Jeg er bare top skuffet over Semler Mobility. Tilbage i februar fik jeg pludselig en meget skinger lyd fra mit ene forhjul og ved besøg hos værkstedet blev det konstateret, at der var kommet en... Ver mais
A empresa respondeu
Aldrig har jeg oplevet så arrogant kundeservice! Leaset fabriksny Audi Q4 - defekt fra første dag. Nu 12 måneder senere, diskutere vi fortsat ansvar og kompensation. - bilen er stadig defekt... Ver mais
A empresa respondeu
Har lige haft bil på pladeværksted, fik god behandling af skadechef Bjarne Lerager, og fik bilen retur til min fulde tilfredshed, intet at klage over
A empresa respondeu
Hej Semler Mobility. Har I noget at sige til, at en journalist er blevet overfaldet af en medarbejder ude hos jer i Glostrup? Det var da noget af et cirkus I kører derude. Det er da altid rart at vi... Ver mais
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Havde aftalt at mødes med sælger lørdag. Han kan så ikke alligevel, men skriver at hans kollega har fået sagen.
Vi møder op på VW Amager - Kirstinehøj - til et mere eller mindre tomt showroom. Sælgeren har utroligt travlt med at sidde ved sin skærm alene - ingen tasten. Da jeg henvender mig kalder han efter en anden og sætter sig igen foran skærmen og ignorerer os.
Efter lidt tid kommer der så en anden og han er egentlig sød nok til at få os i gang med at prøvekøre den model vi har aftalt vi vil købe.
Efter prøveturen er sælger stadig meget optaget af ingenting i det nu helt tomme showroom - det kan være de andre kunder nu er gået med uforrettet sag.
Jeg prøver at komme i dialog om køb, men der er ingen kontakt.
Vi beslutter at gå, da vi ikke vil tigge om at få lov til at købe en ny bil til en halv million.
Har ikke hørt fra den oprindelige sælger heller.
Nu har vi fundet et andet sted at købe bil som ikke er Semler og vi kommer aldrig tilbage.

Resposta de Semler Mobility
Et autoværksted hvor jeg skal sidde i telefonkø i 25 minutter blot for at bestille tid? Det bliver et nej tak her fra. Og når man så oveni købet skal vente 5 uger fra man beder om at få sine sommerhjul udleveret og til man rent faktisk kan hente dem... Ikke godt nok!

Resposta de Semler Mobility
2 gange aflyst til hjulskift med besked om, at de ikke kan finde mine hjul (Vw Hillerød)
Blir informeret om, at der skulle være styr på det den 12 maj !! Har intet hørt og har ventet over en halv time i telefonkø !!
Virkelig dårlig service !

Resposta de Semler Mobility
Skulle have skiftet til sommerdæk 7 april men de var væk hos deres leverandør, skoda hillerød lovede de ville blive skiftet Ca 10 efter nu er der gået over en måned og jeg har intet hørt endnu fra skoda
Så tror jeg politianmelder dem for tyveri af min ejendele det er nok den rette vej ,da jeg er komplet ligeglad med deres undskyldninger om en leverandør der ikke kan levere mine dæk 🤬🤬

Resposta de Semler Mobility
Jeg skulle skifte til sommerdæk den 5. maj efter 4 ombookinger fra Audi Glostrup. Da jeg ankom var mine sommerdæk væk, og jeg måtte køre hjem igen uden ny tid. De lovede at ringe tilbage samme dag, men jeg har intet hørt siden. Har nu kontaktet Nordania leasing, der forsøger at komme igennem. Fortsat uden held. Har aldrig prøvet noget lignende, og må indrømme, at det er ekstrem dårlig service.

Resposta de Semler Mobility
Desværre endnu en rigtig skidt oplevelse hos Semler. Kan se jeg ikke er alene. Havde bestilt tid til dækskift i slutningen af marts. Det var skift til sommerhjul som Semler opbevarede. Midt i marts ringede de og fortalte de ikke kunne finde hjulene pga. de havde skiftet til nyt dækhotel. Ny tid kunne først blive i starten af maj!!! I dag var så dagen. Jeg havde fået flere påmindelser om at jeg snart skulle have skiftet hjul henover flere dage i forvejen, og sågar checker ind online for jeg ankom. Efter at have afleveret nøgle og fået en kaffe gik der lidt tid, og så kom der en service medarbejder og fortalte at de stadig ikke havde fundet mine hjul…..!!!!
Hvad f…. sker der for Jer, Semler? I kunne da i det mindste checke om I har hjulene inden jeg dukker op. Jeg skal forberede mig og huske at være klar, men det kan jeg ikke forvente af Jer. Jeg skal helst ikke spilde Jeres tid, men det er ok I spilder min?
Jeg blev tilbudt at I hente bilen og skifter hjul, når I en dag finder dem. Det manglede da bare. Så håber jeg de findes snarest, og ellers må I erstatte dem med nye. Sådan er det når man smider andres ting væk. Så må man erstatte dem.
Kørsel med vinterdæk om sommeren er mere usikkert med væsentlig forøget bremselængde, ligesom rullemodstanden er større med øget brændstofforbrug til følge. Det ville klæde Semler at tilbyde kompensation. Det er jeg ikke blevet tilbudt.
Håber dette indlæg vil give stof til eftertanke hos Semler og hos deres potentielle kunder.

