Må desværre tilslutte mig de utallige dårlige anmeldelser. Sikke en skuffelse når p- standeren skriver at det ikke er muligt at betale og at en opkrævelse vil blive sendt efter endt par... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
har så anden gang fået en pakeringsafgift her fra første gang var for ca. 6 mdr og en ny idag, som begger er anmeldt til POLITIET for SVINDEL, for de to afgifter er afsendt på samme dokoment, bare... Ver mais
Never again visiting rosengardcenter. I was not aware of them having those new rules and had to pay 105 dkk which was sent on invoice to my address. I paid it and few days after received 100dkk extra... Ver mais
Jeg er invalid og kan ikke gå hurtigt da jeg går med stok! Jeg har været ud og spise på den grønne køkken. Jeg har opdaget at min parkerings tid snart udløber! Jeg skynder mig at køre ud i tide men ko... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Lad trygt bilen stå hos os - vores automatiske system gør betaling og administration nemt og enkelt, og din bil er altid i trygge hænder hos os.
Informações de contato
Sydvestvej 98, 2600, Glostrup, Dinamarca
- kundecenter@sikkerparkering.dk
- sikkerparkering.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
On 4/9/2024 i park my car at…
On 4/9/2024 i park my car at Frederikberg center and I went to the parking booth to pay unfortunately after 1 week I received a fine in my post box stating that I didn’t pay and camera shot of my car. I contact them and wrote an email explaining to them that I was invited there for my birthday at Starbucks cafe and my friend and me was together when I make this payment, my friend was concern in case I make mistake of the payment so she came along with me. They will very polite and nice and told me that if I did try to pay they will check the camera system and if I did they will make a review on my case. Late afternoon today 17/09/2024 I received an email that they have check the camera and have concluded that they was an error and I just have to pay the amount 27 kr instead of a fine.
They will very helpful and respond fast. Thank you.
Sender rykke på parkering der er…
Sender rykke på parkering der er betalt.
Første brev var oven i købet en rykker, der er ikke styr på noget som helst

Resposta da Sikkerparkering
Modtog rykker efter deadline for betaling
De sendte en rykker til mig for en afgift der ikke var betalt, jeg fik rykkeren leveret i min postkasse den 24.08.2024 af Postnord, der var betalingsfrist den 10.08.2024, jeg var ikke vidende om at jeg ikke havde betalt pga jeg har nummerplade registrering, den var åbenbart slået fra, så jeg skyndte mig at betale først kommende bankdag dvs 26.08, nu har jeg fået yderligere en rykker på 100 oveni fordi der ikke var betalt inden 10.8.2024, simpelthen det mest amatør artige firma jeg længe har været ude for. Så hvem har syltet rykkeren, firmaet eller Postnord, men jeg skal betale for det.

Resposta da Sikkerparkering
Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse…
Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse med Lyngby Storcenters parkeringssystem. I november 2023 parkerede jeg min bil der og forsøgte at betale ved parkeringsmaskinen, men bilens nummerplader kunne ikke findes i deres system. Jeg ringede til deres support via knappen på maskinen og talte med en medarbejder, som sagde, at der var en teknisk fejl, og at jeg derfor ikke behøvede at betale noget. Jeg skulle blot forlade centret.
Til min store overraskelse modtog jeg flere måneder senere en inkassosag, hvor jeg blev opkrævet over 800 kr. for parkeringen. Det er uacceptabelt, at kunder bliver ført bag lyset på denne måde. Selv efter at have fulgt deres instruktioner, står jeg nu tilbage med en urimelig regning. Jeg vil advare andre mod at parkere her og anbefale Lyngby Storcenter at få styr på deres parkeringssystem og kundeservice.
ØV ØV
Åh, hvor bliver man ærgerlig over en p-bøde. Og særligt når man tror man har betalt for parkering. Jeg var ved en fejl kommet til at sætte p-app til forkert registreringsnummer og skrev til SikkerParkering med dokumentation for betaling for parkering samt dokumentation for, at bilen jeg havde betalt for ikke befandt sig på p-pladsen i dette tidsrum og skrev, at jeg ved en fejl havde registreret den forkerte bil, men jo havde betalt.
