Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

100 % god service,fik leveret en moppe der var defekt,tog nogle billeder og sendte til dem og fik byttet uden nogen problemer, de sendte bare en ny,uden jeg skulle bøvle med at sende den defekte retur... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vare bestilt og modtaget efter få dage. Dog var varen defekt, men super mail kontakt med kundeservice, med tilbud om ombytning og retur label. Har sendt varen tilbage, men endnu ikke fået pengene r... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Noget af det bedste jeg har købt i mange år (måske lige på nær Dyson støvsugeren). Fantastisk effektiv og nem at bruge. Gulvene har aldrig været flottere - er tørre med det samme og de sædvanlige s... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mobbeudvidelse med led. Modtog dette mobbe hovede som kun gav vand i en side, virkelig træls. Skrev til kundeservice som svarede inden for et døgn med “vi sender en ny, men inden vi sender tester vi... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos domésticos

Escrito pela empresa

🫧 Oplev fremtidens rengøring med SmartNew – innovation og teknologi i hver detalje! 🧼 SmartNew er mere end bare rengøringsprodukter – vi er din partner i at skabe et rent og sundt hjemmemiljø. Med vores avancerede løsninger kan du trygt overlade rengøringen til os og nyde mere tid, til dig selv og din familie 🙏 Rengør smartere, ikke hårdere – vælg SmartNew for innovative rengøringsløsninger

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 60% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Mobbeudvidelse med led.

Mobbeudvidelse med led.
Modtog dette mobbe hovede som kun gav vand i en side, virkelig træls.
Skrev til kundeservice som svarede inden for et døgn med “vi sender en ny, men inden vi sender tester vi den lige selv”, hvilket jeg kunne se da jeg modtog denne mobbe. Super god og hurtig service lige til 5 stjerne. Selve produktet er ikke i Dyson kvalitet, fremstår noget plast agtigt, men virker ok. Så alt i alt ender jeg på 4 stjerner.

26 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smartnew er så nem at bruge

Smartnew er så nem at bruge, at jeg næsten frivilligt støvsuger nu. Ingen ledning at slås med, masser af power – og den kommer ind alle de irriterende steder.

4 de julho de 2025

God moppe

Hurtig levering og virker super, både støvsuger og mopper

7 de julho de 2025

Hej Lise

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på

Vh Marianne

Støvsuger

Jeg købte en støvsuger igennem smartnew. Den blev desværre væk i PostNord sorteringen, men smartnew var så søde at sende mig en ny med det samme, og den kom dagen efter.
Jeg er virkelig positivt overrasket over hvor godt støvsugeren fungerer.
Og super god kundeservice, kan klart anbefales

5 de julho de 2025

Hej Mathilde
Mange tak for din anmeldelse, dejligt at den kom hurtigt frem i anden omgang, og ikke mindst dejligt at du er glad for den :-)
Vh Marianne

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som far til to børn og med en hund i…

Som far til to børn og med en hund i huset er der altid gang i den – og altid noget, der skal rengøres. Jeg fandt Smartnew.dk og blev positivt overrasket! De har smarte løsninger, der faktisk virker og sparer mig både tid og energi.

Levering var hurtig, og kundeservicen var super hjælpsom, da jeg havde et spørgsmål. Alt i alt en rigtig god oplevelse – jeg kommer helt sikkert til at handle der igen.

18 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gulvaskeren virker ikke

Gulvaskeren virker ikke, laver striber over det hele. Kommentere på deres Facebook profil med billede, Opslag er taget af og jeg er fjernet og kan ikke se deres Facebook profil mere. Hold jer væk.

21 de junho de 2025

Hej Jan

Vi er oprigtig kede af at høre at du har haft en dårlig oplevelse med vores produkt. Vores Facebook profil er aktiv, så vi har ikke lukket ned for noget eller fjernet noget der. Dog skiftes annoncerne løbende ud, og så forsvinder de kommentarer der er givet på den enkelte annonce også.

Vi bruger dog ikke Facebook som primær kommunikationskanal, her henviser vi til vores kundeservice på e-mail. Jeg kan ikke se vi har fået nogle henvendelser fra dig, så jeg vil opfordre dig til at kontakte os på info@smartnew.dk

Moppeudvidelsen består at 2 microfiber klude der bliver våde - så de vil ikke kunne lave andre striber end det alle andre gulvklude kan lave.

Men som sagt, send os en email, så kigger vi på det.

Vh
Jørn

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais