Smikka Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Neglene er super smukke og virkelig god kvalitet. Jeg skal bruge dem her til min konfirmation, men de er også bare super smukke til alle andre dage♥️ Super nemt og billigt, 100% pengene værd. Har al... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skøn oplevelse at handle hos Smikka - lynhurtig afsendelse, skønt udvalg og jeg er SÅ enormt glad for cremen fra Rosalique! Absolut en favorit-shop :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er et rigtig fint tørklæde i god kvalitet. Jeg er meget tilfreds med det. Bestilling og levering fungerede også perfekt. Og så siger jeg tak for den søde besked Karin. Dejligt med lidt menneskeli... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg var på udkig efter ensfarvede tørklæder -det fandt jeg og i mange forskellige farver og til en rigtig god pris Desværre var der flere farver jeg ikke kunne få det rigtige antal af

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios de Moda
  2. Joalheria

Escrito pela empresa

Smikka er en webshop, hvor du finder prisvenlige tørklæder, elastikbælter, beauty produkter, hårpynt og smykker mm. til kvinder online. Vi sælger også ens tørklæder, slips & butterflies til kor, firmamesser mm - kontakt os gerne hvis du har brug for hjælp. Stort udvalg - lave priser - hurtig levering. Gratis fragt ved køb over 499 kr til din pakkeshop. Jeg glæder mig til at handle med dig <3

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

22 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Varen kom hurtigt

Varen kom hurtigt. God kvalitet til meget fornuftige priser

24 de março de 2026

Resposta da Smikka

Hej Hanne. Mange tak for dine rosende ord og de 4 stjerner. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med varen, prisen og leveringstiden. Vi er samtidig lidt nysgerrige på, hvad vi kunne have gjort bedre, for at have fået 5 stjerner :-)
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af vores lille firma. Rigtig god dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fine tørklæder og fin levering.

Fine tørklæder og fin levering.

17 de novembro de 2025

Resposta da Smikka

Hej Susanne. Mange tak for dine 5 stjerner og positive feedback. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder rigtig meget for vores lille firma. Ønsker dig en dejlig dag.

Alt i alt god oplevelse

Overskuelig hjemmeside, fine varer, lynhurtig levering. Alt i alt god oplevelse

8 de fevereiro de 2026

Resposta da Smikka

Hej Annie. Tusind tak for din meget fine anmeldelse og de 5 stjerner. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive om os. Hav en dejlig dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der findes ikke mange pindsvin…

Der findes ikke mange pindsvin tørklæder, men mit blev lige den gave der vakte mest glæde.
Og hurtig levering.

12 de janeiro de 2026

Resposta da Smikka

Hej Hanne og Chresten. Hvor er jeg glad for at høre, at din gave vakte glæde. Tusind tak for dine 5 stjerner og din ros. Det sætter jeg virkelig stor pris på. Hav en god dag.

Meget tilfreds.

Hurtig ekspedition og deraf hurtig levering.
Varen levede 100% op til billedet fra hjemmesiden.

15 de dezembro de 2025

Resposta da Smikka

Hej Christina. Tusind tak for de rosende ord og de fem stjerner. Det betyder uendelig meget, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. God dag og glædelig jul til dig og dine.

Hurtig betjening

Hurtig betjening. Og tak for hilsnen, Karin😊

12 de dezembro de 2025

Resposta da Smikka

Hej Niels Erik. Mange tak for de fem stjerner og de rosende ord. Jeg er glad for, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af min lille virksomhed.

Hurtig levering.

Hurtig levering.
En håndskrevet hilsen 😊

4 de dezembro de 2025

Resposta da Smikka

Hej Lillian. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Mange tak for de rosende ord og de fem flotte stjerner. God dag og glædelig jul til dig og dine.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode priser og flotte varer

4 de dezembro de 2025

Resposta da Smikka

Hej Linda. Vi sætter stor pris på, at du har brugt tid på at give os en anmeldelse på Trustpilot. Vi takker mange gange for de rosende ord og de 5 flotte stjerner. Rigtig god dag og glædelig jul.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og god kvalitet for…

Hurtig levering og god kvalitet for pengene. Meget tilfreds 😃

20 de novembro de 2025

Resposta da Smikka

Hej Morten. Vi elsker tilfredse kunder :-) Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til an skrive en anmeldelse. Rigtig god dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rygsækken er let og behagelig at have…

Rygsækken er let og behagelig at have på ryggen

18 de novembro de 2025

Resposta da Smikka

Hej Niels. Mange tak for dine 5 stjerner. Vi sælger dog ikke rygsække men vi håber, at du er glad for dine juleslips. Måske der er en anden butik, der fortjener dine 5 stjerner for rygsækken :-)
Rigtig god dag og glædelig jul.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækkert juletørklæde og super hurtig…

Lækkert juletørklæde og super hurtig levering 🎄

21 de novembro de 2025

Resposta da Smikka

Hej Tanya. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit tørklæde. Tusind tak for de 5 stjerner og den positive tilbagemelding. God dag og god jul til dig og dine.

Jule butterfly

Fandt nogle flotte jule butterflys på hjemmesiden. Dejlig nem side at navigere i, og forsendelsen kom hurtigt. Alt fungerede godt

7 de novembro de 2025

Resposta da Smikka

Hej Erik. Vi er glade for at høre, at du fandt noget, som du kunne bruge. Tusind tak for de 5 stjerner og de rosende ord. Det sætter vi stor pris på. Hav en god dag og god jul.

Elastikbælter

Jeg er meget tilfreds med varen.

15 de outubro de 2025

Resposta da Smikka

Hej Bente. Mange tak for din positive anmeldelse. Vi er lidt nysgerrige på, hvad vi kunne have gjort for at få den sidste stjerne :-) men det vigtigste er, at du er glad for varen. God dag.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ok blomst tørret

Okay varer men ikke imponerende.

15 de outubro de 2025

Resposta da Smikka

Hej Susanne. Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du ikke er helt tilfreds med de tørrede buketter. Du har jo altid 14 dages returret, hvis du ikke synes, at varen lever op til din forventning. Vi ønsker dig en god dag.

Pakken kom hurtigt.

Pakken kom hurtigt.

8 de outubro de 2025

Resposta da Smikka

Hej May-Brit. Mange tak for de fem stjerner, dem er vi rigtig glade for. Det er også godt at høre, at pakken kom hurtigt frem. God dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God hjemmeside og let at finde rundt i.

God hjemmeside og let at finde rundt i.
Produktet levede fuldt ud til billedet.

5 de outubro de 2025

Resposta da Smikka

Hej Annette. Tusind tak for de 5 stjerner. Vi er glade for, at du synes om både produktet og vores hjemmeside. Vi ønsker dig en dejlig dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kvalitet. Nem og hurtig levering

Og så siger jeg tak for den søde besked Karin. Dejligt med lidt menneskelig kontakt i denne "robot-tid".

1 de outubro de 2025

Resposta da Smikka

Hej Pia. Tusind tak for de rosende ord og de fem flotte stjerner. Det betyder rigtig meget for os, at du har taget dig tid til at give os en flot anmeldelse. Dejligt at høre, at du er tilfreds med dit tørklæde og at du blev glad for den lille personlige hilsen. Mange hilsener fra Karin.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejligt med personlig brev vedlagt, tak

Hurtig og effektiv ordre behandling

3 de agosto de 2025

Resposta da Smikka

Hej Heidi. Tusind tak for de 5 stjerner og de rosende ord. Vi sætter virkelig stor pris på, at du har brugt tid på at skrive en anmeldelse. Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service. God dag.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais