Scrunchies Handmade With Love Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit was de eerste keer dat ik bij dit bedrijf besteld heb maar ik kom zeker terug. Ze zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en je kan altijd terecht met vragen. Bestellen ging super makkelijk ze heb... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb al vele keren bij Scrunchies handmade with love besteld en ze hebben super produkten!!!! De bestelling wordt met zorg ingepakt en snel verstuurd met een lief kaartje erbij. Laatst was er ie... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zelf ben ik gek van haarbanden. Al sinds ik een klein meisje ben. Nu heb ik jammer genoeg nogal een plat achterhoofd waardoor alle banden van mijn hoofd schuiven (haarspeldjes werken ook niet echt en... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zo blij met mijn bandeau haarbanden, heb er nu twee en de stofjes zijn mooi ze blijven mooi zitten en snel verstuurd! Ga er zeker nog meer bestellen 🙂

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios de Moda

Ons belangrijkste doel is om functionele (haar)accessoires te bieden die jouw helpen om jezelf elke dag mooi en zelfverzekerd te voelen. Of je nu je kinderen naar school brengt, naar een zakelijke vergadering gaat of vakantie viert op het strand. Wij hebben de accessoire voor jou! We willen altijd blijven vernieuwen en streven naar het lanceren van nieuwe, unieke collecties om aan ieder zijn wensen en behoefte te voldoen. We hopen dat je met ons meedoet in deze missie en ons vrouwelijke, kleine bedrijf ondersteunt!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

398 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

70 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Topservice

Ik kocht enkele haarklemmen. Jammer genoeg was er 1 stuk gegaan tijdens de verzending. Ik kreeg meteen een nieuwe opgestuurd! Topservice!

2 de setembro de 2025

Toppie!

Super fijne communicatie.
Meedenkend en vriendelijk.
Snelle levering. Blij mee! Ook met het presentje :)

1 de setembro de 2025

Opmerking

Er werd accuraat ingegaan op mijn opmerking. Wat op de site uitverkocht leek te zijn was toch aanwezig. Waarna werd aangeboden om mijn bestelling aan te passen.

27 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele leuke producten en persoonlijke…

Hele leuke producten en persoonlijke aandacht. Ga zo door!!!!
Super!

25 de agosto de 2025

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Wat een lieve review, dank je wel! 💕

Persoonlijke aandacht vinden wij misschien wel net zo belangrijk als het maken van mooie accessoires. Daarom doet het ons extra goed om te lezen dat je dit zo hebt ervaren.

Bedankt voor je mooie woorden en je enthousiasme. Reacties zoals deze geven ons elke dag weer motivatie om met veel plezier door te gaan.

Heel veel (nog) plezier met je aankoop en hopelijk tot snel!

Liefs,
Wiep & Jet

Super leuke haarbanden!!

Fijne communicatie, snelle levering en hele leuke haarbanden!!!!

28 de agosto de 2025

Wauw, dank je wel voor de 5 sterren! ⭐

Fijne communicatie, snelle levering én leuke haarbanden... dan zijn wij helemaal tevreden!

Geniet van je aankoop en bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten.

Liefs,
Scrunchies Handmade With Love

Mooie producten

Als kapster ben ik altijd opzoek, naar nieuwe leuke haar accessoires. Die heb ik zeker gevonden.

Helemaal leuk om mijn eigen haar, net even een extra touch up mee te geven!

En wat de haarbanden blijven onwijs goed zitten 😄

20 de agosto de 2025

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Dankjewel voor je mooie review! 💖 Wat leuk om te horen dat je als kapster onze haaraccessoires gebruikt om je eigen haar een extra touch te geven. Onze scrunchies en haarbanden worden met de hand gemaakt, waardoor ze comfortabel zitten en de hele dag goed blijven zitten, precies zoals jij beschrijft. We zijn blij dat je dit zo ervaart!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lange wachttijd

Knoopelastiek viel goed in de smaak bij mijn kleindochter. Niet alleen super praktisch ook in mooie kleuren beschikbaar. Levering was wat laat zij hebben dit goed gecompenseerd.

17 de agosto de 2025

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

We hebben inmiddels contact gehad en begrijpen dat het erg vervelend was dat je elastiekje door een vertraging bij DHL te laat aankwam voor de verjaardag. Helaas lag dit buiten onze invloed, maar we vinden het natuurlijk heel jammer dat dit zo is gelopen. Onze excuses hiervoor, en we hopen dat het elastiekje alsnog met plezier gedragen wordt 💜