Somnox geeft mij goede nachtrust. Fijn te koppelen via bluetooth. Vergoeding door mijn zorgverzekering. Ook de verlenging is vergoed. Duidelijke instructie via de app en reacties via de mail keurig en... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Je krijgt, netjes, een mail om je te herinneren aan de verlenging van het abonnement. Daarin zit een knop “Verleng voor 6 maanden en vraag code aan”. De code zou recht geven op een gratis extra hoes.... Ver mais
De Somnox 2 gebruik ik nu 3 wkn en voor mij werkt ie erg goed, hij geeft me ‘s nachts de rust die ik lange tijd niet heb gehad dus slaap zonder de nare dromen waar ik veel last van had. Echt een aan... Ver mais
Ik gebruik Somnox ongeveer een half jaar. Het heeft een paar maanden geduurd voordat ik resultaat merkte, maar nu ben ik superblij dat ik weer redelijk snel in slaap val zonder medicatie. Ik hoop in d... Ver mais
Detalhes da empresa
Bij Somnox helpen we mensen om rust te vinden, waar en wanneer ze dat willen. Onze slimme ademmaatjes simuleren een rustgevende ademhaling die je lichaam vanzelf overneemt, zodat je makkelijker tot rust komt en beter slaapt. Somnox is een Nederlands health-tech bedrijf dat sinds 2016 werkt aan een natuurlijk, alternatief voor de manier waarop we omgaan met stress en slaap. Onze methode is wetenschappelijk onderbouwd en al door duizenden mensen gebruikt om beter te ontspannen, sneller in slaap te vallen en bewuster met hun ademhaling om te gaan. We ontwerpen en produceren in Nederland en bieden onze producten aan via een circulair abonnement, met vergoeding door verschillende Nederlandse zorgverzekeraars.
Informações de contato
Stationsplein 45 C3.063, 3013 AK, Rotterdam, Holanda
- 010 899 4105
- info@somnox.com
- somnox.com
Respondeu a 88% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
De Somnox zorgt dat je ademhaling…
De Somnox zorgt dat je ademhaling rustiger wordt en geeft een gevoel van geborgenheid en rust. Hierdoor val je makkelijk in slaap en slaap je ook rustiger
Ik ben zeer tevreden over de teddy van Somnox.
Ik ben zeer tevreden over de teddy van Somnox. Ik slaap veel rustiger, en adem veel rustiger want als ik naar bed ga is mijn ademhaling altijd veel te hoog door mijn ernstige astma en angstaanvallen. Ik heb lang getwijfeld over de somnox vanwege de prijs maar door goede resultaten van een vriendin ben ik de somnox ook gaan gebruiken en maak veel betere nachten. Mijn lichaam was altijd oververmoeid van het slechte slapen en kan nu voor het eerst sinds zeer lange tijd weer langzaam opladen naar een normaal leefpatroon. Ik zou het zeker iemand aanraden met slaap- ademhalings- en angst problemen. Dank je wel somnox voor de goede ondersteuning.
Elke keer als ik ‘s nachts wakker wordt…
Elke keer als ik ‘s nachts wakker wordt pak ik Somnox vast en zet ‘m 30 minuten aan. Slaap dan weer heerlijk rustig in. Het geeft een rust en kalmte en soms een troostend gevoel. Het blijft ook na maanden effectief.
Het product is het waard
Het product werkt erg fijn, het helpt mij goed bij het opnieuw in slaap vallen wanneer ik s'nachts wakker ben geworden (meestal vanwege de kids). Daarnaast vind ik het overdag ook erg prettig om tot rust te komen. Wanneer ik contact met ze opneem krijg ik altijd zeer snel reactie, altijd op een fijne en duidelijke manier.
Somnox helps me to fall asleep again…
Somnox helps me to fall asleep again when i wake ul at night.
Het apparaat doet waarvoor ik hem heb…
Het apparaat doet waarvoor ik hem heb aangeschaft en helpt mijn rust terug te krijgen in de nacht en slaap hierdoor een stuk beter.
Maak hier je dagelijks ritueel van
Maak hier je dagelijks ritueel van. Helpt om ‘S avonds voor het slapen gaan in een ontspanning te komen en echt heel snel in slaap te vallen. Top apparaat. En check ook zeker je verzekering, want vergoeding is veelal mogelijk.
Geen medicijnen nodig en toch beter…
Geen medicijnen nodig en toch beter slapen
Geeft rust en helpt bij ontspanning
Geeft rust en helpt bij ontspanning, vooral voordat ik ga slapen. Fijn dat je de somnox ook zelf kan instellen naar behoefte. De sombox ligt bij mijn bed en ik merk dat ik de somnox mis als ik een weekendje weg ga. Juist dan helpt de somnox met mijn ademhaling na bijvoorbeeld een avondje weg/uit eten.
Helpt me echt met minder paniek aanvallen
Helpt me echt rustiger te ademen als ik in de nacht in paniek ben en ademen niet meer goed lukt. Heb COPD en had veel nachtelijke paniekaanvallen. Somnox helpt echt!
Aangeschaft voor moeder met alzheimer
Aangeschaft voor moeder met alzheimer. Het helpt haar regelmatig om de slaap weer op te pakken bij nachtelijke onrust
I sleep a lot better now!
I sleep a lot better now. It took some time to get used to and its not a habit yet but I do feel a difference when I do use somnox before sleep.
Somnox helpt me om sneller in te…
Somnox helpt me om sneller in te slapen, langer te kunnen doorslapen en beter uitgerust wakker te worden.
Somnox heeft mij rust gegeven
Somnox heeft mij rust gegeven. Ik kon makkelijker in slaap komen, ook in de nacht als ik wakker werd, gebruikte ik hem weer, en viel ik weer snel in slaap. Somnox geeft rust, daarmee ruimte om tot jezelf te komen en weer te kunnen groeien. Absoluut de moeite waard om te proberen.
Sleeps great and gives you a peaceful…
Sleeps great and gives you a peaceful feeling
Absolute aanrader voor drukke hoofden…
Absolute aanrader voor drukke hoofden die ‘s avonds op rustige ontspannen manier zonder pillen op natuurlijke manier in slaap willen vallen,
Ik had zeker mijn twijfels
Ondanks mijn twijfels de Somnox gekocht, deels omdat de zorgverzekeraar dit vergoedt. Ik ben zeer positief verrast. In het begin voelt het een beetje raar en ongemakkelijk, maar na een tijdje merk ik dat ik het een prettige manier vind om sneller in slaap te vallen
Een geweldig product
Een geweldig product, waarbij je rust, regelmaat vind. En hierdoor beter slaapt.
Ik val rustiger in slaap, ondanks de stress!
Ermee begonnen omdat het eerste halfjaar gedekt werd door mijn verzekering. Maakte zeker een verschil tijdens een zeer stressvolle periode, waardoor ik vanwege piekeren slecht in slaap viel (en ook moeilijk vond om op mijn ademhaling te focussen). Na twee weken merkte ik al dat de somnox een soort ‘veilige haven’ bood. Ik gebruik hem direct als ik wil gaan slapen, soms terwijl ik een boekje lees, anders als ik direct wil slapen. Soms zet ik ook via de bluetooth een podcast aan. Die is dan wat minder goed te verstaan, maar biedt ook fijne achtergrondruis. Het ‘ademhalingsgeluid’ van de somnox kan je ook aanpassen, maar ik vind het juist erg fijn en rustgevend dat hij hoorbaar ademhaalt.
De hoes is na 1x wassen (30 graden) volgens mij iets gekrompen. Daardoor laat het rubberen stuk met de knoppen ‘los’ wanneer ik de hoes er helemaal goed op zet. Ik moet hiervoor nog even contact opnemen met somnox. Het is verder geen probleem en alles doet het nog.
Verder: probeer het! Niet geschoten is altijd mis! Ik vind het megafijn en voel me nu direct rustiger als ik somnox vastheb.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.