Somnox geeft mij goede nachtrust. Fijn te koppelen via bluetooth. Vergoeding door mijn zorgverzekering. Ook de verlenging is vergoed. Duidelijke instructie via de app en reacties via de mail keurig en... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Je krijgt, netjes, een mail om je te herinneren aan de verlenging van het abonnement. Daarin zit een knop “Verleng voor 6 maanden en vraag code aan”. De code zou recht geven op een gratis extra hoes.... Ver mais
De Somnox 2 gebruik ik nu 3 wkn en voor mij werkt ie erg goed, hij geeft me ‘s nachts de rust die ik lange tijd niet heb gehad dus slaap zonder de nare dromen waar ik veel last van had. Echt een aan... Ver mais
Ik gebruik Somnox ongeveer een half jaar. Het heeft een paar maanden geduurd voordat ik resultaat merkte, maar nu ben ik superblij dat ik weer redelijk snel in slaap val zonder medicatie. Ik hoop in d... Ver mais
Detalhes da empresa
Bij Somnox helpen we mensen om rust te vinden, waar en wanneer ze dat willen. Onze slimme ademmaatjes simuleren een rustgevende ademhaling die je lichaam vanzelf overneemt, zodat je makkelijker tot rust komt en beter slaapt. Somnox is een Nederlands health-tech bedrijf dat sinds 2016 werkt aan een natuurlijk, alternatief voor de manier waarop we omgaan met stress en slaap. Onze methode is wetenschappelijk onderbouwd en al door duizenden mensen gebruikt om beter te ontspannen, sneller in slaap te vallen en bewuster met hun ademhaling om te gaan. We ontwerpen en produceren in Nederland en bieden onze producten aan via een circulair abonnement, met vergoeding door verschillende Nederlandse zorgverzekeraars.
Informações de contato
Stationsplein 45 C3.063, 3013 AK, Rotterdam, Holanda
- 010 899 4105
- info@somnox.com
- somnox.com
Respondeu a 88% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Somnox
De somnox is een geweldig product en het helpt mij om beter te slapen
Somnox helpt me echt bij het in slaap vallen…
Somnox helpt me echt bij het in slaap vallen en bij het weer in slaap vallen wanneer ik onrustig wakker word.
Het geeft rust en troost. Maar ook de slaap statistieken van mijn smart-watch liegen niet. Mijn slaap kwaliteit en ‘overnight HRV waarden zijn significant gestegen.
Ik zou Somnox iedereen
Ik zou Somnox iedereen gunnen die slecht slaapt of stress/paniekaanvallen ervaart.
Ik ervaar bij regelmatig gebruik dat ik heerlijk ommntspannen ben en goed kan slapen! Ook makkelijk in bediening!
Wij hebben de Somnox besteld voor mijn…
Wij hebben de Somnox besteld voor mijn schoonmoeder. Zij heeft er veel baat bij. Zowel overdag als tijdens de nacht wordt zij er rustiger van.
Ook het contact met de klantenservice is zeer goed verlopen. Snel reactie en fijne medewerkers die meedenken.
Geweldig in hoofdletters
Geweldig maar dan absoluut in hoofdletters geschreven. G E W E L D I G
Team Somnox laat zien dat service en sales hand in hand gaan. Reparatie binnen 24 uur gerealiseerd, klacht opgelost. Ik kan alleen maar zeggen TOP.
Het werkt niet en je bent je geld kwijt
Ik heb hem aangeschaft via de aanbieding dat de verzekering dit zou betalen maar dit was helaas niet zo. Dus zelf betaald. Echter, als je t verplichte abonnement wil stoppen moet je hem terugsturen dus 300 euro aan kosten gemaakt! maar je mag hem niet houden als je wil stoppen met het abonnement. Heel vreemde manier van verkoop.
Zeer tevreden.
Zeer tevreden over de Somnox.
En het telefonisch contact is heel fijn, een goed luisterend oor en beloftes direct opgepakt met de bijbehorende actie en terugkoppeling. Geweldig, hier kunnen veel instanties/ondernemingen een voorbeeld aan nemen.

Een goede investering!
We hebben de Somnox 1 op 15 maart 2021 gekocht en het werkt prima. Onlangs een klein defect, dat het bedrijf snel heeft opgelost. De Somnox 1 doet je lekker slapen.

Service zoals het hoort!
De Somnox 2 van mijn 96-jarige moeder wilde helaas niet meer opladen, waarschijnlijk door haar eigen toedoen. Nadat ik het bedrijf een e-mail had gestuurd, kreeg ik al heel snel een vriendelijke reactie met een retourlabel. Ik mocht de Somnox 2 kosteloos opsturen voor reparatie.
Tot mijn verrassing had ik hem binnen een paar dagen weer terug in huis — volledig en helemaal kosteloos gerepareerd!
Wat een fantastische service. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen! 👍

Blij met somnox
Blij met de Somnox, ik moest er wel een paar weken aan wennen, vooral dat je toch een geluidje hoort en moet wennen aan het mee-ademen. Het geeft me rust bij het inslaap vallen en pak m er snachts ook bij. Partner heeft er geen last van.
Ik heb goed uitgezocht welke zorgverzekeraar en aanvullende verzekering ik nodig had voor een vergoeding. Er staat een heleboel informatie op de site, na wat verdere uitzoek werk ben ik uitgekomen op a.s.r. en kreeg ik al snel 100 euro op mijn rekening. Verder nog een vergoeding van 50 euro met a.s.r. vitality kunnen krijgen na een paar weken goed bewegen en punten sparen. Nu kan ik met 50 euro dit voor 6 maanden proberen!
Helaas had mijn somnox snel een reparatie nodig, maar dit werd erg snel opgepakt en was binnen een dag gerepareerd!

