SneakerstadAvaliações

2.168
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb al een paar keer sneakers besteld bij sneakerstad, en altijd zeer tevreden qua leveren, duidelijkheid site en producten. De laatste keer dat ik nieuwe sneakers had besteld duurde de... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I would give 0 stars if I could. I asked for a refund and only 3 days later they asked if I wanted to “confirm” the transaction… hello? Is there anybody working in your support team? I asked for a ref... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik was zeer verbaast over deze site. De scherpe prijzen, maar echt super.! Na mijn bestelling een kortingscode gekregen en gebruikt bij mijn laatste aankoop. Helaas werkte die niet en heb ik de klante... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een paar new balance besteld, levering duurde een paar dagen, sneller dan verwacht eigenlijk. Bleken helaas een maat te klein. Omruilen was geen probleem. Ook geen gedoe met eerst geld terug en opnieu... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados
  2. Atacadista de Calçados

We love reviews bad and good ones!

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

2 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 93% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Todas as avaliações

(2.168)

163 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Slecht

Slecht! Wacht al te lang op me sneakers! Nog nooit zoiets meegemaakt

6 de junho de 2025

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wat ontzettend jammer om te horen dat u ontevreden bent over uw ervaring. Wij nemen elke opmerking zeer serieus, omdat wij er alles aan doen om onze klanten blij te maken met hun aankoop.

Helaas kunnen wij op basis van deze review niet vaststellen om welke bestelling het gaat, waardoor wij uw situatie niet verder kunnen controleren. Wij willen u dan ook vriendelijk verzoeken om contact met ons op te nemen via info@sneakerstad.nl onder vermelding van uw ordernummer, zodat wij dit direct voor u kunnen nagaan.

Voor sommige modellen geldt inderdaad een iets langere levertijd, afhankelijk van beschikbaarheid, leveranciers en verzendlocatie. Dit verschilt per product en bestelling. Uiteraard wordt hierover altijd vooraf gecommuniceerd via de productpagina of tijdens het bestelproces. Daarnaast houden wij onze klanten tussentijds op de hoogte van de status, zodat zij weten waar zij aan toe zijn.

Wij begrijpen dat wachten vervelend kan zijn, maar beloven u dat we er alles aan doen om iedere bestelling zo snel mogelijk én zorgvuldig te leveren. Sneakerstad staat voor kwaliteit, transparantie en klanttevredenheid – en we hopen dan ook dat we uw vertrouwen mogen terugwinnen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele mooie, stuk voordeligere sneakers gekocht

Hele mooie sneakers gekocht. We moesten er even op wachten (zoals bij de aankoop vermeld) maar we werden netjes op de hoogte gehouden over het verloop van de zending!
Ik zou er de volgende keer weer wat bestellen. Het scheelde veel geld, maar je moet er geen haast mee hebben!

24 de abril de 2025

Hallo beste A. Plomp,

Hartelijk dank voor uw genereuze 5-sterrenreview op Trustpilot! We zijn verheugd te vernemen dat u tevreden bent met uw ervaring bij Sneakerstad.

Daarbij nogmaals onze complimenten voor de genomen tijd en support om duidelijke en waardevolle inzichten voor andere lezers te schrijven die op zoek zijn naar een beter
beeld van wat ze kunnen verwachten bij Sneakerstad.

We streven er voortdurend naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en state of the art producten te leveren. Het is daarom extra bemoedigend om te horen dat we daarin geslaagd zijn bij uw recente aankoop.

