Siblu Holidays Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Passée par booking séjour annulé 3 semaines avant au camping Montourey dans le Var!!!!! Tu appelles au service un client un jeune homme très désagréable qui se moque complètement des vacances de mes... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

A fuir !!! Nous sommes scandalisés par la gestion de cette situation. Nous avions réservé 15 jours de vacances au camping Les Embruns. À la veille de notre départ, Siblu est toujours in... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Je suis allé au camping le marisol siblu. En 2025 c'était bien j'y suis retourné cette année une catastrophe. Une équipe d'animation horrible. Un seul animateur tenait le camping sur ses épaules, ce... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

J’ai pris un supplément pour accéder au mobilhome à compter de 12h . Arrivée vers 15h30 celui ci n’était pas préparé. Ayant fait un drive on a mis la pression ( produit froid) et 30mn plus tard on... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Aluguel para férias
  2. Cabana
  3. Serviço de hospedagem nas férias
  4. Casa de Férias
  5. Acampamento de recreação e férias

Informação fornecida por fontes externas variadas

Enjoy 4 star camping on a mobile home holiday to France or become a holiday home owner with Siblu at one our 19 holiday parks in France.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 8% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

12 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Siblu een criminele organisatie?

Als ik zie hoe Siblu tegenwoordig omgaat met investeerders op de Camping Lauwersoog voel ik mij geroepen mensen te waarschuwen. Als je denkt dat je met Recron voorwaarden goed zit heb je het mis. Recron is een farce. Voorwaarden worden door Siblu eenzijdig gewijzigd zonder enig toetsing lijkt. Je wordt een speelbal en voor je het weet is je investering waardeloos geworden. Weet wat je doet! Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

14 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kramperen in plaats van kamperen

Kwamen terecht op een zeer slecht onderhouden camping met een zeer onhygiënisch toiletgebouw. Zijn 5 dagen eerder vertrokken, helaas hadden we alles al betaald, na lange mailwisseling hebben we klein bedrag teruggestort gekregen. Zelfs receptiemedewerkers waren onkundig.

28 de julho de 2023

Siblu hat Stammkunden nicht nötig

Scheinbar hat Siblu es nicht mehr nötig, Stammkunden zu halten. Zum siebten Mal in Folge waren wir auf Le Conguel, durch uns kamen sogar andere Familien wieder. Als wir den Aufenthalt für nächstes Jahr buchen wollten, wurden wir zuerst mit großer Unfähigkeit der MitarbeiterInnen konfrontiert. Niemand wusste, dass wir schon mehrere Jahre auf diesen Campingplatz kommen, Entscheidungen wurden immer nach oben abgegeben. Als wir unsere Reservierungsbestätigung bekamen, staunten wir nicht schlecht. Für den gleichen Zeitraum und das gleiche Objekt wollte Siblu plötzlich knapp 30 % mehr! Und der Rabatt wurde ebenfalls gekürzt. Eine Mitarbeiterin sagte uns, wir sollten auf der Webseite die Angebotspreise für Mobilheime verfolgen und wenn wir irgendwann ein günstigeres als unsere Buchung fänden, würde uns der Differenzbetrag erstattet. Für weitere Fragen gab sie uns eine Telefonnummer, unter der uns vielleicht geholfen werden könnte. Wir wandten uns direkt an Siblu, sowohl in den Niederlanden als auch in Frankreich und bekamen schlussendlich diese lapidare Antwort: "Der Platz Le Conguel ist recht klein, viele Mobilheimbesitzer machen dort selbst Urlaub, die Nachfrage ist groß. Deshalb bestimmt die große Nachfrage nach wenig Angebot den steigenden Preis".
Das muss man nicht kommentieren.
Aber die größte Unverschämtheit ist, dass eine befreundete Familie nach ihrer "Beschwerde" den gleichen Preis wie dieses Jahr bekommen hat. Zu dieser Tatsache hat sich Siblu nicht geäußert.

21 de julho de 2023

Achat mobil home attention

J'ai acheté un mobil home chez Siblu. Je devais le réceptionner le 15 Mai. J'avais envoyé un mail pour confirmer et finir de le régler. Ils ne prenaient ni carte bancaire , ni espèces. je leur ai donc fait 2 virements instantanées. Je leur ai envoyé photocopies des relevés; A ce jour , toujours rien. Je ne sais quand je vais l'avoir et je suis tellement dégoutée que je veux annuler la vente. A déconseiller fortement

24 de maio de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze eerste ervaring met Siblu

Onze eerste ervaring met Siblu. We hebben een vakantie van 3 weken geboekt. Helaas op een dag voor vertrek, is mijn schoonvader overleden. Ik heb Siblu gebeld, de mevrouw wist niet zo goed wat ze nu wel en niet kon doen, dus dat ging ze uitzoeken. Dit was op vrijdagmiddag rond 15uur. Ik werd 16u teruggebeld, de eerste week van de vakantie is geannuleerd, de andere twee weken gaat gewoon door (dat was ook onze wens) en we krijgen ook ons geld terug voor de eerste week.... Het was maandag, het geld was alweer terug op mijn rekening... Ondanks het zware verlies echt fantastisch geholpen!!

25 de julho de 2022

Slechte ervaring Siblu - voornamelijk klantenservice

Slechte ervaring op de camping van Siblu zelf. Receptie ongeorganiseerd. 5 uur moeten wachten totdat we huisje binnen konden. Heel veel dingen fout gegaan op lokatie. Uitgebreide documenten gestuurd naar Siblu Nederland maar deze zijn niet beschikbaar voor commentaar. Mails worden niet beantwoord. Aan de telefoon word ik "afgepoeierd" met de opmerking; 'we zijn er mee bezig u hoort nog, doei". Tot op heden van niemand excuses gehoord m.b.t. slechte ervaringen.

30 de julho de 2021

Wucher

Wucher! Diese Firma sind die reinsten Abzocker!
Angeboten wird einem hier ein Chalet zum Kauf. Jedoch hat man entweder eine unverschämt hohe Jahrespacht zu zahlen für ein winziges Grundstück oder man tritt in den renditestarken Monaten Juli und August sein Eigentumsrecht ab und lässt sein Chalet durch diese Firma vermieten. Natürlich streicht sie dafür auch den Profit ein! Und für dieses Arrangement darf man dann einen symbolischen € bezahlen!
Lasst die Finger davon!!!

15 de maio de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vacances très agréables !

Nos vacances se sont très bien passés au camping La Réserve de Siblu. Bon accueil et cadre reposant au milieu de la nature des Landes.
Le mobil home excellence était propre et confortable très bien équipé, et les moustiquaires aux fenêtres des chambres ont été vraiment appréciées.
La piscine et le restaurant sur place sont des vrais plus ! Je recommande ce village Siblu !

31 de agosto de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais