Må desværre tilslutte mig de utallige dårlige anmeldelser. Sikke en skuffelse når p- standeren skriver at det ikke er muligt at betale og at en opkrævelse vil blive sendt efter endt par... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
har så anden gang fået en pakeringsafgift her fra første gang var for ca. 6 mdr og en ny idag, som begger er anmeldt til POLITIET for SVINDEL, for de to afgifter er afsendt på samme dokoment, bare... Ver mais
Never again visiting rosengardcenter. I was not aware of them having those new rules and had to pay 105 dkk which was sent on invoice to my address. I paid it and few days after received 100dkk extra... Ver mais
Jeg er invalid og kan ikke gå hurtigt da jeg går med stok! Jeg har været ud og spise på den grønne køkken. Jeg har opdaget at min parkerings tid snart udløber! Jeg skynder mig at køre ud i tide men ko... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Lad trygt bilen stå hos os - vores automatiske system gør betaling og administration nemt og enkelt, og din bil er altid i trygge hænder hos os.
Informações de contato
Sydvestvej 98, 2600, Glostrup, Dinamarca
- kundecenter@sikkerparkering.dk
- sikkerparkering.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Elendigt på alle måde.DOKK1 gik…
Elendigt på alle måde.DOKK1 gik ned…biler lukket ned i 10 timer,ingen information,ingen medarbejdere, ingen reaktion.Grædende børn og minimum 50 familier der ikke kunne komme hjem.Ingen reaktion bagefter.Får kun en stjerne, fordi man ikke kan give 0.
Friis Aalborg har fået ny p vagt…
Friis Aalborg har fået ny p vagt selskab, og hold nu kæft det er op ad bakke med dem.
Jeg har altid holdt i Friis Aalborg, lige indtil at de skiftede fra Apcoa til Europark/Sikker Parkering.
Efter skift til Europarks app, var automatisk parkeringskontrol ikke slået til, det var det første jeg gjorde da jeg installerede appen, netop for at undgå evt. bøder, og for at skulle undgå køen ved betalingsautomaterne.
Men appen registrerede ikke at jeg slog denne funktion til.
Da min telefon har notifikationer slået fra opdager jeg for sent at appen ikke har registreret parkering, dette resulterede i 2 bøder for parkeringer på henholdsvis 12 og 42 kr - med et administrations gebyr på 250 kr pr bøde.
Jeg skriver sammen med Europark som ikke vil anerkende at appen har lavet fejl, og herefter henvender jeg mig til Sikker Parkering.
Den ene næsvise og arrogante medarbejder efter den anden får jeg i røret.
Jeg stod desværre lidt uheldigt økonomisk da bøderne kom ind med posten, og under første kontakt med Sikker Parkering får jeg aftalt at betaling vil ske d.01/08.
Den 26/7 kommer der så rykker breve på de 2 bøder, og jeg ringer for at brokke mig - her siger Sikker Parkering, at en medarbejder ikke bare lige sådan kan give tilladelser til senere betaling, og da jeg ikke fik dette på skrift så var der ikke noget at gøre med rykker gebyrene, jeg beder dem om at få gravet min samtale frem fra min første kontakt og bliver herefter bedt om at ringe igen efter en time, kun for at få at vide at de ikke kunne finde min samtale i deres arkiv - trods dato og præcist tidspunkt for min henvendelse.
Medarbejderne fortæller mig herefter på en ret hidsig måde at nu kunne han ikke gøre med og jeg skulle bare betale ved kasse 1.
Jeg får hidset mig lidt op og forklaret at det ikke er mit problem at deres medarbejder ikke har sørget for at dokumentere en aftale og jeg ikke har bevis byrden her.
Medarbejderen siger at han vil dykke længere ned i deres arkiv og jeg bedes om at ringe tilbage inden ugens udløb, dette indvilger jeg ikke i, og siger at de må ringe til mig når de har fundet ud af noget, medarbejder siger "ok" og lægger røret på.
