Sendify Avaliações 1.831

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har haft Sendify i flera år och vi får alltid superbra och snabb service från mycket trevlig personal, om vi har något problem! Enkelt och tydligt att fylla i och skriva ut fraktsedlar själv. Extr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sendify fungerar super bra och är lätt att använda. Det förenklar bokning av sändningar och spårning av leveranser, och supporten är alltid hjälpsam och ser till att ta reda på svar när man har fråg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Riktigt bra upplevelse av Sendify! Som e-handlare har jag varit i kontakt med flera aktörer inom logistik (PostNord, DSV m.fl.), och det som verkligen sticker ut här är engagemanget från vår sä... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag köpte färg vilken leverantören skickade med Sendify, det dröjde låång tid med "under leverans" angiven och jag kontaktade leverantören, vilken lade ett antal timmar på att undersöka leveransen! "... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Transportadora
  2. Serviço B2B
  3. Mensageiro
  4. Serviço de Entrega
  5. Provedor de soluções em e-commerce

Built for small businesses looking to save time and money, Sendify is a web-based shipping service that empowers anyone to optimize their supply chain and ship smarter. Most small business owners would rather focus on their business than have to worry about shipping and logistics. Sadly, getting stuff from A to B is still one of their biggest expenses and sources of frustration. One explanation is that the shipping industry has prioritized high volume shippers, leaving small businesses with both complicated systems and unfair rates. We founded Sendify to level the playing field and empower ambitious businesses to ship smarter. With our digital platform, shippers of any size can access pre-negotiated solutions with world leading carriers, taking their supply chains into the future whilst saving an average of 20% on every shipment. Parcel or pallet, across the globe or around the corner, Sendify has you covered. Since our start in 2016, we’ve helped more than 15,000 small businesses around the world spend less time and money on shipping and more time on growing their business. This makes us known as *the* shipping and logistics solution for growing businesses in Sweden and Germany.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Respondeu a 64% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dom påstår att dom försökt leverera…

Enligt spårnings appen påstår att dom försökt leverera trots att dom inte varit här. Tydligen hade dom insett att dom inte skulle hinna och bokade ny tid dagen efter. Dagen efter levererades paketet på eftermiddagen.

25 de novembro de 2025

Mycket besviken

Mycket besviken med hjälpen jag fick sist från en medarbetare i chatten. Fick tom fel råd om hur jag skulle gå vidare med min bokning. Det resulterade i förödande konsekvenser för min kund som fick betala för mycket i tullavgifter.
Dessutom, nyligen har de börjat göra kreditupplysningar varje månad på mitt företag trots att sista gången jag hade en bokning var de för några månader sedan och trots att jag hade aldrig missat en enda faktura.
Detta var sista droppen! Bye bye Sendify :(

12 de novembro de 2025

Abzocke auf sehr hohem Niveau

unglaublich wie diese Firma selbst langjährige Kunden abzockt!Hatte einen leeren Kunststofftank eines VW t4 ordendlich verpackt Gewicht ca 18 kg bei Ebay verkauft und mit Sendify verschickt.Wahrscheinlich hätte man den für 22 Euro bei GLS verschicken können.incl.MWST.betrug die Rechnung 99 Euro.Diese bezahlte Ich fristgemäss und dachte es wäre erledigt.Dann kam noch eine Nachforderung über 29 Euro die Ich nicht bezahlen wollte.Dies schrieb Ich auch Sendify.Nun kam eine Inkassorechnung über 69 Euro von Sraetos Niederlande.Diese Firma ist für mich keine Option mehr.Ich bezahle nun diesen Betrag und möchte andere vor diesen dubiosen Machenschaften dieser Abzockerfirma warnen.

3 de setembro de 2025

Unfassbar guter Service!

Mega gut!
Wir wurden von einem anderen Anbieter sehr enttäuscht und haben dann spontan abends gegen 20.00 Uhr über Sendify eine Paletten-Abholung mit DHL gebucht. Der Fahrer war um 11.20 Uhr da und die Palette wurde bereits am nächsten Tag um 11.00 Uhr zugestellt. Preis war mit der zugebuchten Versicherung auch völlig in Ordnung und über die Sendungsverfolgung hat man immer Kontrolle über seine Aufträge. Absolut empfehlenswert! Wir werden Paletten ab sofort immer über Sendify versenden.

15 de outubro de 2025

Resposta de Sendify

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass wir Ihnen mit einer reibungslosen Abholung zu einem fairen Preis helfen konnten. Wir schätzen Ihr Vertrauen in Sendify und freuen uns darauf, Sie auch in Zukunft bei Ihren Sendungen zu unterstützen!

Mest osäkra företaget i Sverige

Mest osäkra företaget i Sverige. Finns ingen vettig information om försändelse. Står levererad trots att den inte är det. Ingen kontaktinformation eller någonting. Och vad i FRIDENS namn är Ntex? Jag har aldrig hört talas om företaget.

12 de outubro de 2025

Resposta de Sendify

Tack för att du hör av dig och delar din upplevelse, vi förstår verkligen att det känns frustrerande när en leverans inte går som förväntat. Vi vill självklart hjälpa dig att reda ut det här.

Vår support finns alltid tillgänglig om det uppstår frågor eller problem kring en försändelse. Du kan nå oss via chatt, mejl eller telefon, och vi hjälper gärna till tills allt är löst!

Sendify erbjuder transportlösningar med flera olika transportörer i Sverige, där NTEX är en av våra samarbetspartners. NTEX är ett etablerat transportföretag som verkar både inom Sverige och i stora delar av Europa. När du bokar via Sendify väljer du själv vilken transportör du vill använda, och om något blir oklart med leveransen finns vi alltid här för att stötta dig.

Jag har tyvärr lite svårt att hitta information om ditt konto eller den aktuella försändelsen, så du får gärna höra av dig till oss på contact@sendify.se eller ring oss på 010-330 30 91, så ser vi till att lösa problemet tillsammans så snart som möjligt! 😊

Teamet på Sendify

Sämsta fraktbolaget

Sämsta fraktbolaget, går ej att få tag på

10 de setembro de 2025

Hej Jonas!

Vad tråkigt att höra om din upplevelse när du har försökt nå oss. Vi vill jättegärna prata med dig! Har du försökt komma i kontakt med oss via chatt, mejl eller telefon?
Du får gärna slå oss en signal på 010-3303091 eller mejla till contact@sendify.se så ska vi självklart hjälpa dig 🙏🏼

Teamet på Sendify

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sendify avbokade vår frakt av misstag

Sendify avbokade vår frakt av misstag. Fraktgodset låg kvar ohämtat hos oss utanför Arenan i över en månad, hela semestern, orört som tur var. De lovade återkomma om vad som inträffat men Vi fick aldrig någon förklaring, kompensation eller ens en ursäkt.

4 de agosto de 2025

Hej Björn!

Först och främst, så tråkigt att höra om er upplevelse och att godset inte hämtades som det skulle. Här har det ju verkligen hänt något galet!
Jag har lite svårt att lokalisera i våra system vilken frakt det gäller då du inte nämnt något sändningsnummer här, och jag kan inte heller hitta några kontaktuppgifter till dig.. 😔 Men vi vill självklart hjälpa er att gå till botten med detta!

Skulle du kunna mejla in till oss på contact@sendify.se med dina uppgifter och sändningsnummer, så kommer vi att undersöka detta snarast möjligast! 🙏🏼

Cajsa @ Sendify

Sendify's tjänst fungerar jättebra

Sendify's tjänst fungerar jättebra, och vid problem är kundtjänsten super. Kan verkligen rekommendera detta.

2 de setembro de 2025

Halloj Matthias!

Wihooo, vad roligt! Vi blir så glada över att höra detta 😍 Och tack till dig som tog dig tiden att lämna en recension här, vi uppskattar det enormt mycket.

Önskar dig en fin dag!
Hälsningar,
Cajsa @Sendify

Two weeks and nothing

Two weeks and nothing! The distance is less than 500 km! Absolutely ridiculously bad service!

25 de agosto de 2025

Hi Rein!

I am so sorry to hear that your experience has not met your expectations this time. In order for us to help you, and figure out what has happened, we would need some more information from you.

Please send an email to contact@sendify.se and we will make sure to investigate what has happened in this case!

Best regards,
Cajsa @ Sendify

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fortfarande inte fått mitt paket och…

Fortfarande inte fått mitt paket och ingen har hittat det.

23 de agosto de 2025

Hej Maria!

Beklagar att din sändning inte har kommit fram som det ska! Jag förstår verkligen att det är frustrerande och tråkigt att inte få sina saker i tid..

Transportörerna vi samarbetar med jobbar ständigt med att leverera gods i tid, på ett säkert och smidigt sätt. Om gods försvinner så finns tydliga rutiner på hur de söker efter gods på sina terminaler, och vi jobbar tight med dem för att säkerställa att dessa ärenden hanteras så effektivt som möjligt!
Har du frågor om den senaste statusen på just din sändning är du välkommen att kontakta oss på errands@sendify.se så kommer min kollega att hjälpa dig vidare 🙏🏼

Cajsa @Sendify

Guter Service

Einfache Abwicklung, günstige Preise und eine gute und schnelle Kommunikation über den Chat.

30 de junho de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.