Skippo Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har brukt denne tjenesten fra den var gratis, har betalt 295.- de siste årene. Tjenesten ble dårligere for hvert år. Kun en liten kartrute tilgjengelig. Bruker iPad. Oppdaget plutselig at det lå klar... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I flera år har jag använt Skippo för att hitta i Stockholms skärgård. För en tid sedan fick jag ett problem som bestod i att alla farledsprickarna hade försvunnit. Efter kontakt med Skippos kontaktsu... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hur dåligt får ett företag drivas i Sverige ? Försök få kontakt och tala om att de har dubbla abonnemang på dig och att du redan betalar ett på automatisk årsförnyelse. Det finns inte en enda lev... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bästa navigationsappen med tillägget Hydrographica. Kör den på paddan tillsammans med plottern, paddan lite utzomad för att visa större område och plottern för detaljer. Riktigt bra om man kör lite... Ver mais

Detalhes da empresa

Skippo startades med målet att förenkla båtlivet och inspirera livet på sjön. Vi innoverar och digitaliserar båtlivet med tjänster och produkter som gör det enklare att njuta av livet på sjön. Idag är vi Nordens största digitala båttjänst med över en miljon användare som möter oss i vår prisbelönta navigationsapp eller online på Skippo.se. Skippos navigationstjänster erbjuds i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

57 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Todas as avaliações

6 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Positionen stämmer inte

Jag mötte en segelbåt, passerade med god säkerhetsmarginal. När båten var ca 30 m bort kollade jag i appen och där såg det som vi just kolliderade! Innan jag fattade att min position inte stämde så höll jag på att gå på grund. Verkar som det inte uppdateras om farten är för låg??
Annars har jag varit nöjd me d appen, men detta var rätt så obra tycker jag

21 de julho de 2024

Resposta da Skippo

Tack för att du delar med dig av det som hände – vi förstår verkligen att det måste ha varit en obehaglig upplevelse. Din beskrivning låter som något vi gärna vill kika närmare på, särskilt om det handlar om hur positionen uppdateras vid låg fart. Hör gärna av dig till vår support och nämn att du skriver med anledning av din Trustpilot-recension, så kan vi undersöka det vidare.

Vi ber om ursäkt för det sena svaret – detta har inte tidigare varit vår officiella sida på Trustpilot.
Ladda gärna ner den senaste versionen av appen om du inte redan gjort det, vi har nyligen gjort flera viktiga förbättringar.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Spild ikke dine penge på Skippo

Spild ikke dine penge på Skippo - tidligere Kraks søkort.

Jeg har lige spildt nogle penge og en masse tid. Min betalte Skippo-app duer simpelt hen ikke.
Det værste: Nogen gange, kan jeg se min kurslinje - og pludselig er den væk. Den er faktisk væk over 50% af tiden. (Har opdateret både telefon og app - samme resultat)
Men der er mere: Jeg har oprettet nogle ruter, som jeg har siddet og nusset med, til de var fine - og vil så trykke gem. Så svarer Skippo med en fejlmeddelelse. Og arbejdet er spildt. Ikke hver gang, men som regel.
Og mere: På skoppos hjemmeside fandt jeg er sted, hvor man angiveligt kunne skrive til dem. Efter at have udfyldt en masse detaljer om problemet, kunne jeg vælge imellem "Anuler" og "Vent venligst" - Ingen af dem så ud til at sende noget. - og de har ikke svaret.
Og mere: Dengang, det hed Kraks Søkort, kunne man let trykke på en lokation på kortet, og få kursen til punktet. Hvis man stadig kan det, er det begravet, hvor jeg ikke kan finde det.
Og mere: Skippo's web-app logger mig ind en gang imellem. Men som regel reklamerer den bare for det abomnnement, jeg allerede har købt. Den bruger mit navn, så jeg må vel være logget ind - men kan kun bruge de gratis features.

Tilføjelse 5/9-24
Og nu kan jeg så slet ikke få adgang på min PC - selv om jeg har et aktivt betalt abonnement. Jeg kan logge ind, men har kun adgang til de gratis features. Øv Skippo.

20 de julho de 2024

Hade velat ge -1

Hade velat ge -1. Köp inte skiten. Man luras. Först ska man köpa karta sen hydrolgisk karta sen hamnguide sen planeringapp - alla kostar 300 kr st och saluförs som att de kostar 25 kr/mån. Men när man tecknar dem visar det sig att de tar betalt för helår ich det går inte att ändra. Appen är svår att använda och det går inte att sätta ut navigeringpunkter - och det finns ingen handledning. Eniro på sjön var enkel men begriplig. Köp inte Skippo - skitapp!

20 de julho de 2024

Resposta da Skippo

Tack för att du delar med dig, även om det såklart är tråkigt att höra att du känner dig besviken. Vi förstår att prissättningen och informationen kring våra tillägg kan upplevas som otydlig, och det är något vi jobbar på att förtydliga inför kommande säsong.

