Dejlig nemt at bestille fra SkønhedOgNegle. Kun super gode produkter at vælge imellem. Får altid virkelig gode deals, fordi jeg har tilmeldt mig nyhedsmails. Sødeste Bjørg udvælger selv alle produkter... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Skønneste Bjørg yder altid Top service….og lidt til ❤️ En fornøjelse uanset det drejer sig om en online bestilling eller en behandling i klinikken. Så sød og imødekommende, altid.
Elsker alle deres produkter🤩 Man kan virkelig mærke at Bjørg selv har testet dem, og selv står 100% ved dem. Har aldrig købt noget jeg ikke var tilfreds med, også er det fantastisk og hurtigt service... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er ny kunde, og jeg må sige at jeg er mere end tilfreds. Jeg købte en vippe serum hos dem, og betalte hele 199 kr mindre end hvad den koster alle andre steder. Desuden kan man se alle ing... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
- Manicure
- Fornecedor de Produtos de Beleza
- Revendedor de Produtos de Beleza
- Salão de Beleza
- Centro de bem-estar
Escrito pela empresa
Hos SkønhedOgNegle.dk koster fragten 49 kr. ved levering til en GLS Pakkeshop eller bestiller du for mere end 699,- kr. er fragten helt gratis. Levering på 1-4 hverdage. Alle vare er specielt udvalgt.
Informações de contato
Galoche Alle 9, st. tv., 4600, Køge, Dinamarca
- info@skoenhedognegle.dk
- skoenhedognegle.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God service, opringning grundet udsolgt vare og derefter hurtig betjening

Resposta da SkønhedOgNegle.dk
Overskuelig hjemmeside med naturlige…
Overskuelig hjemmeside med naturlige produkter med gode tilbud og saglig hjælpsom kundeservice.

Resposta da SkønhedOgNegle.dk
Jeg handler altid her til højeste…
Jeg handler altid her til højeste tilfredsstillelse

Resposta da SkønhedOgNegle.dk
Altid et stort udvalg af produkter
Altid et stort udvalg af produkter, som jeg bruger f.eks Humdakim, Amazing Space og TOLURE HAIR PLUS. Jeg bestiller altid hos SkønhedOgNegle, da alt er perfekt hver gang, lige fra bestilling, leveringstid og indhold i pakken. Så ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da SkønhedOgNegle.dk
Hurtig og meget nem hjemmeside- når…
Hurtig og meget nem hjemmeside- når ordren er afgivet går der max 3 dage så er den modtaget- altid mange lækre produkter, som skaber nye behov ;)

Resposta da SkønhedOgNegle.dk
Super fint 👌 ikke noget at sætte en…
Super fint 👌 ikke noget at sætte en finger på. Vil helt klart bestille derfra igen 😃

Resposta da SkønhedOgNegle.dk
Lækre produkter og hurtig afsendelse
Lækre produkter og hurtig afsendelse. Og skønt med en lille treat i pakken.

Resposta da SkønhedOgNegle.dk
Utrolig hurtig levering, lækre produkter
Utrolig hurtig levering, lækre produkter. Pænt indpakket. Bestilte kl. 6 om morgenen og kl. 7 var varen allerede pakket og ankom dagen efter.

Tilmeldning nyhedsbrev
Nu har jeg bestilt et produkt - alt ok; men til trods for mit nej til nyhedsbrev kommer der alligevel en tilmelding til dette. Det er ikke ok og ikke ordentlig behandling af data.

Resposta da SkønhedOgNegle.dk
Når jeg bestiller vippeserum hos…
Når jeg bestiller vippeserum hos “SkønhedOgNegle”, har jeg altid kun oplevet en rigtig fin og hurtig service!
Jeg er meget tilfreds, og kan varmt anbefale dem til andre!

Resposta da SkønhedOgNegle.dk
Super service! Jeg har bestilt Balmain i går (13/12-24) formiddag- leveret i dag!
Mange tak!!! Klart - Anbefalet!!!

Utrolig hurtig levering
Utrolig hurtig levering, vanvittig god kundeservice, produkter af højeste kvalitet.
Jeg fortsætter HELT SIKKERT med at handle hos dette fantastiske firma.

Resposta da SkønhedOgNegle.dk
God og hurtig service samt fantastiske…
God og hurtig service samt fantastiske produkter.

Hurtig og effektiv ekspedering
Hurtig og effektiv ekspedering. levering kom ganske kort tid efter bestilling, af mine vare.

Resposta da SkønhedOgNegle.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.