Sikkerparkering Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Må desværre tilslutte mig de utallige dårlige anmeldelser. Sikke en skuffelse når p- standeren skriver at det ikke er muligt at betale og at en opkrævelse vil blive sendt efter endt par... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

har så anden gang fået en pakeringsafgift her fra første gang var for ca. 6 mdr og en ny idag, som begger er anmeldt til POLITIET for SVINDEL, for de to afgifter er afsendt på samme dokoment, bare... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Never again visiting rosengardcenter. I was not aware of them having those new rules and had to pay 105 dkk which was sent on invoice to my address. I paid it and few days after received 100dkk extra... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg er invalid og kan ikke gå hurtigt da jeg går med stok! Jeg har været ud og spise på den grønne køkken. Jeg har opdaget at min parkerings tid snart udløber! Jeg skynder mig at køre ud i tide men ko... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Garagem de estacionamento

Escrito pela empresa

Lad trygt bilen stå hos os - vores automatiske system gør betaling og administration nemt og enkelt, og din bil er altid i trygge hænder hos os.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

38 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Svindlere og taber virksomhed.

Konsulenterne holder ikke hvad de lover.
De lover at vende retur.
Ingen tilbagemeldinger.

Ingen mails er besvaret.
De har truet med inkasso, selvom de over flere gange har lovet at vende retur med feedback på mail og telefon.
Kæmpe amatør virksomhed.

26 de abril de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har lige modtaget en rykker ind af…

Jeg har lige modtaget en rykker ind af døren for at parkere i Frederiksberg Centret d. 2/4, hvilket jeg er meget uforstående overfor. Ifølge centret får man ved brug af deres app 2 timers gratis parkering når man har indtastet sin nummerplade i deres app. Dette har jeg gjort forud for at jeg var i centret. Vi har parkeret i mindre end 2 timer, men har nu modtaget en rykker på 268kr., men har INTET før det hørt om at vi skulle betale noget som helst! Jeg går stærkt ud fra at dette er en fejl fra jeres side og at I vil fjerne denne bøde omgående!!!!

2 de abril de 2024

😡😡😡😡

Under alt kritik. Skulle en søndag i Operaen og betalt meget for billetterne. Der stod ingen steder at det kostede penge at holde der og på en søndag må man holde i hele København uden betaling…. Sidste gang jeg tager til Operaen i København. Sikkerparkering vil kun hive penge ud af uvidende mennesker😡

16 de março de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg hører intet om en parkeringsbøde før jeg får nr 2 rykker. Og her får jeg samtidig en trussel om snarlig overdragelse til inkasso! Jeg har på intet tidspunkt fået hverken den oprindelige bøde eller den første rykker. Da jeg opponerer, får jeg at vide at de to forrige er sendt med DAO, men jeg har aldrig modtaget dem - denne bevisbyrde ligger imidlertid hos mig og ikke DAO. De har swipet deres kort, når de er to meter fra min bopæl og det er deres bevis for levering.

8 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

AVOID! SCAM COMPANY! MAFIA!

AVOID!! AVOID!! AVOID!!
THIS COMPANY IS A TOTAL SCAM!

Like many others, we parked at the Opera House in Copenhagen.

We ended our parking on one of the parking machines (like we often do) - and the payment would go through EasyPark.

HOWEVER - a week later we get a fine in the mail anyways! 550kr..

This is because THEIR system failed to handle the parking through EasyPark (it has worked many times in the past). There is nothing we can do but pay the fine, as they also threaten with more costs if we don't pay right away.

A HORRIBLE SCAM COMPANY! THIS SHOULD BE ILLEGAL!

12 de abril de 2024

Flabet firma! FØJ

Fik i dag inkassoskrivelse af post nord postbud. Dette for en P bøde i operaen 27/12. Systemet var brudt ned, så kunne kun betale for en anden zone, uden for operaen.
Nu er sagen overdraget til inkasso - har ingen skrivelser fået tidligere??? Brevet er over 14 dg. Gammelt.
Kan læse at mange har oplevet det samme.
Håber at der er nogen der kan gøre noget!
Meget ufine metoder der er i brug her!!