Besked fra SikkerParkering: “Som svar på din henvendelse er det egen pligt at registrere korrekte oplysninger i app’en.
Kravet fastholdes overfor dig.”
De har selvfølgelig ret, meen come on det handler åbenbart ikke om, hvorvidt man betaler for sin parkering, men om at holde fast og få penge i kassen.
Øv!
Har betalt afgiften minus rykkergebyr…
Har betalt afgiften minus rykkergebyr men nu skal jeg altså betale afgift plus 2 rykkergebyr - som de skriver vi fremsender afgift plus 2 gange rykkergebyr til trods for at afgift er betalt 10 juli - øh hvordan hænger det sammen
Begge betalingsautomater var ude af…
Begge betalingsautomater var ude af drift, kontakter kontoret, som der står på automaterne, for at høre hvad jeg skal gøre, og hvordan jeg skal betale, men får at vide efter at han havde kontrolleret min nummerplade, at jeg ikke skulle betale noget jeg kunne bare køre ud. På mail får jeg at vide at hvis de får mit telefon nummer som jeg ringede fra ville de check samtalen. men n er det en meget svinsk person som bare siger at det rager ikke dem, det er ham der parkerer som selv må sørge for at betale.
Det har gjort mit liv lettere.
Jeg sætter pris på den ligetil proces og den ro i sindet, der følger med at vide, at min bil er sikker. Denne service har gjort min daglige pendling meget mere bekvem.
Deres team var professionelt og effektivt.
Jeg havde brug for en pålidelig parkeringsløsing til min virksomhed, og dette firma leverede ud over mine forventninger. De leverede en skæddersyet plan, der passer perfekt til vores behov.
Skulle desværre gi dem 1 stjerne for at…
Skulle desværre gi dem 1 stjerne for at skrive, hold jer langt væk fra dette svindel firma, man kan ikke komme ud af deres klør igen, bliver ved med at sende rykkere når man har betalt

Verdens mest useriøse foretagende
Verdens mest useriøse foretagende. Undlad at besøge centre og alle områder der kontrolleres af firmaet, og spar dig selv for mange ærgrelser og udgifter.
DET her er det mest elendige…
DET her er det mest elendige foretagende - man kan bestille parkering til Operaen for 100 kr 7 dage før man skal derud - hviulket er svært nok, kommer man langt fra! MEN vær obs på at hvis det er 7,5 dag før så charges man både de 100 kr og dertil Easypark eller hvad man nu har efter timeantal - så det er rent bondefangeri!!! Specielt da de tillader booking 8 dage før!
Elendigt , og forkasteligt.
Rent scam
Rent scam. Kalder sig ""SikkerParkering Aps Cvr nummer 42933341", men det selskab er opløst. Metoden er konstante trusler, men de nægter at dokumentere deres "krav".
Parkerede en halv time ved Operahuset…
Parkerede en halv time ved Operahuset på en søndag. Bommen åbnede automatisk og det stod at man kunne køre ud. Fik bagefter en bøde tilsendt på 567,- Forbandet svineri!
Dårlig service!
Dårlig service!!
De kan ikke forklare en når man spørger om diverse ting vedr. p- afgift.
Havde betalt!!!
Har betalt forud for min parkering i operahuset i forbindelse med en forestilling. Da jeg ikke har scannet min QR kode i parkeringsanlægget da jeg ankom ( automatisk bom ) er den ikke registeret og jeg har lige modtaget en bøde. Jeg tænkte, det får vi fikset da jeg har bevis for jeg har købt og betalt - men der er ingen menneskelighed, ingen flexibilitet og kun en besked om eget ansvar da jeg ringer. Hvornår er vi mennesker blevet så rigide? Mange andre virksomheder gør meget ud af brugeroplevelsen og er nysgerrige på feedback - dog ikke her. Jeg synes det er virkelig trist at have så rigide systemer, det kan alle da kun få en dårlig dag af. Både mig og de medarbejdere der arbejder der, den eneste der vinder er ejerne tydeligvis som skovler penge ind.
