Somnox geeft mij goede nachtrust. Fijn te koppelen via bluetooth. Vergoeding door mijn zorgverzekering. Ook de verlenging is vergoed. Duidelijke instructie via de app en reacties via de mail keurig en... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Je krijgt, netjes, een mail om je te herinneren aan de verlenging van het abonnement. Daarin zit een knop “Verleng voor 6 maanden en vraag code aan”. De code zou recht geven op een gratis extra hoes.... Ver mais
De Somnox 2 gebruik ik nu 3 wkn en voor mij werkt ie erg goed, hij geeft me ‘s nachts de rust die ik lange tijd niet heb gehad dus slaap zonder de nare dromen waar ik veel last van had. Echt een aan... Ver mais
Ik gebruik Somnox ongeveer een half jaar. Het heeft een paar maanden geduurd voordat ik resultaat merkte, maar nu ben ik superblij dat ik weer redelijk snel in slaap val zonder medicatie. Ik hoop in d... Ver mais
Detalhes da empresa
Bij Somnox helpen we mensen om rust te vinden, waar en wanneer ze dat willen. Onze slimme ademmaatjes simuleren een rustgevende ademhaling die je lichaam vanzelf overneemt, zodat je makkelijker tot rust komt en beter slaapt. Somnox is een Nederlands health-tech bedrijf dat sinds 2016 werkt aan een natuurlijk, alternatief voor de manier waarop we omgaan met stress en slaap. Onze methode is wetenschappelijk onderbouwd en al door duizenden mensen gebruikt om beter te ontspannen, sneller in slaap te vallen en bewuster met hun ademhaling om te gaan. We ontwerpen en produceren in Nederland en bieden onze producten aan via een circulair abonnement, met vergoeding door verschillende Nederlandse zorgverzekeraars.
Informações de contato
Stationsplein 45 C3.063, 3013 AK, Rotterdam, Holanda
- 010 899 4105
- info@somnox.com
- somnox.com
Respondeu a 88% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Perfect als je niet in slaap kan vallen…
Perfect als je niet in slaap kan vallen het meditatie muziekje , waarvan het geluid zo zacht gezet kan worden als je wilt, en de ademhaling van de Somnox zorgen dat je gedachten rustiger worden
Somnox is mijn slaapmaatje
Somnox is (na verloop van tijd) voor mij de ideale manier om me te focussen op het geluid van de Somnox. Hierdoor val ik sneller en ontspannen in slaap. Als ik ' s nachts wakker wordt, pak ik de Somnox weer en het helpt mij enorm.
Fijn hulpmiddel om te ontspannen
Fijn hulpmiddel om te ontspannen en om ontspannen in slaap te vallen. Goede helpdesk als je vragen hebt. En via de app kun je goed zien hoe bijv je ademhaling rustiger wordt. Of een aner rustgevend geluid of muziekje kiezen of dat even uitzetten.
De Somnox helpt me om in slaap te…
De Somnox helpt me om in slaap te vallen. De verschillende ademhalingsoefeningen die je in kan stellen zijn fijn om uit te proberen. Ik ben heel tevreden.
Het zachte ademen van Somnox maakt mij…
Het zachte ademen van Somnox maakt mij rustig waardoor ik makkelijker inslaap. Als ik in de nacht wakker word zet ik hem meteen weer aan om weer snel in slaap te vallen. Ik heb hem nu bijna een half jaar.
Een rustpunt in een woelig bestaan
Even wennen in het begin,je kent het niet maar nu wul ik niet meer zonder.
Zachte muziek en rustig ademen.
Heel ontspannen en rustig nadenken over de dingen of lekker loslaten.
Ook overdag een klein uurtje.
Je krijgt nieuwe energie.
Het gaat echt bij je levensritme horen
Ik merk heel veel verschil wanneer ik…
Ik merk heel veel verschil wanneer ik met de somnox slaap. Ik slaap sneller in en wanneer ik snachts toch wakker word, zet je hem weer aan en na 30 tot 45 minuten gaat hij weer uit.
Ik heb hem nu al een hele poos maar ben…
Ik heb hem nu al een hele poos maar ben er nog steeds erg blij mee.
In het begint voelt het ontwenning om…
In het begint voelt het ontwenning om met Somnox mee te ademen totdat ik merkte dat de Somnox mijn ademhaling overnam. Dat maakt mij bewust van mijn eigen ademhaling waardoor ik rust in mijn hoofd kreeg en kon ontspannen.
Een beetje verschil doet al wonderen
Ik heb Somnox aangeschaft omdat ik last heb van angst en paniekklachten, onder andere door PTSS. Hierdoor lukte het me vaak niet om in slaap te vallen en haalde ik mijn slaap vooral in het weekend in, wanneer ik kon uitslapen.
De eerste keer dat ik Somnox gebruikte, merkte ik eigenlijk meteen al verschil. De ruis in mijn hoofd werd rustiger en ik voelde me merkbaar meer ontspannen. Dat alleen al gaf me vertrouwen.
Na verloop van tijd merkte ik dat ik minder afhankelijk werd van het weekend om bij te slapen. Doordeweeks lukt het me nu ook vaker om in slaap te vallen, wat voor mij echt een grote stap is. Mijn nachten zijn nog niet perfect en soms nog wat kort, maar het verschil met daarvoor is voor mij echt heel waardevol.
Daarnaast wil ik ook benoemen dat de service erg goed is. Het voelt als een klein, betrokken team dat echt zijn best doet om je zo goed mogelijk te helpen, en dat maakt de ervaring extra positief.
Jouw persoonlijke ademcoach
Somnox is alsof je ten alle tijd een persoonlijke ademcoach naast je hebt. Hij checkt in op jouw ademtempo en brengt je d.m.v. de sensor langzaam naar een rustiger en dieper adempatroon. Hierdoor voel ik de rust zowel in mijn lijf als hoofd terugkeren.
De laatste 15 jaar heb ik veel moeite met in slaap vallen. Mijn hoofd staat constant aan. Eerst keek ik een serie of luisterde naar een podcast om mijn aandacht af te leiden. Het werkte, maar diep slapen daar was geen sprake van. Met Somnox heb ik geen scherm meer nodig om rustig te worden. Ik slaap beter en voel me overdag energieker.
Ik heb hem omdat ik te vroeg wakker…
Ik heb hem omdat ik te vroeg wakker wordt en door de somnox te gebruiken kan ik rustig blijven of wordt ik niet gefrustreerd .
Je krijgt genoeg info om hem te gebruiken.
Ik heb er baat bij en ben er blij mee .
uit de pieker-modus met de Somnox
Het helpt mij echt om m'n brein / gedachten een andere kant op te sturen. Ik heb 'm al aan twee mensen aangeraden. Dat zegt ook wel wat!
Jammer alleen dat drie! mails over de batterij die niet oké is, nog niet beantwoord is....., en het dus nog niet is opgelost. Als ik m'n somnox ervoor terug moet sturen, ga ik m zeker weten heel erg missen daar zie ik dan ook tegen op. Zegt ook genoeg denk ik.
It really helps me to fall asleep!
It really helps me to fall asleep faster when I'm stressed or when I wake up in the middle of the night. Also when on holiday or in a hospital I use it to feel more relaxed during the night.
I really recommend it to anyone who experiences stress or insomnia :)
Somnox helpt mij enorm om voor het slapen gaan
Somnox helpt mij enorm om voor het slapen gaan tot diepe ontspanning te komen. Zodat ik sneller en dieper slaap.
Mooi product en fijne service omtrent…
Mooi product en fijne service omtrent een reparatie.
Geweldig
Wat ben ik blij dat ik toch heb geprobeerd ondanks lang twijfelen. Ik kwam maar niet in slaap en de angst om te slapen was heel groot. Door somnox overdag te gebruiken om te ontprikkelenn en te ontspannen kwam ik savonds weer in slaap en werd de angst minder. Maar geef het wel paar weken de tijd voordat het echt werkt.
Somnox: probeer het gewoon!
Ik val een stuk sneller in slaap en lig comfortabeler in mijn bed dankzij de Somnox. Ik raad het dan ook zeker aan om te proberen.
Erg blij met mijn somnox
Ik ontspan moeilijk en hadveel moeite met in slaap vallen. Overdag gebruik ik de Somnox een half uurtje om te ontspannen. Als ik naar bed ga gebruik ik de Somnox ook. Het is geen wondermiddel, maar al val ik niet in slaap, ik ontspan toch. Het helpt me om me op de ademhaling van de Somnox te richten. Uiteindelijk ga ik ook steeds rustiger ademen en ontspan ik. Ik zou niet meer zonder mijn Somnox willen.
reguleren ademhaling
Ik gebruik de somnox om mijn ademhaling te reguleren. Ik vind dat een van de moeilijkste dingen om te doen. Uiteindelijk wil ik hem gebruiken om beter te slapen maar dat durf ik nog niet. De reden is dat ik nog steeds wat hyper word van het oefenen met de ademhaling. Ik vind de ondersteuning heel goed. Als ik een mail stuur krijg ik een fijne, empathische en helpende reactie.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.