Skippo Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hur dåligt får ett företag drivas i Sverige ? Försök få kontakt och tala om att de har dubbla abonnemang på dig och att du redan betalar ett på automatisk årsförnyelse. Det finns inte en enda lev... Ver mais

Detalhes da empresa

Skippo startades med målet att förenkla båtlivet och inspirera livet på sjön. Vi innoverar och digitaliserar båtlivet med tjänster och produkter som gör det enklare att njuta av livet på sjön. Idag är vi Nordens största digitala båttjänst med över en miljon användare som möter oss i vår prisbelönta navigationsapp eller online på Skippo.se. Skippos navigationstjänster erbjuds i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

57 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Todas as avaliações

6 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick snabb hjälp och service

Fick snabb hjälp och service via support. Nu är appen igång och fungerar bra.

7 de agosto de 2026

Resposta da Skippo

Vad roligt att höra, tack så mycket för din feedback! Kul att supporten kunde lösa det snabbt och att allt fungerar bra nu.

går inte avsluta abonnemanget

21 de julho de 2026

Resposta da Skippo

Tack för att du hör av dig! Det går absolut att avsluta abonnemanget, hur du gör det beror lite på vilken betalningsmetod du har. Kontakta skippo.se/support så hjälper vi dig – gör det gärna senast två dagar före nästa förnyelse så säkerställer vi att ingen dragning sker.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har lige købt et års abonnement på…

Har lige købt et års abonnement på skippo, via min stationære computer hvor skippo virker, Indvisteret i en tablet, så jeg kan tage skippo med til søs, har nu prøvet i flere dage at installeret skippo på tabletten,men får hver gang at vide jeg skal bruge skippo hvor jeg først har installeret programmet, chatgpt siger det er et velkendt problem, har skrevet til supporten og i de felter der skal udfyldes, er der konstant et rødt felt, der viser det er forkert det man har skrevet i feltet, indtil man opdager et hurtigt glimt at beskeden er sendt, så nu har skippos support fået et 8-10 stykker af det samme porblem, De har ikke hørt fra supporten endnu, hvis der ikke er sket noget om et par dage kan jeg heldig vis fortryde købet.

16 de julho de 2026

Resposta da Skippo

Tak for at du kontakter os! Vi understøtter egentlig ikke at downloade Skippo på computer, sjovt at du alligevel er lykkedes – appen skal installeres på en af disse enheder: Hvilket styresystem kræves for at bruge appen?. Vi har også en webapp via https://www.skippo.no/plan.

Vi kan ikke se nogen henvendelse fra dig hos os endnu – kontakt endelig Skippo.da/support, så løser vi det! Du kan absolut bruge samme konto på flere enheder, men log ind med samme e-mail og login-metode (Apple/Google/e-mail og adgangskode) som ved oprettelsen. Vi vil virkelig gerne hjælpe dig!

Noll stjärnor

Noll stjärnor. 600kr för sjökort +300kr hamnguide och ändå är hamnguiden sisådär för att inte tala om ankarvakten som garanterat väcker dig varje natt med 2h mellanrum!

12 de julho de 2026

Resposta da Skippo

Hej! Vi har olika abonnemang så du kan välja det som passar dig bäst. Navigationskostnaden beror på att vi betalar Sjöfartsverket för sjökorten samt hamnguiden för deras ftjänster, men vi är nyfikna på vad du tycker kan bli bättre där - hör gärna av dig via skippo.se/support!

Du kan justera känsligheten hos ankarvakten i inställningarna för att minska risken för falsklarm - då bör du kunna sova lugnt igen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har brukt denne tjenesten fra den var…

Har brukt denne tjenesten fra den var gratis, har betalt 295.- de siste årene. Tjenesten ble dårligere for hvert år. Kun en liten kartrute tilgjengelig. Bruker iPad. Oppdaget plutselig at det lå klar en oppdatering av OS på brettet. Nå ble det fest og morro! Føler meg trygg med navigasjon igjen. Holder dette så er Skippo helt max!

26 de junho de 2026

Resposta da Skippo

Så gøy å høre! Det er nettopp det vi har jobbet for, så det betyr mye å høre at oppdateringen gjorde en forskjell og at du føler deg trygg med navigasjonen igjen. Takk for at du har holdt ut med oss så lenge, og for tilbakemeldingen din!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Obefintlig kundvård, varför så hemliga ??

Hur dåligt får ett företag drivas i Sverige ?
Det finns inte en enda levande själ att få kontakt med och frågor som du skall fylla i kan nog ingen fylla i för att du skall kunna sända iväg informationen/ klagomålet, väldigt smart ! Kopplade till slut in Apple och dom kunde inte förstå eller se vad dom egentligen håller på med, skumt tyckte dom också. Undrar varför dom inte vill tala med sina kunder ?
Grundtips: vårda alltid dina befintliga kunder i första hand i stället för att jaga in nya , enkelt !

22 de junho de 2026

Hej Björn!
Tack för att du delar med dig! Du skickade in ditt ärende till oss i morse och vi har återkopplat till dig med en förklaring av dina olika abonnemang — kolla gärna din inkorg!
Vi strävar alltid efter att svara snabbt och finns på supporten skippo.se/support vid fler frågor.

Ubrugelig app på IOS enheder

Jeg skulle have haft læst anmeldelser inden jeg betalte for skippo.

Virker bare ikke på iOS i mit tilfælde ipad. Virker fint på land. Men mister gps signal så snart du er til søs. Har bedt om en opringning af support. Vi må se om det sker.

Kunne se når man opsøger support via hjemmesiden. Står der at der generelt er problemer med alle iOS enheder hvad angår gps signal. (SÅ GØR DOG OPMÆRKSOM PÅ DET INDEN MAN KØBER) i kunne i det mindste gøre så man betaler for et abonnement, så kan man bruge det på alle enheder via eksempelvis Google konto.

Så ind til videre 400 kr ud af vinduet. Vi må se om deres support er til nogen nytte. Ind til videre 0 stjerner herfra

22 de agosto de 2025

Resposta da Skippo

Hej! Det er virkelig ærgerligt at høre, at du har haft så dårlig en oplevelse.

Skippo er kompatibel med både Android og iOS, men ud fra det du beskriver, lyder det som om din iPad muligvis ikke har indbygget GPS. Det er sandsynligvis årsagen til, at du mister din GPS-position, når du er på vandet.

Tjek gerne, om din iPad er en Wi-Fi + Cellular-model. Hvis den er det, har den som regel også indbygget GPS. Hvis ikke, anbefaler vi at bruge en ekstern GPS-modtager for at få en stabil position til søs.

Du kan også bruge din konto og dit abonnement på alle dine enheder, uanset om de er iOS eller Android. Du skal blot logge ind med samme oplysninger og samme loginmetode.

Venlig hilsen,
Teamet hos Skippo

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bästa navigationsappen, komplement till plottern…

Bästa navigationsappen med tillägget Hydrographica. Kör den på paddan tillsammans med plottern, paddan lite utzomad för att visa större område och plottern för detaljer. Riktigt bra om man kör lite fortare. Både helhet och detaljer.
Fick problem med gps signalen som supporten löste snabbt (att köra med gps signal även när appen löste problemet. Funkar för mig då paddan enbart används för navigering).
Tack skippo för ett billigt bra komplement till plottern.

14 de agosto de 2025

Resposta da Skippo

Stort tack för de fina orden! Härligt att höra att kombinationen med Hydrographica och plotter fungerar så bra för dig, och kul att vi kunde hjälpa till att lösa GPS-problemet snabbt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bästa navigationsappen med tillägget…

Bästa navigationsappen med tillägget Hydrographica att navigera med både på padda o telefon. Fick inte Hydrographica att fungera på telefonen. Snabb lösning via supporten på problemet. Plottern används som backup. Skippo levererar 👍

4 de agosto de 2025

Resposta da Skippo

Stort tack för din fina recension! Kul att plottern har fått ta ett steg tillbaka. 😂

Hydrographica

Hade en issue med Hydrographica i appen men fick snabb avhjälpande assistans från Skippo - mycket bra!

