Sejfa Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det som är otroligt bra med Sejfa är att deras kundtjänst är otroligt bra. De ger en tydlig information om allt man bör skicka in mm. De är snabba på att ge svar och de hjälper verkligen när olyckan v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ytterst snabb och smidig skadereglering, blixtsnabb utbetalning via Swish, trevligt bemötande. Det här är nog det bästa försäkringsbolaget i Sverige (deras premier tål också att jämföras, är du studen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sejfa gav mig gott om tid att hinna gå igenom mina värdesaker vid inbrottet i min lägenhet (det var mycket jobb). När jag väl skickade in ärendet så fick jag ersättning redan nästa dag. De till och me... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de seguros domiciliares

Sobre Sejfa

En smart digital hemförsäkring!

Sejfa är en enkel digital försäkringslösning som hjälper dig att förstå och ta kontroll över allt som har med dina försäkringar att göra. Vårt mål är att kunna erbjuda en så komplett hemförsäkring som möjligt till ett så bra pris som möjligt, allt för att du ska kunna känna dig helt sejf om något trist inträffar.

Sejfas hemförsäkring inkluderar ett grundskydd för dig, ditt hem och dina prylar. Den gäller också för de i din familj som är folkbokförda och bosatta på den adress du har angett. Din hemförsäkring omfattar egendomsskydd för dina prylar, om de blir stulna eller skadade genom brand, vatten eller i samband med inbrott. Du har också ett utökat reseskydd när du är utomlands.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

397 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

244 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Toppen!

Mycket trevliga och hjälpsamma.

Resposta da Sejfa

Tack för din recension! Så kul att höra att du är nöjd– vi hjälper alltid gärna till!

Mycket nöjd kund

Väldigt enkelt att navigera sig i appen, snabb återkoppling och mitt ärende löstes på under 24h. MYCKET NÖJD

7 de julho de 2026

Resposta da Sejfa

Vad glada vi blir av att höra det här! Vad bra att allt gick så smidigt och att du är nöjd - det är precis så det ska kännas med Sejfa

Smidigt och enkelt

Super enkelt att anmäla, inga krångligheter. Kanske lite lite långsamt men verkligen inget märkvärdigt. Toppen verkligen

Resposta da Sejfa

Tack för din fina recension! Vad kul att höra att du upplevde skadeanmälan som enkel och smidig – precis så vill vi att det ska kännas. Tack också för att du nämner att det gick lite långsamt. Vi jobbar hela tiden med att göra processen ännu snabbare. Tack för att du valde Sejfa!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smidig och snabb skadeanmälan!

Smidig och snabb skadeanmälan!
Jättenöjd med servicen. Processen med min skadeanmälan var otroligt smidig, tydlig och snabb. Fick ett fantastiskt bemötande och bra hjälp hela vägen. Rekommenderas varmt!

Resposta da Sejfa

Tack snälla för din recension! Vad roligt att höra att skadeanmälan kändes smidig och tydlig hela vägen – precis så ska det kännas med Sejfa. Varmt välkommen att höra av dig om du behöver något mer!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra service

Väldigt bra service till slut. Tog lite tid men var bra.

1 de julho de 2026

Resposta da Sejfa

Tack för din recension! Roligt att höra att du är nöjd med servicen. Vi jobbar alltid på att göra det så enkelt och snabbt som möjligt.

Bra mailkontakt

Jättebra mailkontakt med dem, trots lite strul tills nu frå min sida så är de mycket hjälpsamma. De mailade mig om att jag hade två försäkringar och hjälpte mig reda ut det. Lite krångligt att göra förändringar i info om försäkring, skapades nya försäkringar som man sen får ta bort (blev en del fel när jag fyllde i på Valborg efter någon drink för mycket😅)

20 de junho de 2026

Resposta da Sejfa

Tack för din recension! Härligt att höra att mailkontakten fungerat bra och att vi kunde hjälpa dig reda ut försäkringarna.

