Scrunchies Handmade With Love Avaliações 388

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb al vele keren bij Scrunchies handmade with love besteld en ze hebben super produkten!!!! De bestelling wordt met zorg ingepakt en snel verstuurd met een lief kaartje erbij. Laatst was er ie... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios de Moda

Ons belangrijkste doel is om functionele (haar)accessoires te bieden die jouw helpen om jezelf elke dag mooi en zelfverzekerd te voelen. Of je nu je kinderen naar school brengt, naar een zakelijke vergadering gaat of vakantie viert op het strand. Wij hebben de accessoire voor jou! We willen altijd blijven vernieuwen en streven naar het lanceren van nieuwe, unieke collecties om aan ieder zijn wensen en behoefte te voldoen. We hopen dat je met ons meedoet in deze missie en ons vrouwelijke, kleine bedrijf ondersteunt!

Informações de contato

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

388 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Een Topteam

De bestelling wordt met zorg ingepakt en snel verstuurd met een lief kaartje erbij. Laatst was er iets misgegaan en een verkeerde kleur haarklem gestuurd. Na contact gehad te hebben kreeg ik alsnog de goede kleur toegestuurd.
Inmiddels had ik alweer een nieuwe bestelling van haarklemmen geplaatst. De verkeerd toegestuurde haarklem kreeg ik toen ook nog gratis.De service is zo geweldig !!! Ik ga nog vaak bestellen bij dit Topteam!!

10 de junho de 2026

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Wat een ontzettend lieve review, dank je wel! 💖

Wat fijn om te horen dat je al zo vaak met plezier bij ons hebt besteld en tevreden bent over onze handgemaakte accessoires, haarklemmen en service. We besteden veel zorg aan iedere bestelling, dus het is extra bijzonder om te lezen dat dit wordt opgemerkt.

Natuurlijk kan er weleens iets misgaan, maar we vinden het belangrijk om dit snel en goed op te lossen. Daarom zijn we blij dat de juiste haarklem alsnog bij je terecht is gekomen en dat we je hiermee hebben kunnen helpen.

Heel erg bedankt voor je vertrouwen, je mooie woorden en je vele bestellingen. We kijken ernaar uit om nog veel meer kleurrijke haarklemmen, scrunchies en andere accessoires voor je te mogen maken! ✨

Scrunchies Handmade With Love 💕

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zelf ben ik gek van haarbanden

Zelf ben ik gek van haarbanden. Al sinds ik een klein meisje ben. Nu heb ik jammer genoeg nogal een plat achterhoofd waardoor alle banden van mijn hoofd schuiven (haarspeldjes werken ook niet echt en zitten ongemakkelijk). Ik ben zeer blij mee te delen dat deze haarband als enige en eerste super comfi blijft zitten en echt mooi is. Dankjewel dus, voor de mooie band, maar ook om dat kleine meisje in mij heel gelukkig te maken 💛

9 de junho de 2026

Wat een leuke review! 💛

Sommige berichten maken echt onze dag en dit is er absoluut één van. Hoe bijzonder dat je al zo lang dol bent op haarbanden, maar nooit echt een model vond dat prettig bleef zitten.

Dat onze bandeau daar verandering in heeft gebracht, vinden we geweldig om te horen. Bedankt voor je vertrouwen en voor het delen van jouw verhaal. Dat waarderen we enorm! ✨

Veel keuze

Veel keuze, vlot bestellen, vlotte levering en mooi en praktisch materiaal

27 de maio de 2026

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je mooie review! 💕

Fijn dat je tevreden bent over ons assortiment, het bestelproces en de snelle levering. We besteden veel aandacht aan het kiezen van mooie stoffen en het maken van praktische accessoires, dus het is extra leuk dat dit wordt gewaardeerd.

Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop!

Wiep & Jet

100 punten

Kiezen is moeilijk, want eigenlijk wil je gewoon alles kopen. Altijd blij met mijn aankopen van deze enthousiaste meiden.

1 de maio de 2026

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Wat een fantastische review, dank je wel!💖

We snappen helemaal wat je bedoelt: soms maakt al die keuze het er niet makkelijker op. Superleuk om te horen dat je altijd blij bent met je aankopen. Daar worden wij enorm gelukkig van!

Bedankt en hopelijk weer tot een volgende bestelling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super blij met de bandeaus

Super blij met de bandeaus. Zien er zo vrolijk en kleurrijk uit en goede kwaliteit. Ik kwam dit bedrijfje toevallig tegen door een ad op instagram en ben blij dat ik deze small business heb ontdekt! Heel leuk.

30 de abril de 2026

Wat leuk dat je ons via Instagram hebt gevonden! 💕

We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo enthousiast bent over je bandeaus. Kleurrijk, vrolijk en van goede kwaliteit: precies wat we proberen te maken. 😊

En natuurlijk extra bedankt voor het steunen van onze kleine onderneming. Zonder klanten zoals jij zouden we dit niet kunnen doen!

Veel plezier met je bandeaus en hopelijk tot snel!

