Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Was ein Verbrecher Unternehmen, man Sammelt über Jahre neue Mitglieder. Und bekommt dann sein Geld nicht dafür Ausgezahlt, mit der Aussage man wäre zu Lange ohne neue Kunden für die... Die Paare si... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

WOW! Can't understand the negative reviews. We met real couples quickly. It's very focused on Lifestyle couples, which is what we quickly and easily found, leading to meetings and much fun for all... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pflegezentrum Zofingen. 14:26 Parkzeit gestartet,15:26 Parkzeit im Fahrzeug sitzend im Beisein meines Sohnes gestoppt und direkt vom Parkplatz gefahren. Einige Tage später bekomme ich eine Zahlungsau... Ver mais

2,5

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

42 avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mit großer Vorsicht zu Genießen!

Die Paare sind oft Fake, Antworten nicht oder meinen es wäre Facebook für Erwachsene.
Admins kann man nicht mehr Erreichen seit einiger Zeit.
Also ich kann die Seite auf keinen Fall Empfehlen.

2 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne site

Fijne site. Leuke mensen en zeervriendelijk. Vragen staat vrij en wordt zeer snel antwoord op gegeven bij de helpdesk. Ook mooie groepen waar je je thuis voelt.

3 de março de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Helpdesk reageert zelden of nooit op de…

Helpdesk reageert zelden of nooit op de vele erg vervelende Bugs in hun systeem.
Als ze dan eens antwoorden, is het van: ‘niets belet je om deze site te verlaten ‘ terwijl ik wel betaald heb ervoor.

Profielen vd mannen: in hoofdzaak sex beluste mannen die een gratis gat zoeken om een orgasme in te krijgen zodat ze geen prostituee hoeven te betalen. Bijzonder weinig inhoud dus.

27 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pas op!!! Niet betalen...

Pas op!!!, heb 30 euro betaald voor een account en als vrijgezelle man
Wordt je voornamelijk benaderd door dames die allemaal heel toevallig op vakantie zijn. Je vervolgens naar een telegram account lokken en nooit een afspraak maken en een half iir later zich met een andere foto onder een andere naam weer aanmelden
Kortom je wordt genept waar je bij staat

6 de novembro de 2025

SDC.com helpdesk

First... I see al lot of reviews stating that the helpdesk fails. And the do. They take actions on a wrong interpretation of text. The don't give the profile houder (costumer) any change to explain. They just change the data owned by the costumer. When you try to explain they don't listen but act if the are GOD. The site is paid, you can not do this, you have the deliver what is paid for. They ask for a picture but their (old) system is not able to upload. A simple JPG can not be send..... and it is all our fault. Right. Keep thinking like this. For all other members,,,,stay away from helpdesk as much as you can...... If you want to be part of this...... find a better side..... so many people have trouble with helpdesk. Also see other reviews.

28 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helpdesk laat grensoverschrijdende situaties toe

Mensen, waag je hier niet aan. Leuk idee, maar het is echt 1 grote kliek. Een soort sekte. Als je niet een doorgewinterde swinger of bull of wat dan ook bent of in gaat op de berichten dan hoor je er eigenlijk niet bij. Het is een soort facebook voor 18+ alles draait om likes, vriendschappen, en vooral validaties. Het slaat eigenlijk helemaal nergens op, maar wat het ergste is, zijn de hoge kosten om gebruik te kunnen maken van deze site. Als je bijvoorbeeld proeflid bent kun je net zo goed je account weer verwijderen want je kan niets. Wij als betalende ‘klant’ hebben echt ongemak ervaren en soms zelfs grensoverschrijdend. En als je melding bij de helpdesk doet van grensoverschrijdend gedrag, dan krijg je een absurd korte, bijna tegen het onbeschofte aan, reactie waaruit blijkt dat die helpdesk medewerker echt totaaaaal de klacht niet gelezen heeft of ook maar enige moeite doet. Naar ons gevoel komt dit vooral omdat lifetime leden een flink bedrag neerleggen, en dus een soort onaantastbare status genieten waardoor je onbeschoft mag en kan zijn en de helpdeskmedewerker daar net zo hard aan mee werkt. Incapabele mensen, incapabel platform en daarentegen veel te duur.

Ga gewoon naar leuke feestjes van de swingersclubs, zorg dat je offline met leuke mensen in contact komt en geloof me je hebt een veeeeeel betere en leukere ervaring. SDC is gewoon een 18+ slagerij voor mensen met niet al te veel IQ en de mensen die er achter zitten (helpdesk) zijn tot het lachwekkende aan bizar slecht.

Er zijn overigens ook leukere alternatieven die niet zo verzadigd zijn overigens. Succes!

