Jeg var i kontakt med deres kundeservice 4 gange, og alligevel lavede de fejl. Jeg skulle selv efterspørge efter 3 uger uden at høre noget, hvad der blev af mit vitrineskab. Jeg betalte 300 kroner eks... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Har bestilt og modtaget vores flotte møbler fra schmidthuset. Vi har fået stor hjælp og ikke mindst tålmodighed, da jeg havde lidt problemer med at bestemme mig og måtte ændre bestilling et par gange... Ver mais
God og proff vejledning da vi købte ny seng, spisebord og spisebordstole. Vi var nede i butikken flere gange inden vi bestemte os og alle gangene viste sælgerne talmodoghed og god service. Møblerne... Ver mais
Når vi skal bruge et møbel, tæppe eller andet, så tager vi altid forbi Schmidthuset som noget af det første ….. og kommer så ikke videre. Det er fordi Schmidthuset altid har et eller andet i udstillin... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
"Velkommen til SchmidtHuset – Dit Møbeldestination med Kvalitet og Stil. Hos SchmidtHuset ønsker vi at byde dig indenfor i vores verden af kvalitetsmøbler og boligtilbehør. Gennem mere end 100 år har vi været en fast del af Grenaa på Djursland og har hjulpet utallige hjem med at finde det perfekte møbel. Som en del af Møblèr-kæden og stolt forhandlere af brands som Hay, Le Klint og Nielaus, udvider vi vores sortiment med nøje udvalgte mærker. Vi tror på kvalitet til fornuftige priser, og vores sortiment afspejler vores passion for design og funktionalitet. Vi ønsker at give dig mulighed for at skabe et hjem, der afspejler din personlighed og stil. Vores dedikerede team står altid klar til at hjælpe dig med ekspertise og imødekommende service. Vi tilbyder også prismatch, så du kan være sikker på at få de bedste priser, og vores hurtige levering betyder, at du ikke behøver vente længe på at få dit drømmemøbel hjem. SchmidtHuset er mere end bare møbler – det er stedet, hvor dit hjem bliver forvandlet til en oase af komfort og skønhed.
Informações de contato
Kannikegade 16, 8500, Grenaa, Dinamarca
- shop@schmidthuset.
- schmidthuset.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Venlig professionel betjening
Venlig og professionel betjening ved køb.
Leveringstiden blev overholdt, men man kunne vel dele betalingen til 50% ved bestilling og 50% ved levering. Nu var vore bestilling "kun" på 6000 kr, men den kunne jo have været på 30-40000 kr.
Grethe og Jens
Super professionel sælger
Super professionel sælger. Vi skulle erhverve os et nyt spisebord, og den bedste vejledning hos Schmidthuset Grenaa.
Super
Super betjening, super service, super kvalitet og super levering. Blev endda leveret 2 uger før ventet. Så alt i alt en super oplevelse.
Den varmeste anbefaling.
Venlig og serviceminded betjening. Holder altid hvad de lover. Kan kun varmt anbefale dette møbelhus 👍🏻
Høflig
Høflig, venlig, kompetent og tålmodig sælger. Vi fik endeligt den sofa som passede i vort sommerhus
Vi var på udkig efter en ny seng
Vi var på udkig efter en ny seng, og landede ved Schmidthuset. Og sikken en service vi fik. Jesper, du er din løn værd 😃.
I dag kom sengen. Den blev leveret og samlet, og nu er dynerne på plads. Jeg glæder mig til at kravle i seng.
Schmidthuset, vi kommer igen, vi har brug for en sofa 😃😃
5 ud 5: Super service
Vi har handlet havemøbler hos SchmidtHuset. Vi fik som altid en fantastisk service, en god pris og endda levering før estimeret, til stor glæde. 5 ud af 5 stjerner. Kan absolut anbefale dem.
Det var en god oplevelse igen at besøge…
Det var en god oplevelse igen at besøge SCHMIDT HUSET den samme gode oplevelse som de forrige gange vi har været der
Super god service og mega lækker stol…
Super god service og mega lækker stol vi har fået kommer helt sikkert igen
Man får en fantastisk service i…
Man får en fantastisk service i Schmidthuset, så det kan helt sikkert anbefales at handle der.
De bedste anbefalinger herfra
De bedste anbefalinger herfra. Super vejledning i valg af stole og betræk. Levering som aftalt og til tiden.
SUPER service og god pris
Altid en god oplevelse at handle i butikken, JS giver en fantastisk betjening og service ;)
Levering og montering er med i prisen, og man får tillige 1000 kr for den gamle seng.
God service, hurtig levering, konkurrencedygtig pris
God service og prismatch
God service og prismatch, det betaler ikke, at handle andet end lokalt!
God og venlig service
Vi skulle bruge en hjørnesofa til sommerhuset og besøgte Schmidthuset. Fik rigtig god hjælp, til at finde den rigtige, både med stof, størrelse og sammensætning. Har netop fået leveret sofa og lænestol, af et par friske og hjælpsomme mænd, som tog de gamle møbler med retur.
Kan klart anbefale Schmidthuset.
Fin service
Skulle bruge en ny sofa. De hjælp i butikken med at finde en efter min smag. Fik den leveret som aftalt og de tog den gamle med retur, det var bare så fedt 😊
sublim kundeservice
En mere sublim kundeservice findes ikke!
Jeg var på udkig efter en lampe, som var udgået af produktion. Alle andre forhandlere, jeg havde fat i, meldte hus forbi.
Undtagen SchmidtHuset - de kontaktede simpelthen Le Klint produktion for at høre, om de havde dele liggende til at kunne lave den lampe, jeg ønskede.
Og det kunne de! Så i dag står den smukkeste lampe nu i stuen.
Tusinde tak!
Super oplevelse omkring handlen ikke…
Super oplevelse omkring handlen ikke sidste gang vi handler med schmidthuset og blev leveret til tiden. Flemming Pedersen.
Servicen i butikken var helt i top
Servicen i butikken var helt i top. Levering skete som aftalt, og alt blev samlet af de flinke personer der kom med mine møbler. Det hele er kørt uden problemer af nogen art.
Super møbel firma
Super god oplevelse, fra start til slut.
Vi købte en sofa, som blev leveret efter tidsplanen, og da de kom med den, blev sofaen sat ind i stuen og samlet.
Selv affaldet to de med retur.
Tak for den gode handel, og service😇
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.