Solvari België Avaliações 2.376

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lead de très mauvaise qualité, non vérifié par la plate-forme, problème déjà signalé par e-mail et impossible de contester les leads pourris. Amis indépendants, réfléchissez-y à 2 fois avant de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hadden reeds een offerte aangevraagd bij Murprotec. Deze hadden een gigantisch bedrag gevraagd. Door via Solvari het probleem aan te kaarten, kwam er snel reactie van andere bedrijven en konden w... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

U had ons 4 firma's doorgegeven. Die hebben allemaal binnen de twee dagen gereageerd. Twee waren geïnteresseerd en hebben een afspraak voor offerte gemaakt. Voor de andere twee was ons werk te klein... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Comércio online

Via Solvari vinden consumenten de beste specialisten én deal voor honderden klussen in en rond het huis. Consumenten die hun droomhuis willen realiseren kunnen bij ons terecht voor informatie over de klus(sen) die ze uit willen laten voeren, inspiratie en gratis offertes.

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

2 mil avaliações

Respondeu a 96% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Datalek of gegevens delen met onbetrouwbare partijen

Via google kreeg ik de melding dat mijn gegevens via Offrea (Solvari) zijn gelekt.
Wat zij doen is je gegevens verzamelen en delen met externe partijen, die niet betrouwbaar zijn. Zo worden je naam, telefoonnummer, mailadres en andere gegevens gedeeld met onbekenden.

17 de março de 2025

Beste Stef,

Dank je om dit onder onze aandacht te brengen. We begrijpen je bezorgdheid rond gegevensbescherming en nemen zulke signalen zeer ernstig.

Bij Solvari worden gegevens enkel gedeeld met geselecteerde vakspecialisten wanneer een gebruiker daar expliciet toestemming voor geeft via een aanvraag. We delen geen gegevens met willekeurige of onbekende partijen. Dat gezegd zijnde, willen we dit specifieke signaal graag grondig nakijken.

Omdat we dit niet publiekelijk kunnen onderzoeken zonder jouw gegevens, nodigen we je uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen via 02 888 60 55 of service@solvari.com. Zo kunnen we nagaan waar de melding vandaan komt en samen bekijken wat er precies is gebeurd.

We staan open voor feedback en nemen privacy en databescherming zeer serieus.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aanhoudend gespam door Solvari België…

Ondanks mijn vorige review blijft Solvari mij dagelijks spammen. Vandaag ben ik ingelogd op hun pagina om te zien of er een mogelijkheid bestaat om uit te schrijven of niet? Maar die is er niet.
Ik krijg in mijn mailbox advertenties voor dakwerkers, crepi-werkers, enz.
Ik ben in geen enkel bedrijf geïnteresseerd.
Bestaat er in België geen regelgeving waar bedrijven zich aan moeten houden?

10 de dezembro de 2025

Beste Greet,

Het spijt ons dat je ongewenste mails ontvangt. Dat moet erg frustrerend zijn en dat willen we graag zo snel mogelijk oplossen.

Je kan je zelf uitschrijven via de link onderaan onze marketing e-mails of via: https://www.solvari.be/nl/nieuwsbrief.

Bij verdere problemen kan je ook terecht bij info@solvari.com of 02 888 60 55. We helpen je met plezier.

Vriendelijke groeten,

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

ik heb de indruk van de 4 bedrijven die…

ik heb de indruk van de 4 bedrijven die over de vloer geweest zijn dat er heel wat verkeerde informatie geven, geen benul hebben van wat ze verkopen en soms exuberant duur zijn.

8 de dezembro de 2025

Resposta da Solvari België

Dag Lieven, bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat je zulke tegenstrijdige informatie kreeg van enkele bedrijven. Dat is niet de ervaring die we willen bieden via Solvari.
Als je ons laat weten om welke bedrijven het gaat, bekijken we dit grondig en helpen we zoeken naar een betere oplossing. Je kan ons steeds bereiken via 02 888 60 55 of info@solvari.com.

Leads trop cher

Leads trop cher
Abonnement au mois non renouvelable mais renouveler sans accord
Leads inutile et non contrôlé donc achat de lead inutile

1 de outubro de 2025

Bonjour Patrick,

Merci pour votre retour. C’est dommage d’apprendre que votre expérience n’a pas été positive.

Nous aimerions vraiment comprendre ce qui s’est passé et vérifier votre dossier, mais nous ne disposons pas de vos informations de contact.

Pouvez-vous nous joindre à support@solvari.com ou au +32 2 888 60 55 ? Nous regarderons cela avec vous et essayerons de trouver une solution.

Bien à vous,
Hannah de Solvari

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onmiddellijk gereageerd op mijn…

Onmiddellijk gereageerd op mijn aanvraag. Ik hoop dat de door hen gecontracteerde firma even efficiënt zijn.
Groet
Denny

3 de dezembro de 2025

Hi Denny,
Dankjewel voor de 5 sterren! Goed om te horen dat je snel geholpen werd. We hopen dat de aangesloten firma’s je evengoed verder ondersteunen.

Inschrijving via Solvari

Na inschrijven bij Solvari ben ik direct opgebeld door verschillende instanties die me vriendelijk hebben geholpen voor vrijblijvende offertes.

3 de dezembro de 2025

Resposta da Solvari België

Bedankt voor je mooie review Leedan! Fijn om te horen dat je zo snel en vriendelijk geholpen werd na je inschrijving. Succes met de verdere stappen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb genoeg keuze gehad om de…

Ik heb genoeg keuze gehad om de offertes te vergelijken en beslissing te nemen. Er wordt ook rekening gehouden met mijn situatie (lokaal en niet te groot bedrijf).

27 de novembro de 2025

Resposta da Solvari België

Dankjewel Eva voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je de offertes goed kon vergelijken en dat de selectie van lokale bedrijven voor jou werkte. Blij dat we konden helpen!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Relaas bezoek dakwerkbedrijven!

De firma's waren tamelijk open en duidelijk. Onze vragen werden zeker beantwoord. Nu ga ik de verschillende offertes vergelijken en nog contact opnemen bij firma's waar ik nog vragen bij heb en dan hopelijk tot een besluit komen om die of die firma een positief antwoord te geven.

26 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het voornaamste was voor mij het…

Het voornaamste was voor mij het wederzijds vertrouwen en de goede uitleg die hij had gegeven om te voorkomen dat het opstijgend vocht ging terug keren. Daarom heb ik ook voor Drytech gekozen en denk wel dat ik de juiste beslissing heb genomen. Half januari komt hij de werken al uitvoeren voor de slaapkamer, gang met loskomend papier en plinten in garage die loskomen en de binnenmuur ook gaat injecteren hetgeen Murprotec enkel de buitenmuur heeft gedaan.

24 de novembro de 2025

Resposta da Solvari België

Wat leuk om te lezen, bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je duidelijke info kreeg en meteen verder geholpen werd. Daar doen we het voor.
Als je nog eens een project hebt waar we je mee kunnen helpen, denken we graag weer mee!

Hannah van Solvari

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.