Resposta de Semler Mobility
Optimisten, bestilte tid til skift af hjul, ny bil har kun kørt med vinterdæk.Mødte op 2-4-25 fik lige kaffe i koppen da en sms kom,desværre ingen hjul. Får besked når de har fået hjul til min bil !!!
Har nu fået et andet problem med bilen, så har fået en tid 3-6-25 det er så tæt på den halve sæson med sommer hjul der er gået. Det er lidt svært at være optimist i det cirkus. Hilsen Anders Roed EF56381

Resposta de Semler Mobility
Skift af dækhotel, der får konsekvens for både kunder og værksted.
Vi måtte vente i flere uger på at få skiftet fra vinter- til sommerdæk.
I forbindelse med den første aftale før påske (som blev aflyst af VW), fik vi at vide at dækhotellet ikke kunne finde vores dæk. Yderligere fik vi at vide, at det var begrundet i et skift af dækhotel.
Herefter var der i praksis kun info, når vi som kunder presser på.
Når Semler fremover vil ændre på dækhotellet, så tag lige værksteder og kunder med i beslutningen.
Værkstederne står med kunden foran sig, og skal redegøre for kunden. Som kunde mærker man dækhotel kaos meget direkte, når dæk ikke kan findes til de aftalte tider, eller dæk er ”bortkommet”.
Vinter-/sommerdæk er nu ombyttet og alt er ok – håber ikke at opleve det en anden gang.

Resposta de Semler Mobility
Man bliver bare ved med at blive overrasket af hvor dårlig en kundeoplevelse de formår at give.

Resposta de Semler Mobility
Hold jer langt væk fra Semler.
Har haft rigtig mange dårlige oplevelser. Dårlig service. Kunne ikke finde fejl på motor. Glemte at spænde forhjulene i forbindelse med service. Trods service abonnement har de ikke haft tid til skift af hjulleje.
Har fået bilen lavet hos Din Bil Partner. Nu kører den perfekt og ingen støj fra hjullejer. Motoren har fået sine muskler igen. Men nu kræver Semler penge for kørte kmi forbindelse med service abonnement. Så mit råd til jer bilejere. Hold jer langt væk fra Semler.

Resposta de Semler Mobility
Købte ny (demo bil) ID.7 ved VW Risskov i februar hvor monterede sommerhjul blev udskiftet til vinterhjul da jeg skulle på skiferie. Sommerhjulene smed de på dækhotel og så skulle jeg blot give besked når jeg kom hjem, så ville de finde dem frem. Jeg bad dem den 14. Marts om at få mine sommerhjul frem, hvilket endnu ikke er sket. De har af tre omgange aflyst og seneste melding er 1. eller 2. maj hvilket jeg vil se før jeg tror på det.
Det er manglende overholdelse af indgået af aftale, så har forlangt de fremskaffer mig mine eller tilsvarende hjul inden for en uge. Det eneste svar de giver er at de beklager meget.
Taget i betragtning af beløbsstørrelse der er brugt hos den, så er deres ageren under al kritik og deres situationsfornemmelse tilsvarende et barn på 4 år.
Gætter på Semler svarer tilbage med deres autogenerede svar, som de efterhånden må have slidt i stykker.

Resposta de Semler Mobility
Bestilte tid til hjulskifte i December og fik en dato d. 4 april. Her en lille måned senere har jeg fortsat intet hørt fra værkstedet. Mine dæk er tilsyneladende forsvundet. Efter at have ventet timer på en opringning, taler jeg med en aggressiv medarbejder, der ikke kan fortælle noget som helst om hvor MINE dæk befinder sig. Heller ikke hvornår de kan monteres. Det er under al kritik. Så nu kontakter jeg min advokat, da jeg vil kompenseres og have mine dæk tilbage - alternativt 4 nye sommerdæk, da mine oprindelige dæk er forsvundet. Semler mobility påstår de arbejder i døgndrift. Altså de havde lukket hele påsken og der er lukket lørdag og søndag. Så døgndrift er altså heller ikke helt sandt. Jeg advarer hermed alle fremover om ikke at lade Semler opbevare dine dæk. De forsvinder.

