerk netjes afgeplakt…
goeie schilderwerk netjes afgeplakt eerst en rekende goede prijs per opdracht
De opdracht is netjes uitgevoerd
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.