Secret Escapes Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

We hadden dit 5 sterren hotel geboekt en we verwachten waarbij een 5 sterren service. Het gebouw is statig en de eerste indruk is goed, snel merk je echter dat dit hotel geen 5 sterren meer waard is,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtige locatie! Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Zoals vaker voor ‘agriturismo-verblijven’ ligt ‘Relais Campiglioni’ een flink eind van de openbare weg, te bereiken via een onverhard... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldig uitgebreid en vers ontbijt. Lekker avondeten in goede hoeveelheid. Prima en vriendelijke bediening in bar en restaurant. Niet te druk in hotel dus genieten van rust in zwembad en sauna... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

boekingen maken bij secret escapes is super easy. alles wijst zichzelf uit :-) maar wat voor mij super belangrijk is , is dat hun customer service excellent is. als je toch een extra nacht wil bijboek... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Viagens e Férias

Sobre Secret Escapes

Over Secret Escapes
Bij Secret Escapes bieden wij onze members gratis toegang tot duizenden lage prijzen op luxueuze, zorgvuldig geselecteerde hotels en reizen in binnen- en buitenland.

Wij onderhandelen met onze hotelpartners over de beste tarieven en bezorgen deze rechtstreeks in je inbox. Je kunt bij ons een breed scala aan terugbetaalbare hoteldeals en flexibele vakanties vinden, evenals duizenden onweerstaanbare aanbiedingen en talloze bestemmingen over de hele wereld. Wij selecteren zelf de beste aanbiedingen en zorgen voor nog meer data dan ooit tevoren, ook tijdens vakanties en weekenden. Wij weten dat het allemaal draait om het krijgen van de beste deal voor je volgende break, daarom werken wij nauw samen met onze partners om ongelooflijke reizen samen te stellen - of het nu gaat om een korte stedentrip, een zalige strandvakantie of een ver avontuur.

Een van onze bedrijfswaarden is 'Wij zorgen voor elke reis' en dat menen wij echt. Wij zijn dankbaar dat je ons je kostbare vrije tijd toevertrouwt en ons klantenserviceteam staat altijd klaar om je te helpen met alles wat je nodig hebt om je reis geweldig te maken! Neem gerust contact met ons op als er iets is waar wij je mee kunnen helpen.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

416 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

77 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Alles was heel duidelijk

Alles was heel duidelijk. Nu hopen op een goeie afwerking!

29 de fevereiro de 2024

Beste Sylvia,

Bedankt voor uw feedback hier op Trustpilot.

We zijn blij dat u tevreden bent over onze service en het is fijn om te horen dat onze reisaanbiedingen aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Schitterend hotel op een ideale locatie hotel op een ideale locatie.

Schitterend hotel op een ideale locatie.
Propere kamers en heel uitgebreid ontbijtbuffet. Heel behulpzaam personeel.

19 de fevereiro de 2024

Beste Flemisch,

Hartelijk dank voor uw feedback over uw recente reis geboekt via Secret Escapes.

Wij zijn blij te horen dat u genoten heeft van uw vakantie.

Wij kijken ernaar uit om u te blijven inspireren in de toekomst.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

prijs/kwalitiet super aanbod in hotel…

prijs/kwalitiet super aanbod in hotel EL Tope in Tenerife! Eenvoudige boekingsprocedure en alles afgehandeld in 1 mail! Super tevreden klant

25 de janeiro de 2024

Beste lid,

Hotel Kristall Leutasch

Hotel Kristall

Dit was een prachtig hotel (only adults) op 1200 m hoogte. Zeer rustig en een culinaire ervaring.Een mooie Welness. Discreet en zeer vriendelijk personeel.
In januari hebben we er onze mooiste sneeuwwandelingen gemaakt en lieten we met plezier de ski's in de auto liggen. Topadres.

17 de janeiro de 2024

Beste Hans,

Hartelijk dank voor uw feedback over uw recente verblijf.

We zijn blij te horen dat u grondig heeft genoten en het aanraadt.

We hopen u in de toekomst te mogen blijven inspireren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel, efficient en goede deals.

Duidelijke website, goede prijzen en snelle behandeling.

26 de janeiro de 2024

Beste Jeroen,

Hartelijk dank voor uw feedback over onze website en scherpe aanbiedingen.

Wij hopen dat u een heerlijk verblijf heeft bij Das Marienhoeh

Met vriendelijke groet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

we hebben een vlotte reservatie kunnen…

we hebben een vlotte reservatie kunnen doen en de nodige uitleg telefonisch gekregen. We sukkelden wat met de betaling maar een heel vriendelijk persoon heeft ons vlot kunnen helpen. We kijken al uit naar onze reis.