Vi tar också till oss av din feedback om användarvänligheten och handledningen – sådant hjälper oss att bli bättre. Om du vill, får du gärna höra av dig till vår support så kan vi se över ditt ärende mer i detalj.

Rena lurendrejeriet

Rena lurendrejeriet, går inte att avbryta prenumerationen varken via appen eller från hemsidan. Har försökt via deras support få till det men ingen återkoppling.
Hur i h-e avslutar man?

13 de julho de 2024

Resposta da Skippo

Tråkigt att höra att du haft problem med att avsluta din prenumeration – vi förstår att det känns frustrerande. Abonnemang i Skippos app hanteras som ett App Store- eller Google Play-köp, vilket innebär att man avslutar prenumerationen via sitt Apple- eller Google-konto, inte via appen eller hemsidan.

0 Stjerner

0 Stjerner. Oprettede abonnement for flere år siden, uden at få det brugt. Oprettet på et APPLE ID, jeg ikke længere har. Så nu trækker de da bare 299 kroner hvert år resten af mit liv, med mindre, at jeg får nyt dankort. Problemet er så, at når jeg lægger det nye kort ind på min Ipad , så kan de trække pengene igen og hvis jeg ikke gør, mister jeg alt på min Icloud konto.
15/7, Skippo har trukket 299, men de kan ikke opsige et abonnement, når det er oprettet på en Ipad, når man har mistet sit Apple ID. Selv om det jo er Skippo der trækker og modtager pengene, frasiger de sig ansvaret. Så hermed en kæmpe advarsel, lad være med at tegne et abonnement hos Skippo. Det er på livstid og uopsigeligt.

11 de julho de 2024

Resposta da Skippo

Tak fordi du skriver, selvom det er ærgerligt at høre om din oplevelse. Vi forstår godt, at det føles frustrerende. Når et abonnement er oprettet via Apple, er det desværre kun Apple, der kan administrere eller opsige det – vi hos Skippo har ikke adgang til dine betalingsoplysninger og kan ikke afslutte det for dig.

Vi anbefaler, at du kontakter Apple Support, så de kan hjælpe dig med at få adgang til dit gamle Apple ID eller stoppe abonnementet.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Brugte den sidste år - nu ubrugelig

Brugte den sidste år, og er villig til at betale for at brug den, men nu er det en ubrugelig app - har anmodet om annullering af køb. Det er virkelig en ommer. Synd at Krak solgte til Eniro .

27 de junho de 2024

Resposta da Skippo

Tak for din ærlige feedback – det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at appen ikke har levet op til dine forventninger. Vi har netop lanceret en opdateret version af appen efter en masse arbejde og forbedringer, og vi håber, du har lyst til at give Skippo en ny chance.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Valgte det forkerte søkort

Jeg købte et abonnement på Skippo, men det var kun Sverige, og absolut uanvendeligt til planlægning af kajakture i Dk. Den gratis version kan bruges, men absolut ikke ok. Skippo er meget mangelfuldt, mangler rev og sten og positioner. Skippo ville ikke acceptere en fortrydelse. Jeg strækker mig langt med 1 stjerne. Skippo har efterfølgende refunderet min betaling for den svenske version, så jeg skal da have den danske fulde version

1 de junho de 2024

Resposta da Skippo

Tak for din feedback – vi forstår, at det har været en skuffende oplevelse.

For at se detaljer som lavvandede områder, sten og positioner kræver det et aktivt abonnement, enten Skippo Start eller Smart.

De danske samt norske søkort er inkluderet for brugere, der har downloadet den danske version af Skippo-appen.

Instabil

Instabil, snurrar ibland mm. Tog en prenumeration i år också men det blir inte mer. Sen vill dom man ska uppgradera, nej tack, det är för dåligt helt enkelt!

29 de maio de 2024

Resposta da Skippo

Tack för att du delar med dig Jan. Trist att höra att du haft en dålig upplevelse! Vi vill bara meddela att vi nu har släppt en uppdaterad version av appen med flera förbättringar. Vi hoppas att du vill ge Skippo en ny chans framöver.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En bra app då den hette Eniro på sjön

En bra app då den hette Eniro på sjön, men tyvärr måste man börja pilla och ändra sånt som fungerat tidigare, och nu har dom lyckats sabba den. Och dessutom höjt priset för det jag hade tidigare med 50%. Avslutar befintlig prenumeration

20 de maio de 2024

Resposta da Skippo

Tråkigt att höra att du inte är nöjd Tobbe! Vi har en ny version av appen ute nu. Du är alltid välkommen tillbaka om du skulle ångra dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tidigare problem med off-line kartor nu fixat. Skippo fungerar nu bra.

2024-05-25: Nu sedan Skippo tog över har en massa nya bra funktioner lagts till. Den för mig viktigaste funktionen har alltid varit att kunna ha kartor nedladdade off-line eftersom jag ofta är där mobiltäckningen är dålig. Nu i år tycks hanteringen av off-line-kartor trassla speciellt när man uppdaterat appen. Enda sättet att lösa problenet är ominstallation och nedladdning av nya off-line kartor. Jag har tre android enheter och alla beter sig ungefär likadant. Annnars är det en mycket bra app.
Uppdatering 2025-04-09: Skippo och offline kartor fungerar nu bra (min erfarenhet från sommaren 2024). Tack!

25 de maio de 2024

Resposta da Skippo

Tack för ditt omdöme! Vi har nu uppdaterat våra offlinekartor. Det går blixtsnabbt att ladda ner sjökort för hela Sverige. Testa gärna och uppdatera din recension om du tycker det blivit bättre.

Bluff och båg

Bluff och båg, dom tog den bästa navigationsappen och förstörde den.

Fortfarande problem med ais mål, det har pågått i flera år nu där dom först hävdade att det inte fanns problem till att erkänna det men inte hitta någon lösning och skylla på deras leverantör av data.

14 de maio de 2024

Resposta da Skippo

Tack för att du hör av dig och delar med dig av din upplevelse Lars!

Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra tjänsten, och har nyligen släppt en uppdaterad version av appen där bland annat AIS har förbättrats.

Vi vill dock förtydliga att det finns flera anledningar till att en båt inte syns på det digitala sjökortet. Exempelvis av integritetsskäl, kartinställningar eller radioskugga. AIS och Skippobåtar är tänkta som hjälpmedel – och ska alltid kombineras med gott omdöme och sjövett.

Efter ca. 45 minutter mister jeg hver gang ruten og plottersporet

Søkort virker på mange områder godt og er billigt.
Men, hver eneste gang efter ca. 45 minutter mister jeg ruten og plottersporet. Når jeg åbner ruten igen så crasher appen. Det er ikke godt i en stresset kapsejlads...
Jeg har tidligere skrevet til Skippo om problemet, men fejlen er ikke blevet rettet.
Update august 2024: ovenstående er skrevet august 23 - nu et år efter skulle man tro at fejlen var rettet, men nej, på onsdagssejlads i går mistede jeg som sædvanlig ruten efter en lille times tid. Nyeste version på iPhone 14. (Skippo duer slet ikke på min Samsung Galaxy Active Pro).

16 de agosto de 2023

Resposta da Skippo

Ærgerligt at høre, at appen ikke har fungeret som den skal. Det lyder som problemer, vi meget gerne vil forstå bedre – kontakt endelig vores support og nævn, at du skriver i forbindelse med din anmeldelse på Trustpilot.

Vi beklager det sene svar, da dette ikke tidligere har været vores officielle side på Trustpilot.
Hent også gerne den nyeste version af appen – vi har for nylig lavet flere forbedringer.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ett blufföretag med usel support.

Ett blufföretag med usel support.
Vill bara ha kundernas pengar utan att man kan nå dem på ett vettigt sätt dvs telefon!
Skickade ett långt meddelande som "misslyckades" .....försök igen....samma visa igen "misslyckades!!!
Omöjliga att nå!
Hamnklubben går ut och rekommenderar annan navigationsapp.
Såå trötta på skiten

26 de julho de 2023

Resposta da Skippo

Tack för att du delar med dig, även om det såklart är tråkigt att höra att du haft en så negativ upplevelse. Vi förstår att det är frustrerande när det känns svårt att få kontakt och när meddelanden inte går fram som de ska.

Vi har i dagsläget ingen telefonsupport, men vårt supportteam svarar alltid via mejl så fort vi kan. Om du inte fått svar ber vi om ursäkt – hör gärna av dig igen så ser vi till att hjälpa dig.

Vi ber om ursäkt för det sena svaret, då detta inte varit vår officiella sida på Trustpilot tidigare.

Fin navigations app

Fin navigations app, men under alt kritik at man skal betale for den 2 gange hvis man vil have den både på sin Android telefon og iPad

20 de julho de 2023

Resposta da Skippo

Vad roligt att höra att du tycker appen är fin.

Som tur är stämmer det inte att du behöver flera abonnemang – du kan använda ditt abonnemang på flera enheter, så länge du loggar in med samma Skippo-konto. Det gäller både iOS och Android.

Urusel support

Urusel support, svarar inte och har inget intresse att hjälpa sina kunder. Kommer aldrig att köpa deras tjänster igen!!!

30 de maio de 2023

Resposta da Skippo

Tack för din feedback Björn – vi tar verkligen till oss av det du skriver. Inför säsongen 2025 har vi stärkt upp supporten och lagt mycket tid på att finnas där för våra användare på ett bättre sätt.