23 de outubro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Geweldig platform met een maar

Ik vind het een geweldig platform met leuke mensen, zolang je ze maar kunt ontmoeten, ik als zoekende single man ervaar ook het moeilijk contact maken via het platform maar begrijp wel dat leden singles blokken omdat er zoveel zijn, waardoor de serieuze singles, zoals ik, worden ondergesneeuwd. want er zit een hoop troep tussen de singles helaas, heb ik gehoord van de mensen die ik in den lijve heb mogen ontmoeten. Ik laat dat ene sterretje open omdat het mij soms ook een beetje frustreert maar blijf het een mooi platform vinden.

20 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet aan te bevelen voor mannen

Het is een grote website die wereldwijd is. De website kent veel opties en mogelijkheden. Echter als man is het nagenoeg kansloos om contacten op te doen. Als vrouw of stel heb je de macht. Bijna iedereen hier is op zoek naar vrouwen. De balans, net zoals op andere dating sites, is compleet weg. Idee is leuk, maar de kosten tegenover 0 resultaat is zwaar teleurstellend. Ben je een man op zoek naar een vrouw of stel: niet doen! Ben je een vrouw of stel, dan zit je gebeiteld

5 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

The quality has deteriorated beyond recognition. I would estimate 70% of fake accounts, 20% of escort women (some of them are fake as well)

Yes, no more than approximately 10% of real users. SDC gives way to JLFlirt.com
Just search for what you want on a big and popular platform using proper filters. We got first results there very quickly within a day of joining while we were still on a free trial. I don't think SDC bothered to set up such thing as a proper free trial. They may call it free, but in fact when you sign up they ask you for your credit card details and I can assure you that they will find a way to charge you for a quarter no matter what.

3 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

pushed by mistake a wrong bottom…

pushed by mistake a wrong bottom costumer service want me to take a pic together holding a paper i tried to explain I'm out of the country and will be not able to make that and the respond they can wait.... REDICULES

30 de setembro de 2025

grote ripoff..

grote ripoff... moet abonnee nemen en erg zware screening met hoge kans op afwijzing om de reden dat je als vrijgezel registreerd. als (gelegenheids)koppel 3x eenvoudiger

27 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

we have been on SDC for 2 years as a…

we have been on SDC for 2 years as a couple profile,
there are really many unserious.
if you complain about things SDC immediately starts saying you are not allowed to do things and gives warnings without notice,
SDC uses your info and Reads your private messages and uses them against you what you write privately
so we delete all our pictures and videos, because they might use them too
then had a big discussion with them, where they documented a text written privately,
and when they saw I had read their message from the help desk they deleted our paid account, but I probably already had their text they sent, they didn't think I would get it,
because shortly after I got an email that our account was deleted because it was inactive,
it was used everyday and paid until September 2025
so they are both lying and stealing our money.
be very careful, SDC dont trust them

13 de julho de 2025

Nog faker dan afspraakjes

Nog faker dan afspraakjes. Ze zeggen gratis maar na 2 sec krijg je al een zogezegd abbo aanbod. Ga je naar profielen kijken krijg je altijd dit.lid wenst geen contact met proefleden. Dit lid kan niet bekeken worden zonder abbo. Maw ze dwingen.je een abbo te nemen. En als ik de advertenties zie zie ik veel fakeadvertenties zelfs met misbruik van fotos van mensen die ik ken en totaal niet in dat wereldje zitten.

2 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

SDC slechtste app voor alles de…

SDC wat een slechte app voor alles de volle pond betalen, zelfs als je een like krijgt je kan niet zien van wie.....

Voor ieder ga hier niet heen, kost je geld
Vreemd dat ik geconcentreerd wordt hier

22 de abril de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hoe beland je als bedrijf in de afgrond?

SDC heeft de afgelopen jaren de ommezwaai gemaakt van het bij elkaar brengen van swingers, hun leden, naar het bieden van een platform aan bedrijven en andere commerciële partijen die de site ruimschoots voorzien van advertenties en andere zaken. Specifiek de 'feed', waar leden op de hoogte blijven van hun vrienden, nieuwe contacten en dates, wordt verpest door vele tientallen tot soms over de honderd advertenties die vooral niet relevant zijn. Want wat moeten wij Nederlanders en Belgen met feesten in Las Vegas, cruises in de Caribbean of vakanties in Dubai? Of als vijftigers en zestigers met uitnodigingen voor jongeren feesten? Voor niet betalende leden lijkt me dit nog 'acceptabel' maar zeer veel leden hebben vele honderden euro's betaald voor een lifetime membership en zitten niet te wachten op een door advertenties gesponsorde site. SDC, kan dit niet anders?

20 de abril de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.