Banner for ICA Försäkring

ICA Försäkring Avaliações 2.600

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har använt ica försäkring nu i många år både för mitt hus och för mina bilar och vid en eventuell skada så har jag alltid fått snabb och proffessionell hjälp. Denna gången enbart för ett stenskott... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ni har bara ett begränsat utbud av försäkringar. Jag sökte en bilförsäkring för import av bil från Holland vilket Ni inte tillhandahöll… Lägger gärna alla mina försäkringar i bara ett bolag för att k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Företaget har bra villkor till bra priser. Jag känner mig trygg med ICA försäkring. Vi hade en trafikolycka med vår husbil i Tyskland för några år sedan. Bolaget tog över skaderegleringen på ett uto... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Seguradora Pessoal
  2. Seguradora de Acidentes
  3. Seguradora de Automóvel
  4. Agência de seguros domiciliares
  5. Agência de seguro de vida
  6. Seguradora de Viagem

Vi på ICA Försäkring älskar försäkringar, men vi förstår att du kanske inte gör det. Därför strävar vi efter att ha försäkringar som är både enkla och omfattande, för att du ska kunna göra rätt val för just dig. De allra flesta försäkringarna hos oss är topprankade av Konsumenternas Försäkringsbyrå och du hittar något för allt och alla du tycker om. Som till exempel bilförsäkring, hemförsäkring, husförsäkring, olycksfallsförsäkring, båtförsäkring, hund- och kattförsäkring, reseförsäkring, husvagns- och släpvagnsförsäkring och MC-försäkring. Välkommen till ICA Försäkring!

ICA Försäkring - Sveriges nya försäkringsbolag

Riktigt bra försäkringar till schyssta priser
Ett av Sveriges snabbast växande försäkringsbolag för privatpersoner. Spara pengar på bra försäkringar redan idag du också!

ICA-bonus

Alltid ICA-bonus på premien

Du får ICA-bonus på din försäkringspremie på samma sätt som när du köper mjölk! Dessutom andra bra erbjudanden på ICA.

Informações de contato

3,8

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

3 mil avaliações

Långsam process

Väldigt besviken på bemötande och handläggning. Vi har barnförsäkring via ICA. Vår dotter insjuknade i i diabetes början december och låg på sjukhus i en vecka. Vi anmälde direkt till ica försäkring. Idag 23 mars har ica inte återkommit till oss. Vi har ringt vid flertalet tillfällen och får endast höra ”vi väntar på beslut”… Det återstår och se vad ersättningen blir. Än så länge inte en försäkring vi rekommenderar. Aldrig varit med om så lång process.

23 de março de 2026

Resposta de ICA Försäkring

Vi beklagar verkligen att handläggningen dragit ut på tiden och att ni inte fått återkoppling trots att ärendet anmäldes i december. Om ni kontaktar vår skadeavdelning kan de kika på ärendet och hjälpa er vidare.

Jag har ICA Bilförsäkring

Jag har ICA Bilförsäkring. Fick igår punktering och behövde bärgning (det var söndag) ingen kundtjänst hade öppet så jag fick använda en automatisk tjänst där jag skulle få ett SMS med ytterligare instruktioner för att få kontakt med bärgare. Nu har det gått 16 timmar och inget SMS har kommit. Jag försökte två gånger.

22 de março de 2026

Resposta de ICA Försäkring

Vi beklagar verkligen att du inte fick något SMS och att du inte kommit i kontakt med bärgare. Jag rekommenderar att du kontaktar vår skadeavdelning så kan kika på ärendet och hjälpa dig vidare.

Har alla försäkringar på ICA

Vi har numera så gott som alla våra försäkringar på ICA. Det är billiga och har bra villkor. När vi råkar illa ut och behöver hjälp vid skador på bilar eller djur är det aldrig något krångel som det kan bli, av egen erfarenhet, på andra försäkringsbolag. Sen har vi fått mycket bonuspengar att handla för på både ICA och Apotek Hjärtat.

19 de março de 2026

Resposta de ICA Försäkring

Tack snälla för din fina recension! Det betyder mycket att höra att ni känner er trygga med oss och att både pris, villkor och skadehantering fungerar smidigt i praktiken. Tack för att ni valt att samla era försäkringar hos oss.
Vänliga hälsningar, Hanna

Billig och bra 👍

19 de março de 2026

Resposta de ICA Försäkring

Hej, tack för ditt omdöme! Vad roligt att du tycker att vi är både billiga och bra. Det uppskattar vi verkligen. Ha en fin dag! / Amelia

Prisvärt och smidigt

Bra priser, lättilgängligt, smidiga

3 de junho de 2025

Resposta de ICA Försäkring

Hej Lars! Vad roligt att höra att du upplever våra priser som bra och våra tjänster som lättillgängliga och smidiga. Det uppskattar vi verkligen. Ha en fin dag! / Amelia

Väldigt trevliga

Väldigt trevliga. Tydliga och tillmötesgående. enkla att förstå.

18 de março de 2026

Resposta de ICA Försäkring

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du upplevde oss som tydliga och tillmötesgående.

Resposta de ICA Försäkring

Tack för ditt omdöme. Vad bra att höra att uppsägningen och tecknandet av din nya båtförsäkring gick snabbt och smidigt, och att återkopplingen fungerade bra.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De betalar ut snabbt när man skickar in…

De betalar ut snabbt när man skickar in veterinärkvitton, är trevliga att prata med i telefon och erbjuder dessutom bra priser på försäkringen.

13 de março de 2026

Resposta de ICA Försäkring

Tack för ditt fina omdöme. Vad bra att höra att du är nöjd både med handläggningen, bemötandet och priserna. Det uppskattar vi verkligen.

Rekommenderas inte.

Fungerar toppen när man ska betala in på försäkringen, sen är det inte lika roligt. La in om ersättning för en magsjuk hund som jag besökte veterinären i september och uppföljning i oktober ca 10 000 la jag ut för allt. Jag fick avslag på hela beloppet. Jag hade nämnt för veterinären att han varit dålig till och från under en längre tid och jag hade gett honom probiotika för att se om det kunde stabiliseras. Jag sa att han nyligen hade haft kennelhosta som gjorde att han blev risigare, vilket är vanligt förlopp vid kennelhosta. Det här var argument till avslaget och att jag bara hade haft försäkringen drygt två månader, vilket då påvisade att "sjukdomen/skadan" uppkommit innan jag tecknade försäkringen. Det är inte ovanligt att hundar är dåliga i magen och det är inget man rusar till veterinären med i första hand. De påstod att jag uppsökte andra kliniker för samma sak - undrar vilka. Jag skulle dessutom få ett tillägg i försäkringen att framtida mag/tarm problem inte kommer att ersättas. Jag har idag lärt mig och delar med mig.
- Titta när du tecknade försäkringen och uppge inte att det fanns någon symptom innan dess när du besöker veterinär. Hunden var kärnfrisk innan den insjuknade tre veckor efter tecknadet av försäkringen.
- Berätta inte något till veterinären om att hunden ens varit snuvig innan försäkringen börjat gälla. Var restriktiv med vad du berättar.
- Använd inte försäkringsbolagens veterinärappar, det påverkar också försäkringen.
-Teckna försäkring med bolag som kan något om djur.
Jah fick med en information om hur man överklagar. 1 - Ta kontakt med din handläggare. Personen skrev inte ens ut sitt namn utan bara ICA- försäkringar. Ynkrygg!!
Vilken tur att bil och hundförsäkringen löper ut inom kort och hemförsäkringen inom någon månad så kan jag gynna någon annan istället. Sen passar jag på att byta från ICA-BANKEN till någon riktig bank.
/"Hoppas din hund mår bättre" - trodde inte jag kunde bli mer irriterad men jag hade fel.

16 de março de 2026

Hej Marlene!

Vi beklagar verkligen din upplevelse med din hundförsäkring och avslaget på din ersättningsansökan. Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter. Du har absolut rätt att ompröva beslutet. Du kan självklart även vända dig till vår klagomålsansvarig här: https://www.icaforsakring.se/kundservice/klagomalshantering/

Hoppas din hund mår bättre nu!

Med vänlig hälsning,
Per-Olof

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid svarat snabbt o hjälpsamma när…

Alltid svarat snabbt o hjälpsamma när vi behövde hjälp i höstas.

13 de março de 2026

Resposta de ICA Försäkring

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde oss som hjälpsamma och gav dig snabba svar.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.