16 de janeiro de 2024

Hallo Scheerder,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

geen rekening met overmacht-

Zonde dat uw systeem geen rekening houdt met gevallen van overmacht,zoals een plots overlijden b.b.
Gaan dus onze samenwerking in de toekomst stopzetten!!!

15 de janeiro de 2024

Beste Patrick,

Bedankt voor het delen van uw feedback op Trustpilot. Het spijt ons oprecht om te horen over uw omstandigheden en bij Secret Escapes nemen wij dergelijke situaties zeer serieus. Een van onze teamleden zal binnenkort contact met u opnemen om meer informatie te verzamelen en het probleem voor u op te lossen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De verschillende stappen tijdens het…

De verschillende stappen tijdens het boeken van een reispakket waren zeer overzichtelijk hetgeen de reservatie heel makkelijk maakt.

14 de janeiro de 2024

Beste Peeters,

Bedankt voor het delen van je feedback over onze website en boekingsproces. We streven ernaar u in de toekomst te blijven inspireren.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het was over het algemeen goed

Het was over het algemeen goed, transfers goed geregeld. Wel lawaaierige kamer in Mimpi resort (straatlawaai tot na 01u). Kamer was gelegen juist aan de receptie. Na 3 keer gaan klagen konden we wel naar een andere kamer (na 24u). Verder vond ik het jammer Dat we de Lempuyang tempel niet hebben bezocht wat wel inbegrepen was in het programma. Er werd voor een alternatief gekozen (boedhistische tempel). Reden?

27 de novembro de 2023

Beste Nathalie,

Bedankt voor het delen van uw feedback over uw recente reis naar Bali. We zijn blij om te horen dat het over het algemeen goed ging, ondanks een paar punten van zorg die u noemde. Wees gerust, we zullen uw feedback doorgeven aan ons commerciële team voor verdere overweging.

Wat betreft de alternatieve tempel die door onze reisaanbieder is gekozen, waren we niet op de hoogte van deze verandering. We zullen hen echter direct voorzien van uw feedback om ervoor te zorgen dat zowel onze leden als Secret Escapes op de hoogte worden gehouden van dergelijke aanpassingen.

Uw inzichten zijn van onschatbare waarde voor ons en wij waarderen uw bijdrage aan het verbeteren van onze diensten.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De website is duidelijk en…

De website is duidelijk en overzichtelijk, boeken ging heel vlot.

17 de outubro de 2023

Hallo Willeke,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooie aanbiedingen maar reservatie…

Mooie aanbiedingen maar reservatie systeem bij selecteren van data liep vaak mis

24 de dezembro de 2023

Beste member,

Bedankt voor uw feedback op Trustpilot.

Het spijt ons te horen over uw ervaring met het reserveringssysteem. Wij bekijken uw zaak graag. Kunt u ons alstublieft uw e-mailadres sturen? We zullen u een privébericht sturen.

Hartelijk dank

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles tip top in orde !!

9 de dezembro de 2023

Beste Nathalie,

zeer uitgebreid lekker ontbijt

zeer uitgebreid lekker ontbijt
goede bedden

6 de dezembro de 2023

Hallo Sylvia,

Bedankt voor uw feedback hier op Trustpilot.

We zijn blij dat u tevreden was met uw hotelverblijf, het is fijn om te horen dat onze reisaanbiedingen aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Met vriendelijke groeten

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel mooi hotel en interessante voorwaarden

Het was een heel mooi recent en verzorgd hotel, de ligging was perfect om Düsseldorf te ontdekken en ook dus kerstmarkt. Heel vriendelijk personeel , prima ontbijtbuffet . Ook parking naast hotel met directe toegang tot hotel was praktisch

3 de dezembro de 2023

Beste Rita,

alles

alles, de volledige reservatie, liep gewoon perfect, zoals het hoort

3 de dezembro de 2023

Beste Carlo,

Bali

Alles klopte prijs/ kwaliteit en de beloofde excursies, heel goed georganiseerd een aanrader 👍
Onze volgende reis boeken wij heel zeker terug met secret escapes.

29 de novembro de 2023

Beste Marilyne,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vlot overzichtelijk en juist…

Vlot overzichtelijk en juist gedocumenteerd

2 de dezembro de 2023

Beste Dirk,

Vlotte boeking

Vlotte boeking, goede prijs, kwaliteit en ligging hotel zoals voorspeld. Voor herhaling vatbaar!

19 de novembro de 2023

Hallo Harrie,