Designet til at give bøder
Jeg holdt to påbegyndte halve timer mere end den ene gratis times parkering, man får i Frb. Centret. Det koster 18kr (2x9kr), som jeg skulle betale.
Bilens nummerplade scannes automatisk ved indkørsel, så jeg forventede, at dette også sker ved udkørsel, da jeg har EasyPark-appen, som jo plejer at håndtere dette automatisk.
Der blev dog ikke betalt automatisk denne gang, og jeg skulle altså have betalt manuelt ved udkørsel, hvilket jeg ikke gjorde.
Man bliver ikke stoppet på vej ud, så man bliver ikke gjort tydeligt opmærksom på, at man skal betale, og da man intet skulle gøre ved indkørsel, forventer man jo, at det samme gælder ved udkørsel, da alt andet er ulogisk.
Ethvert ordentligt system ville have indbygget en beskyttelse af brugeren, så man ikke ender med ikke at betale ved et uheld. Her er systemet dog tydeligvis designet til at forvirre brugeren med forskellige principper ved ind- og udkørsel, så man ender med at lave fejl og skulle betale gebyrer for sin parkering.
De har forsøgt sig med et figenblad: Hvis man glemmer at betale, fordi man ikke ved, at man skal betale, men efter at være kommet hjem pludselig får lyst til at betale for noget man ikke ved, man skal betale, har man 48 timer til at gøre dette. Mit gæt er, at meget, meget få udnytter denne mulighed.
Når man er ude over de 48 timer pålægges 250kr (!) i "kontrolgebyr", hvilket der ikke bliver sendt en regning på (se de mange eksempler på manglende regninger herinde). Herefter kommer der nogle rykkere, hver med 100kr i gebyr, som man modtager, hvis man er heldig. Hvis man er uheldig modtager man først en rykker, når beløbet er blevet meget højt.
Jeg modtog først rykker nr. to efter min regning, som oprindeligt lød på 18kr, var steget til 468kr.
Systemet er så dumt designet, at det ikke kan være en fejl, men må være bevidst—det er et klassisk eksempel på "asshole design"—og jeg forstår ikke, at Frb. Centret og Securitas, som leverer systemet, vil lægge navn til dette.
Operaparken
Brugte operaparkens parkering to gange indenfor samme måned. Begge gange afsluttede jeg min parkering ved brug af automaterne. Første gang var min nummerplade blevet registreret af easypark, så da jeg afsluttede parkeringen, stod der jeg bare kunne køre ud. Den samme skete nummer to gang, her stod der også min parkering var afsluttet og jeg blev ikke bedt om at betale. Denne gang var min nummerplade dog ikke blevet læst af easypark, men automaten bad mig stadig ikke om at betale, men skrev jeg kunne køre ud.
Efterfølgende har jeg fået en bøde. Interfacen skal altså laves om, så det er tydeligt om man har eller ikke har betalt.. Mega misledende at beskeden "Din parkering er nu afsluttet.." kan poppe op uden en betaling er registreret.
never go shopping in the city center aalborg by car
This is a company that steals money. I have never received reminders of the invoice and yet still put it in 300 dkk in the fee. The parking is FRIIS in Aalborg.
Kæmpe svindelfirma som lever af at…
Kæmpe svindelfirma som lever af at snyde folk mest muligt. Meget ubehagelig og arrogant kundeservice medarbejder. Håber virkelig hun kan sove godt om natten ved at arbejde sådan et sted og behandle folk som hun gør.
Hold jer langt væk fra steder hvor man kan parkere hvor de opererer. Selvom man følger guides, vejledninger og betaler som man får oplyst mm. får man stadig en opkrævning og kontrolafgift på 550 kr man ikke kan komme ud af.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.