Solvari België Avaliações 2.376

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lead de très mauvaise qualité, non vérifié par la plate-forme, problème déjà signalé par e-mail et impossible de contester les leads pourris. Amis indépendants, réfléchissez-y à 2 fois avant de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hadden reeds een offerte aangevraagd bij Murprotec. Deze hadden een gigantisch bedrag gevraagd. Door via Solvari het probleem aan te kaarten, kwam er snel reactie van andere bedrijven en konden w... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

U had ons 4 firma's doorgegeven. Die hebben allemaal binnen de twee dagen gereageerd. Twee waren geïnteresseerd en hebben een afspraak voor offerte gemaakt. Voor de andere twee was ons werk te klein... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Comércio online

Via Solvari vinden consumenten de beste specialisten én deal voor honderden klussen in en rond het huis. Consumenten die hun droomhuis willen realiseren kunnen bij ons terecht voor informatie over de klus(sen) die ze uit willen laten voeren, inspiratie en gratis offertes.

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

2 mil avaliações

Respondeu a 96% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Eindeloos contact zonder respect voor de klant

Helaas wordt er keer op keer ons opgebeld voor aannemers en betreffende zelfstandige voor een mogelijke offerte. Aangegeven dat het nu momenteel niet past wegens omstandigheden en toch bellen ze ons. Geen respect voor de vraag van een klant, helaas is dit nu verpest. Bedankt!

25 de novembro de 2025

Beste Timothée,

Het spijt ons dat je herhaaldelijk bent gecontacteerd terwijl je aangaf dat het niet uitkwam. We begrijpen dat dit frustrerend moet zijn en dat hoort niet te gebeuren.

We willen dit graag stoppen en nakijken welke partner of aanvraag hier fout loopt. Neem je even contact met ons op via info@solvari.com of 02 888 60 55? Dan lossen we dit onmiddellijk op.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer duidelijk en correct.

Zeer duidelijk en correct.
Ik waardeer de eerlijkheid enorm.
De informatie was ook duidelijk
Bedankt daarvoor !

20 de novembro de 2025

Dag Jan,
Dankjewel voor je mooie beoordeling! Super om te lezen dat je onze informatie als duidelijk en eerlijk ervaren hebt. Dat is precies waar we naar streven. Veel succes met de volgende stappen!

Zeer vakkundig

Zeer vakkundig , direct alles uitrekenen ,zeggen wat kan en wat niet.Offerte doorgegeven aan de maatschappij (verzekering).Geen enkel minpunt , dank daarvoor !!!

23 de novembro de 2025

Dag Marc,
Dankjewel voor de lovende woorden! Geweldig dat je zo goed geholpen werd door de expert. We zijn blij dat we voor een vlotte match konden zorgen.
Veel succes met de verdere stappen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bekwame vaklieden hebben me…

Bekwame vaklieden hebben me gecontacteerd. Hieruit heb ik de beste keuze kunnen maken.
Dit heeft mij veel tijd bespaard.

24 de novembro de 2025

Dag Natacha,
Bedankt voor je positieve beoordeling. We appreciëren het dat je jouw ervaring met Solvari wilde delen.
Het is fijn om te horen dat ons platform je in contact heeft gebracht met bekwame vaklui en dat je zo zonder tijdverlies de juiste keuze kon maken.
We staan altijd klaar mocht je ons in de toekomst opnieuw nodig hebben!

Geen problemen tot nu

23 de novembro de 2025

Resposta da Solvari België

Bedankt voor de positieve review. We hopen dat je verdere werken helemaal vlekkeloos verlopen!

Fraude!!!!

Brachten ons in contact met een fraudeur. 2700 euro aan voorschot kwijt en dit aan bedriegers die niet eens de werken zijn komen uitvoeren. De Ramenaar/Vaio Bv is de naam van het bedrijf dat door Solvari aangeraden werd als topbedrijf met aansluiting bij hun kwaliteitsfonds!

15 de setembro de 2025

Beste,

Wat ontzettend vervelend om te horen wat er gebeurd is. Onze oprechte excuses voor deze onaangename ervaring.

We willen je graag laten weten dat deze uitvoerder inmiddels volledig geblokkeerd is binnen ons systeem zodra we signalen ontvingen dat er iets misliep. Het ging om iemand die eerder voor een betrouwbaar bedrijf werkte, maar nadien zelfstandig is gestart. Helaas met kwalijke gevolgen.

Vanuit Solvari ondernemen wij inmiddels de gepaste stappen tegen deze uitvoerder.

Als je verdere ondersteuning nodig hebt of samen wilt bekijken welke stappen jij nog kan zetten, staat onze helpdesk voor je klaar via 02 888 60 55 of info@solvari.com. We helpen je graag waar mogelijk.

Enkel inlichtingen

Het was mij vooral te doen om informatie in te winnen. Ik heb duidelijke antwoorden gekregen. Momenteel gaan we een gevelisolatie uitvoeren en later komen dan de dakwerken waarvoor ik inlichtingen wou inwinnen

14 de novembro de 2025

Resposta da Solvari België

Bedankt voor de prachtige review Johan. Leuk om te horen dat onze diensten je zo goed konden helpen! Nog veel succes met de verdere gevelisolatie en dakwerken.

Zeer vriendelijke vrouw

Zeer vriendelijke vrouw, die tijd had voor ook op mijn vragen te antwoorden en me zeer goede uitleg gaf. Vroeg ook wanneer tbeste tijdstip was dat de mensen me konden contacteren.

13 de novembro de 2025

Dag Conny,
Bedankt voor de 5 sterren! Fijn dat je zo een goede ervaring had met ons en dat je dit ook deelt. We wensen je alvast veel succes bij je project.

Snel en vriendelijk

Ihad een heel behulpzame en vriendelijke dame aan de lijn.k

12 de novembro de 2025

Resposta da Solvari België

Bedankt voor de mooie woorden Fernand. Wat fijn om te horen dat je vriendelijk en goed geholpen werd door onze collega! Daar doen we het voor.

Zeer slechte ervaring met afhandeling

Zeer slechte ervaring met afhandeling

4 de novembro de 2025

Beste,

Bedankt om ons op de hoogte te stellen, wat spijtig van je negatieve ervaring. Zou je ons verder kunnen beschrijven wat er fout gegaan is in je ervaring? Je kan altijd terecht bij onze helpdesk via 02 888 60 55 of info@solvari.com .

We horen graag van je en hopen om zo onze service te kunnen verbeteren in de toekomst.

Opgelost onderhoud airco

Iemand gevonden na de tweede zoektocht voor onderhoud airco.

7 de novembro de 2025

Beste,

Wat jammer om te lezen dat je onze werkwijze zo hebt ervaren, dat is uiteraard niet de bedoeling.

Bij Solvari zijn de extra opties zoals spouwisolatie of zonnepanelen volledig vrijblijvend en bedoeld om je beter te helpen als je meerdere energiebesparende werken overweegt. Ze zijn zeker geen voorwaarde om geholpen te worden.

Mogelijk is er iets misgegaan met het formulier of met de communicatie van een aangesloten specialist. Als je ons even kan laten weten over welk formulier of welke expert het precies gaat, dan onderzoeken we dit graag verder. Je kan ons bereiken op 02 888 60 55 of info@solvari.com .

Crepy

Ze hebben ons goed alles uitgelegd maar we zullen het nu niet doen. Wij hebben nog projecten voor binnen het huis

27 de outubro de 2025

Resposta da Solvari België

Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat alles goed werd uitgelegd. Succes met jullie projecten binnenshuis en we helpen jullie graag verder wanneer de tijd rijp is.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.