Solvari België Avaliações 2.376

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lead de très mauvaise qualité, non vérifié par la plate-forme, problème déjà signalé par e-mail et impossible de contester les leads pourris. Amis indépendants, réfléchissez-y à 2 fois avant de... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hadden reeds een offerte aangevraagd bij Murprotec. Deze hadden een gigantisch bedrag gevraagd. Door via Solvari het probleem aan te kaarten, kwam er snel reactie van andere bedrijven en konden w... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

U had ons 4 firma's doorgegeven. Die hebben allemaal binnen de twee dagen gereageerd. Twee waren geïnteresseerd en hebben een afspraak voor offerte gemaakt. Voor de andere twee was ons werk te klein... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Comércio online

Escrito pela empresa

Via Solvari vinden consumenten de beste specialisten én deal voor honderden klussen in en rond het huis. Consumenten die hun droomhuis willen realiseren kunnen bij ons terecht voor informatie over de klus(sen) die ze uit willen laten voeren, inspiratie en gratis offertes.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 96% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Heel bekwame mensen.

Goede uitleg, duidelijk, komt heel professioneel over. Maakt goede afspraken, stipt, werken netjes, vriendelijk. Alles verlopen zoals het hoort.

30 de janeiro de 2026

Misbruik van persoonlijke gegevens

Ik werd opgebeld toen ik net verhuisd was. Ik weet niet hoe zij aan mijn gegevens zijn geraakt. Na meerdere keren te hebben gevraagd waarom ik werd opgebeld, kreeg ik een hele resem vragen over me heen waar ik eerlijk op heb geantwoord dat ik misschien ooit wel renovaties zou laten uitvoeren maar niet binnen het jaar. Aan de telefoon werd voorgesteld me toch al een vergelijking op te sturen tussen verschillende bedrijven. Op zich leek me dat interessant genoeg. Wat bleek, mijn contactgegevens werden uitgebreid doorgestuurd naar verschillende bedrijven die me zelf contacteerden. Ik heb hier GEEN toestemming voor gegeven. De bedrijven in kwestie wisten niet dat ik niet zou verbouwen en dat ik enkel om een vergelijking had gevraagd. Bij navragen bij hen, bleek dat deze bedrijven betaald hadden om mijn informatie te kunnen verkrijgen.

Ik ben niet te spreken over deze “dienstverlening”. Op mijn kap werd geld verdiend voor iets waar ik absoluut niet op de hoogte was en waarvoor mijn persoonlijke informatie werd verkocht zonder medeweten. Bijkomend ben ik op een week tijd door erg veel bedrijven opgebeld waar ik steeds dezelfde uitleg aan moest geven.

Dit is gewoon niet ok.

22 de dezembro de 2025

Dag Marlies,

Het spijt ons oprecht dat dit voor jou zo is verlopen. We begrijpen volledig dat dit voor jou aanvoelt als een inbreuk op je privacy en dat dit erg vervelend is geweest.

Het is de bedoeling dat contactgegevens alleen gedeeld worden met vakspecialisten na duidelijke toestemming en enkel in het kader van een aanvraag. Als dat in jouw geval niet correct is gecommuniceerd, dan nemen we dat zeer ernstig.

We hebben dit intern laten onderzoeken en bekijken dit graag ook persoonlijk met jou. Je kan ons contacteren via privacy@solvari.com of 02 888 60 55, dan zoeken we samen naar een oplossing en kunnen we je gegevens indien gewenst verwijderen.

Met vriendelijke groeten,
Hannah van Solvari

Très réactif et compétent

Très réactif et compétent, avec une excellente communication. L’équipe se soucie réellement de sa clientèle et n’hésite pas à appeler les clients pour vérifier l’avancement des dossiers. Franchement très utile pour mettre en relation les clients avec les différents corps de métier et trouver rapidement les bons professionnels sauf que les devis sont excessivement chers dommages 😉

20 de janeiro de 2026

Offerte reeds ondertekend

Uit de 3 firma´s die zijn langsgeweest heeft AVG ons overtuigd van hun systeem met ATG certifiaat. Offerte was prijs/kwaliteit zeer goed. Daarom ook direct getekend. Uitvoering staat reeds gepland

21 de janeiro de 2026

Pas contente !!!!

Impossible de se désinscrire de ce site, je continue à recevoir des mails et même récemment l'appel d'une société alors que mon problème date d'il y a plus de 2 ans où on ne m'a rien proposé. On me dit de me loguer au site mais je n'ai jamais fait de compte. Reste sourd à mes mails où je demande de me retirer de leur liste.