Ved ugens udløb har jeg fortsat ikke hørt noget, og derfor er denne dårlige anmeldelse nødvendig.
Bøderne er nu betalt, som aftalen lød på, selvom de ikke mener at der var en aftale, så mon ikke jeg når at få endnu et par rykker breve.
Næste skridt på være parkerings klagenævnet såfremt de fortsætter denne aggressive og arrogante måde at føre forretning på.
Ny leverandør i Friis Aalborg :-(
Min kone parkerede i Friis Aalborg efter de har skiftet til ny leverandør - Sikkerparkering, hun kører ind i parkeringshuset, den første time er gratis, og hun holder parkeret der så hun skal betale for 1 time dvs. 14 kroner. Hun betaler i automaten, taster nummerpladen på bilen, automaten siger 14 kroner, som hun betaler, går over til bilen og kører ud af P-huset.
1 lille uge efter modtager vi en opkrævning fra sikkerparkering om manglende betaling i P-huset. Der står så at hun har holdt der 2 timer og derfor skal betale 28 kr + 250 kroner i administrationsgebyr. Det kan vi så ikke forstå, så vi ringer til sikker parkering. I første omgang siger de, at det er fordi hun har holdt der i 2 timer og ikke i 1 time, men man kan jo ikke ændre på det beløb automaten oplyser. Så påstår de at det er fordi hun har brugt for lang tid på at køre ud, det kan min kone ikke forstår eftersom hun er gået direkte ned til bilen og kørt ud. Ifølge sikkerparkering har man 15 minutter til det. Jeg graver lidt videre i min frustration, og kan se på Friis's hjemmeside, står der at man har 30 minutter til at forlade P-huset hvilket så kun gør det endnu mere usansynligt at min kone ikke har nået at køre ud. Jeg ringer så igen til sikkerparkering, og fortæller dem, at jeg kan se at man har 30 minutter til at forlade P-huset. Det har de så ikke så meget at sige til, andet end så er det "nok korrekt" Jeg beder derfor om dokumentation på hvornår de kan se vi har betalt i automaten, og hvornår deres videovervågning har registreret min kone forlade P-huset. Det kan ikke lade sig gøre at få noget dokumentation på dette !!! Jeg har allerede tidspunktet for hvornår min kone har forladt P-huset, for der var vedhæftet billede og tidspunkt på opkrævningen.
Desværre havde min kone ikke kvittering fra automaten mere, så jeg kontaktede min bank for at få et tidspunkt på hvornår betalingen er gået igennem. Min bankmand kontakter NETS, men fordi det er betalt med ApplePay, kan de ikke se tidspunkt, heldigvis ligger der i historikken på min kones mobil, lige netop denne betaling i applepay, og jeg kan derfor dokumentere at hun har brugt 4 minutter på at forlade P-huset.
Jeg ringer så igen til sikkerparkering, og de vil have mig til at sende et skærmprint at dette. De vender så tilbage med, at det kan de ikke bruge til så meget !!!! Ej stop nu!! Men hun vil så langt om længe undersøge hvornår den er betalt. Hun vender så tilbage på mail, og denne gang er der så en ny forklaring på hvorfor vi skal betale. De mener så at min kone har tastet forkert nummerplade ind !!! Men denne ene gang vil de så tilbagebetale administrationsgebyret. Så jeg ender med at få de 250 kr retur. Dvs.min kone har allerede betale 14 kroner i P-huset, og derefter 28 kroner yderligere, selvom hun kun har holdt der 1 time.
Jeg kan slet ikke få den forklaring til at give mening, for hvis hun har tastet forkert nummerplade, så har hun jo betalt for en anden bil end vores. Dvs. at vores bil aldrig er blevet stemplet ud, og det er jo ikke tilfældet.
De sejler rundt i den ene søforklaring efter den anden, og de har ikke dokumentation for noget som helst. Så for jeres egen skyld, parker et andet sted, ellers sørg for at gemme jeres kvittering, og tage billeder af automaten når i betaler som dokumentation.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.