Ik had door hen mijn scriptie gehaald. De matching was heel goed verlopen en mijn begeleider had mij meer dan genoeg feedback gegeven binnen korte tijd. Het was prijzig, maar zeker mijn afstuderen waa... Ver mais
Voor mijn Master Contextuele Benadering heb ik hulp gehad bij het schrijven van mijn thesis door Quint, en ik had me geen betere begeleider kunnen wensen. Wat ik enorm gewaardeerd heb, is dat hij ech... Ver mais
My tutor was very helpful, providing clear and constructive feedback. She has immensely helped me with my exam writing structure and overall confidence. Her warmth made very class enjoyable and engagi... Ver mais
Mijn begeleider bleef erg lang stilstaan bij 1 bepaald onderdeel, prettig dat er veel naar dat bepaalde onderdeel werd gekeken. Maar ik had graag feedback over alle onderdelen. Toen ik mijn verlsag ni... Ver mais
Elke student kan bij ScriptieMaster terecht voor scriptiebegeleiding. Dus of je het lastig vindt om te beginnen, bent vastgelopen tijdens het schrijven van je scriptie, of moeite hebt om gemotiveerd te blijven, wij bieden altijd de scriptiebegeleiding die bij jouw situatie past. Zo zorgen we er samen voor dat je snel en tevreden kunt afstuderen.
Marconistraat 16, 3029 AK, Rotterdam, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ik heb een erg fijne begeleiding gehad. Ik kon in de begin fase goed sparren wat erg hielp bij het vormen van mijn idee. We plande goed vooruit en dit gaf een stabiel gevoel. Daarnaast kreeg ik veel tips en werd er inhoudelijk secuur nagekeken. Al met al hielp het mij om mijn scriptie te vromen en alle puntjes op de i te krijgen.
Naast de inhoudelijke vaardigheden, waren de meetings ook gezellig. En als ik me ff minder zeker over iets voelde kreeg ik door mijn begeleider weer zelfvertrouwen om door te pakken.
Al met al echt een aanrader.

Resposta de ScriptieMaster
Hulp gezocht tijdens een herkansing ervaring, prima geholpen bij een erg specifiek onderzoek en fijne tips gehad van iemand die goed begrijpt hoe een scriptie traject in elkaar zit en snapt wat er gevraagd word.

Resposta de ScriptieMaster
Quint is zeker een aanrader!! Snelle & duidelijke communicatie.

Resposta de ScriptieMaster
In de beginfase was het zoeken naar een match wat drie keer niet is gelukt aan de juiste begeleiding. Toen ik erop terugkwam qua tegemoeting qua uren, omdat telkens een nieuwe coach eerst in kaart moet krijgen van mijn hulpvraag en begeleidingswijze, is hier gehoor aan genomen.
Laatste begeleider sloot goed aan mijn verwachtingen. Hij was rustig, had een luisterend oor en gaf motiverende en complimenterende feedback

Resposta de ScriptieMaster
Toen ik scriptiemaster inschakelde was ik even vastgelopen in het schrijven van mijn scriptie. Amanda heeft mij toen geholpen om weer richting te geven door samen een planning te maken. Dit maakte dat de ‘berg’ waar ik tegenop zag, kleine behapbare heuveltjes werden. Haar feedback was concreet en helpend. Zo kwam ik elke week een stapje verder. Amanda deed dit op een rustige en prettige manier, dit bracht structuur en rust. Zeker een aanrader!

Resposta de ScriptieMaster
Ik ben in de afgelopen 2 maanden enorm goed geholpen door Amanda tijdens mijn bachelorscriptieproces. Hierbij heb ik hulp gekregen met taal, zinsopbouw maar ook inhoudelijk.
Als je duidelijk communiceert is alle vormen van hulp mogelijk. Het is daarom erg aan te raden als je extra ondersteuning nodig hebt.

