Slome Avaliações 719

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fijn bed (noma 160x200), erg degelijke kwaliteit, goed en gemakkelijk in elkaar te zetten. Levering wel een bijna een week later dan gepland, en geen updates hierover. Na zelf erachteraan te bellen we... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor het lage bedrag dat wij voor het bed (Nira) hebben betaald had ik eigenlijk verwacht dat het bed van mindere kwaliteit zou zijn. Maar niets is minder waar! Het bed is stevig, makkelijk in elkaa... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Matras slaapt zeer hard, niet geschikt voor zijslapers, s´ochtends allebij zere rug, is na bijna 2 weken nog niet volledig opgezwollen naar dikte 30cm, is nog maar 26cm dik, vorige week email gestuurd... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben al lange tijd op zoek naar een goed kussen. Bij Hypnia kun je kiezen uit verschillende types en degene gekozen waarvan ik dacht Top. Het valt niet tegen. Duidelijke communicatie over bezorging... Ver mais

Informações de contato

3,8

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

719 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 93% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Fijn matras.

De levering was vlot. Lastig was dat het tijdstip van levering niet bekend was. Het matras ligt heerlijk.

3 de outubro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Top matras, mooi, goed en handig bed, wel moeilijk om in elkaar te zetten.

Bed met opbergbox was geen sinecure om in elkaar te zetten. De handleiding mist een aantal tips. Zo is het niet eender hoe je de lattenbodem op het pompsysteem legt, en zo staat er niet in dat de matras op de lattenbodem moet voordat het pompsysteem werkt. Gelukkig werden we door Hypnia via mail geholpen. Ook zijn bij ons de uiteinden van het lattenbodemframe niet stevig vast te vijzen. We hopen dat dit geen kwaad kan. Tip: graag een videohandleiding en/of de mogelijkheid om te laten monteren. Alleszins, na het werk, kwam gelukkig de beloning van een goed bed met een goede nachtrust als gevolg!

8 de novembro de 2024

Goede topper 2 vliegen in 1 klap

We hadden een nieuwe topper nodig. We wilden een topper welke mijn rugklachten zou tegen gaan, tevens wilden we een wat zachtere ervaring krijgen van de bestaande matrassen. Deze topper is het geworden en bevalt zeer goed. Een zachtere slaapervaring en geen klachten meer van de rug.

14 de outubro de 2024

snelle levering, goede kwaliteit

De bestelling werd echt snel geleverd en het pakket was in perfecte staat, onbeschadigd en in makkelijke pakketten. Vervolgens bleek het ook nog eens snel en zeer makkelijk in elkaar te zetten. En, belangrijkste, goede kwaliteit en een geweldig matras. Mijn dochter slaapt als een roos 😊

22 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel tevreden over de matras

Heel tevreden over de matras! Geeft goede ondersteuning aan mijn rug. Sinds ik op deze matras slaap heb ik geen rugpijn meer. Ook tevreden over de klantenservice. Goede communicatie voor de levering. Aanrader.

Issue quickly resolved

Even though there was a quality issue with my order, it has been quickly resolved. Overall satisfied with my purchase.

1 de agosto de 2024

goede service

Ik heb al drie keer een matras gekocht bij Hypnia en elke keer was de service op en top: goede klantenservice en altijd paraat om te helpen in geval van misverstanden

12 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eindelijk het goede matras.

De door mij bestelde matras bleek na een tijdje te hebben beslapen eindelijk het juiste matras.
De Hypnia Ultieme Hybride heeft een prima drukverdeling al lijkt het matras in aanvang redelijk hard,maar voldoet prima ...geen kuilen en in bed van zij wisselen is moeiteloos.Dus om kort te gaan een prima matras.

Hypnia Matras

We hebben onlangs een Hypnia-matras voor mijn zoon gekocht, en het is geweldig! Vanaf de eerste nacht slaapt hij heerlijk, als een roos. De matras is zo comfortabel en biedt perfecte ondersteuning – hij wordt uitgerust en energiek wakker. De kwaliteit is uitstekend en het is duidelijk dat deze matras lang mee zal gaan. Hypnia heeft onze verwachtingen overtroffen, en we zijn ontzettend blij met het verschil dat het heeft gemaakt voor zijn slaap. Echt een aanrader

22 de outubro de 2024

Deze Topper is een Topper xxxx

Het bedrijf heeft mij een Topper geleverd die geheel voldoet aan mijn verwachtingen wat betreft hardheid .Ik had een Topper maar deze zakte in korte tijd door .Ik heb deze Topper met zorg uitgezocht en heb daardoor een goede aankoop gedaan .Het doorzakken is voorbij en ik ben heel blij dat ik deze Topper heb gekocht .

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Top matras voor een goede prijs

Top matras voor een goede prijs! We hebben ca. 3 maanden geleden dit matras geleverd gekregen, netjes binnen de levertermijn. Nadat het matras goed was gevormd (kwam vacuum in de verpakking), ligt het sindsdien heerlijk. Prijs/kwaliteit is dik in orde.

30 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

aanvankelijk was ik wat sceptisch

aanvankelijk was ik wat sceptisch: kende het bedrijf niet; ook nog in het buitenland.
Maar... alles was perfect geregeld. Op tijd, keurig ingepakt prima communicatie. Een PLUIM!
Slaapt ook Prima!

Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.