Jak narazie dobrze się klei do asfaltu. Szkoda tylko, że opona w transporcie niczym nie zabezpieczona. Gorsze to, że po wymianie opony wyszło kilka dodatkowych bolączek: wyrobione łożysko główki ki... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Zdecydowanie nie polecam. Zakupiłem opony fabrycznie wadliwe (bicie promieniowe 145 N potwierdzone testem drogowym Hunter RoadForce, silny rezonans). Sklep zamiast rzetelnie podejść do tematu, wydał s... Ver mais
Jestem bardzo zadowolony po pierwsze z przejrzystości strony internetowej. Łatwość obsługi, czytelność i bez problemowo każdy poradzi sobie, aby znaleźć to, czego szuka do swojego auta. Po drugie darm... Ver mais
Świetna obsługa pod względem dobraniem odpowiednich opon szybka wysyłka.OponyYokohama Advan Fleva V701 215/45 R17 bardzo ciche na suchej nawierzchni bardzo dobrze się trzymają na mokrej jeszcze nie s... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Sklepopon.com to jeden z największych sklepów internetowych z oponami w Europie Środkowo-Wschodniej, z siedzibą w Krakowie. Firma działa od 1994 roku (korzenie sięgają lat 80.), oferując szeroki wybór opon samochodowych, motocyklowych i 4x4 – od premium po ekonomiczne, z szybką dostawą i montażem.
Informações de contato
Cementowa 10, 31-983, Kraków, Polônia
- 123760930
- bok@sklepopon.com
- sklepopon.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Odradzam zakupy / Niestety nie czytałem wcześniej opinii
Niestety nie czytałem wcześniej opinii, bo inaczej nigdy bym nic nie kupił w tej firmie.
Opona zimowa Bridgestone po jednym sezonie pękła. Sprzedawca oświadczył, że: "W przypadku Państwa reklamacji stwierdziliśmy liczne ślady w postaci przetarć, otarć i zadrapań na zewnątrz ogumienia po stronie pęknięcia. Zdjęcia w załączniku. Uszkodzenie wewnętrznej konstrukcji ściany bocznej z pęknięciem wkładki wzmacniającej oraz warstwy butylowej ma charakter mechaniczny i powstało na skutek działania czynników eksploatacyjnych niezależnych od producenta." I otrzymałem 3 zdjęcia z otarciami wyglądającymi na wczoraj zrobione. Użytkuję samochody od ponad 30 lat prywatnie i we firmie, kupiłem w życiu kilkaset opon i nigdy mi się to nie zdarzyło. Ale pierwszy raz kupiłem w tym sklepie i teraz już wiem, że też ostatni raz. Zdecydowanie odradzam.
BALON NA OPONIE
Na zakupionych oponach jeździłam tylko pół roku, gdyż na jednej z zakupionych opon pojawiło się wybrzuszenie, które utrudniało jazdę. Zgłosiłam reklamację. Niestety jej nie uznali. Uzasadnili że nie jest to wina fabryczna tylko najechałam na kamień albo krawężnik. Więc jak słaba musi być ta opona, że zrobił się balon?! Jestem długoletnim kierowcą różnych aut i nigdy wcześniej nie doszło do uszkodzenia opony. Niestety już nie kupię więcej opon w tym sklepie internetowym. NIE POLECAM
Opony kiepskiej jakości-nie uwzględniono reklamacji
Po jednym sezonie zakupione opony letnie nie nadawały się do użytku. Auto wykazywało silne drgania na kierownicy. We własnym zakresie sprawdziłam wywarzenie, stan felg oraz geometrię. Po wystawionej opini przez firmowego serwisanta z danego sklepu doszukiwano się wad w aucie zamiast w sprzedanym produkcie. Po przełożeniu opon ponownie na zimowe Auto jeździ bez zastrzeżeń. Ale reklamacji nie uznano. Strata pieniędzy. Szczerze NIE POLECAM tego sprzedawcy.
Oszuści wysyłający opony starsze niż 3…
Oszuści wysyłający opony starsze niż 3 lata bez informowania o tym klienta, w dodatku za pełną wartość produktu.
Nie obchodzi mnie że opona jest nowa skoro mamy marzec 2024 a opona jest z 2020. Wstyd, oszustwo i w dodatku chamstwo na infolinii, oponeo bez problemu rozwiązuje wszelakie problemu a oni mają mnie w 4 literach już 2 tydzień.
Opony Michelin w sklepie internetowym SklepOpon.pl
Opony podane w sklepie internetowym były opisane rok produkcji czyli DOT 2023 niestety dwie przyszły z pierwszego kwartału 2022 a to nie opony do ciągnika tylko Michelin do Porsche. Takie lekkie odszukiwanie klienta na oponach za 2K sztuka ): nieładnie sklep opon nieładnie.
pomieszane serie
pomieszane serie (3 z jednej 1 z drugiej - tego się nawet parami nie da połączyć) na reklamację - proponują zwrot, ale z potrąceniem 20 zł od każdej opony
Cwaniaczki handlujący nowymi oponami z…
Cwaniaczki handlujący nowymi oponami z datą produkcji do 36 m-cy wcześniej, ale o tym nie informujący.
Everything perfect
Everything perfect, very fast service, recent DOT, full update about the order step and shipment process.
Highly recommended
Wszystko zgodnie z opisem.
Wszystko zgodnie z opisem.. Ceny niższe niż u konkurencji. Polecam.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.