Sejfa Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det som är otroligt bra med Sejfa är att deras kundtjänst är otroligt bra. De ger en tydlig information om allt man bör skicka in mm. De är snabba på att ge svar och de hjälper verkligen när olyckan v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ytterst snabb och smidig skadereglering, blixtsnabb utbetalning via Swish, trevligt bemötande. Det här är nog det bästa försäkringsbolaget i Sverige (deras premier tål också att jämföras, är du studen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jättebra mailkontakt med dem, trots lite strul tills nu frå min sida så är de mycket hjälpsamma. De mailade mig om att jag hade två försäkringar och hjälpte mig reda ut det. Lite krångligt att göra f... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sejfa gav mig gott om tid att hinna gå igenom mina värdesaker vid inbrottet i min lägenhet (det var mycket jobb). När jag väl skickade in ärendet så fick jag ersättning redan nästa dag. De till och me... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de seguros domiciliares

Sobre Sejfa

En smart digital hemförsäkring!

Sejfa är en enkel digital försäkringslösning som hjälper dig att förstå och ta kontroll över allt som har med dina försäkringar att göra. Vårt mål är att kunna erbjuda en så komplett hemförsäkring som möjligt till ett så bra pris som möjligt, allt för att du ska kunna känna dig helt sejf om något trist inträffar.

Sejfas hemförsäkring inkluderar ett grundskydd för dig, ditt hem och dina prylar. Den gäller också för de i din familj som är folkbokförda och bosatta på den adress du har angett. Din hemförsäkring omfattar egendomsskydd för dina prylar, om de blir stulna eller skadade genom brand, vatten eller i samband med inbrott. Du har också ett utökat reseskydd när du är utomlands.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

397 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

244 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Rekommenderar

Snabba,bra service, enkelt och bra!

19 de dezembro de 2025

Härligt att du är nöjd som Sejfa-kund. God jul! :) /Teamet på Sejfa

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt bra hjälp och trevligt…

Väldigt bra hjälp och trevligt bemötande i ett för oss tufft ärende. Väldigt nöjda och tacksamma för det. Bra pris på försäkringen.

27 de novembro de 2025

Resposta da Sejfa

Tack Victoria för dina fina ord. Vi är glada över att kunna hjälpa till!

Lätt app kanon

Lätt app kanon

10 de dezembro de 2025

Resposta da Sejfa

Hej Daniel! Tack för dina ord. Det är alltid lika kul att höra att kunder upplever appen enkel att använda! Mvh Team Sejfa

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt och mycket trevligt bemötande av…

Enkelt och mycket trevligt bemötande av kundtjänst!

21 de novembro de 2025

Tack för din recension!
Härligt att höra att allt var enkelt och att kundtjänsten tog väl hand om dig. Vi skickar vidare berömmet — de älskar sånt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Riktigt bra service och snabb…

Riktigt bra service och snabb återkoppling. Kände mig väl omhändertagen och hela processen var superenkel. Kan varmt rekommendera!!

13 de novembro de 2025

Resposta da Sejfa

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du haft en så smidig upplevelse med oss.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra pris och grym kundservice

Bra pris och grym kundservice. Känner mig trygg med Sejfa.

28 de novembro de 2025

Resposta da Sejfa

Tack för din recension! Härligt att höra att du känner dig trygg med oss.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkel hemförsäkring som funkar direkt

Enkel hemförsäkring som funkar direkt. Precis vad jag behövde

1 de dezembro de 2025

Tack för din recension!
Så kul att höra att hemförsäkringen var enkel och fungerade direkt — exakt så vi vill att det ska kännas.

Vi lovar att fortsätta hålla saker okomplicerade. Det är ändå tillräckligt mycket annat i livet som krånglar.

Hör av dig om du behöver något mer!

Enkelt att bli kund

Enkelt att bli kund, och smidig app. Tror också Sejfa har den bästa chatboten jag använt hittills. Den kunde ge mig bra svar, utan att låta som en korkad chatbot, på mina frågor. Imponerande!!!

30 de novembro de 2025

Resposta da Sejfa

Stort tack för din recension!
Vi älskar att höra att det var enkelt att bli kund – och att appen levererar som den ska.

Och vår chatbot…
Den kommer vara odrägligt nöjd resten av veckan efter det här berömmet.

Hör av dig när som helst om du behöver något mer, vi (och chatboten) finns här för dig!

Superbra!

För mig har allt fungerat fantastiskt och min upplevelse med kundservice var jättehjälpsam! Fem stjärnor!!

27 de novembro de 2025

Resposta da Sejfa

Tack för din fina recension Kajsa! Vi ska se till at du är fortsatt nöjd!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt att använda och grym service!

Så enkelt att anmäla en skada i appen och kundservice var hur trevliga som helst!

19 de novembro de 2025

Resposta da Sejfa

Stort tack för din fina recension!
Vad härligt att höra att både skadeanmälan i appen och bemötandet från vårt kundserviceteam fungerade så smidigt för dig. Precis så ska det kännas!

Tveka aldrig att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med.

Smidigt och sejf

20 de novembro de 2025

Resposta da Sejfa

Hej Filip! tack för din recension! Precis så ska det kännas att ha hemförsäkring med Sejfa!

Så snabbt

Så snabbt, smidigt och bra! Gjorde ett ärende och fick direkt utbetalning. Tipsar alla om Sejfa :)

25 de novembro de 2025

Resposta da Sejfa

Hej Victoria, tack för din fina recension! Vi älskar när ni tipsar era nära och kära om Sejfa. Ingen ska leva utan en okrånglig hemförsäkring - det är vår vision!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pratade med deras support och fick bra…

Pratade med deras support och fick bra svar på alla mina frågor.
Mycket trevliga att prata med.

24 de novembro de 2025

Resposta da Sejfa

Tack för din fina recension! Vi blir glada att höra att du fått bra support, det ska vi fortsätta ge!