Nogmaals, namens het hele team, danken wij u voor uw tijd en moeite om uw positieve ervaring te delen. Mocht u in de toekomst verdere vragen of behoeften hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kunnen namelijk niet wachten tot wij jou op welk manier dan ook van dienst mogen zijn.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Je hoort wat negatieve geluiden over…

Je hoort wat negatieve geluiden over sneakerstad
Maar mijn ervaring zegt wat anders de service is fantastisch
Je wordt vriendelijk geholpen en snel
de schoenen binnen de beloofde tijd opgestuurd had de verkeerde maat binnen paar dagen opgelost dikke duim voor sneakerstad
Ga in de toekomst zeker weer hier bestellen

4 de junho de 2025

Hallo beste Jeroen Geurts,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Artikel ziet er goed uit maar bezorg tijd is wel lang

De bezorgtijd is erg lang maar je wordt daar aan tegen wel goed op de hoogte gehouden waar het proces zich bevindt met betrekking tot levering . verder ziet alles d’r gewoon goed uit qua verpakking en het bestelde artikel.

7 de maio de 2025

Hallo beste Wattingen,

Hartelijk dank voor uw genereuze 4-sterrenreview op Trustpilot! We zijn verheugd te vernemen dat u tevreden bent met uw ervaring bij Sneakerstad.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De Air Jordan 4 “Military Black” zijn…

De Air Jordan 4 “Military Black” zijn helemaal authentiek en zien er fantastisch uit. De details en afwerking zijn dik in orde – precies zoals het hoort. Levering was snel en netjes, en de service was prima. Enige minpuntje: de doos was licht beschadigd, maar de schoenen zelf waren in perfecte staat. Zeker een aanrader!

2 de junho de 2025

Hallo beste Maarten,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top bad I had to wait top long for my…

Top bad I had to wait top long for my sneakers.
But I was mept very well informeer by mail and that made up for a lot.
I am very happy with the sneakers, it was worth the wait.

3 de junho de 2025

Hello dear Janny Blanket,

Thank you very much for your generous 5-star review on Trustpilot! We are delighted to hear that you are satisfied with your experience at Sneakerstad.

We would like to once again compliment you for taking the time and support to write clear and valuable insights for other readers who are looking for a better
picture of what to expect at Sneakerstad.

We continually strive to provide our customers with the best possible service and deliver state of the art products. It is therefore extra encouraging to hear that we have succeeded in this with your recent purchase.

Once again, on behalf of the entire team, we thank you for taking the time and effort to share your positive experience. Should you have any further questions or needs in the future, please do not hesitate to contact us. We cannot wait to be of service to you in any way.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De sneakers zijn goed geleverd

De sneakers zijn goed geleverd. Ik moest er wel even op wachten dus even was er twijfel maar alles is goed gegaan.

11 de maio de 2025

Hallo beste Luuk Dijkhuis,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fast delivery,easy to order,you got…

Fast delivery,easy to order,you got updates about your order regarly

12 de maio de 2025

Hello dear Bert Hamers,

picture of what to expect at Sneakerstad.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie schoenen voor een zeer goede…

Mooie schoenen voor een zeer goede prijs. Snelle levering en vriendelijke klantenservice.

31 de maio de 2025

Hallo beste InaCrist Cris,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Good communication About the expexted…

Good communication About the expexted delivery time. Also status updates. I buy my next shoes again here.

2 de maio de 2025

Hallo beste Erik V. R,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Deze site lijkt niet betrouwbaar

Deze avond een paar sneakers besteld. Toen ik wilde betalen via ‘Mastercard’ lukte dit niet (2x geprobeerd)
Enkele ogenblikken later kreeg ik een melding (van Mastercard zelf) dat mijn kaart tijdelijk geblokkeerd is omwille van vermoeden van fraude.
Dus mensen let op met deze site.

30 de maio de 2025

Beste Peter,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. We vinden het spijtig om te horen dat je problemen hebt ondervonden tijdens het afronden van je betaling en begrijpen dat een melding van mogelijke fraude via Mastercard tot zorgen kan leiden.

Graag willen we benadrukken dat Sneakerstad een betrouwbare en volledig veilige webshop is. Wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalpartners die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Onze webshop is al jarenlang actief en wordt dagelijks bezocht door een grote en loyale klantenkring die probleemloos gebruikmaakt van diverse betaalmethoden, waaronder Mastercard.

