Går nu ind i tredje måned af mit nye liv som elbil ejer - godt begyndt hos Skoda Hillerød med hjælp af Casper Mikkelsen. Bil leveret til tiden og god gennemgang af bilens funktioner.
A empresa respondeu
Efter sidste servicebesøg, klagede jeg over at der på fakturaen,var trukket for en opladning, på er batteri der er 100% i orden. Har aldrig hørt fra Skoda Hillerød. Ved eftersynet den 16. Marts fik... Ver mais
A empresa respondeu
Afhentede familiens nye Skoda Elroq og havde en super oplevelse. Bilen stod klar som aftalt med fint klæde på og flag ved siden af. Anført af Nynne og Casper fik jeg en grundig gennemgang af alle bile... Ver mais
A empresa respondeu
Niklas og Skoda Hillerød leverede en fantastisk service ad flere omgange: - Prøvekørsel - Snak om benzin- vs. elbil - Vejledning i valg af bil - Tilpasning af købstilbud - Salg, levering... Ver mais
A empresa respondeu
Med en Škoda går du aldrig på kompromis med kvalitet og køreglæde - tilsvarende går vi hos Škoda Hillerød aldrig på kompromis med god kundeservice. Vores personale matcher den avancerede, teknologiske køremaskine, som nutidens Škoda er. Hos os vil du finde en uformel atmosfære kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov.
Egespurs Alle 1, 3400, Hillerød, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Næsten alt skoda Hillerød er gået som det skulle. Der er dog nogle problemer som ikke er forhandlers skyld.
Jeg kan kun anbefale skoda Hillerød og Niklas.

Resposta da Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Har lige lease ny bil. Alt er gået fuldstændig efter planen. Sådan var det også første gang. De er professionelle hos skoda, tager deres kunder seriøst og leverer til tiden. Det samme gælder hvis man skal have serviceret bilen. Lånebil står klar og alt er perfekt. Da jeg hentede min nye bil stod der også tillykke skilt i butikken ved siden af min bye bil med en personlig hilsen. Altid en 5 stjernet oplevelse. Klart at anbefale.

Resposta da Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Har lige købt en Skoda Fabia ved Jakob B, og der har været god service hele vejen fra start til slut.

Resposta da Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Vi har købt en Skoda enyaq hos Niklas. Vi var i starten lidt i tvivl og hvilken en familie bil vi skulle anskaffe os. Jeg synes at han har været meget hjælpsom med dette. Vi er meget glade for den.
Har netop købt en Karoq hos Niklas V. Vi havde en rigtig god dialog med Niklas, og han holdt os godt opdateret undervejs i forløbet. Bedste anbefalinger herfra!

Resposta da Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Professionel og kompetent rådgivning. Niklas V. hjalp os hurtigt med at finde den rigtige bil, bil der dækkede vores behov. Desuden lykkedes det at skaffe lige netop den el-bil indenfor to uger. De var til at handle med og alle vi mødte var flinke og spurgte ind til os. Man føler sig velkommen, og så har de en gange udemærket kaffe.
Det kan klart anbefales hvis I vil have en Skoda. J

Resposta da Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
De er meget ærlig og troværdig hos Skoda Hillerød.
Mine piger og jeg har fået en skøn familiebil.!!!!!
Jeg købte en Skoda Fabia igennem min Bror og Niklas Vesti Voetmann hos Skoda i Hillerød. Det har udelukkende været en rigtig god oplevelse, hvor vi hele tiden følte os godt informeret og klædt på til handlen. Niklas svarede venligt og oprigtig på alle vores mange spørgsmål, og jeg følte hele tiden jeg var i en god dialog med en troværdig og ærlig salgsrådgiver. Og Niklas gennem gik bilen med mig på en rigtig god måde. Og Niklas havde sat et skilt med en dejlig besked til mig, da jeg skulle hente vores nye bil. Som vi er virkelig glade for vores nye familiebil.!!
Som mine piger og jeg kommer til at nyde i mange år. Både på ferie og ud til hestene. Kun varme anbefalinger herfra.!!!!!

