Havde besøg af Jonas til rygmåling. Utrolig sympatsk person. Fortalte om produktet og vi blev enige om køb af seng. Efterfølgende levering af seng. Har dog aldrig oplevet noget lignende. De var de mes... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg købte for nylig en seng, og jeg er super tilfreds med både produktet og servicen. Denis Møller var virkelig professionel, hjælpsom og tog sig god tid til at finde den helt rigtige løsning til mi... Ver mais
A empresa respondeu
til alle lad være med at købe senge hos dem fordi hvis noget går i stykker bliver man bonget for nyt min sengemotor gik i stykker og nu påstår de det er mig der har ødelagt den men jeg kunne få en n... Ver mais
De har nogen venlige og meget informative medarbejdere. Jeg har sovet i sengen i cirka 3 måneder, og den er jeg bare rigtig glad for. Jeg har speciel god kontakt til konsulent David, som venligt kan s... Ver mais
A empresa respondeu
Sengespinderiet er en specialbutik med passion for god søvn, høj kvalitet og personlig service. Siden 2016 har vi hjulpet flere tusinde danskere med at finde den helt rette seng – og dermed forbedret deres søvn og livskvalitet. Vi tror på, at god søvn ikke skal være en luksus, men en naturlig del af hverdagen. Hos os finder du et nøje udvalgt sortiment af kontinentalsenge, elevationssenge, madrasser og sengetilbehør fra nogle af Danmarks og Tyskland mest anerkendte producenter. Vi tilbyder også skræddersyede løsninger, så du får en seng, der passer perfekt til netop din krop og dine behov. Vi lægger stor vægt på faglig vejledning og personlig service. Vores erfarne team har indgående kendskab til søvn, ergonomi og komfort, og vi tager os altid tid til en grundig samtale og prøvelægning i rolige omgivelser. For os handler det ikke om at sælge en seng – men om at finde den rigtige løsning til dig. Med fokus på dansk design, kvalitet og bæredygtighed er mange af vores senge produceret i Danmark, hvor vi vægter lang holdbarhed og miljøvenlige materialer. Vi er stolte af at være et stærkt dansk brand, bygget på ærlige værdier, godt håndværk og høj kundetilfredshed. Sengespinderiet er mere end en sengebutik – det er stedet, hvor komfort, kvalitet og tryghed går hånd i hånd. Her starter din gode nattesøvn.
Roskildevej 148D, 2500, Valby, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 91% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Reagerer ikke på henvendelser .Har fået et stor skrummel af hovedpude ,i stedet for de 2 lovede luxus puder

Resposta da Sengespinderiet
Jeg har talt med Joachim og fået anbefalet en rygtest. Det har jeg fået gjort og kan samtidig bekræfte alle i at ekspertisen fra amin er super høj. Faglig dygtig og ærlig.
Det er en fornøjelse at handle med de 2 unge mennesker.

Resposta da Sengespinderiet
Jeg kan ikke anbefale sengespinderiet, de har leveret forkerte størrelse madrasser og topmadras, de passer ikke til vores seng. De leverede i August 2024, og vi har stadig ikke modtaget de korrekte størrelser endnu. Jerry som var hjemme hos os, han svarer ikke på mail eller telefon, og deres officielle mail, der er heller ikke nogen som svarer, men de ville gerne have en forudbetaling på 20.000kr for en forkert vare, det stinker langt væk af fusk. Hold jer fra dem.

Resposta da Sengespinderiet
Fra start til slut har det været en super oplevelse at handle med SengeSpinderiet. Det være sig Jan som vi talte med i Bella Center, Sengespecialisten Adam og ikke mindst kørslen som var meget søde og hjælpsomme da vi skulle have udskudt leveringen. Sidst men bestemt ikke mindst blev vores nye super skønne seng leveret af et par virkelig behagelige fyre! Alt i alt en super oplevelse

Resposta da Sengespinderiet
venlig og rar leveringsfolk leon og rasmus

Resposta da Sengespinderiet
Tak til Amin for at komme og rette på vores senge så vi nu kan få en god nats søvn - det hjalp med det samme tak for det - så er der problemer så er det Amin man skal have fat i
Britta og Michael

Resposta da Sengespinderiet
Jeg har bestilt en seng af amin j. Som tidligere selvstændig frisør har jeg ondt i min skulder og har derfor købt en zone madras. Jeg glæder mig

Resposta da Sengespinderiet
Tak for god information, Amin var rigtig god til at fortælle om produktet, nu glæder vi os til at modtage vores nye seng.
Mange hilsner
Pou og Hanne Jakobsen

Resposta da Sengespinderiet
Fik nu en ny lamel bund med løft af hoved og bund. Har haft mange smerter da jeg har fibromyalgi og slidgigt. Allerede efter få dage havde jeg ikke ondt i mit læn. Og denne gang hurtigt opringning om hvordan det gik.

Resposta da Sengespinderiet
Dennis Møller er virkelig sød, tålmodig og snakkesalig ergonom, der selvom han havde en kunde efter, påvirkede stressen og travlheden ham ikke.
Kæmpe anbefaling herfra.

Resposta da Sengespinderiet
Selvom jeg har måttet vente længe på den rigtige seng, har jeg hele vejen igennem haft god kommunikation med firmaet.
Fin varsling af levering og søde montører, som rydder op efter sig.

Resposta da Sengespinderiet
Vi er meget tilfredse og har kun godt at sige😉 og de to flinke unge vi mennesker der kom med sengene var høflige, hurtige og behagelige og tog alt affaldet med sig👍så roser herfra!🌹Aase og Poul Nielsen

Resposta da Sengespinderiet
Rigtig god og professionel vejledning af Kasper, som resulterede i bestilling af nye senge. Derudover upåklagelig service af Rasmus og Leon i forbindelse med levering.

Resposta da Sengespinderiet
Sælgeren var engageret og fagligt dygtig. Jeg blev opmærksom på, at min hidtidige madras var mere end 20 år gammel og en måling af min rygsøjle, mens jeg lå på den, viste dårlig liggekomfort. På min nye specialbyggede madras ligger jeg fortrinligt og har ikke længere ondt i lænden, når jeg vågner.
Mvh Karin Dencker.

Resposta da Sengespinderiet
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.