Wat er in jouw situatie waarschijnlijk is gebeurd, is dat de automatische fraudepreventiesystemen van Mastercard zelf hebben ingegrepen. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen bij:

Meerdere mislukte pogingen in korte tijd

Een betaling vanaf een onbekend apparaat of netwerk

Tijdelijke storingen of overbelasting bij de kaartuitgever

Extra waakzaamheid op basis van de kaartinstellingen of locatie

Dergelijke blokkades worden automatisch uitgevoerd als voorzorgsmaatregel door de bank of kaartmaatschappij — dit staat volledig los van de betrouwbaarheid of veiligheid van onze website.

U heeft een volledig automatische mail ontvangen en als u contact opneemt met de maatschapij zult u te horen krijgen dat het niets te doen heeft met de betrouwbaarheid van Sneakerstad

We nodigen je van harte uit om bij vragen of twijfels contact met ons op te nemen via info@sneakerstad.nl. We helpen je graag persoonlijk verder en kunnen indien gewenst een alternatieve betaalmethode of begeleiding bij je bestelling aanbieden.

Bij Sneakerstad staat klanttevredenheid voorop. Onze lange staat van dienst, uitstekende service en grote groep vaste klanten vormen de kern van wie wij zijn. Wij doen er alles aan om het winkelen bij ons niet alleen betrouwbaar, maar ook prettig en zorgeloos te maken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede hulp en bediening alleen levering…

Goede hulp en bediening alleen levering duurt wel echt lang maar voor de rest is het goed het is mijn eerste keer bestellen mijn pakket komt morgen aan dan beoordeel ik weer

26 de maio de 2025

Hallo beste Blessing .KM,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na mijn vorige review moet ik…

Na mijn vorige review moet ik sneakerstad ook complimenteren hoe ze mijn klacht hebben opgelost. Ik heb heel snel mijn geld terug gestort gekregen dus voor dat geef ik ze 5 sterren.

Mariane

26 de maio de 2025

Hallo beste Verginia Vigelandzoon,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De post deed er enorm lang over en…

De post deed er enorm lang over en daardoor dacht ik dat het verkeerd zou eindigen, maar de klantenservice was er fijn en dacht ook mee. Top.

18 de maio de 2025

Hallo beste M.M.H. Snoeks,

Dodgy

Odered a pair of Green Nike Air Max which took 3 weeks to arrive. At first they looked pretty good and with the usual excellent Nike quality. Unfortunately when wearing them outside in daylight I noticed the left trainer is a nice subtle Green colour, and the right trainer a different, darker Green colour. Odd shoes! I don't believe for one second that Nike's quality control would have let that pass??? I guess I'll use them for football training or cross country running etc. and will order my next pair of trainers from the official Nike site where I'll assured they'll be genuine Nike's, albeit somewhat dearer. You get what you pays for.

23 de maio de 2025

Dear Caparn,

Thank you for taking the time to share your feedback. We’re truly sorry to hear about your experience and fully understand your concerns.

Please allow us to reassure you: Sneakerstad is an established and trustworthy retailer, known for our commitment to quality, service, and customer satisfaction. We only supply 100% authentic products sourced from verified and reputable suppliers. Over the years, we’ve built strong, lasting relationships with thousands of loyal customers who count on us for both our reliability and pricing.

What you've described appears to be an isolated manufacturing defect, which—although rare—can occur even with original branded products. In such cases, we absolutely encourage our customers to contact our support team directly at [info@sneakerstad.nl], so we can provide an appropriate solution, whether that be a return, exchange, or refund.

Please know that we take product quality and customer satisfaction seriously, and we would’ve gladly resolved this for you if we had been informed directly. We want every Sneakerstad customer to feel confident and happy with their purchase.

We hope to have the opportunity to serve you again in the future and restore your trust in us.

Warm regards,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima service en alles naar wens…

Prima service en alles naar wens gegaan. En wie weet voor in de toekomst 👍👍

19 de maio de 2025

Hallo beste Klant,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

IK W8 AL MEER DAN 2 WEKEN OP ME…

IK W8 AL MEER DAN 2 WEKEN OP ME BESTELLING EN IK HEB HET NOG STEEDS NIET BINNEN. IK VIND DAT EEN ZEER SLECHTE ZAAK. ZE BEANTWOORDEN WEL NETJES MIJN E-MAILS MAAR DAAR KOOP JE NIKS VOOR.

17 de maio de 2025

Beste Nuha,

Bedankt voor uw bericht. We begrijpen volledig dat het enorm frustrerend is om al meer dan twee weken te wachten op een bestelling, en willen u daarvoor onze oprechte excuses aanbieden.

Op 13 mei 5 dagen geleden is er een officieel onderzoek gestart bij de transportdienst omdat uw pakket, ondanks de oorspronkelijke verzendbevestiging, niet is aangekomen. Helaas blijkt nu dat het pakket tijdens het transport is zoekgeraakt. Dit komt zelden voor, maar wanneer het gebeurt, nemen wij dit uiterst serieus.

U bent hiervan eerder destijds op de hoogte gesteld, en inmiddels hebben wij u ook per e-mail benaderd met het verzoek om bevestiging, zodat wij direct uw aankoopbedrag kunnen terugstorten. Zodra wij deze bevestiging van u ontvangen, zorgen wij ervoor dat de terugbetaling snel in orde wordt gemaakt.

Bij Sneakerstad hechten wij veel waarde aan transparantie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Hoewel dit een uitzonderlijke situatie is, willen we benadrukken dat wij altijd blijven meedenken in oplossingen en open communiceren, ook wanneer er iets misgaat.

Mocht u in de toekomst weer bij ons willen bestellen, dan staan wij uiteraard klaar om u de service te bieden die u van ons mag verwachten.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super mooie schoenen besteld mooie…

Super mooie schoenen besteld mooie prijs keurig netjes op tijd ontvangen !!

12 de maio de 2025

Hallo beste Talic,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I ordered a pair of D&G shoes

I ordered a pair of D&G shoes. After more than a month the shoes came, which for ordering a high quality product and paying so much money is unacceptable. They were a total knock-off. I’ve had the same pair before and there was nothing in common. The materials were cheap, the smell of the shoes was unbelievable awful, there were no codes with which I could authenticate them and the insole is unsticked at the first touch, the branding is inconsistent, and the overall construction is nothing close to what one would expect from a luxury brand like Dolce & Gabbana. And instead of receiving an adequate answer I received a general email for a return. Not to mention that every time I text them in english, they reply to me in dutch, which I find very disrespectful. Don’t give your money and don’t waste your time!

28 de abril de 2025

Dear Nadezhda,

Thank you for your review. We're genuinely sorry to hear that you're disappointed with your experience — however, we must respectfully clarify that your assumptions are incorrect.

At Sneakerstad, we take product authenticity extremely seriously. All items we sell — including luxury brands like Dolce & Gabbana — are 100% original, sourced exclusively from trusted and verified European distributors. We do not deal in replicas or imitations under any circumstances. Our reputation, built over many years and supported by thousands of satisfied customers, speaks to our integrity and reliability.

We understand that certain expectations come with luxury purchases, and we regret that you feel those weren’t met in this case. However, factors such as smell, or stiffness can sometimes result from storage or transit — not from lack of authenticity. Additionally, not all designer products include authentication codes, and changes in construction or materials may vary per season or production line, even within official products.

Regarding our communication: our team always does its best to respond in English when contacted in English. If any reply was mistakenly sent in Dutch, we sincerely apologize — that was never our intention and certainly not meant as disrespect.

We offered a return option because we stand by our service and aim to resolve issues fairly. If you’re still willing to return the product, we’ll gladly process your refund according to our policy.

We hope this provides some clarity. Should you wish to further discuss your concerns, our customer service team is always here to help at info@sneakerstad.nl.

Very positive experience!

I was kept well informed about the progress of my order. The sneakers were delivered on time and in good condition. Overall, my experience was positive!

15 de maio de 2025

Hallo beste Ellen Doeve,

Bram

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.