Vi har haft Sendify i flera år och vi får alltid superbra och snabb service från mycket trevlig personal, om vi har något problem! Enkelt och tydligt att fylla i och skriva ut fraktsedlar själv. Extr... Ver mais
Sendify fungerar super bra och är lätt att använda. Det förenklar bokning av sändningar och spårning av leveranser, och supporten är alltid hjälpsam och ser till att ta reda på svar när man har fråg... Ver mais
Riktigt bra upplevelse av Sendify! Som e-handlare har jag varit i kontakt med flera aktörer inom logistik (PostNord, DSV m.fl.), och det som verkligen sticker ut här är engagemanget från vår sä... Ver mais
Jag köpte färg vilken leverantören skickade med Sendify, det dröjde låång tid med "under leverans" angiven och jag kontaktade leverantören, vilken lade ett antal timmar på att undersöka leveransen! "... Ver mais
Built for small businesses looking to save time and money, Sendify is a web-based shipping service that empowers anyone to optimize their supply chain and ship smarter. Most small business owners would rather focus on their business than have to worry about shipping and logistics. Sadly, getting stuff from A to B is still one of their biggest expenses and sources of frustration. One explanation is that the shipping industry has prioritized high volume shippers, leaving small businesses with both complicated systems and unfair rates. We founded Sendify to level the playing field and empower ambitious businesses to ship smarter. With our digital platform, shippers of any size can access pre-negotiated solutions with world leading carriers, taking their supply chains into the future whilst saving an average of 20% on every shipment. Parcel or pallet, across the globe or around the corner, Sendify has you covered. Since our start in 2016, we’ve helped more than 15,000 small businesses around the world spend less time and money on shipping and more time on growing their business. This makes us known as *the* shipping and logistics solution for growing businesses in Sweden and Germany.
Volrat Thamsgatan 4, 412 60, Göteborg, Suécia
Respondeu a 64% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Enligt spårnings appen påstår att dom försökt leverera trots att dom inte varit här. Tydligen hade dom insett att dom inte skulle hinna och bokade ny tid dagen efter. Dagen efter levererades paketet på eftermiddagen.
Mycket besviken med hjälpen jag fick sist från en medarbetare i chatten. Fick tom fel råd om hur jag skulle gå vidare med min bokning. Det resulterade i förödande konsekvenser för min kund som fick betala för mycket i tullavgifter.
Dessutom, nyligen har de börjat göra kreditupplysningar varje månad på mitt företag trots att sista gången jag hade en bokning var de för några månader sedan och trots att jag hade aldrig missat en enda faktura.
Detta var sista droppen! Bye bye Sendify :(
unglaublich wie diese Firma selbst langjährige Kunden abzockt!Hatte einen leeren Kunststofftank eines VW t4 ordendlich verpackt Gewicht ca 18 kg bei Ebay verkauft und mit Sendify verschickt.Wahrscheinlich hätte man den für 22 Euro bei GLS verschicken können.incl.MWST.betrug die Rechnung 99 Euro.Diese bezahlte Ich fristgemäss und dachte es wäre erledigt.Dann kam noch eine Nachforderung über 29 Euro die Ich nicht bezahlen wollte.Dies schrieb Ich auch Sendify.Nun kam eine Inkassorechnung über 69 Euro von Sraetos Niederlande.Diese Firma ist für mich keine Option mehr.Ich bezahle nun diesen Betrag und möchte andere vor diesen dubiosen Machenschaften dieser Abzockerfirma warnen.
Väldigt smidigt & lätta att ha och göra med!
Fått mycket bra hjälp av Natalie vid flertalet tillfällen
jag vill inte registrera mig för att kunna få en prisuppgift. Finns inget behov att ni sammlar på mina uppgifter för att kunna hjälpa mig med ett prisförslag.
Mega gut!
Wir wurden von einem anderen Anbieter sehr enttäuscht und haben dann spontan abends gegen 20.00 Uhr über Sendify eine Paletten-Abholung mit DHL gebucht. Der Fahrer war um 11.20 Uhr da und die Palette wurde bereits am nächsten Tag um 11.00 Uhr zugestellt. Preis war mit der zugebuchten Versicherung auch völlig in Ordnung und über die Sendungsverfolgung hat man immer Kontrolle über seine Aufträge. Absolut empfehlenswert! Wir werden Paletten ab sofort immer über Sendify versenden.

Resposta de Sendify
Mest osäkra företaget i Sverige. Finns ingen vettig information om försändelse. Står levererad trots att den inte är det. Ingen kontaktinformation eller någonting. Och vad i FRIDENS namn är Ntex? Jag har aldrig hört talas om företaget.

Resposta de Sendify
Sämsta fraktbolaget, går ej att få tag på

Resposta de Sendify
Sendify verschickt dubiose Mahnungen obwohl die Rechnung bereits bezahlt wurde. Es handelt sich dabei nicht um Spam.
Den mest lättanvända tjänsten för frakt och lättast att få suport när saker går fel i leveranskedjan. Rekommenderas!
Sendify avbokade vår frakt av misstag. Fraktgodset låg kvar ohämtat hos oss utanför Arenan i över en månad, hela semestern, orört som tur var. De lovade återkomma om vad som inträffat men Vi fick aldrig någon förklaring, kompensation eller ens en ursäkt.

Resposta de Sendify
Sendify's tjänst fungerar jättebra, och vid problem är kundtjänsten super. Kan verkligen rekommendera detta.

Resposta de Sendify
Two weeks and nothing! The distance is less than 500 km! Absolutely ridiculously bad service!

Resposta de Sendify
Fortfarande inte fått mitt paket och ingen har hittat det.

Resposta de Sendify
Einfache Abwicklung, günstige Preise und eine gute und schnelle Kommunikation über den Chat.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.