Resposta da Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Super lækkert udvalg og trods leveringsproblemer Worldwide, så lykkedes det os at finde en demobil, der matchede vores behov uden vi skulle gå på kompromis. Super god service leveret af Philip både ift. købet og denne proces, men også gennemgangen af bilen ved levering var som den skulle være. Vi er meget tilfredse ejere af vores Skoda ENYAQ 80 - og har fuldt ud tillid til vejledningen omkring handlen.

Resposta da Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Jeg bestilte en ny Kodiaq som selvfølgelig løb ind i problemer grundet Corona pandemi og global komponent mangel, så bilen endte med at blive noget forsinket.
På trods af denne situation må jeg konkludere at Niklas Voetmann faktisk lykkedes med at gøre det til en rigtig god købsoplevelse.
Håndteringene af hele situationen inklusiv indbytning af min gamle bil samt kommunikation var super god.
Man var ikke i tvivl om der blev gjort alt hvad der var muligt for at lykkes med det hele.
Og det blev flot landet og med en rigtig god behandling under hele forløbet.
Og bilen? ...Ja...den var værd at vente på!

Resposta da Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Vi købte en Kamiq igennem Niklas Vesti Voetmann hos Skoda i Hillerød. Det har udelukkende været en god oplevelse, hvor vi hele tiden følte hos godt informeret og klædt på til handlen, som desuden var meget gennemsigtigt. Niklas svarede venligt og oprigtig på alle vores spørgsmål, og vi følte hele tiden vi var i dialog med en troværdig og ærlig salgsrådgiver. Og så er vi ikke mindst virkelig glade for vores nye familiebil! Kun varme anbefalinger herfra!

Resposta da Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Super god betjening og service. Kan absolut anbefales.

Resposta da Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
De er god og deres med arbejder især Niklas jeg anbefaler meget. 🙂

Resposta da Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Med udvidelse af familien så vi os nødsaget til at købe en ny og større bil - og vi var ikke i tvivl om, at vi endnu engang ville købe den hos ŠKODA Hillerød 😀 Trods at vi siden maj 2021 har mødt nogle produktionsudfordringer grundet corona, har salgsrådgiver Lasse Bloch fulgt os tæt hele vejen. Lasse har øje for god kundeservice samt fundet løsninger, som man som køber kun kan finde sig yderst tilfreds med. Vi glæder os over den gode kundeoplevelse ved Lasse, men endnu mere til snart at få leveret vores Škoda Octavia Combi 🤩

Resposta da Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
En fuldstændig velfungerende salgsproces end-2-end. Varetaget af en ung salgstrainee (Jakob Brink), var jeg en del af en positiv, kompetent og utroligt talentfuld salgsoplevelse. Sælgeren var både velorganiseret, velinformeret og tillidsvækkende. Jeg kom hjem til min mand og sagde "jeg har købt en bil, - men i princippet kunne han have solgt mig hvad som helst! ;-)" Jeg er sikker på, at jeg har købt den rigtige bil til os, og jeg har anbefalet min bror at tage derhen og se på ny bil.

Resposta da Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Knap to uger før skiferie stod vi pludselig uden bil.
Kontaktede Skoda Hillerød hvor Niklas tog imod. I løbet af et par timer arrangerede han at tage en Kodiaq demobil hjem fra Kbh, og have den klar til levering i god tid inden vi skulle afsted. Niklas håndterede hele processen meget professionelt, og til fuld tilfredshed. Bilen er i øvrigt super fed :-)

Resposta da Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
I brought my Skoda Fabia from this store yesterday and the sales support team is fantastic. I would personally thank Niklas who really help me to figure out a good deal and I would strongly recommend you this store to check your favorite car.

Resposta da Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Rigtig god oplevelse med køb af ny octavia 🙂 Niklas var lydhør og svarede på alle de mange spørgsmål vi havde så det var en rar og tryg oplevelse🤩!
Tak for det og vi vil anbefale andre at tage derud næste gang de skla have bil 👍

Resposta da Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Endnu en ny Skoda er anskaffet. Det har været en fornøjelse at handle med Niklas, som udviser stor venlighed og hjælpsomhed. Det kan varmt anbefales at handle hos Skoda i Hillerød.

Resposta da Škoda Hillerød - en del af Semler Mobility
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.