Resposta de Semler Mobility
Total dårlig værksted. 2 gange fik de bilen for at indstille forlygter som stod for højt og fejlsøge på front Assist. Det lykkedes dem ikke at finde fejlen på front Assist med den besked at den godt kunne fejle i regnvejr. Efterfølgende har bilen været til syn og her var synsmanden så flink at justere lygterne da de stadigvæk stod for højt. Jeg vil på ingen måde anbefale Selmer og hvis det var muligt fik de nul stjerner .
Som man kan se får man et standard svar tilbage. Jeg har tidligere skrevet med de oplysninger de efterspørger men de ringer aldrig tilbage.😡

Resposta de Semler Mobility
Jeg ringede i morges kl. 08 for at få skiftet vinterdæk til sommerdæk. Tænkte det nok blev engang i næste uge. Men ikke. Jeg kunne få en tid i juni. En sådan behandling kræver en kompensation ellers er jeg ikke kunde hos Semler Mobility efter kontraktudløb. Det bedste ved denne oplevelse var at jeg måtte vente 17 minutter på at telefonen blev taget :-(

Resposta de Semler Mobility
Tja - jeg er endnu en af dem hvor sommerhjul ikke kan komme frem, eller jeg på nogen måde bliver stillet en løsning i udsigt, selvom det nu er 14 dage siden "at mine hjul ikke var kommet frem" fra dækhotel, en opgave der må være den logistiske nemmeste logistikopgave i verden. Mon man får sine egne dæk ??Vinterhjul i disse temperaturer er, særligt med så tunge biler, håbløst da dækslidet er betydeligt. Kom nu ud af busken og giv os en plan og relevant information, og ikke mindst en ordentlig kompensation.

Resposta de Semler Mobility
Dette må siges at være for sindssygt.
Vi havde en skade der skulle udbedres, vi får så en tid til besigtigelse der skulle tage 1,5time, vi ankommer og de går bare ud og kigger i 2 sek og siger at der skal bestilles ny kofanger som han vil gøre med det samme og så booker vi en tid på 1 dag, med tilhørende lånebil.
Dagen før bliver vi så ringet op at lånebilen stadig er udlånt så de kan kun tilbyde en kassevogn, hvorefter jeg siger at jeg bare venter derude hos dem mens de laver bilen, jeg får så at vide at jeg så kommer til at vente iblant tid, da de skal have bilen i minimum 5 dage.
Jeg får nu en lang forklaring som slet ikke stemmer overens med den jeg fik første gang jeg var derude, så nu har jeg brugt knap 3 uger på dette og nu kan jeg så begynde forfra.
Det bliver så bare ikke hos dem.

Resposta de Semler Mobility
Bestilte tid til at få skiftet fra vinterhjul til sommerhjul den 23 marts fik først en tid til den 23 april 3 timer før jeg skulle ankomme
får jeg en SMS om at de åbenbart ikke aner hvor min sommerhjul er 😤😤
Virker sgu en anelse amatøragtig

Resposta de Semler Mobility
Mine sommerhjul, som Semler Glostrup har haft til opbevaring, er tilsyneladende forsvundet. Jeg kan ikke få information om hvornår de kan fremskaffes eller hvad der sker i sagen. Det et fuldstændigt utilfredstillende, og hvis ikke Semler Glostrup snarest fremkommer med en løsning på problemet, vil jeg tage skridt til at kontakte FDM, pressen og søge juridisk bistand.
Palle Henning Sørensen

Kære Semler Mobility,
Bestilte tid til hjulskifte den 6/3 til Mandag den 14/4. Aftenen før fik jeg besked om, at tiden var annulleret, da værkstedet ikke havde modtaget mine hjul fra dækhotellet. Okay, I har kun haft +30 dage til at få dem frem til værkstedet... Nu er man så på ’listen’ over dem, der skulle have haft skiftet, men hvor man ikke lige har overblik over, hvor hjulene er, eller hvornår de kommer til værkstedet. Det man på dansk kalder elestik i metermål... Dæk og fælge som nu mangler er helt nye og ubrugte (lagt på dækhotel ved klargøring af den nye bil i december sidste år).
Simler, jeg er ikke imponeret. Har været kunde hos Audi i 8 år, købt 3 fabriksnye biler. Altid brugt jeres værksteder til service, rep etc., hjulskifte og dækhotel. Generelt god og professionel service... men nu er det begyndt at halte, denne situation er total uholdbar og virkelig AMATØRAGTIG! Nu er vi gidsler i jeres dækhotel kaos. Kommunikation, kommunikation, kommunikation til de berørte kunder – den mangler totalt.

Resposta de Semler Mobility
Har dæk opbevaret hos Skoda Hillerød, det skulle jeg aldrig have gjort. Nu kan de nemlig ikke finde mine dæk, og de ved ikke hvornår de kommer.
Inden påske blev jeg meddelt at de ville have dem onsdag den 16. april. Tirsdag den 15. april bliver jeg så ringet op og meddelt at de ikke er kommet.
I dag, den 23. april ringer jeg igen for at høre status, og her siger de, at de ikke kan se noget nyt, ikke en gang at de er på vej. Man kan nemt få den tanke, at man bare bliver spist af med at de snart er der for at lukke munden på mig. Men faktum er, at de ikke har styr på noget.
Nu skal man køre på vinterdæk i 7+ grader, og her ved man at dækslid er markant højere. En hel sæson på vinterdæk om sommeren kan sagtens koste 4 mm. udover den ringere sikkerhed. Bliver vi kompenseret for det?
Det er sgu træls. Mine dæk og fælge er helt nye og ubrugte (har aldrig været i min varetægt), så det ville være pænt nemt at samle et par nye hjul og sælge de andre når de finder dem.

Resposta de Semler Mobility
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.