Neglene er super smukke og virkelig god kvalitet. Jeg skal bruge dem her til min konfirmation, men de er også bare super smukke til alle andre dage♥️ Super nemt og billigt, 100% pengene værd. Har al... Ver mais
A empresa respondeu
Skøn oplevelse at handle hos Smikka - lynhurtig afsendelse, skønt udvalg og jeg er SÅ enormt glad for cremen fra Rosalique! Absolut en favorit-shop :-)
A empresa respondeu
Det er et rigtig fint tørklæde i god kvalitet. Jeg er meget tilfreds med det. Bestilling og levering fungerede også perfekt. Og så siger jeg tak for den søde besked Karin. Dejligt med lidt menneskeli... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg var på udkig efter ensfarvede tørklæder -det fandt jeg og i mange forskellige farver og til en rigtig god pris Desværre var der flere farver jeg ikke kunne få det rigtige antal af
A empresa respondeu
Smikka er en webshop, hvor du finder prisvenlige tørklæder, elastikbælter, beauty produkter, hårpynt og smykker mm. til kvinder online. Vi sælger også ens tørklæder, slips & butterflies til kor, firmamesser mm - kontakt os gerne hvis du har brug for hjælp. Stort udvalg - lave priser - hurtig levering. Gratis fragt ved køb over 499 kr til din pakkeshop. Jeg glæder mig til at handle med dig <3
Vandværksvej 10, 5683 , Haarby, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kom til lovet tid og med lille personlig hilsen❤️

Resposta da Smikka
Varerne levede op til de fotos, der var af dem på hjemmesiden, og god service fra Marie.

Resposta da Smikka
Fik hvad jeg forventede og med hurtig levering

Resposta da Smikka
Overskuelig hjemmeside. Godt udvalg.
Nem betaling og levering.

Resposta da Smikka
Virkelig lækre produkter og den bedste service

Resposta da Smikka
Neglene er super smukke og virkelig god kvalitet.
Super nemt og billigt, 100% pengene værd. Har allerede bestilt endnu et par til min konfirmation.

Resposta da Smikka
Jeg købte et tørklæde og det super kvalitet og så fint! Og hurtig levering. Så jeg handler der helt sikkert igen👍

Resposta da Smikka
Det var dejligt at det gik så hurtigt og at varen var perfekt.

Resposta da Smikka
Flot og lækkert kvalitets tørklæde. Dao er dog ikke den hurtigste leverings metode.

Resposta da Smikka
Har lige købt 2 virkeligt flotte armbånd til en rigtig fin pris. Er så glad for dem og de blev leveret efter et par dage og med en sød hilsen vedlagt.

Resposta da Smikka
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.