Schoenenbox.com

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oplichters, bestel hier geen schoenen! Ik heb in mei (8 maanden geleden) schoenen besteld en ze zijn nooit geleverd. Eerst kreeg ik nog wel contact; reactie op mijn mails en een melding dat mijn s... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ronduit een slecht bedrijf ! Op 30 juni 2025 een order gemaakt - ordernummer #74181. Helaas nog steeds geen schoenen ontvangen. Na meerdere vriendelijke mails, een paar bozere mails gestuurd m... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

3 paar air Max 1 besteld op 04-04-2025 Tot op heden nog steeds niks ontvangen staat al vanaf 26-04-2025 in behandeling bij DHL vind het echt schandalig hoe lang je moet wachten of ik het überhaupt no... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Prima bedrijf: duidelijke en vriendelijke communicatie. Niets mis mee... alleen de schoenen zijn namaak en niet zo hele goede namaak ook nog. jammer maar dit wordt ook nergens benoemd op de websi... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Atacadista de Calçados
  2. Loja de Calçados

Bij Schoenenbox draait alles om passie voor sneakers en het delen van hoogwaardige kwaliteit met iedereen. Sinds onze oprichting in 2016 hebben wij ons toegelegd op het samenbrengen van de meest gewilde en exclusieve sneakers. Ons zorgvuldig samengestelde assortiment omvat topmerken als Nike en Adidas, waarbij we voortdurend op zoek zijn naar de nieuwste trends en iconische modellen.

Informações de contato

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Schandalig

Begin juli schoenen besteld na wat mail contact dat het eraan kwam nooit niks meer van gehoort ook niet via mail belachelijk bedrijf zo'n mensen moeten ze alles afpakken

6 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

NIET DOEN! JE WORDT OPGELICHT!

Als ik minder kon geven zou ik het doen!
7 juli schoenen besteld. Eerst een paar keer over en weer contact gehad waar op de inhoud van mijn mail ingegaan werd, maar daarna alleen maar autoreply met de vraag of ik begrip wil hebben vor de vertraging door drukte. Tuurljk geen probleem! Maar dan vervolgens nergens meer op reageren en alleen nog maar auto reply :-( erg slecht!

11 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een waardeloos bedrijf!

Wat een waardeloos bedrijf!!
Schoenen zijn nep!!
Worden meerdere paren in 1 doos gepropt!!
Krijg geen reactie meer op een mail!!
En als je vraagt om je geld terug blijft het stil aan hun kant!!
Ik ben des duivels!!
Ben al vanaf mei bezig!!

9 de agosto de 2025

Oplichting??

29 juni een bestelling gedaan. 18 juli eindelijk bericht (na een aantal x via mail contact te hebben gehad) dat de schoenen op status kwaliteitscontrole staan en de track and trace voor levering snel zal volgen. Alles behalve dat…. Geen levering, geen antwoord meer op mail, geen geld terug en het is nu half augustus. Opgelicht…

9 de agosto de 2025

HIER NIKS BESTELLEN!!!

OPLICHTERS DUS HIER NIKS BESTELLEN!!!

Ik wist van tevoren wel dat ik een risico nam om hier een paar schoenen te bestellen. En inderdaad waar ik al bang voor was, je wordt opgelicht.

Ik heb op 3 juli 2025 een paar schoenen besteld en betaald maar tot op heden niks ontvangen. Ook reageren ze niet op mails of via de berichtenbox op hun site. Ik heb al meerdere keren een reminder gestuurd met de graag waar de zending blijft maar hierop krijg ik geen reactie.
Je krijgt nog een keer een mail met goed nieuws je bestelling is ontvangen in ons distributiecentrum. Daar zouden de schoenen nog een keer gecontroleerd worden op kwaliteit, pasvorm en verpakking. Wat natuurlijk onzin is. Na dit mailtje blijft het akelig stil van hun kant uit. Zijn ook niet te bereiken.

DUS WEES GEWAARSCHUWD EN KOOP HIER NIKS! Je bent je geld kwijt.

3 de julho de 2025

Schoenenbox.com FAIL

Onderstaande verhaal. Ik wil de ondernemers achter dit “bedrijf “ spreken / ontmoeten dus als je dit leest je hebt mijn contactgegevens!

3 juni 2025 twee paar schoenen besteld.
2 juli 2025 eerste paar geleverd. Tweede paar zoek tijdens levering/ douane controle of iets dergelijks.7 juli aangegeven dat ik mijn geld retour wil. 17 juli gereclameerd waar mijn geld blijft. 18 juli bericht terug dat het binnen 14 dagen gestort zou worden. Er was intern iets mis gegaan. Vandaag 6 augustus nog steeds mijn geld niet retour ontvangen.
Kortom ik ben genoodzaakt om gewoon weer naar de winkel te gaan, waar je echt geholpen wordt…
Schoenenbox.com fail

Vandaag 20 augustus geen enkele reactie. Heb besloten mijn tanden in dit in Duitsland gevestigde bedrijf te zetten. Om te kijken waar we eindigen. Niet om het geld maar principe kwestie…

6 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De bezorging duurde een eeuwigheid

De bezorging duurde een eeuwigheid. Tussendoor stuurden ze wel de hele tijd mails over dat mijn bestelling door de douane werd gecontroleerd dat er nog een kwaliteitscontrole moest worden gedaan. T duurde een maand voordat de schoenen binnen kwamen.
Ze vallen tegen, ze zitten niet zo lekker en het materiaal is niet zo mooi als verwacht. Heb gevraagd hoe ik ze retour kan sturen. Kreeg een antwoord of ik eerst foto’s wilde maken. Ik vroeg waarom, nooit meer iets van gehoord. Zo jammer.

2 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lange levertijden en geen originele schoenen

Eerst wordt er levertijden belooft van 2-3 dagen dat bleek dus weken te zijn.

Daarnaast zitten de air max 90 schoenen die ik heb besteld voor geen meter het zijn iedergeval geen echte.

Ik heb via de website een retour formulier aangevraagd maar nogsteeds geen reactie.

31 de julho de 2025

Ik heb bijna ander half maand

Ik heb bijna ander half maand
Moeten wachten op mijn schoenen
Nu wel binnen
Maar ik had 39 besteld
En ze zijn dust te klein
Is echt geen 39
Vriendin pas ze en die heb 37
Dus heb ze maar aan haar verkocht
Nu wil ik weer de zelfde hebben
Zijn ze 150 duurden hoe kan dat
Ik ga echt geen 250 euro betalen beetje raar dit

29 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ronduit een slecht bedrijf !

Ronduit een slecht bedrijf !

Na meerdere vriendelijke mails, een paar bozere mails gestuurd maar steeds geen vooruitgang.

Dit bedrijf neigt naar oplichting te gaan, dit is iets waar veel mensen narigheid van kunnen ervaren.

Advies koop hier geen schoenen!!

29 de julho de 2025

Zijn gewoon oplichters

Zijn gewoon oplichters. Wat besteld en nooit geleverd. Alleen contact via mail en keer op keer wordt je afgescheept met een lulverhaal. Heb je reeds wat maak dan melding bij de acm of doe aangifte bij de politie

28 de julho de 2025

Oplichters.

Oplichters.
Na een maand mijn schoenen nog niet binnen. Paar keer gemaild, wel antwoord gehad maar smoes na smoes. Nu ligt het bij de kwaliteitscontrole en zou het nog een paar dagen duren,
Omdat ik limited editions heb besteld.

Ik geloof niet dat ik de schoenen nog ga ontvangen.

28 de julho de 2025

Pas op zijn oplichters

Pas op zijn oplichters. Schoenen besteld en betaald.Na 4 maanden houden ze mij nog steeds aan het lijntje. Schoenen zijn verzonden via DHL na 3 maanden diversen track codes gehad maar allemaal klopte ze niet. Ze houden je gewoon aan het lijntje. Ze betalen niks terug en je bent gewoon je geld kwijt.

26 de julho de 2025

Oplichters zijn het

Oplichters zijn het! Ze houden je enorm lang aan het lijntje, schoenen worden nooit bezorgd en geld krijg je vervolgens ook niet terug!

NOOIT IETS BESTELLEN!!!

2 de junho de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

1-7 besteld, niks ontvangen!

1 juli 2025 schoenen besteld en zouden tussen 6-7 en 10-7 geleverd worden. Niks ontvangen! Verschillende keren gemaild, maar schoenen zouden in de kwaliteitscontrole staan, inmiddels ook alweer 1,5 week verder.. nog altijd geen track & trace code ontvangen. #74207 bestelnummer doorgegeven, maar we moeten nog ‘even’ geduld hebben ivm vertraging. Wanneer worden de schoenen geleverd?!

22 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bijna 4 weken gelden een paar nike’s…

Bijna 4 weken gelden een paar nike’s besteld daarna aan het lintje gehouden, met het is druk daardoor duurt het langer.
maar er wordt gewoon niet gereageerd op je mail en berichten via Instagram.
Heb het vermoeden dat dit geen zuivere koffie is, zoals het en der terug te vinden is.
Inmiddels via mail de bestelling geannuleerd en verzocht om een terugbetaling, maar ook daar wordt niet op gereageerd.

22 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Schoen besteld duurt lang voordat je ze…

Schoen besteld duurt lang voordat je ze heb na ontvangst kijken na de schoen zien ze er behoorlijk nep uit email verkeer gehad foto gestuurt krijg nergens een reactie op heel slecht ja de reactie die je krijg is het is heel erg druk kan zijn dat de email langer duurt dan normaal maar helemaal geen email meer zeer slecht dus

10 de julho de 2025