Scrunchies Handmade With Love 🩷

Easy peasy

As a mom of a newborn, I barely have time to do my hair—but this bandeau makes it so easy to look decent in seconds. It’s perfect for hiding greasy or grey roots too 🫢😁! Excellent customer service and fast delivery.

16 de abril de 2026

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Thank you so much for your lovely review! 💕

As a small business, it means a lot to hear that our bandeau makes those busy newborn days just a little bit easier. 😊

We completely understand that when you're caring for a little one, getting ready quickly is a must. That's exactly why we love hearing that your bandeau helps you feel put together in just a few seconds.

And yes... we won't tell anyone about those greasy or grey roots! 😉

Thank you for your kind words about our customer service and fast delivery. We truly appreciate your support and hope you'll enjoy wearing your bandeau for a long time to come.

💖 Scrunchies Handmade With Love

Een overgelukkig kind

Mijn dochter is gewoon helemaal weg van de vele haaraccessoires. Door haar beperking vindt ze het soms lastig kiezen. Wij geven haar de gelegenheid om meerdere soorten uit te zoeken die zij zelf mooi vindt. Resultaat: een tevreden moeder en een hele blije dochter. En elk accessoire is prachtig. Goed sterk materiaal. En wat je ziet op de site is ook wat je krijgt. En dan die persoonlijke note bij de levering maakt het helemaal af

29 de março de 2026

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Wat een ontzettend bijzondere review, dank je wel! 💕

Hier worden wij echt even stil van. Het mooiste aan wat we doen, is mensen blij maken met onze handgemaakte accessoires, maar als we lezen hoe gelukkig jouw dochter ervan wordt, dan is dat misschien wel het grootste compliment dat we kunnen krijgen.

Wat fijn dat ze zelf haar favoriete haaraccessoires kan uitkiezen en dat er zoveel keuze is dat er altijd iets tussen zit waar ze blij van wordt. Dat een tevreden moeder én een overgelukkig kind het resultaat zijn, maakt ons ontzettend blij. 🩷

Ook heel erg bedankt voor je mooie woorden over de kwaliteit van onze producten en de persoonlijke aandacht die we aan iedere bestelling proberen mee te geven. We vinden het belangrijk dat wat je op de website ziet, ook echt is wat je thuis ontvangt.

Geef je dochter maar een dikke high five van ons en heel veel plezier met alle mooie accessoires! ✨

Very nice headbands.

Very nice headbands and they fit very well. They stay neatly in place all day long. Finally, a headband without sore ears.

3 de abril de 2026

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Thank you so much for your lovely review!

We're so happy to hear that you're enjoying your headbands. Comfort is incredibly important to us, so it's wonderful to know that they stay in place all day and don't cause sore ears.

Comments like yours are exactly why we put so much care into designing and making our headbands.

We hope you enjoy wearing them for a long time and thank you for taking the time to share your experience!

Prachtige haarbanden en prima service

Prachtige haarbanden en prima service

29 de março de 2026

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Wat een mooie review, dank je wel! 💕

Wat fijn om te horen dat je blij bent met je haarbanden én onze service. We doen ons best om beide met veel zorg en aandacht te verzorgen, dus het is ontzettend leuk om te lezen dat dit wordt gewaardeerd.

Heel veel plezier met je haarbanden en hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verrassen met een nieuwe favoriete print!

Super fijne klanten service

Super fijne klanten service, pakketje werd niet juist bezorgd door bezorgdienst, werd zeer snel opgelost! En ben mega blij met de haarband💕 goede kwaliteit

9 de março de 2026

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review!

Wat vervelend dat er iets misging bij de bezorging, maar we zijn blij dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. We vinden het belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden, dus het doet ons goed om te horen dat je dit zo hebt ervaren.

En natuurlijk zijn we ontzettend blij dat je zo tevreden bent met je haarband!😊 We besteden veel aandacht aan de kwaliteit, dus het is geweldig om te horen dat je er zo blij mee bent.

Heel veel draagplezier gewenst!

Mijn bestelling

Mijn bestelling, bestaande uit verschillende haarklemmen, kwam in eerste instantie niet aan. Volgens PostNL was het pakket bezorgd, maar ik had niks ontvangen. De klantenservice van SHWL was gelukkig super aardig en behulpzaam, en gaf me een tegoed ter waarde van mijn aankoop voor de webshop. Mijn volgende bestelling is ondertussen goed aangekomen, en ben heel blij met de mooie klemmen!

11 de março de 2026

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Wat ontzettend fijn dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen!

Het was natuurlijk erg vervelend dat je eerste bestelling niet bij je is aangekomen. Helaas zijn wij daarbij afhankelijk van de informatie van de bezorgdienst, maar we vinden het belangrijk om mee te denken en samen naar een passende oplossing te zoeken.