4 de agosto de 2025

Resposta da Skippo

Snyggt att det löste sig! Tack för ett fint betyg 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skippo hjälpte oss snabbt och vänligt…

Skippo hjälpte oss snabbt och vänligt när vi av misstag bokat två abonnemang… Inga problem, snabb lösning och promt återbetalning.
Femstjärnigt bemötande! Minst!
❤️

29 de julho de 2025

Resposta da Skippo

Tack Agneta, hoppas du får fortsatt fina dagar på sjön!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I flera år har jag använt Skippo för…

I flera år har jag använt Skippo för att hitta i Stockholms skärgård. För en tid sedan fick jag ett problem som bestod i att alla farledsprickarna hade försvunnit. Efter kontakt med Skippos kontaktsupport som hjälpte mig att lösas problemet. Allt var smidigt och snabbt hanterat. Problemet var att jag hade en gammal version av Skippo och lösningen var att byta till den nya.

10 de julho de 2025

Resposta da Skippo

Skönt att det löste sig och tack för ett fint omdöme - det blev vi väldigt glada över att läsa!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er egentlig veldig fornøyd med Skippo

Er egentlig veldig fornøyd med Skippo, men irriterte meg med at jeg måtte inn å endre innstillingene på skjermen på mobilen for at Skippo ikke skulle gå svart når jeg brukte den.
Sendte et forslag om dette burde de endre. Også var det meg som ikke så det i instillinger i appen. Ja ja, slikt skjer.
Det som var fint, var den raske responsen fra Skippo, og tydelig forklaring på hvor jeg fant det. Klart innenfor den responstiden de selv oppgir. Så et godt produkt og god kundeservice!

12 de julho de 2025

Resposta da Skippo

Takk for hyggelig tilbakemelding! Så bra at alt løste seg – og vi er glade for at både appen og kundeservicen leverte.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great chart functionality and customer service

Great customer service with ultra quick response time in peak sailing season!

The charts offer great functionality. Im especially happy with the possibility of having super detailed charts with the integration of layers from Hydrographica in Sweden.
That expands the possibility of exploring the Swedish Archipelago very easy if you are not a local with years of experience navigating between the rocky formations and finding heavenly mooring places on small deserted rocky islands.

12 de julho de 2025

Resposta da Skippo

Thank you for the kind words! We’re thrilled to hear that both our customer service and chart functionality delivered when it mattered most, right in the middle of peak sailing season. We wish you a great summer at sea!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Problem att uppdatera till Premium. Sidorna ville inte identifiera mig för betalning. Det tog en vecka.

Hade problem med att uppdatera till Premium. Kollade med Skippo, Banken/bankID och Google Pay support. Det blev till ett moment 22 tills Skippo skickade mig en länk där det gick att uppdatera. Är tacksam för den hjälpen.

2 de julho de 2025

Resposta da Skippo

Vad bra att det löste sig till slut, vi är ledsna att det tog av din tid och energi. Hoppas du får en fin sommar!

Oslagbart har…

Skippo på iPad är oslagbart och jag har min 16 tum Garmin mera som backup då den inte alls ger samma användarupplevelse. Dessutom snabbt och relevant svar från supporten då jag hade några frågor om AIS.

5 de julho de 2025

Resposta da Skippo

Tack för ditt fina betyg! Så roligt att höra att du gillar användarupplevelse så pass att du har plottern som backup.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Forsøger at “lave” en rute fra…

Forsøger at “lave” en rute fra Søderkøbing til Mem- ja ja ved - følg kanalen- !!!! Men ville lige prøve…
Efter at havde tilføjet ca 10/15 punkter
STADIG IKKE muligt..
Lever ikke op til mine håb om et godt svensk supplement… så nej tak

28 de junho de 2025

Resposta da Skippo

Tak Nils, fordi du tog dig tid til at give en anmeldelse – selvom vi selvfølgelig er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne.

At lægge en rute gennem Göta kanal skal virke, også med flere punkter, så noget ser ud til at være gået galt undervejs. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde ud af, hvorfor det ikke fungerede, og sikre at det kommer til at virke som det skal.

Skriv endelig til vores support, så kigger vi sammen på, hvad der er sket.