11 de abril de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fra SikkerParkering ankom håndbåret via…

Fra SikkerParkering ankom håndbåret via PostNord 10/4 en opkrævning tilbagedateret 16 dage 25/3 for parkering 21/3 i kælderen syd for operaen på 140 kr + kontrolafgift 550 kr med forfaldsdato 9/4. Den pågældende aften virkede automaten ikke for mig og flere andre, og det gjorde den heller ikke 7/2, hvor mit kreditkort dagen efter automatisk blev trukket for 157,50 kr for parkering i aktuelle tidsrum. Kunderservice var helt uforstående over de inkonsistente forløb og henviste til 7/24 telefonnummer og skilte på pladsen samt angiveligt krav om betaling inden for 48 timer. Man kan mistænke at bevidst manglende servicering af betalingsautomaten og gedulgt skiltning giver SikkerParkering en solid ekstra indtjening. Flere lignende oplevelser beskrevet i dette forum foranlediger, at deres logo rettelig burde være UsikkerParkering.

21 de março de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sender rykker uden først at opkræve betaling

Modtager en rykker for manglende betaling, men jeg har aldrig modtaget den første regning og rykkeren modtager jeg skægt nok præcis dagen efter betalingsfristen så der kommer endnu et rykkergebyr på. Flot måde at snyde og trække penge ud af folk, uærlig metode at tjene sine penge på.

10 de abril de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg parkerede i parkeringskælderen og…

Jeg parkerede i parkeringskælderen og modtog en rykker før første faktura nåede frem, derefter klagede jeg til Sikkerparkering over rækkefølgen af breve, som var uforstående for forløbet og de skulle lige først lave en sag med DAO, før der kunne ale mere, alt i mens tids parkometeret tikkede og gjorde klar til 2. Rykker. Da det gik op for mig, foreslog jeg at betale med det samme for at undgå en rykker mere og den kom selvfølgelig med, da de sendte fakturaen via mail på min opfordring, det forståes som rykker, det er en ny fortolkning Det er meget ufine og tvivlsomme metoder Sikkerparkering anvender i deres opkrævning og jeg vil anbefale DAO til at stoppe samarbejdet, inden de er fedtet ind i det også. I midt tilfælde havde jeg ved en fejl valgt den forkerte dato, da jeg købte en p-billet og selv overset det faktum, som det tog ca. 10 mails med Sikkerparkering at opdage. Meget dårlig kundeservice og oplevelse

8 de abril de 2024

Jeg modtog d 19/2 2024

Jeg modtog d 19/2 2024, uden forudgående parkeringsafgift eller rykkere, inkassovarsel fra Sikker Parkering. Jeg tog kontakt til Sikker Parkering telefonisk og jeg blev bedt om at rette henvendelse via mail. I et svar på min mail, som er afsendt samme dag som jeg modtager brevet om inkassovarsel, skriver Sikker Parkering at; “Vi undersøger sagen med vores postleverandør og vender retur til dig, når vi har nyt i sagen.

I mellemtiden pauses sagen, således at du ikke modtager yderligere rykkere”

D 18/3 får jeg svar på mail at Sikker Parkering via deres postleverandør(dao) “kan dokumentere levering af første påmindelse, rykker og rykker 2.” Og yderligere at sagen i mellemtiden er overgået til inkasso og alt kontakt skal rettes dertil.

Jeg kontakter Sikker Parkering telefonisk få timer efter jeg har modtaget mailen, hvor jeg forsøger at gøre rede for, at sagen for det første ikke skal gå til inkasso eftersom den er pauseret jf. mailen og at jeg for det andet med 110% sikkerhed ikke har modtaget nogen breve fraset inkassovarslen.
Kundeservice beklager at der har glemt at pausere sagen og kan ikke finde den mailkorrespondance fra 19/2. Jeg får alligevel at vide gentagne gange at det er mit eget problem, selvom de har uorden i sagerne, og at jeg selv skal kontakte inkassofirmaet.
Det skal vise sig at tage mig mere end 25 minutter at overbevise kundeservice om at de selv må rede trådene ud med inkassofirmaet…

