SIERSTED Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig godt førstehåndsindtryk af Sierstedstore.com. Da jeg selv ikke er en kendt spiller indenfor re-sale og secondhand, havde jeg ingen forstand på prissættelse - Det tog ikke mere end 5 minutter f... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service på alle fronter. De var super hjælpsomme, og assisterede mig online omkring størrelser og leveringstid, og var hurtige til at svare på det hele. Da jeg havde lidt travlt med at få v... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Der gik 4 dage før jeg fik pakken, men det var for mig acceptabelt. Siden kunne godt bruge lidt flere detaljeret billeder, da jeg modtog en t-shirt der så fuldstændig anderledes ud end hvad jeg havde... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har for nylig sendt tre skjorte ind til SIERSTED, men det viste sig at skjorterne var krøllede da de kom med posten. Derfor valgte SIERSTED at sende dem til rensning helt uden ekstra omkostninger... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de roupa urbana
  2. Loja de Roupas

Informação fornecida por fontes externas variadas

Second hand-store med high-end og streetwear-produkter. Vi tager markedets klart laveste kommission og sælger sko, tøj og accessories til både drenge og piger.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

5 ud af 5 stjerner!

Hvis jeg havde spørgsmål kunne jeg bare SMS'e ham som sendte pakken, hvilket var virkelig rart og betryggende. De er altid klar, og deres priser er jo helt fine!

16 de abril de 2018

Genialt

Hurtig levering og perfekt stand af varen + opdateringer under vejs. Rigtig god hjemmeside

19 de novembro de 2017
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God og hurtig service

God og hurtig service. Man får sin vare vildt hurtigt og lige til døren. Kjolen jeg købte stemte dog ikke helt overens med den jeg fik, så jeg tror der var en fejl på deres hjemmeside med billedet af kjolen.

18 de maio de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service på alle fronter.

Super god service på alle fronter.
De var super hjælpsomme, og assisterede mig online omkring størrelser og leveringstid, og var hurtige til at svare på det hele. Da jeg havde lidt travlt med at få varen leveret, sendte de i stedet en medarbejder til min dør med varen. Jeg er super glad med hele oplevelsen. De kan kun anbefales.

28 de abril de 2017
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Super service

Super service, den bedste jeg nogensinde har oplevet. Men grunden til at de ikke får topkarakter er, at der skete en lager fejl, så jeg modtog en forkert size. Jeg kontaktede siersted med det samme, og som sædvandlig var der hurtig response. De havde desværre ikke den ønskede size, så varen måtte returneres

23 de abril de 2017
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

They took my money and never sent what I ordered

They took my money and never sent what I ordered.
When I try to call them it's just voice mail.

My order#1222 order#1244
I've checked my card statements..
I realized that it has not been refunded yet.
This problem still isn't resolved and I have lost my money.

There is still no reply.(06/Sep/2017)

24 de fevereiro de 2017
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais