Ik heb al een paar keer sneakers besteld bij sneakerstad, en altijd zeer tevreden qua leveren, duidelijkheid site en producten. De laatste keer dat ik nieuwe sneakers had besteld duurde de... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
I would give 0 stars if I could. I asked for a refund and only 3 days later they asked if I wanted to “confirm” the transaction… hello? Is there anybody working in your support team? I asked for a ref... Ver mais
Ik was zeer verbaast over deze site. De scherpe prijzen, maar echt super.! Na mijn bestelling een kortingscode gekregen en gebruikt bij mijn laatste aankoop. Helaas werkte die niet en heb ik de klante... Ver mais
Een paar new balance besteld, levering duurde een paar dagen, sneller dan verwacht eigenlijk. Bleken helaas een maat te klein. Omruilen was geen probleem. Ook geen gedoe met eerst geld terug en opnieu... Ver mais
Detalhes da empresa
We love reviews bad and good ones!
Informações de contato
Adres: Capitool 10, Postcode: 7521PL, Plaats: Enschede, Holanda
- Tip: De beller is sneller bel: +31851308561
- sneakerstad.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 93% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
We zijn erg tevreden over Sneakerstad; snelle levering & goede service. We gaan hier vaker bestellen.

Netjes geleverd
Netjes en snel geleverd. En ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling

Worth the wait
Quality trainers, for a great price.
You need to be patient as delivery takes time. However, you are sent regular emails informing you about the process.

Nike Air Max 1 x Concepts 'Heavy'
Hele mooie Nike Air Max 1 x Concepts 'Heavy' besteld en gekregen. Ze waren waarlijk voor een leuke prijsje. De levertijd was wel iets langer, maar dan krijg je ook wat!

Prachtige nikes
Prachtige nikes, snel geleverd en superblij mee.

Great value for money
Found the sneakers I was looking for which were not available in stores in NL.
Took about 2-3 weeks but arrived in good condition. So I also order shoes for my son, same experience.
Prices also really good, so no need to hesitate to order with these guys.

Resposta da Sneakerstad
I bought the same nike air jordan i…
I bought the same nike air jordan i already had but this pair is fake dont buy here there not the original

Resposta da Sneakerstad
De duidelijke communicatie via de mail…
De duidelijke communicatie via de mail waar de schoenen op dat moment verblijven. Ook de geleverde schoenen zijn top en voor een mooie prijs! Een tevreden puber!

Resposta da Sneakerstad
De sneakers are awesome and looking…
De sneakers are awesome and looking great.nice people that helped me.the only thing was that postnl not go fast with sending but further everything was great.

Nu voor 2e keer besteld
Nu voor 2e keer besteld. Kan niet anders zeggen top!! Houden je netjes op de hoogte van de levering. En mocht je vragen hebben zijn ze direct te bereiken en wordt je netjes te woord gestaan. Ik kan alleen maar zeggen top ervaring en het zullen niet mijn laatste paren new balance 9060 zijn😁

Resposta da Sneakerstad
Ze houden je goed op de hoogte van je…
Ze houden je goed op de hoogte van je bestelling en leveren snel.

Zeer uitgebreid assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Leuke en aantrekkelijke prijzen ook voor verschillende schoenen die niet makkelijk te vinden zijn. Bestelling afhandeling gaat supergoed en we zullen hier vaker bestellen.

Resposta da Sneakerstad
Ik ben er een beetje klaar mee
Ik ben er een beetje klaar mee. Ik heb nu 3x nike air max 95's besteld en tot 3x toe krijg ik nadat ze volgens sneakerstad in het 2e distributie centrum zijn gekomen een mail dat het te lang duurt, dat dat ze zorgen baart en dat ze een onderzoek gaan instellen. Ook 3x precies dezelfde mail met een hoop spelfouten.
Vanaf dat moment zijn deze schoenen niet meer te vinden op de website.
Waarschijnlijk konden ze niet meer geleverd worden en deden ze net alsof ze wel in het distributiecentrum aan zijn gekomen.
Hierna wordt, zodra ik reageer, het geld terug gestort. Ik loop hierdoor super leuke schoenen mis. Waarom 3x proberen? Omdat ik dacht: het kan toch niet een derde keer fout gaan. Maar: dus wel.
2 sterren alleen omdat ik 1 paar air max 90's wel heb binnen gekregen en omdat ik mijn geld op zich snel terug had. Maar jeetje wat is het verder een waardeloze toko.

Resposta da Sneakerstad
De schoenen zijn niet echt.
De schoenen zijn niet echt.
De zolen zijn niet zoals mijn andere Nike.
Geen maar in de schoen.
Ze zitten net niet heel goed.
Het heeft zo lang geduurd voordat ik de schoenen heb o tvangen.
Ik ben bang dat als ik ze terug stuur, ik nooit anderen en/ of geld terug krijg.
Om deze reden hou ik de schoenen.
Maar ga ik niet nog een keer bij Seakerstad schoenen kopen.

Mooie sneaker😀
Mooie sneaker😀, snelle service, wil het eigenlijk niet zeggen...maar nergens goedkoper! Nou weet iedereen het
Ik had even problemen met het bestellen online maar na 1 telefoontje was het opgelost bij de klantenservice!

Good experience, good pricing
It took a while to receive my order, but Sneakerstad kept me up to date constantly about the status of my order. I really appreciated that.

Resposta da Sneakerstad
Het duurt even, maar dan heb je ook wat!
Het duurt even, maar dan heb je ook wat!
Zeer tevreden over de geleverde schoenen en de communicatie over de levering. Het duurde langer dan voor ons gebruikelijk maar we werden tussentijds op de hoogte gehouden, dat was prettig.

Resposta da Sneakerstad
Had newbalance 9060 besteld en zag…
Had newbalance 9060 besteld en zag later pas de reviews. Hier was ik wel van geschrokken en heb hierover ook een mail over gestuurd naar sneakerstad, waarop ze mij al snel gerust stelde en daarna ook steeds updates gaven over het verloop van de bestelling. Het heeft wel 3 weken geduurd voor ik ze had maar dat staat ook gewoon op de site dat het 2 tot 23 werkdagen kan duren.

Slecht
Slecht! Wacht al te lang op me sneakers! Nog nooit zoiets meegemaakt

Resposta da Sneakerstad
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.