Snabba och svarar alltid

Snabba och svarar alltid, väldigt trevliga

18 de junho de 2026

Resposta da Sejfa

Tack så mycket för de fina orden! Vi är glada att höra att du uppskattar vår snabba service och vårt bemötande!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har varit kund ett tag och fick ett…

Har varit kund ett tag och fick ett abonnemang på Fello på köpet, bra deal!

18 de junho de 2026

Resposta da Sejfa

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du har varit kund hos oss en längre tid och att du uppskattar erbjudandet med Fello-abonnemanget!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag blev just ny kund till Sejfa

Jag blev just ny kund till Sejfa, en väldigt positiv upplevelse pga av en mycket enkel app. Till detta känner jag mig trygg eftersom Sejfa har Länsförsäkringar i ryggen.

10 de junho de 2026

Tack för din recension!

Vad kul att höra att du fått en bra start med Sejfa och att appen känns enkel att använda – det är precis så vi vill att det ska vara. Och extra roligt att du känner dig trygg med oss från dag ett.

Varmt välkommen till Sejfa!

Hjälpsamt!

Bra, tydligt och vänligt bemötande

11 de junho de 2026

Resposta da Sejfa

Hej Johan, vi blir glada att hör att du är nöjd med Sejfa!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prisvärd och smidig! Bra service.

Haft ett år snart och väldigt prisvärd och smidig tjänst/försäkring.

12 de junho de 2026

Tack för din recension!

Vad kul att höra att du tycker att försäkringen är både prisvärd och smidig. Det är precis den upplevelsen vi vill ge våra kunder – ett enkelt försäkringsskydd till ett schysst pris.

Tack för att du är kund hos oss och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Enkel och smidig app

Enkel och smidig app. Professionellt bemötande, snabb service och tydlig kommunikation. Kan varmt rekommendera Sejfa.

12 de junho de 2026

Resposta da Sejfa

Tack snälla för de fina orden!

Vad roligt att höra att du uppskattar både appen och servicen. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt att vara kund hos oss, med snabb hjälp och tydlig kommunikation när det behövs.

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension och för att du rekommenderar Sejfa!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Överlag bra försäkringsbolag

Överlag bra försäkringsbolag, något långsamma i deras utredningstider. Man kan vara utan ersättning i två-tre veckor medans de utreder, som student är det oerhört plågsamt att vara utan exempelvis dator

11 de junho de 2026

Resposta da Sejfa

Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi är glada att höra att du överlag är nöjd med oss, men vi har förståelse för att väntetiden under en pågående utredning kan vara frustrerande. Särskilt när det gäller viktiga saker som en dator, där ett skadeärende kan påverka både studier och vardag.

Vi strävar alltid efter att handlägga ärenden så snabbt som möjligt, samtidigt som vi behöver göra en noggrann bedömning för att säkerställa att ersättningen blir korrekt. Din feedback är värdefull och hjälper oss i vårt arbete med att förbättra våra processer och handläggningstider.

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension.

Världsklass

Snabbt, smidigt, okomplicerat! Ärendet hanterades inom 24 timmar. Världsklass!

28 de maio de 2026

Resposta da Sejfa

Tack snälla för den fina recensionen! Så roligt att höra att ärendet gick snabbt och smidigt. Precis så ska det kännas med Sejfa.

Fantastisk service

Enkelt, smidigt, snabbt och med fantastisk service. Kunde inte vara mer nöjd med hanteringen.

27 de maio de 2026

Resposta da Sejfa

Vad kul att höra! Det här är precis vad vi strävar efter – att det ska vara enkelt när det väl händer. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Snabb hantering och utbetalning

Snabb hantering och utbetalning. Enkelt att skapa ärenden via appen

19 de maio de 2026

Resposta da Sejfa

Tack för din recension! Snabbt och enkelt – precis så vi vill att det ska kännas.