We hadden dit 5 sterren hotel geboekt en we verwachten waarbij een 5 sterren service. Het gebouw is statig en de eerste indruk is goed, snel merk je echter dat dit hotel geen 5 sterren meer waard is,... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Geweldig uitgebreid en vers ontbijt. Lekker avondeten in goede hoeveelheid. Prima en vriendelijke bediening in bar en restaurant. Niet te druk in hotel dus genieten van rust in zwembad en sauna... Ver mais
boekingen maken bij secret escapes is super easy. alles wijst zichzelf uit :-) maar wat voor mij super belangrijk is , is dat hun customer service excellent is. als je toch een extra nacht wil bijboek... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Secret Escapes
Bij Secret Escapes bieden wij onze members gratis toegang tot duizenden lage prijzen op luxueuze, zorgvuldig geselecteerde hotels en reizen in binnen- en buitenland.
Wij onderhandelen met onze hotelpartners over de beste tarieven en bezorgen deze rechtstreeks in je inbox. Je kunt bij ons een breed scala aan terugbetaalbare hoteldeals en flexibele vakanties vinden, evenals duizenden onweerstaanbare aanbiedingen en talloze bestemmingen over de hele wereld. Wij selecteren zelf de beste aanbiedingen en zorgen voor nog meer data dan ooit tevoren, ook tijdens vakanties en weekenden. Wij weten dat het allemaal draait om het krijgen van de beste deal voor je volgende break, daarom werken wij nauw samen met onze partners om ongelooflijke reizen samen te stellen - of het nu gaat om een korte stedentrip, een zalige strandvakantie of een ver avontuur.
Een van onze bedrijfswaarden is 'Wij zorgen voor elke reis' en dat menen wij echt. Wij zijn dankbaar dat je ons je kostbare vrije tijd toevertrouwt en ons klantenserviceteam staat altijd klaar om je te helpen met alles wat je nodig hebt om je reis geweldig te maken! Neem gerust contact met ons op als er iets is waar wij je mee kunnen helpen.
Informações de contato
120 Holborn, EC1N 2TD, London, Reino Unido
- (+32) (0)2 401 26 03
- klantenservice@secretescapes.be
- secretescapes.be
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
We hadden een upgrade kamer geboekt…
We hadden een upgrade kamer geboekt maar kregen een kamer aan de straatkant, en spijtig genoeg was het eten in het restaurant niet zo goed als vorig jaar, we hadden vlees besteld van 300 gram maar kregen een stuk van +/- 150 gram en hebben wel over de 80 euro betaald (met 3 side dish) en een geschifte saus, echt spijtig, weet niet of er een volgende keer zal zijn

Resposta da Secret Escapes
Perfecte organisatie van de reis
Perfecte organisatie van de reis: transfers van luchthaven Napels naar ferry en van haven Ischia naar hotel verliepen vlekkeloos. Het hotel voldeed aan de verwachtingen: prachtig uitzicht, gemoedelijke sfeer, vriendelijk en efficiënt personeel, overvloedig en lekker eten. De aangeboden eilandrondvaart was een leuke bonus.

Resposta da Secret Escapes
Prachtige locatie - uiterst vriendelijk en behulpzame medewerkers
Prachtige locatie! Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Zoals vaker voor ‘agriturismo-verblijven’ ligt ‘Relais Campiglioni’ een flink eind van de openbare weg, te bereiken via een onverhard pad. Het fantastische onthaal maakt deze extra inspanning echter meer dan de moeite waard; een idyllisch plekje op een heuvel met een prachtig zicht op de omgeving.
Het verblijf ligt op een kwartiertje rijden van het station; (met gratis parking) vanaf daar ga je vlot met de trein naar Firenze of naar andere steden in de buurt.
Wij gaan zeker terug!

boekingsproces duidelijk en vlot

Ondersteuning Secret Escapes ondermaats
We kregen de vouchers van de verblijfplaatsen pas de dag voor ons vertrek op onze vraag. De vouchers van de optionele excursies hebben we NIET gekregen waardoor we 1 activiteit niet hebben kunnen doen (geen info) en de andere wel dankzij de inzet van de Lodge eigenaars die heel veel rondgebeld hebben. De samenwerking tussen Secret Escapes en AA Africa liet te wensen over en de communicatie naar ons toe was ondermaats en soms zelfs onbeschoft. De huurauto was ook niet aangepast aan de aard van de verplaatsingen.
Stressvolle vakantie!

Eerste pakketreis
Het was de eerste keer dat we een pakketreis boekten. Het was perfect georganiseerd. Alles verliep vlot wat betreft inlichtingen, vlucht, autoverhuur, shuttlebus en hotel . Het hotel kon wel beter aangegeven worden bij het verlaten van de autobaan.

extra filters
Ik mis nog wat extra filters om de zoektocht te vereenvoudigen. Maar we hebben net Bali geboekt voor november. Nieuwsgierig hoe de trip zal zijn.

Jammer altijd tevreden geweest 😞
Hallo ,het ontvangst viel heel erg tegen ,de douche was vol met schimmel heb er niet overnacht .Jammer want we zijn met jullie al een paar keer geweest en altijd klasse .Ik vond het heel jammer .
Grtj Fabiola en Luc

Resposta da Secret Escapes
Prachtig hotel maar auto huren is geen aanrader
Goed: kwalitatief goed hotel. Goede service, prachtige ligging en lekker eten.
Slecht: communicatie . Er werd niet gecommuniceerd hoe we vd luchthaven nr de verhuurauto konden geraken. Auto verhuur was 6 km vd luchthaven. De telefoonnr vh autoverhuurbedrijf klopte niet op de mail die we kregen. Ook het nr om jullie te bereiken klopte niet. Onze vlucht werd gecanceld, zo hebben we een dag gemist. Het vervoer nr het hotel en van hotel nr garage en van garage v hotel kwamen voor ons eigen rekening. Bij onze vorige reis (ischia) was dat inbegrepen en liep alles vlekkeloos. Onze ervaring met secret escapes is nu veel minder positief. Jammer

Pakketreis
Alles is mooi georganiseerd. Het zou handig zijn moest er iemand van secret escapes ter plaatse zijn . En zelf deze tour doen met groep !

Vlotte aankoopprocedure
Alles wat erg duidelijk en de procedure ging behoorlijk vlot

Weekje Fuerteventura
Altijd alles goed geregeld bij secret escapes. Eén minpuntje dit keer. Er stond niet vermeld bij welke autoverhuurmaatschappij we ons moesten aanmelden, dit heeft ons wat tijd gekost om aan ons reis te beginnen.

Resposta da Secret Escapes
De boeking verliep vlot en meteen een…
De boeking verliep vlot en meteen een mail ontvangen als bevestiging .

SE slechtste ervaring ooit
SE vraagt al een survey in te vullen over hoe de reis was terwijl we nog vastzitten in Manilla, zonder enige hulp van SE. We hebben geen enkele info, stonden op straat met onze koffers en moesten zelf een ander hotel zoeken. We weten nog steeds niet wanneer we naar huis kunnen vliegen. Van SE geen enkel antwoord op de tientallen mails en telefonisch onbereikbaar. NOOIT meer boeken we Secret Escapes!

Resposta da Secret Escapes
Zeer duidelijke email met alle details…
Zeer duidelijke email met alle details in

Vlot te boeken vakantie
Vlot te boeken vakantie. Duidelijke info over de details van je boeking.

Resposta da Secret Escapes
Kwaliteit en service zijn top
Kwaliteit en service zijn top.
Bedankt ! 😊

Resposta da Secret Escapes
Alle transferten waren zeer goed…
Alle transferten waren zeer goed geregeld.
De cruise was uitmuntend en het hotel bood alle comfort.

Resposta da Secret Escapes
Alles vlot en duidelijk uitgelegd en…
Alles vlot en duidelijk uitgelegd en vlot verlopen,super.

Heel gemakkelijk alles geregeld 👍