Helemaal geweldig. Geheel op de hoogte gehouden van de reis van mijn pakket (dat volgens mij uit Polen moest komen). Klantenservice is goed bezig. Netjes en betrouwbaar. Producten ook keurig geleverd... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
I have previously left a review on an item that should be delivered 2wks ago that I’ve not received . This waiting to be updated on a date for delivery as the maximum time I was told for internatio... Ver mais
Polo's bij Get The Label NL besteld via bij Secret Sales. Levering door verkoper duurde iets langer dan verwacht. Fijn dat het pakket via PostNL werd verstuurd, want de bezorger is altijd op dezelfd... Ver mais
Paar jaar terug paar schoenen besteld helemaal top! November paar opnieuw besteld, helaas waren de maten veranderd. Tot 2x aan toe een andere maat gekregen. Bedrijf reageerde snel voor een retourlabel... Ver mais
Detalhes da empresa
Secret Sales is een online marktplaats met een passie voor mode en waar voor je geld. Je nummer één bestemming voor online koopjes voor bekend lage prijzen, een digitaal outletdorp waar wij slimme kortingen bieden op de laatste trends in kleding, huishoudartikelen, geavanceerde cosmetica en zo veel meer. Wij brengen de meest geliefde merken naar onze website, zodat iedereen kan genieten van deze luxe labels.
Informações de contato
Reino Unido
- klantenservice@secretsales.com
- secretsales.nl
Respondeu a 97% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Kwaliteit voor een goede prijs
Al een paar keer iets besteld via Secret Sales. Goede prijzen voor kwaliteitskleding. Bestellingen altijd in goede orde ontvangen.

slecht
Duurt al een week voor je iets hoort. Pakket verstuurd met onbekende koerier, word zonder overleg bij een pick up point bezorgd maar niet te vinden waar. Ben blij dat ik nog niet betaald heb, wat een amateuristisch gedoe..

Resposta da Secretsales
Twee maal hier een klacht nu
Twee maal hier een klacht nu, gezien er word geantwoord word dat ze druk bezig zijn om het uit te zoeken maar nergens een gehoor aan geven meerdere mails gestuurd en niets word beantwoord.
Denk 2 keer na voordat je hier besteld!!!

Resposta da Secretsales
I had a query with my return
I had a query with my return - I was unable to locate it so contacted the Live chat help centre. I was dealt with promptly and efficiently by an advisor called Zareem. I had been struggling all week as the website was unable to locate my items. I genuinely thought I was going to have to keep everything. She was super helpful and even gave me a code so I didn’t have to pay to return both sets of parcels! Thank you so much Secret Sales and particularly Zareem 🤗

Bestel hier zo weer
Snelle verzending, goedkope artikelen en artikelen zoals geadverteerd. Bestel hier zo nog een keer!

Resposta da Secretsales
Goede kwaliteit producten en een snelle…
Goede kwaliteit producten en een snelle levering.
Ik Ben zèer tevreden.

Resposta da Secretsales
Product was scherp geprijsd.
Product was scherp geprijsd.
Snelle en veilige levering.

Resposta da Secretsales
i have just placed an order i wished i…
i have just placed an order i wished i could have read the reviews first, am now worried, i hope my experience with secret sales will be a positive one , feeling worried now

Resposta da Secretsales
Het product was goed en zoals…
Het product was goed en zoals beschreven. De bezorging duurde iets langer dan aangegeven.

Pakket niet ontvangen
Pakket niet ontvangen. Er is getekend voor een pakket door een onbekende krabbel terwijl ik op dat moment aan het werk was. Uiteindelijk krijg ik te horen dat ze niks voor mij kunnen betekenen en maar een factuur moet betalen van 200 euro voor een nooit ontvangen product..

Bestelling niet ontvangen
Ik heb een bestelling gedaan op 17 september en het zou binnen max 5-7 dagen geleverd worden.
Op 18 september heb ik een mail ontvangen van Secret Sales dat mijn bestelling is verzonden.
Op 23 september heb ik nog een mail ontvangen dat mijn bestelling gereed is voor levering en zal vandaag bezorgd worden.
Op 25 september heb ik dezelfde mail ontvangen dat het vandaag geleverd wordt.
Op 27 september nog een keer dezelfde mail.
Via mail heb ik contact opgenomen met Secret Sales en ze hebben een ticket aangemaakt voor me.
Inmiddels zijn we 13 dagen verder, maar ik heb mijn bestelling niet ontvangen.
Update:
Op 11 oktober heb ik eindelijk mijn bestelling ontvangen.

Resposta da Secretsales
Cancelled my order within one minute of…
Cancelled my order within one minute of taking my money and then told me I would have to wait 5 days for a refund.
Refunded the money eventually but took £2.99 for postage when they cancelled the order.
What a scam!

Pakket retour gestuurd op 5 sept
Pakket retour gestuurd op 5 sept
Krijg nu n verzoek van Klarna om verdere info omtrent het pakket
Zelf n mail gehad op 12 sept dat het pakket in goede orde is ontvangen
Ga nooit meer iets bestellen bij secret sale s

Top service
Top service, snel en betrouwbaar, originele producten en goedkoper vergelijken met de anderen.

Resposta da Secretsales
Ok so after posting my recent…
Ok so after posting my recent experience with Secret Sales as a 1 star, absolutely disappointed that my items had not arrived. All of them arrived absolutely as described a day after the review. I can return the item I don’t believe I ordered at the cost of the postage. So overall I managed to bag myself 3 pairs of ASOS leather boots, 2 beautiful coats and a Topshop corduroy jacket, all for £50. I will have to eat my words. I would say, still be cautious, as my previous order did not go as smoothly as this one.
Thank you Secret Sales 🙏

Resposta da Secretsales
OK spullen, communicatie en leverig slecht.
Pakketjes komen van verschillende leveranciers en als je dus een aantal spullen besteld, dan komen de paketten allemaal op een andere dag / tijd aan.
De mailtjes met wat er bezorgd wordt zijn ook vaag. Alleen codes, geen omschrijvingen van wat er bezorgd word.
Kortom: Bestelde spullen waren OK, maar communicatie en levering slecht.

Horloge en trui besteld
Horloge en trui besteld
Snel bezorgt

Resposta da Secretsales
Snelle levering, prima communicatie en goed verpakt.

Resposta da Secretsales
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.