Scrunchies Handmade With Love Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit was de eerste keer dat ik bij dit bedrijf besteld heb maar ik kom zeker terug. Ze zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en je kan altijd terecht met vragen. Bestellen ging super makkelijk ze heb... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb al vele keren bij Scrunchies handmade with love besteld en ze hebben super produkten!!!! De bestelling wordt met zorg ingepakt en snel verstuurd met een lief kaartje erbij. Laatst was er ie... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zelf ben ik gek van haarbanden. Al sinds ik een klein meisje ben. Nu heb ik jammer genoeg nogal een plat achterhoofd waardoor alle banden van mijn hoofd schuiven (haarspeldjes werken ook niet echt en... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zo blij met mijn bandeau haarbanden, heb er nu twee en de stofjes zijn mooi ze blijven mooi zitten en snel verstuurd! Ga er zeker nog meer bestellen 🙂

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios de Moda

Ons belangrijkste doel is om functionele (haar)accessoires te bieden die jouw helpen om jezelf elke dag mooi en zelfverzekerd te voelen. Of je nu je kinderen naar school brengt, naar een zakelijke vergadering gaat of vakantie viert op het strand. Wij hebben de accessoire voor jou! We willen altijd blijven vernieuwen en streven naar het lanceren van nieuwe, unieke collecties om aan ieder zijn wensen en behoefte te voldoen. We hopen dat je met ons meedoet in deze missie en ons vrouwelijke, kleine bedrijf ondersteunt!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

398 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

70 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Snelle afhandeling

10 de agosto de 2025

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Bedankt voor je mooie review🧡 daar doen we ook samen met onze verzendpartij ons best voor!

Mooie spullen

Mooie spullen! Snelle verzending en heel leuk contact!

20 de agosto de 2025

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Dankjewel voor je fijne review 🧡 Wat leuk om te horen dat je blij bent met onze mooie handgemaakte haaraccessoires, én met de snelle verzending en het persoonlijke contact. We maken alles met veel zorg, zodat je er lang plezier van hebt.

Goede ervaring.

Goede ervaring.
Mijn "vogelnest" scrunchie was een week na aanschaf defect.
Dit aan hen gemailed met een foto erbij en ik kreeg direct zonder morren een nieuw exemplaar opgestuurd met een lief kaartje erbij

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Dankjewel voor je mooie review 💛 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service, ook al ging je vogelnest helaas snel stuk. (wat natuurlijk niet de bedoeling is) We staan volledig achter de kwaliteit van onze handgemaakte scrunchies en sturen in zo’n geval altijd graag een nieuw exemplaar op. Hopelijk heb je nu lang plezier van!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na mijn bestelling te hebben geplaatst

Na mijn bestelling te hebben geplaatst, werd de haarband snel geleverd. In het echt is het printje van de haarband nog leuker 💜

19 de agosto de 2025

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Wat een lieve review, dankjewel 💜 Zo fijn dat de haarband snel binnen was en dat je het printje in het echt nog mooier vindt. Dat is een heel groot compliment! Veel plezier ermee!

Wat een vriendelijke mensen

Wat een vriendelijke mensen! Je vraag wordt snel beantwoord, bestelling is snel verzonden en ook daarna nog keurig bericht of de bestelling goed is aangekomen . En een prachtige bandeau ontvangen! Zeker een aanrader .Heel fijn bedrijf! Complimenten !

18 de agosto de 2025

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Dankjewel voor je prachtige woorden 🤍 Wat fijn dat je onze service zo hebt ervaren en blij bent met de handgemaakte bandeau. We vinden het belangrijk dat alles, van snelle verzending tot nazorg, goed verloopt. Heel leuk dat dit zo gewaardeerd wordt!

Behulpzaam, sociaal bedrijf!

Wat een leuk bedrijf! Super mooie, kwaliteits producten. Het leukste is de interactie die ze via socials hebben met hun klanten, ze staan altijd paraat om bijv. Een filmpje te sturen hoe je een haarstokje gebruikt!

18 de agosto de 2025

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Dankjewel voor je mooie woorden 💜 Super dat je onze producten van goede kwaliteit vindt én dat je blij bent met de persoonlijke tips die we via socials delen, zoals hoe je een haarpin het beste gebruikt. Door deze leuke reviews blijven we dat ook zeker nog heel lang doen!

Vriendelijke en snelle communicatie

Vriendelijke en snelle communicatie, snel verzonden, en degelijk materiaal!

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Wat leuk om te lezen, dankjewel! 🧡 We doen ons best om snel te reageren en te verzenden, en zijn blij dat je de kwaliteit van onze producten zo waardeert.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al 3 sleutelhanger Scrunchies hier…

Al 3 sleutelhanger Scrunchies hier gekoch voor huis /Fiets sleutel en werktag! Zeer tevreden. Altijd leuke kleurtjes, zo terug te vinden! Ik zeg kopen! Wellicht tot de volgende bestelling

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Super om te lezen, dankjewel! 💜 Onze scrunchie sleutelhangers zijn inderdaad ideaal om sleutels snel terug te vinden én leuk te stylen. En hoe geweldig om te lezen dat je er al drie in gebruik hebt en er zo tevreden over bent, dat is precies waarom we dit doen!

Goed bedrijf

Groot aanbod en persoonlijk service! Echt een goed bedrijf

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Dankjewel voor je fijne review 🤍 We zijn blij dat je ons bedrijf waardeert om het grote aanbod en de service. Met onze handgemaakte scrunchies, haarbanden en sleutelhangers proberen we altijd iets unieks te bieden.

Haarklemmen

Prachtige haarklemmen besteld, heel snel geleverd en netjes verpakt. Daarna zag ik op insta een superleuke actie van haarbanden voor een nog leukere prijs! Het contact verliep top, heel vriendelijk en snel! Dankjewel 😍

12 de agosto de 2025

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Dankjewel voor je lieve feedback 🧡 Super leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent! Heel erg bedankt!

Super tevreden.

De website is overzichtelijk en duidelijk. Verzending zoals beloofd, vlot. Ik heb tussendoor via whatsapp nog contact gehad. Dat verliep snel en erg plezierig.
Het pakketje was goed verpakt, de artikelen ook per stuk stevig verpakt.
Mijn bestelling bestond uit een aantal haarklemmen en elastieken. Ik heb vandaag de XL haarklem voor het eerst in. Dat zit super fijn! De hele dag al gedragen zonder (pijn)klachten en wat ik heel tof vind is dat ik er geen hinder van heb als ik in de auto zit.
Kortom ik ben super tevreden, kan het iedereen aanraden en zal hier zeker weer een bestelling plaatsen.

10 de agosto de 2025

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Wat een prachtige review, dankjewel 🧡 Heel fijn dat je zo blij bent met de haarklemmen en elastieken, en dat de XL haarklem de hele dag comfortabel zit. We waarderen het enorm dat je ons aanbeveelt! Dit maakt ons echt super trots, bedankt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Scrunchies handmade with love heeft een…

Scrunchies handmade with love heeft een groot aanbod en snelle service. Heb zelf wat clips daar gekocht en is nog niet kapot gegaan ondanks mijn dikke haar. Echt een aanrader!

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Super om te horen, dankjewel 🧡 Fijn dat je zo blij bent met de haarklemmen. We vinden het belangrijk dat ze geschikt zijn voor zowel dun als dik haar!

Dikke 5 ***** 🥳🤩

Super toffe spulletjes! Voor ieder wat wils.
Ook nog eens hele lieve en vriendelijke mensen die dit doen. Ze hebben mij al meerdere keren verast. Ik had snel iets nodig en binnen een dag lag het op de deurmat! Echt toppers!!

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Wat een super lieve review🤩 Dit zijn precies de reviews die ons elke dag motiveren om met plezier weer nieuwe accessoires te maken. Tot de volgende keer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie bandeaus en top communicatie

Mooie bandeaus en top communicatie! De meiden zijn zelfs meedenkend als je een specifiek stofje in de hoofd hebt en doen echt hun best voor je. Dikke aanrader en blijf zo doorgaan meiden!

6 de agosto de 2025

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Wat een super lief berichtje! We denken graag mee als je een specifieke stof of print in gedachten hebt. Geweldig dat je onze service zo aanbeveelt! En we gaan zeker nog heel lang zo door, thanks🧡

Erg tevreden!

Hele snelle levering en een goede service. Daarnaast ook goede kwaliteit producten.

4 de agosto de 2025

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Wat super om te horen, dankjewel! 🧡 Daar doen we iedere dag weer ons best voor, heel veel plezier met je bestelling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top producten en top service

Dat ik voor de tweede keer bestelde zegt veel over hoe fijn ik de hair clips vind voor mijn gladde dunne haar waar normaal gesproken elke klem of klip uit glijd. Eén van de deze keer bestelde clips had wat oneffenheden, maar de service en communicatie was top! Dank jullie wel en tot de volgende bestelling!

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Dankjewel voor je lieve review 🧡 Onze handgemaakte haarklemmen zijn er in veel soorten, juist zodat ze goed blijven zitten in elk type haar, dus gelukkig ook dun en glad haar. Heel fijn dat je dit zo ervaart en dat je blij bent met onze service. Tot de volgende bestelling!

Super gezellige ervaring

Hartstikke mooi, leuk, en gezellig op de ibiza markt in zandvoort. Ben helemaal blij met de bandana's

14 de junho de 2025

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Het was super gezellig op de Ibiza markt in Zandvoort, en uiteraard super fijn dat je blij bent met je handgemaakte bandeaus!

Super tevreden!!

Super tevreden!!
Ik had een product op maat laten maken
Heel mooi geworden
Leuk contact
Helemaal top

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Dankjewel voor je fijne woorden🤍 De haarband/bandeau was ook heel erg leuk geworden al zeg ik het zelf🐆 Heel veel plezier ermee!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele fijne service en goed meegedacht

Wat een fijne service. De dames denken echt mee. Op zoek naar een luiertas en ze konden er wel wat van maken. Nog steeds super blij mee!

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Wat super om te lezen, dankjewel! 🧡 Zo leuk dat je blij bent met je handgemaakte luiertas. Meedenken en persoonlijke service vinden we heel belangrijk, dus dat doen we met alle liefde!

Goeie service

Hele goeie persoonlijke service!! En goeie kwaliteit.

Resposta da Scrunchies Handmade With Love

Dankjewel voor je mooie review 💜 Persoonlijke service en goede kwaliteit zijn precies waar we voor staan!