Efter en brag kamp mandag eftermiddag, afsluttes opkaldet med beskeden om at jeg stadig skal betale afgift og de 2 rykkergebyrer, når de har fået orden i sagerne med inkassofirmaet. Da jeg beder om dokumentation for levering af afgift + rykkerbreve, spises jeg af med at DAO, ska swipe på et device når de er inden for 2 meter af min adresse og at jeg ikke kan få yderligere detaljer om GPS/lokation. Jeg får ligeledes at vide det rent juridisk er tilstrækkelig bevisførelse for at have leveret brevet(????). Jeg gentager: Jeg har IKKE modtaget nogen breve udover inkassovarsel. Det er snyd og bedrag.

Jeg synes det her virker fuldstændig horribelt. Én ting er arbejdsgangen for DAO, noget andet er firmaets frækheder. Tænk at bede mig som “Kunde” om at udbedre fejl de selv har lavet. Desuden er jeg bedt om at klage til parkeringsklagenævnet, hvis jeg ønsker. Dette er misvisende vejledning eftersom jeg ikke klager over afgiften, som iøvrigt lyder på 30kr……

Har også forsøgt at få SikkerParkering i tale gennem egen jurist. De henviser til dokumentation DAO, som de ikke kan redegøre yderligere for. Sikkerparkerings egne jurister kan man heller ikke få kontakt til. Så man er underlagt inkompente kundeservice medarbejdere. Undersøgt, tabes lignende sager desværre ved rettergang. Men ikke desto mindre er det plumråddent det her

8 de abril de 2024

Meget utilfreds bruger 😡

Som jeg kan læse er vi del der står med samme sag 😡😡 at man ikke modtager påmindelse, rykker 1 og Rykker 2, men sjovt nok modtager rykker 3 med omgående betaling, hvis man ikke vil sendes til inkasso 😡😡 jeg har lige modtaget dette brev, jeg har talt med sikkerparkering samt dao som sender deres breve og Friis shoppingcenter.
Jeg vil kalde det tyveri/svindel.

Til jer der syntes vi skal få dem stoppet kan i skrive her, da jeg ikke må have min mailadresse oplyst.
Så undersøger jeg om der er en journalist der vil kigge på det.
Hilsen
Rikke Blankensteiner

4 de abril de 2024

Brug aldrig Sikker Parkering

Jeg ville foretrække at give 0 stjerner. Magen til snyd, skal man lede længe efter. Da jeg kørte ind i P-kælderen ved Operaen, kunne jeg ikke betale på automaten. Jeg kontaktede personalet ved automaten og fik besked om hvordan jeg skylle forholde mig. Jeg fulgte hendes råd, men det ende med jeg fik en P-bøde. Jeg har naturligvis klaget til Sikkerparkering, men de er kolde. De vil ikke udlevere min samtale jeg havde med medarbejderen, som er mit bevis. Det er i strid med Datatilsynets regler, men det er de lige glade med. Tænk at gå på arbejde hver dag og tjene penge til firmaet på denne måde - føj. Det er billigere og mere sikkert at tage en taxa til Operaen end at risikere at få en bøde, uanset hvad man gør.

11 de janeiro de 2024

Som alle andre

Som alle andre, modtog jeg 21/3 2024 2. og 3. rykker samt inkassovarsel. Har aldrig modtaget regningen for selve parkeringen i Lyngby Storcenter d. 8./2. 2024.
"SikkerParkering" burde politianmeldes!
Henrik

21 de março de 2024

In Copenhagen

In Copenhagen , this is ridiculous company who are running a parking area without any clear sign boards or instructions . An outsider who is going to this parking ends up in paying high price . Loot company . You need to put up details and dont encourage others to do spend less time in mall or do cheating. Less than 1 star.

13 de março de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ville give 0, hvis jeg kunne.

Ville give 0, men det kunne desværre ikke lade sig gøre.

Ren og skær svindelfirma imo.

De lader som om, at der sender snailmail/brev til folk med kontrolafgift.- og pludseligt får man et brev med store rykkergebyr og trussel om inkasso. Uhørt.

12 de março de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais