Virkeligt flotte, og virker som de skal. Er meg imponeret over noise cancellation delen, den er overraskende god. Ikke for tunge på hovedet, men dækker stadig over ørene på en meget behagelig måde. H... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg købte for 2 år siden et par in Earbuds 2,0, da alle andre slags falder ud af øret under løb, også Air pods fra appel. Men de her er en kæmpe must have til løb/motion da de bare sidder der!! Misted... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg gav en dårlig anmendelse for nogle måneder siden, da kvaliteten af mine høretelefoner ikke var i god stand efter 1 års forbrug. Jeg mistænkter en mulig produktionsfejl i det par, jeg fik.... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har bestilt et par høretelefoner og stofpose mandag d. 29. juni. Og jeg har modtaget en bekræftelse på mail. Når jeg går ind på min ordre står der bare “vi klargør disse varer til forsend... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Soundliving.dk
Escrito pela empresa
Informações de contato
Unionsvej 11, 4600, Køge, Dinamarca
- +4570804316
- info@soundliving.dk
- soundliving.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 94% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Køb dem ikke !
Det er da godt nok det, undskyld mig udtrykket, det argeste skrammel, jeg længe har prøvet.
Har haft dem i en uge, og jeg har allerede oplevet følgende fejl:
- de taber forbindelsen og kun den ene virker, lige pludselig
- de kan ikke spille den forrige sang, starter den igangværende sang igen
- kun begge virker samtidig en gang imellem
Jeg har prøvet at nulstille og parre dem flere gange !

Simpelthen fantastisk!
Jeg er vild med Soundlivings produkter - har både ear buds og Wave, og elsker begge dele! Udover gode produkter til konkurrencedygtige priser har de også en excellent kundeservice, hvis der skulle være problemer - og de løser dem effektivt og til mindst mulig besvær for deres kunder. Simpelthen fantastisk!

Dårligste kundeservice til dato
Dårligste kundeservice til dato. Jeg har reklameret for et par earbuds 3.0 da den ene earbud ikke virker længere (1 års tid efter købs dato, vel at bemærke). Jeg er blevet tilbudt en tidligere model eller en helt anden model, men jeg ønsker kun at få erstattet produktet 1:1 da jeg ikke ønsker andet produkt og heller ej en ringere model.
Efter flere mails med bekræftelse på at varen selvfølgelig kan refunderes nu den ikke kan erstattes 1:1, og der er reklameret indenfor garantien, sendt kontonummer til refundering, mv., kommer der pludselig en mail om at de ikke kan refundere beløbet - men kun give et gavekort eller et andet produkt. Trods der står klart og tydeligt i deres handelsbetingelser at pengene kan gives retur eller produktet kan repareres. Denne information er deres kundeservicemedarbejdere fuldkomment ligeglade med. Dette negligeres og ignoreres fuldkomment. Følelsen af at skrive med en robot bliver mere og mere ægte da det samme svar kommer retur i flere mails i streg med "gavekort eller andet produkt" og dette trods forespørgsel om at produktet istedet kan repareres eller hvilke betingelser der skal opfyldes for at reklamationsretten (jf. købeloven) træder i kraft og refundering således kan ske. Dette bliver blot ignoreret i mailkorrespondancen, og der kommer samme svar, igen, "gavekort eller andet produkt". Ved hver ny mail, ny medarbejder, samme svar...
Jeg kan på ingen måde anbefale nogen at handle med Soundliving med den kunderservice.

Ok kvalitet
Ok kvalitet. Lyden falder dog ud nogle gange når jeg drejer hovedet. Jeg har skrevet en mail om det, men har aldrig fået svar på den

Resposta da Soundliving.dk
Super service og hurtig svar på mail
Købere i november 2023 Earbuds blev ikke brugt særlig meget det første år, her de sidste 8-10 måneder er de brugt jævnligt, desværre havde jeg problemer med der ikke lyd var i den ene og strømmen ikke kunne holde, sendte en mail og fik hurtigt svar retur, skulle sende nogen billeder, derefter fik jeg igen vildt hurtig svar retur om at Soundliving ville sende mig et par nye alt blev fikset på under 24 timer og har allerede modtaget besked at de er afsendt. Tak for super service til Diana fra Soundliving klar anbefaling herfra

1 mdr og stadig ikke pengene retur
Det er en mdr siden jeg sendte de her høretelefoner retur fra Soundliving fordi de ikke passede på mit hoved! Jeg venter stadig mine penge retur! Først skriver de de slet ikke havde trukket mine penge (hvilket er bekræftet af min bank de har) og nu har jeg flere gange fået svaret at de rykker økonomi afdelingen. Jeg bliver så træt!!!🤬 Mage til dårlig kundeservice skal man lede længe efter!

Dårligt produkt - go kundeservice
Har haft 3 eller 4 forskellige af deres earbuds og hver gang har produktet fejlet med samme fejl, den ene stopper med at kunne lade.
Deres kundeservice virker fint.
Desværre er produktet for ringe.

Top service
Fantastisk service ved ombytning af mine Ear Buds

Nice bass BUT!
Nice bass, but thats it. the sound is weird, when the battery is low its changing to a more echoin sound. DO NOT BUY!

Earbuds 2,0 - tilfreds kunde
Købte Earbuds 2,0 m virkelig god rabat fra en af jeres samarbejdspartnere på Instagram "nogensmor"
Bestilte, og havde dem 3 dage efter.
Er super glade for dem, og jeres side kan varmt anbefales herfra.

Meget tilfreds kunde
Wave høretelefonerne er et hit her hjemme. Og kundeservicen er fantastisk god!

Resposta da Soundliving.dk
Super produkt og super lyd
Super produkt og super lyd. Hurtig levering.

Resposta da Soundliving.dk
Lever ikke op til mine forventninger
Lever ikke op til mine forventninger. Syntes lyden er dårlig og når jeg cykler går vinden i lyden

Elsker virkelig deres earbuds
Elsker virkelig deres earbuds. Der er god lyd og de sidder godt i ørene. Har haft en udfordring med at lade en af dem op. Jeg havde derfor fat i kundeservice og de løste det med det samme. Super hurtig og flot service for var ikke i tvivl om det skulle være deres earbuds igen.

Fantastisk produkt
Fantastisk produkt, kan sidde på min altan uden at lyde fra naboer trænger ind. Desuden virkelig god lyd.

Resposta da Soundliving.dk
Fantastisk lyd og god kundeservice
Fantastisk lyd!
Dog oplevede jeg problemer med min højre earbud efter cirka 3 år. Jeg kontaktede kundeservice, som bad mig forklare problemet samt sende billeder af mine earbuds. Uden mere bøvl sendte de mig nogle nye. Fantastisk, sød og forstående kundeservice.
Fem x ⭐️ til jer!

Ingen mail-service
Jeg har været glad for mine wave-høretlf. Derfor hele TO stjerner. Men hold nu op hvor er jeres service på mail elendig ! Man får bare sådan et auto-genereret nr om at mailen er modtaget og så sker der ikke mere.
Ikke første gang I undlader at svare.
Så må jeg jo bare købe nye høretlf andre steder

Hvilken tilfredshedsgaranti??
Jeg ville benytte mig at tilfredshedsgarantien, da produktet ikke levede op til mine forventninger, derfor kontaktede jeg via mail kundeservice for at informere om dette. 26/7.
De gjorde mig opmærksom på retningslinjerne for at benytte mig at tilfredsgarantien og jeg kunne stå inden for dem alle. Jeg købte selv retur hos PostNord og pakken sendes retur d. 29/7.
20/8 sender jeg en ny mail for at høre, hvad status er på min sag.
26/8 er der stadig ingen, der har svaret mig, selvom man hævder at svare inden for 1 hverdag.
Jeg afventer stadig, men synes det er dårlig service, at det skal tage så lang tid… Man kan sige meget om PostNord, men tvivler på min pakke er undervejs i en måned🙄🙄

Resposta da Soundliving.dk
Godt produkt og fantastisk service.
Godt produkt og fantastisk service.
Jeg købte et par høretelefoner tilbage i december sidste år som jeg har været meget glad for. Oplevede desværre pludseligt at tænd/sluk knappen sad fast. De kunne stadig tændes men med lidt vilje. Jeg skrev med en medarbejder inde på hjemmesiden om problemet og hun tilbød et par nye høretelefoner. Jeg ved ikke hvordan problemet opstod da jeg ikke oplevede det efter sidste brug. Det er ikke så tit man oplever sådan en forståelse så jeg er meget tilfreds. Mega sød medarbejder også. Stor anbefaling🫶🏻

Resposta da Soundliving.dk
God kundeservice og hurtig levering.
God kundeservice og hurtig levering.
Rigtig gode earbuds der sidder godt i ørene. Desværre skulle jeg igennem en reklamation, men igen har kundeservice været super gode og har fået en god service.

Resposta da Soundliving.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.