Resposta de ScriptieMaster
Al 2 jaar werk ik samen met Amanda en altijd al topresultaten gehad! Ze luistert ook echt naar wat je noden zijn en gaat daar ook op verder, ik kon ook echt alles vragen en ze is ook heel flexibel. Zeker een aanrader!

Resposta de ScriptieMaster
Top ervaring. Roha heeft mij ontzettend snel en goed geholpen met mijn scriptie! Dank!

Resposta de ScriptieMaster
De scriptiebegeleiding van Amanda heb ik als zeer prettig ervaren. Haar kennis, handige tips en inzichten gaven mij houvast tijdens het schrijven van mijn scriptie. Door haar concrete feedback kon ik gericht aan de slag.
Zowel de persoonlijke als de professionele begeleiding van Amanda heeft ervoor gezorgd dat ik gemotiveerder aan de slag ging met mijn scriptie om een goed cijfer te halen.
Ik gun iedereen zo'n fijne scriptiebegeleider!

Resposta de ScriptieMaster
Johan is snel, doelgericht, gestructureerd, overzichtelijk en goed benaderbaar. Johan heeft mij zo goed geholpen, dat mijn scriptie met 2,6 punt omhoog is gegaan. Enorm blij met hem!!

Resposta de ScriptieMaster
Quint van scriptiemaster heeft mij enorm geholpen met mijn scriptie, nadat ik bij mijn eerste poging niet geslaagd was. Door een systematische aanpak werd de berg werk die mij paniek bezorgde teruggedrongen naar telkens gewoon een duidelijke volgende stap. Ik kon mijn onderwerp en mijn plan van aanpak diepgaand met Quint bespreken en kreeg er op die manier zelfs een beetje zin in. Het eindresultaat is dat ik nu geslaagd ben, met hulp, maar het toch helemaal zelf heb gedaan. Dat is echt een heerlijk gevoel.

Resposta de ScriptieMaster
Ik heb ScriptieMasters ingeschakeld voor mijn herkansing van mijn scriptie. Wat mij het meeste heeft geholpen is de naloop van mijn volledige scriptie met de daarbij opkomende vragen die mijn school zou kunnen stellen die mijn begeleider had opgesteld om zo goed mogelijk mijn assessment in te gaan.

Resposta de ScriptieMaster
Hele fijne scriptie begeleiding.
Het heeft mij enorm geholpen structuur aan te brengen en me in de juiste richting te sturen.
Uiteindelijk heb ik m’n scriptie met een dikke 8 afgerond.

Resposta de ScriptieMaster
Begeleiding was super! Communicatie was erg prettig en aardige begeleider.

Resposta de ScriptieMaster
I've had a great experience with ScriptieMaster, thank you so much for helping me! 🙏

Resposta de ScriptieMaster
Uitstekende ervaringen gehad met ScriptieMaster, een scriptie schrijven is toch een uitdaging. Door middel van de begeleiding werd alles gangbaar en ging het proces vloeiender. Bedankt!

Resposta de ScriptieMaster
Ik ben enorm dankbaar voor de begeleiding die ik heb gehad tijdens het schrijven van mijn scriptie. Ik heb mijn scriptieperiode soms ook wel ervaren als een onzekere periode. De persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding hielpen mij door die moeilijke momenten heen. Ik kan echt alleen maar positieve dingen zeggen over de begeleiding die ik heb ontvangen en zou het dan ook zeker aanraden aan studenten die nog aan de start van hun scriptieperiode staan.

Resposta de ScriptieMaster
Ik heb een uitstekende ervaring gehad bij de begeleiding van mijn scriptie. Een hele fijne samenwerking, met voldoende contact en goede sparsessies. Ik ben ervan overtuigd dat ik door de begeleiding gemakkelijker mijn scriptie heb gehaald!

Resposta de ScriptieMaster
Van begin tot eind tevreden met de hulp via scriptiemaster!

Resposta de ScriptieMaster
Supergoede inhoudelijke feedback en ook lekker snel!

Resposta de ScriptieMaster
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.