Daarom zijn we extra blij om te lezen dat je tevreden bent over het contact met onze klantenservice én dat je nieuwe bestelling inmiddels goed is aangekomen. 😊

Heel veel plezier met je haarklemmen! We hopen dat je er nog lang van kunt genieten en bedanken je voor het vertrouwen in onze webshop.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kwam de haarbanden met pauwenprint…

Ik kwam de haarbanden met pauwenprint van deze dames tegen en was op slag verliefd op de print. Helaas ben ik door chemo mijn haar verloren en heb ik voor nu dus niet zo veel aan alleen een band. Op insta vroeg ik of ze ook sjaaltjes op maat konden maken en dit deden ze met liefde! Ik ben super blij met mijn sjaaltje, het is best een uitdaging om hoofdbedekking te vinden die lekker zit en ook nog eens een leuk printje heeft. Ontzettend bedankt dames❤️

9 de março de 2026

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Wat een bijzondere en mooie review, dank je wel voor het delen van jouw verhaal. ❤️

We kunnen ons voorstellen dat het vinden van comfortabele én leuke hoofdbedekking in jouw situatie niet altijd makkelijk is. Daarom vonden we het heel fijn dat je ons een berichtje stuurde en met je mee mochten denken.

Dat je verliefd werd op onze pauwenprint en dat we daar een sjaaltje op maat van konden maken, vonden wij een eer om te mogen doen. Het mooiste om te lezen is dat je er zo blij mee bent en dat het prettig zit.

Bedankt voor je vertrouwen en voor je lieve woorden. We wensen je alle goeds toe en hopen dat je nog heel veel plezier hebt van je unieke product!

Een aanrader!!Leuke artikelen!

Duidelijke website, leuke producten.
Zeer snel in huis!

25 de fevereiro de 2026

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je mooie review! 💕

Fijn dat je onze website overzichtelijk vond en dat je enthousiast bent over de producten. We doen ons best om het bestellen zo makkelijk mogelijk te maken én bestellingen snel te verzenden, dus het is geweldig om te horen dat je dit zo hebt ervaren.

Bedankt voor je aanbeveling en heel veel plezier met je aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en geweldige kwaliteit

Snelle levering, een leuk handgeschreven kaartje met mijn naam en de kwaliteit is top! Stevige elastiek en met het extra haakje vertrouw ik het ook toe aan mijn huissleutels. Prachtige kleur, ben er heel blij mee.

25 de fevereiro de 2026

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Wat een heerlijke review om te lezen, dank je wel!

Wat fijn dat je zo blij bent met je aankoop. We vinden het belangrijk dat onze producten niet alleen mooi zijn, maar ook stevig en praktisch in gebruik. Daarom is het extra leuk om te horen dat je het sleutelkoord met een gerust hart gebruikt voor je huissleutels.

Ook superleuk dat het handgeschreven kaartje in de smaak viel. We proberen iedere bestelling net dat beetje extra aandacht mee te geven.

Heel veel plezier met je nieuwe accessoire en bedankt voor je mooie woorden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik was al erg blij dat het een gewoon…

Ik was al erg blij dat het een gewoon Nederlands bedrijf is. Daardoor ook hele snelle levering. Ik had een bandana besteld. Erg mooi en zacht. Makkelijk in te doen en blijft erg goed zitten. Ik heb er gelijk nog 1 besteld.

13 de fevereiro de 2026

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Wat een mooie review, dank je wel!

Wat leuk om te horen dat je bewust hebt gekozen voor een Nederlands bedrijf en dat de snelle levering je goed is bevallen. We vinden het belangrijk om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden, dus dat horen we graag.

Daarnaast zijn we natuurlijk ontzettend blij dat de bandeau zo goed bevalt. Dat hij zacht aanvoelt, makkelijk te dragen is en goed blijft zitten, is precies wat we ermee willen bereiken.

En dat je direct nóg een bandeau hebt besteld, zien we als een enorm compliment! Dank je wel voor je vertrouwen en heel veel plezier met je aankopen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben erg goed geholpen door de meiden…

Ik ben erg goed geholpen door de meiden bij scrunchies handmade with love. Ook hun website is erg overzichtelijk, wat erg prettig was.

16 de fevereiro de 2026

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je review! 💕

We vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, dus het is ontzettend leuk dat je dit zo hebt ervaren. Ook fijn dat de website prettig en overzichtelijk was.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Toppers

Snelle levering, goeie kwaliteit

29 de janeiro de 2026

Bedankt voor je review! 💕

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze producten.

We zien dat we van jou 4 sterren hebben ontvangen en zijn natuurlijk benieuwd wat we een volgende keer nog beter kunnen doen om die 5e ster te verdienen. 😊 Alle feedback is welkom!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele fijne site en leuke haar spullen

Hele fijne site en leuke haar spullen. Ik bestel altijd haarbandeaus. Twee kleine tips is om ze iets langer te maken en iets dikker ijzer. Ben benieuwd of er nieuwe designs komen?

29 de janeiro de 2026

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze haarbandeaus en onze website, dank je wel! 💕

En bedankt voor je tips! Het fijne is dat we onze bandeaus zelf maken, waardoor we ze ook op maat kunnen aanpassen. Mocht je graag een langere bandeau of een versie met dikker draad willen, stuur ons gerust een berichtje. Dan kijken we graag wat we voor je kunnen betekenen.

En wat betreft nieuwe designs: daar zijn we altijd mee bezig! Dus houd onze webshop en socials vooral in de gaten. ✨

Scrunchies Handmade With Love

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.