Resposta da Somnox
Goed effect en goede service
Somnox zorgt ervoor dat ik mij minder onrustig voel. Daarnaast is de service erg goed. Mijn Somnox haperde en binnen 2 dagen had ik een nieuwe ontvangen en mocht ik mijn oude retour sturen. Erg blij mee. Bedankt!

Reparatie
Onze Somnox deed het niet meer. Contact opgenomen en zeer fijn en vriendelijk geholpen. Het bleek iets meer te zijn dan gewoon niet doen. (helaas was de garantieperiode verlopen) Van tevoren door gekregen wat de maximale kosten zouden kunnen zijn. Dat was de moeite waard om de Somnox op te sturen. Keurig via de mail op de hoogte gehouden en daarna weer gerepareerd ontvangen. We kunnen de Somnox weer heerlijk gebruiken. De kosten vielen uiteindelijk ook mee.

Resposta da Somnox
Somnox heeft mij enorm geholpen
Somnox heeft mij enorm geholpen!
Het heeft me rust gemaakt op de momenten dat ik het nodig had. Ook heeft het me geholpen om rustiger in slaap te vallen! Gebruik hem elke dag weer met veel plezier!

Fantastische reparatie-service
Gebruik al enkele jaren dagelijks de Somnox (2). Maar deze ging helaas kapot na een update. Ik kon 'em opsturen, binnen een mum van tijd gerepareerd weer retour. Zonder kosten (en dat buiten de garantietermijn!). Top service.

Wordt maar niet verstuurd
Heb weken geleden een somnox besteld. Volgens de website zou deze een week later geleverd kunnen worden. Maar zit nu al weken te wachten en wordt nog steeds niks verstuurd. Ik heb er vaak achteraan gemaild, maar krijg telkens valse beloften die ze niet nakomen. Hopelijk gaan ze eindelijk het een keer opsturen. Over het product zelf kan ik dus nog niks zeggen.

Resposta da Somnox
Dit is mij tweede jaar dat ik Somnox…
Dit is mij tweede jaar dat ik Somnox heb besteld via het zilveren kruis programma! Ik ben super blij dat ik mijn vriend weer terug heb ! Nu dat ik weer heel slecht slaap val ik weer sneller in slaap als ik hem weer aanzet in de nacht! Ook mijn dochter vind het fijn om bij zich te houden met haar examen stress en helpt haar weer rustig te worden en weer focus te krijgen! Ik heb geen andere woorden dan dat Somnox een heel grote hulpmiddel is in ons huis en ook de mensen die daar werken zijn super lief en geven altijd goede adviezen op je vragen!!!! 🥰

Resposta da Somnox
Ik had een probleem met mijn somnox en…
Ik had een probleem met mijn somnox en ik mocht het apparaat kosteloos terugsturen. Binnen een dag is hij gerepareerd en opgestuurd. Echt een heel goede service 😀

Resposta da Somnox
Ik ben heel tevreden met mijn Somnox
Ik ben heel tevreden met mijn Somnox. Het zorgt voor rust voor het slapengaan. Echt een aanrader!

Somnox maakt ENORM verschil
Ik wilde jullie even persoonlijk laten weten hoe blij wij zijn met de Somnox die we voor onze dochter Iza hebben besteld.
Ik klop het af, want ik vind het bijna spannend om hardop te zeggen, maar de verandering is echt enorm.
Ze slaapt niet alleen eerder in, maar gaat vooral met veel meer rust naar bed. Ze had altijd stress zodra het begon te schemeren, dan voelde ze de avond aankomen en wist ze: zo moet ik weer slapen. Dat is helemaal weg.
En misschien nog belangrijker: als ze ’s nachts wakker werd, had ze een diepe angst om alleen wakker te zijn terwijl wij sliepen. Nu gaat dat ook goed. Ze heeft nog wel even paniek, maar dan doet ze de Somnox aan, ademt mee, en komt ze erdoorheen.
Het mooiste: ze is vannacht voor het eerst sinds tijden weer gaan logeren bij opa en oma. En ze belde vanochtend om te vertellen hoe goed het was gegaan.
Het is natuurlijk een combinatie van factoren – ze is weer iets ouder en we zijn ook naar een psycholoog geweest – maar een groot deel ligt echt aan de Somnox. Ze leert nu door haar gedachten en angsten heen te ademen.
Kortom: heel veel dank. Wat jullie maken maakt echt verschil!

Resposta da Somnox
Nadat ik Somnox een half jaar had
Nadat ik Somnox een half jaar had.
Dacht ik ik heb hem niet meer nodig.
Dus teruggestuurd geen enkel probleem.
Maar na een week miste ik hem heel erg.
Nu heb ik er weer één en doe het nooit meer weg.
Ben er meer dan tevreden mee
. E.J.de Keijzer

Resposta da Somnox
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.