20 de janeiro de 2026

Bonjour Astrid,

Nous sommes sincèrement désolés de lire que vos e-mails sont restés sans réponse. Nous comprenons parfaitement votre frustration et nous excusons pour ce manque de suivi, ce n’est évidemment pas l’expérience que nous souhaitons offrir.

Pour information, il est possible de se désinscrire à tout moment via ce lien : https://www.solvari.be/nl/nieuwsletter/afmelden

Par ailleurs, afin de résoudre définitivement la situation, vous pouvez également nous transmettre vos coordonnées via Trustpilot. Dès réception, je m’engage personnellement à traiter votre demande en priorité et à faire supprimer vos données de nos systèmes internes.

Vous pouvez bien entendu aussi nous contacter via info@solvari.be ou au 02 888 60 55.

Bien à vous,
Hannah de Solvari

Onredelijk

Er werd snel opgebeld nadat ik een aanvraag heb ingediend met als vraag indien men mij mocht opbellen!!??? De telefoniste was heel onduidelijk, moest/wou ook aan het woord blijven, ondanks ik niet begreep waarom men mij opbelt om te vragen mij te mogen opbellen?

7 de janeiro de 2026

Beste Christel,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat dit telefoongesprek verwarrend en onaangenaam aanvoelde, dat is uiteraard niet onze bedoeling.

We nemen soms kort telefonisch contact op na een aanvraag om vanuit Solvari alles te bevestigen en te polsen of je effectief wil dat enkele lokale aannemers je opbellen om offertes op te maken. Maar dat moet altijd duidelijk en respectvol verlopen. Als dat hier niet zo was, bieden we hiervoor onze excuses aan. We nemen dit intern mee om onze aanpak te verbeteren.

Mocht je dit verder willen toelichten of samen met ons willen bekijken, mag je ons altijd contacteren via info@solvari.com of 02 888 60 55.

Met vriendelijke groet,
Hannah van Solvari

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nieuwe ketel

Bedrijf heeft me dezelfde dag nog gebeld en zijn nog op 24 december langs gekomen om mijn nw ketel te plaatsen heel professioneel van begin tot einde zal er zeker nog mee werken in de toekomst

24 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Escroqué par un entrepreneur contacté via Solvari

J'ai contacté un entrepreneur via Solvari
Hameron Building
Bredestraat 35
2000 Antwerpen
GSM : 0486591481
Numéro de compte bancaire
BE92 6503 2590 9923
pour un projet de rénovation cout des travaux environ 50000€.Cette entreprise m'a pris plus de 45000€ avant de disparaitre dans la nature me laissant sans toilette, sans salle de bain, la liste est tellement longue , au qu'une facture ne m'a été remis ,le toit n'a pas été isolé si bien que obligatoire, les matérielles avec de l'amiante n'a pas été enlevés ,la cuisine inachevée, le véranda pas rénové, Actuellement je cherche comment attaquer en justice
Bref l'expérience est tellement mauvaise que j'ai failli faire un AVC

18 de setembro de 2025

Resposta da Solvari België

Nous sommes sincèrement désolés de lire votre expérience. Ce que vous décrivez est extrêmement grave et nous comprenons à quel point cette situation a dû être éprouvante pour vous.

L’entreprise mentionnée n’est plus active sur notre plateforme. Dès que nous avons connaissance de tels signalements, nous intervenons afin d’éviter que d’autres personnes ne soient impactées.

Solvari met en relation des particuliers avec des professionnels, mais nous regrettons profondément que cette situation soit associée à notre service. N’hésitez pas à nous contacter afin de voir comment nous pouvons vous accompagner au mieux. Vous pouvez nous joindre par e-mail à info@solvari.com ou par téléphone au +32 28 88 60 55.

Bien à vous,
Hannah de Solvari

zeer snel geholpen

Ik kreeg binnen de 24 uur reactie van 2 aannemers en een 3de reactie na 48 uur.
Twee zijn ter plaatse gekomen en waren beiden zeer professioneel. Snelle prijsoffertes (die identiek waren).

12 de dezembro de 2025

Installatie thuisbatterij

Solvari stelde aan aantal aannemers voor die me nadien persoonlijk hebben gecontacteerd. Zelf had ik ook nog een aantal aannemers gecontacteerd, maar uiteindelijk heb ik gekozen voor 1 van de door Solvari voorgestelde bedrijven.
Solvari zelf deed ook de nodige opvolging.

29 de agosto de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais